|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Cnotki-niewydymki" stojące nad grobem czyli rocznik 86 :) część III
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie po wczorajszych kajakach to strasznie ramiona bolą.
Ach.. o 11 egzamin z eko 3majcie mocno! kciuki
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się niedzielnie
![]() Dopiero tak wczesna pora a u mnie już upał. Poszłabym sie poopalać, ale wczoraj posolarowałam się trochę i jeszcze mnie plecy pieką, więc raczej niewskazane. Dzisiejszy dzień postanowiłam przeznaczyć na zabawę w krawcową. Muszę się Wam pochwalić, że trochę mi się schudło i to bez żadnej diety i teraz kiecki na mnie trochę wiszą. Muszę pozwężać ![]() KAAROOO nie wiem czy wiesz, ale nasze kciuki są najlepsze na świecie, więc jeśli wszystkie je zaciśniemy to egzamin zdany bankowo Więc ja już powoli...![]() Miłego dnia kochane Idę robić kawę.
|
|
#124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Chociaż nie mogę za bardzo narzekać ale po wyrwaniu ósemki trochę waga spadła i niespecjalnie wzrasta (najlepszy sposób na schudnięcie - wyrwać ósemkę i męczyć się później tak jak ja dwa tygodnie ![]() Cytat:
Dokładnie ![]() ![]() ![]() ![]() Ale mi się nie chce Wczoraj się uczyłam i tego jest strasznie dużo, chyba nie dam rady się dobrze przygotować No i jak na złość piękna pogoda się zrobiła a ja muszę w książkach siedzieć ![]() Miłego dnia
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, wczesniej nic o sobie nie pisalam wiec teraz nadrabiam
![]() mieszkam w Szczytnie pieknym miescie na mazurach Skonczylam anglistyke, teraz wybieram sie dalej na dydaktyke jezyka obcego. Interesuje sie tancem, literatura wojenna, muzyka. Co by tu jeszcze powiedziec, moj TZ studiuje w Poczdamie, na codzien mieszka w Berlinie, jestesmy razem 4 lata prawie, narazie nie planujemy nic na przyszlosc.... Poza tym zaczynam od wrzesnia prace w szkole zaocznej i bede uczyc ludzi troche starszych wiec dziwnie mi bedzie ja taka mloda i uczyc no ale dam rade. To chyba tyle wczoraj bylam na imprezie a dzisiaj zdycham
|
|
|
|
|
#126 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Kochane nadrobić zaległości na tym naszym wątku (i to tylko z 2 dni!),
to niezłe wyzwanie! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bo organizm zacznie Ci odmawiać posłuszeństwa... a z pracą, to tak jak napisały dziewczyny - jeśli tyle rzeczy przemawia na nie, nie zawracaj sobie tym w ogóle głowy... Cytat:
Ja na razie z pracą dałam sobie na luz... Ale chyba zacznę już niedługo czegoś szukać... Mi również miło Izo napisz coś więcej o sobie. Skąd jesteś? ![]() Cytat:
Cytat:
Jaka to kawka? Gdzie taką dorwał?!?!?!?!? chcę ją mieeeeć!!! Kciuki w gotowości! Daj znać jak poszło Cytat:
Jak się tego nauczyłaś? Praktyka? Samonauka? Czy jakieś pomoce?Zawsze chciałam umieć szyć, mam profesjonalną maszynę w domu, a się boję zacząć... ![]() A schudnięcia gratuluję! Lato idzie, na pewno pięknie wyglądasz?! ![]() Ja wczoraj miałam intensywny dzionek. Najpierw rozdanie dyplomów - ostateczne zakończenie studiów! ![]() Później lody i grillek w gronie najbliższych ![]() a wieczorkiem wybraliśmy się z Moim na rybki nad jezioro i siedzieliśmy tam obserwując przyrodę prawie do 24. Zerwaliśmy się dopiero jak nas stado dzików przestraszyło! Szły kilka metrów od nas masakra. trochę się bałam... a dzisiaj leniwy dzionek. Siedzę jeszcze w piżamce, później kościółek, a po południu grillek imieninowy u mojej Chrzestnej. miłego dnia |
||||||||
|
|
|
|
#127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ze zwężeniem ciuszka czy skróceniem nogawek przy spodniach, ogólnie z jakimiś drobnymi przeróbkami nie ma problemu Przynajmniej oszczędzam na krawcowej, bo przeważnie wszystkie spodnie, które kupuję są do skrócenia Obsługiwać maszynę nauczył mnie dziadek , kiedy byłam mała. A kombinowania nauczyłam się sama.Dziękuję ![]() Ja jestem raczej krytyczna dla siebie, więc nie powiem, że pięknie wyglądam Ale czuję się po prostu dobrze w swoim ciele. O! ![]() A pięknie to Ty wyglądasz
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale cała Polska do przejechania mnie odstrasza w Poczdamie? o mamo fajnie Cytat:
niezapomniane
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Schudnięcia zazdroszczę ale to pewnie zasługa pedałowania Ja trochę jeżdżę ale jeszcze czasu brak na codzienne wyprawy. Jak już złożę pracę to zmuszę się do codziennego jeżdżenia. Na razie dużo mówię, mało robię Udanego dnia |
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Antunka ja to wszytsko odkładam na po obronie.. będę biegać, sprzątać itp itd... oby mi tylko zapału wystarczyło jak się obronię :P Karo mam nadzieje że egzamin poszedł dobrze ! |
|
|
|
|
|
#131 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak trwacie w związku na odległość? Podziwiam... ![]() poza tym ciekawe zainteresowania masz Cytat:
![]() No nawet przeróbki drobne w ciuszkach bym chciała potrafić Chyba najlepsza metoda na start nauki, co? ![]() Najważniejsze, żeby się czuć dobrze w swoim ciele - o to przecież w tym wszystkim właśnie chodzi ![]() Dziękuję Kochana I chyba chęć wygrania nad nimi przeważa, bo dostaję w większości słabe oceny (1 lub 2) :/ Więc w swoim głosowaniu i podejściu do konkursu są nieobiektywne, a wręcz chamskie :/ ale cóż... takie są babsztyle ![]() Cytat:
![]() a co do wyznań nocnych, to taaak... masz rację ![]() są wręcz bezcenne!
|
|||
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam, że trwacie w związku na odległość ale to tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że jak się chce i kocha to można dać sobie radę ze wszystkim ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nic się nie martw, trochę Ci podbijemy oceny bo uważam, że takie piękne nogi tak pięknej kobiety muszą zostać docenione Ehh i uczę się, ale idzie mi kiepsko. Teraz jeszcze wypadałoby sobie jakąś prezentację przygotować ![]() Buziaki
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękować za kciukasy. i mam nadzieję, że dobrze ![]() Wyniki we środę. ![]() Zamawiam już na jutro kciukasy z prawa ![]() Boli mnie gardełko ![]() Nullka nogi to Ty masz jak marzenie, nigdy się nie interesowałam tym konkursem, ale to głosować należy codziennie, czy jak? Bo będę. I do kiedy można głosować?
おはよう! anna mun kaikki kestää! ![]() Edytowane przez kaarooo Czas edycji: 2010-06-27 o 18:28 |
|
|
|
|
|
#134 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zawsze tak było ![]() dziękuję za głosy ![]() Zrobiłaś prezentację? Na pewno wszystko ładnie umiesz! Cytat:
a gardło dlaczego boli? oby ból przeszedł jak najszybciej głos chyba można oddać tylko raz na każdą z uczestniczek konkursu (jeśli się nie mylę) ![]() To może od razu rozreklamuję swój udział tutaj, jeśli nie wszystkie widziały mój podpis Bardzo ładnie proszę o ocenki ![]() jeśli macie ochotę, zagłosujcie na moje zdjęcie tutaj. Będę baaaaardzo wdzięczna za pomoc A ja coś spać w ogóle nie mogę. Wczoraj po intensywnym weekendzie padłam ok 22 do łóżka i zasnęłam od razu. A dzisiaj się obudziłam o 6 i już nie mogłam zasnąć ![]() a jak Wam minął weekend Kochane? ![]() miłego poranka i wstawania! Edytowane przez nulka5 Czas edycji: 2010-06-28 o 06:50 |
||
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
A gardziołko, bo byłam w sobotę z małżem na kajakach I mnie przewiało.Noo, nie mogę oddać głosu na Ciebie
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Cytat:
Zazdroszczę Ci tych nóg i już!! Ale w pozytywny sposób ![]() Na pewno za szybko A tak w ogóle to ok. Pogoda była ładna, więc to najważniejsze. A dzisiaj znowu u mnie upał i podobno cały tydzień ma taki być.Miłego poniedziałku ![]() Buźki.
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Kuruj się kochana, szkoda czasu na chorowanie Z tym głosowaniem to chyba Złoś zrobił porządek i teraz można chyba tylko raz zagłosować, właśnie, żeby uniknąć różnych głupich akcji jakie miały miejsce wcześniej. Prezentacja zrobiona ale muszę pogadać z promotorem jak sprytnie ją skrócić bo mogę się nie zmieścić w 15 minutach ![]() W ogóle chyba zaczęłam się mocno stresować, ciekawa jestem jak wytrwam do jutra ![]() Za szybko i naukowo a wciąż mam wrażenie, że nic nie umiem ![]() Miłego kochana i żeby szybko minął W Krk jest ulica o nazwie poniedziałkowy dół to idealnie oddaje mój nastrój w każdy poniedziałek rano ![]() Miłego dnia
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie Im też można dać niskie ocenki, tym bardziej że 3/4 osób nie zasługuje na wysokie noty ![]() Ja zawsze głosowałam, kiedy mi się coś podobało. Na kicz nie głosuję. Ogólnie kiedyś stwierdziłam, że na brzydkie prace czy fotki głosować nie będę (nawet z tymi małymi punktami), bo szkoda czasu, ale chyba zacznę ![]() Ano szkoda, pół nocy nie spałam, mimo tabletek :/ Ehhh.... Właśnie stwierdziłam, że stan mojej wiedzy jest mizerny ![]() Miłego poniedziałku
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() kaarooo, trzymam
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Punkt 18 zaczynam ![]() Ale wiecie co? Rozumiem, że regulamin jest po to aby go przestrzegać, prawda? To czemu najwyżej oceniane prace nie są zgodne z regulaminem?
|
|
#141 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też po prostu nie głosuję na zdjęcia, które mi się nie podobają... Cytat:
No właśnie taka pozytywna zazdrość jest ok. Ja też zawsze jak mi się coś bardzo podoba i sama bym chciała to mieć, to mówię, że zazdroszczę. Kiedyś to słowo kojarzyło się tylko i wyłącznie źle... I nawet jak dzisiaj mówię przy Mamie, że komuś zazdroszczę w pozytywny sposób, to Mama się oburza i mówi "nikomu nie wolno niczego zazdrościć". Bo tak było kiedyś przecież... A dzisiaj ja też wielu rzeczy wielu osobom zazdroszczę (w sensie - chciałabym to/ tak mieć) i nie boję się tego powiedzieć... A Twoje nóżki na pewno są równie ładne! ![]() Cytat:
![]() Nie stresuj się!!!! Dlaczego nie są zgodne z regulaminem? |
|||
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mam nadzieję, że wygrasz, bo ja chcę Vivę z Nulką kupić i już !! ![]() Dziewczyny przyłóżcie mi pałą po grzbiecie, bo od 7 jestem w pracy i nic nie zrobiłam, bo na wizażu siedzę ![]()
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Biorąc pod uwagę chociażby to:
"Do 30 czerwca zamieść swoje zdjęcia – jedno całej sylwetki z odkrytymi nogami, a drugie samej twarzy. Co tydzień Wizażanki poprzez oddane głosy wyłonią dwie laureatki tygodnia, które otrzymają najnowsze depilatory BRAUN Silk‧èpil 7" Bardzo wiele dziewcząt pokazuje nogi tylko do łydek, bo reszta jest zasłonięta kiecką, spodenkami, albo ukryta np za filarami czy coś w ten deseń. Pal licho. Ale jak na tym drugim zdjęciu jest całe popiersie, a nie rzadko człek jest schowany w trawie, ukryty, albo rozmazany, to wg mnie to jest niezgodne z regulaminem, prawda?
|
|
#144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
wybaczcie, ale jeszcze w tym tygodniu mam kocioł i rzadko mogę zaglądać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lecę dzisiaj do fryzjera zafarbować odrosty i podciąć włosy, bo już ludzi straszę tą szopą ![]() w środę o 8.00 rano obrona, a w piątek ostatni egzamin i wreszcie koniec tej nauki, ten rok dał mi wyjątkowo w kość ![]() buziaki |
||
|
|
|
|
#145 |
|
Marudziara
|
Witajcie
![]() U mnie zapowiada się piękny słoneczny dzionek ![]() Po wczorajszym pokazie mody spałam prawie do 10 śpioch ze mnie echhJeśli macie ochotę obejrzeć pokaz mody w wykonaniu moim i mojego roku zapraszam, wpiszcie sobie w google "Niezwykłe zjawy w WSHE" tam jest galeria zdjęć
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę, po prostu muszę..
Przepraszam http://demotywatory.pl/1790358/Tylko...mocne#comments
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Oj gorąco dzisiaj a mi się tusz w drukarce skończył i nie mogę pracy wydrukować W moim zadupiu koszt wydrukowania strony czarno-białej to 50 gr a kolorowej 1,2 zł Jojluś nie stresuj się, jestem pewna że wszystko umiesz i jutro będziesz się chwaliła 5 z obrony Trzymam kciuki za Ciebie i Ev ![]() ![]() Nulko głos na Ciebie oddałam, powinność swą wypełniłam |
|
|
|
|
#148 | |
|
Wtajemniczenie
|
jacyś znajomi przywieźli jego mamie z Kanady. nawet nie wiem jak się nazywa bo dostalam w zwyklej foliowce. ale sprobuje dociec zrodla
głosowałam na Ciebie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzięki kochana ja własnie idę trochę poczytać tę moją pracę ![]() upał nie do zniesienia
|
|
|
|
|
|
#150 | |||
|
Zakorzenienie
|
staram się ale marnie mi nie stresowanie się wychodzi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
(ale w sumie wydrukowane zostało 8 egzemplarzy bo drukowałam też koleżanki pracę)Staram się nie stresować ale ehh nie wychodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() a u mnie w miarę znośnie, ciepło ale szału nie ma. Mam nadzieję, że jutro będzie podobnie bo nie wytrzymam upału w sukience, którą ubieram ![]() Buziaki Wracam czytać jakieś straszne rzeczy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.

i widze że nie tylko ja weekend spędzę na uczeniu się...

3majcie mocno! kciuki
おはよう! 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

oby ból przeszedł jak najszybciej