![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny młode z okolic Dębicy i Mielca
Cytat:
Mi się tam akurat podoba ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A znacie może jakiegoś dobrego fotografa i kamerzystę z okolic? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Fotografa już podawałam wcześniej, który moim zdaniem jest fajny. A kamerzysty wciąż szukam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny kogo polecacie jeśli chodzi o fryzurę i makijaż ślubny w Dębicy ?
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Jeśli drogie panny młode szukacie fajnego i dobrego kamerzysta to polecam mojego kamerzyste z msmfilm, jak która chce namiary to pisać na priv
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie orientuje się za bardzo w lokalach. Szukamy z TZ sali na mniej niż 100 osób (czyli małej) w stylu nowoczesnym. Żadne dworki i wiejskie stoły
![]() Mamy na oku tylko jedną salę która by nam odpowiadała, ale chcialabym zobaczyc cos jeszcze a nie decydować się na na pierwszą (i jedyną) jaką znaleźliśmy.Znacie jakiś mały nowoczesny lokal? Co bym nie znalazła to albo na wielkie weselisko albo w stylu staropolskim. Straszna kicha ![]()
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2014-04-12 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
A pytałaś może w hotelu lord, tam nie mają wielkiej sali, może zorganizują wesele na taką ilość gości
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do innych lokali to byłam na weselu 60 osób w Słoneczku w Ropczycach, wystrój bardzo prosty ale taki klasyczny więc może być. Niedługo będę na weselu na 70 osób w Lagunie w Rop to ocenię. Innych lokali w naszych okolicach na małe wesele nie znam. No chyba że Dworek w Woli Ocieckiej jak ktoś lubi zamki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Maniula dzięki za podrzucenie hotelu lord. Rzeczywisci wyglada w porzadku. Te pejzaże w złotych ramach są jedynie słabe
![]() Prawdziwy z ciebie skarbek ![]() Rzuciłam okiem na ten hotel gold - mało zdjęć na stronie, ale to co udalo mi się dojrzeć raczej zacheci mnie do podjechania i obejrzenia na żywo. Na jednym ze zdjec widziałam fajną nieklasyczną salę - szkoda ze nie bylo wiecej zdjec! Nie pomyslam o lagunie. Byłam tam kiedyś na chrzcinach i wydaje mi sie ze sala to była całkiem sporych rozmiarów. Inna sala - na prawo od schodów - znowu chyba byla zbyt mała ![]() To mam już 4 lokale do obejrzenia uff zawsze to jakiś wybór ![]() Oj słoneczko nie ![]() Dworek tez nie. Nie szukamy ani tradycyjnego ani pałacowego wnętrza. Chcemy aby bylo nowocześnie. Cos w tym stylu najchętniej:
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2014-04-13 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Nie wiem jakie zdjęcia Golda znalazłaś, ale ja mam takie więc sobie popatrz
![]() Co do Inesu to jest bardzo ładny, mnie tylko trochę przeszkadzało to że na dole jest ta Biedronka;/ Co do Laguny to jak ja byłam to była tylko jedna sala i to taka średniej wielkości. Mieliśmy tam też bal absolwentów na 80 osób i było dosyć tłoczno ![]() Niestety prawda jest taka że w naszej okolicy na prawdę nowoczesnych lokali nie ma. Wszystkie są w podobnym stylu coś a'la dworek co mnie sie kompletnie nie podoba. Może w Rzeszowie coś by było takiego ale to już za daleko ![]() Edytowane przez skarbek2012 Czas edycji: 2014-04-14 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Zdrowych i Wesołych Świąt, zadowolenia z małżonków i TŻów, tego wam Maniula87 życzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
A co myślicie o zespole Randez-vous z Mielca? Słyszałyście o nich? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Słyszałam ich na weselu, grają fajnie choć powiem ze słyszałam lepsze zespoły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Nie pocieszyłaś mnie, bo właśnie ich wybraliśmy. Ktoś rzucił ich "na stół" w czasie obrad i w sumie nie przeglądaliśmy ofert innych zespołów. Mam nadzieję, że się nie zawiedziemy.
A lokale? Gdzie organizujecie/planujecie organizować wesela? Jak cenowo to wygląda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
My na oku mamy braders. Wiecie coś o nich? A wesele robimy w Zajeździe Anna w Brzysciu.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Znacie jakiegoś fajnego i niedrogiego kamerzystę? Wstępnie mieliśmy zrezygnować, ale teraz mamy mieszane uczucia. Mamy jeszcze półtora roku do ślubu, więc może nie jest za późno na znalezienie wolnego operatora.
Możecie kogoś polecić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Myślę że 1,5 roku to sporo i jeszcze kogoś znajdziecie. Nasz kamerzysta bierze 2tys. więc nie wiem czy to dużo. W każdym razie uważam że kamerzysta to fajna sprawa o ile faktycznie dobrze nagrywa. Oglądalam sporo filmów z wesele i niestety większość miała taką jakość że nie dało się patrzeć. W takim wypadku już lepiej nie mieć tego kamerzysty a zainwestować w dobrego fotografa ale jak znajdziesz kogos kto dobrze nagrywa to się nie zastanawiaj. Jesli te 2tys. to dla ciebie odpowiednia cena to mogę polecić ci naszego: http://www.rmstudiokobos.pl/#!/page_HOME
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Niestety, na ich stronie widzę, że już nie mają wolnych terminów. Rozglądnę się jeszcze, ale pewnie nasz termin - 22 sierpnia - u każdego lepszego kamerzysty będzie już zajęty, w końcu jeden z najbardziej popularnych miesięcy.
Mimo to, dziękuję za podpowiedź ![]() A jak to jest z fryzjerem czy kosmetyczką? Macie kogoś na oku? Rezerwujecie termin dużo wcześniej? Kogo polecacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Będę dziś po południu dzwonić, wczoraj święto było, więc stwierdziłam, że nie będę ludziom głowy zawracać. Maniula, faktycznie, zadzwonię, może informacje na stronie nie są aktualne.
Chociaż wciąż się waham, czy warto wydawać te kilka tysięcy zł na film, który obejrzę może raz? Nie lubię siebie oglądać, ale jakaś pamiątka by była (głównie raczej dla rodziny, dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
http://www.belcanto24.pl/index.html
świetnie grają i prowadzą całą impreze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
Witam Was
![]() My planujemy slub w maju 2015. Wszystko juz jest: Sala (Rajski Ogrod w Skrzyszowie), orkiestra, fotograf tylko mam awarie z kamerzysta! Kogo polecacie? Jak juz kogos znajde to swiadcza uslugi foto video bez mozliwosci wybrania tylko video ![]() Dziewczyny doradzcie! ![]() Bede bardzo wdzieczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Jaką macie orkiestrę?
Jeśli chodzi o kamerzystę - nie pomogę, ale dziewczyny mają namiary na kamerzystów, poproś Maniulę o numer telefonu - wyśle Ci na priv ![]()
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
Zespół "na żywo". Znajomy mojego TŻ tam gra, widziałam ich demo na ich stronie i nieźle sobie radzą. Poza tym grają moją najukochańszą piosenkę na świecie "simply the best" Tiny turner i już wiem co będą grać na pierwszy taniec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Mieleckie i Dębickie Dziewczyny, nie pozwólmy, żeby ten wątek upadł
![]() A jak z lokalami? Gdzie rezerwujecie miejsca? Dużo Was wyjdzie za jeden "talerzyk"?
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
Jak mowilam komentuje karczme polska. Świetnie! !! Obsluga bardzo mila wszystko bez problemów
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#150 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.