Dr Marek SZCZYT - zbiorczy! - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-08-21, 20:56   #121
Kachuula
Zadomowienie

Dot.: ceny u Dr Szczyta

Podane są ceny do zapłacenia , jestem po konsultacji , dr.podał dokładnie te cenę co na stronie!
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-22, 13:30   #122
I remember
Raczkowanie

Dot.: korekta uszu u Dr Szczyta

Cytat:
Napisane przez comablack89 Pokaż wiadomość
Powiem tak.
Dr Szczyt jest dobrym chirurgiem, często polecanym i pewnie dlatego, że jest dość popularny sprawia to, że ma aż tyle opinii. Jak każdy ma opinię i pozytywne i negatywne. Sam program robi z niego mega specjalistę, natomiast poprawki u niego się zdarzają, jak u każdego chirurga. Nie mam tu na myśli, tych, którzy są nagminnymi partaczami. Sama robiłam korektę nosa u innego doktora- równie dobrego jak Szczyt. Cieszę się, że posłuchałam opinii innych i nie pokierowałam się tylko super popularnością.
Również nie kierowałam się tym, by zrobić jak najtaniej, pieniądze w tej kwestii nie miały znaczenia, ponieważ tutaj chodziło o centralną część twarzy. Przeczytałam wiele opinii, przejrzałam setki zdjęć, spędziłam nad tą sprawą sporo czasu i nie żałuje... Poza tym nie podobały mi się nosy jakie robił Szczyt. Zdecydowałam się na dr. Skupina i mam nosek jak marzenie Zupełnie taki jaki chciałam
Ale kwestia nosa to zupełnie co innego niż uszy. Uszy już teraz może dobrze zrobić chirurg, nie tak super znany jak Szczyt i po sporo niższej cenie. Nie ulegałabym aż tak emocjom, które wzrosły pod wpływem programu TV. Sama teraz szukam kogoś od uszu i tak po prostu sprawdzam opinie chirurgów w mojej miejscowości nie zapuszczam się nigdzie dalej, bo czytałam, że nawet uszy zrobione przez najlepszego mogą odskoczyć po jakimś czasie. Ważne by podczas konsultacji omówić z chirurgiem ewentualne poprawki

Pozdrawiam
Nawet nie chcę myśleć o poprawkach.. przeraża mnie jak ktoś pisze, że mu uszy odskoczyły. Wiem, że w telewizji to wszystko tak pięknie wygląda i tam nigdy nie pokazują błędów, właśnie przed chwilą znalazłam kilka nieprzyjemnych opinii o nim. Nie mam zbytnio zaufania do lekarzy. Myślałam jeszcze nad dr Jackiem Jarlińskim i Ryszardzie Nawrockim, oboje z Wrocławia. Na pewno wyszłoby o wiele taniej, szybciej nazbierałabym pieniądze. Mają dobre opinie, ale sama nie wiem.. Jeżeli czeka się do nich na operację tydzień czy dwa, to chyba nie mają zbyt wielu klientów.

Edytowane przez I remember
Czas edycji: 2013-08-22 o 18:24
I remember jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-22, 18:17   #123
I remember
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Podane są ceny do zapłacenia , jestem po konsultacji , dr.podał dokładnie te cenę co na stronie!
Byłaś u dr Szczyta na konsultacji? Możesz napisać jak było?
Stary 2013-08-22, 19:39   #124
Kachuula
Zadomowienie

U samego Szczyta nie byłam, terminy konsultacji zbyt odległe, byłam u Krzysztofa Potockiego.

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Nie wiem co chcesz u siebie ze tak powiem poprawić , jeżeli piersi to zdecydowanie szybsza droga u Potockiego , on robi tez piękne piersi
Stary 2013-08-22, 20:37   #125
I remember
Raczkowanie

Cytat:
U samego Szczyta nie byłam, terminy konsultacji zbyt odległe, byłam u Krzysztofa Potockiego.

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Nie wiem co chcesz u siebie ze tak powiem poprawić , jeżeli piersi to zdecydowanie szybsza droga u Potockiego , on robi tez piękne piersi
Nie, nie Korekta uszu zmieniłaby moje życie, to jest moim marzeniem. Jestem zapisana na konsultację do dr Szczyta, ale nie wiem czy się tego doczekam.. w międzyczasie zastanawiam się nad innymi chirurgami, bo wiem, że gdzieś indziej odbyłoby się to o wiele szybciej i znacznie taniej. 5 tys. za zwykłą korektę to nie mało, no i razem czekałabym na to wszystko 3 lata..
Stary 2013-08-23, 19:48   #126
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez flanela00 Pokaż wiadomość
a do tej ceny jest wliczone ubezpieczenie i opieka pielegniarek zaraz po operacji ?

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

a jest wliczona opieka po operacji, zmiana opatrunkow i wizyta kontrolna?c co z ubezpieczeniem?

Ubezpieczenie to nie wiem, ale opieka i wyznaczone przez pierwszy rok są w cenie.
Stary 2013-08-23, 20:36   #127
I remember
Raczkowanie

Cytat:
Ubezpieczenie to nie wiem, ale opieka i wyznaczone przez pierwszy rok są w cenie.
Tego nie wiadomo, na stronie nic nie pisze na ten temat..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-23, 20:59   #128
Kachuula
Zadomowienie

Nie przyszło mi do głowy żeby pytać się o ubezpieczenie ale o kontrolne wizyty i opiekę się pytałam - jest w cenie
Stary 2013-08-24, 08:47   #129
justyna9911
Przyczajenie

Idźcie do dr. Sankowskiego, czas oczekiwania na wizytę i operację krótki na i ceny zabiegów zdecydowanie niższe A efekt operacji rewelacja!!!Klinika mieści się w Warszawie na Żoliborzu
justyna9911 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-24, 14:48   #130
I remember
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justyna9911 Pokaż wiadomość
Idźcie do dr. Sankowskiego, czas oczekiwania na wizytę i operację krótki na i ceny zabiegów zdecydowanie niższe A efekt operacji rewelacja!!!Klinika mieści się w Warszawie na Żoliborzu
Na każdym forum każdy poleca innego chirurga, nie mogę iść do wszystkich W Warszawie w grę wchodzi tylko dr Szczyt, bo mam tam mega daleko i już nie będę wymyślać innych lekarzy. Możecie mi jeszcze polecić kogoś z Wrocławia
Stary 2013-09-07, 11:47   #131
esuna1984
Przyczajenie

Dot.: zmiana terminu operacji dr.szczyt

Witajcie,

Szukam osoby, która chciałaby zamienić się ze mną na termin zabiegu u dr szczyta. Ja jestem umówiona na 30/09/2013, ale bardziej pasowałby mi termin późniejszy, w okolicach stycznia - lutego 2014.

Kontakt do mnie: katbe1984@gmail.com
esuna1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 14:59   #132
Celbration
Przyczajenie

Dot.: Zmiana terminu Dr Szczyt !!!!

Odkopuje wątek. Czy ktoś chce się zamienić na termin operacji u dr Szczyta. Mój termin to listopad 2014 i chciałabym zamienić na wcześniejszy
Celbration jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-12, 10:38   #133
ewciaa82
Zakorzenienie

Czy ktos byl u dr Szczyta na zabiegu laserowym Fraxel na twarz?
ewciaa82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-13, 05:29   #134
katharina29
Przyczajenie

Dot.: Dr Marek SZCZYT - zbiorczy!

Witam
Mam wyznaczony termin operacji u dr Szczyta na czerwiec 2014 i być może jest ktoś, kto zechciałby się zamienić ze mną na termin wcześniejszy, idealnie luty - marzec 2014, choć nie koniecznie.
katharina29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-23, 15:50   #135
pati1020
Przyczajenie

Dr szczyt - zamiana terminu kons. Jutro pilne

Witam, mam wizytę jutro u dr. Szczyta tj.23.01.14, jednak nie mogę na niej być. Chciałby ktoś się zamienić w ostatniej chwili na późniejszy termin ? PILNE
pati1020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-03, 11:22   #136
drzewo36
Przyczajenie

Dot.: Dr szczyt - zamiana terminu kons. Jutro pilne

Witam
Mam wyznaczony termin operacji u dr,Szczyta na koniec marca 2014,Interesuje mnie zmiana terminu na pozniejszy, moze byc koniec kwietnia,maj,czerwiec ,lipiec 2014.

Edytowane przez drzewo36
Czas edycji: 2014-03-06 o 22:28
drzewo36 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-02, 19:32   #137
LILITH39
Przyczajenie

Witam
jestem świeżo po konsultacji u dr Szczyta (wczoraj) ,chcę się poddać operacji plastyki brzucha a termin mam wyznaczony -o zgrozo- na 9.12.2015( boję się że nie dożyję
jeżeli znajdzie się ktoś kto z jakiś przyczyn będzie chciał się zamienić to proszę o kontakt,interesuję mnie wcześniejszy termin ,pomiędzy październikiem 2014 a lutym 2015 roku
LILITH39 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-11, 14:19   #138
LILITH39
Przyczajenie

jeżeli ktoś będzie zainteresowany to proszę o kontakt na mój email lilith36@interia.pl
Stary 2014-05-05, 22:26   #139
brego01
Przyczajenie

Uwaga!!!
Drogie panie zamienie termin operacji u dr Szczyta z 26 maja 2014 !!!
Na jakikolwiek termin od lipca do listopada 2014.
brego01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-20, 20:39   #140
credekk
Przyczajenie

Cool Dot.: Dr Marek SZCZYT - zbiorczy!

Chętnie zamienię się terminem zabiegu (korekta nosa) u dr M.Szczyta wyznaczonym na lipiec 2016 na wcześniejszy termin. Proszę o kontakt osoby zainteresowane

Edytowane przez credekk
Czas edycji: 2014-08-26 o 19:50
credekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 08:59   #141
happyhippy
Przyczajenie

Witam, szukam osoby ktora termin operacji ma wyznaczony miedzy 11 a 15 grudnia 2014, lub 18-23 marca 2015, i chcialaby sie zamienic na moj termin - 1. grudnia 2014.

pozdrawiam
happyhippy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-27, 13:19   #142
Saa ra
Przyczajenie

Zamienię termin operacji u dr Szczyta z 25 września 2014, na późniejszy ciut najlepiej pomiędzy 6-21 października 2014 . Proszę o info na adres iziis@o2.pl

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Celbration Pokaż wiadomość
Odkopuje wątek. Czy ktoś chce się zamienić na termin operacji u dr Szczyta. Mój termin to listopad 2014 i chciałabym zamienić na wcześniejszy
Zamienię termin operacji u dr Szczyta z 25 września 2014, na późniejszy ciut najlepiej pomiędzy 6-21 października lu w listopadzie. Proszę o info na adres iziis@o2.pl
Saa ra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-14, 14:27   #143
Celbration
Przyczajenie

Witam,
Odsprzedam termin operacji u dr Szczyta ktory mam wyznaczony na listopad tego roku (za ponad miesiąc) lub zamienie na listopad 2015 roku ponieważ zaszłam w planowaną ciąże zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: igaorz@o2.pl
Celbration jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-22, 09:12   #144
Seb321
Przyczajenie

Jezeli ktos chce odstapic termin operacji do dr Szczyta lub chce sie zamienic to piszcie na bragg@wp.pl. Zawsze mozna sie dogadac odnosnie zmiany terminu. Ja mam swoj wyznaczony na poczatek 2017 i chetnie bym przyjal kazdy wczesniejszy termin.

Pozdrawiam
Seb321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-22, 09:24   #145
AneczkaRak
Raczkowanie

Masakra, ale długo się czeka na wizytę.
AneczkaRak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-18, 11:43   #146
aneczka.s
Raczkowanie

no właśnie, ile czeka się na samą konsultację i ile kosztuje? będę wdzięczna za info!
Ten termin u Seb321 na 2017 trochę mnie przeraził, w prawdzię potrzebuje czasu żeby ogarnąć to finansowo ale nie aż tyle no i dobrze byłoby mieć to z głowy
Sleeping all day

aneczka.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-19, 05:41   #147
LILITH39
Przyczajenie

wszystkie informacje na ten temat są na bieżąco aktualizowane na stronie kliniki,aktualny czas oczekiwania na konsultację to styczeń 2018r +plus ok 2 lat oczekiwania na operację,koszt wizyty to 350 zł
Stary 2015-01-19, 22:04   #148
aneczka.s
Raczkowanie

tak tak, już wczoraj sprawdziłam i jestem zaszokowana czasem oczekiwania na samą konsultację, nie wspominając nawet o dacie operacji...
Sleeping all day

Stary 2015-01-20, 18:30   #149
rochelle_
Mów mi Rosia :)

Cytat:
Napisane przez aneczka.s Pokaż wiadomość
tak tak, już wczoraj sprawdziłam i jestem zaszokowana czasem oczekiwania na samą konsultację, nie wspominając nawet o dacie operacji...
Nic dziwnego, z tego co wiem, dr Szczyt ma jedynie kilka operacji w tygodniu, rzadko pracuje "na pacjencie". Zastanówcie się, jeśli nie chcecie tyle czekać, jest sporo dobrych klinik w Warszawie

Złap Rośkę w sieci!
nowy wpis! ---> www.rzeklam.pl
Instagram
Stream, czyli giereczki
rochelle_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-21, 21:32   #150
aneczka.s
Raczkowanie

to oczekiwanie mnie przeraziło dlatego rozważam też dr Skupina, ma dobre opinie, nie aż taki długi czas oczekiwania, a do Poznania mam i tak bliżej dr Szczyt był pierwszym strzałem z polecenia koleżanki, której zrobił piękny nos, nie ze względu na popularność
Sleeping all day

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości