![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Akcja Wakacje
Ojć, mnie też doprowadzają do szału
![]() ![]() ![]() ![]() spokojnej nocy ![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Ja używam kompletu żel + tonik + krem, ale pewnie z tych najefektywniejszy jest krem. Ale najważniejsze - nie używać kemów, które zapychają, bo to od tego robią się wągry. A Effaclar to kwas (jest całą wątek na Kosmetyczce), więc nie można go używać, jak się wystawia twarz na słońce, więc nie na lato
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ___________________ Edytowane przez Brylaancik Czas edycji: 2010-09-23 o 19:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Trudno powiedzieć, po samym toniku jakieś efekty po 2-3 tygodniach, wągry zaczęły "wychodzić". Ale jak naraz odstawisz zapychające kremy, pozbędziesz się obecnych wągrów, to wiadomo, że od razu
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przez tydzień używałam zwykłego Bambino i było super, a później więcej wągrów niż było ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Ja aż tak się nie znam, ale poszukaj na Wizażu, to naprawdę skarbnica wiedzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Teraz boli straaaasznie
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Brylaancik Czas edycji: 2011-02-19 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Zrobią się zielone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Hmm... Zgubiłam gdzieś motywację przez weekend. Ale teraz już wróciła i to chyba ze zdwojoną siłą! Schudnę, choćbym miała zaćwiczyć się na śmierć. Jej, nie wiem co się ostatnio ze mną dzieje... Nie mam ochoty wychodzić z domu , nie mam ochoty spotykać się z przyjaciółmi dopóki nie zrzucę tego tłuszczu... A jak nie zrzucę to co, do końca życia będę w domu siedzieć?? miałyście tak kiedyś? czy tylko ja jestem taka beznadziejna?
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana doskonale Cię rozumiem, też tak teraz mam.... Nie mam ochoty na spotkania nawet z moją przyjaciółką ( ona jest szczupła a to jej wmawianie że jaka to ona spasiona jest doprowadza mnie do szału ) Też ćwiczę, mam czas do 26 bo wtedy jadę nad morze... Waga pokazuje coś pomiędzy 74/75 ale znając życie ona jest jakaś popsuta i pewnie ważę z 10 ton ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
![]()
Moja przyjaciółka też jest szczupła, a gada że jest gruba. To jaka ja jestem??
Basiu, Ty jesteś nieźle zmotywowana, to na pewno Ci sie uda. A mnie juz powoli nudzą te ćwiczenia, zwłaszcza, że na razie nie widzę żadnej różnicy. A jak widzę jedzenie to mi niedobrze ![]() ![]() Jedyna nadzieja że mi się polepszy w Was, bo jak tak się czyta co kto zrobił w dany dzień to też motywuje, "kurde One tak ćwiczą a ja nic " ![]() dziękuję , że jesteśćie ![]() ![]()
![]() |
#135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wróciłam właśnie z 16-kilometrowego pedałowania... Masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny. Moge sie przylaczyc? wiem,ze troche pozno,ale dopiero zauwazylam ten watek i naprawde przeczytalam prawie wszystkie posty. Widze,ze naprawde siebie swietnie motywujecie i ale glowna motywacja jest 'wrzesniowa metamorfoza';D ja mam podobnie, chociaz moja jest październikowa. To witam jeszcze raz
![]()
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
W taką pogodę? To chyba nie jest dobry pomysł
![]() Cytat:
![]() Jazda na motorze też się liczy, prawda? W końcu mięśnie nóg pracują ![]() - godzina jazdy po placyku i trochę po mieście, później placyk na egzaminie i 40 minut trasy (myślałam, że zemdleję na tym słońcu, ale zdane ![]() - siłowe na nogi - 15 minut steppera - planują jeszcze 30-40 minut HH |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Witaj zuzanuss
![]() ![]() oo Basiu to nieźle mnie zmotywowałaś, zresztą parodia też ![]() ![]() a ja dziś 40 minut aerobiku , 8 minut abs buns legs i arms, 40 minut biegania z siostrą po podwórku, skakania na skakance i takich tam no i jeszcze godzinka na placu zabaw z dziećmi ![]() popedałować mi się dziś nie udało, chyba przez ten upał ![]() ![]() spokojnej nocy ![]()
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Ja dziś byłam nad wodą się pływało
![]() ![]() Jeszcze robię rozciąganie do szpagatu (jest coraz lepiej i widzę efekty ![]() ![]() Pozdrawiam i witam nową koleżankę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
witaj;**
czuje sie jeszcze bardziej zmotywowana, bo ktos mnie dzisiaj tak wkurzyl!! ze nie moge. tylko nie wiem czy taka 'negatywna' motywacja jest pozyteczna...typu' a ja wam pokaze'
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dla niektórych negatywna motywacja jest bardzo pomocna, u mnie bywa różnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Załatwiałam wyjazd wakacyjny, szukalam numerow, wydzwanialam, prosilam 'znajomego' zeby nas przechowal. Troche mi bylo glupio tak prosic,ale trudno.załatwiłam wszystko dla dwoch osob, bo wczesniej sie pytalam pewnej kolezanki czy mi potowarzyszy i byla bardzo! chetna, wiec mialam sie po co starac, bo sama nie chcialam leciec, bo to bardziej ryzykowne. Wczoraj ugadalysmy sie,ze dzisiaj kupimy bilety ii...no zgadnijcie. I to jeszcze ja sie musiala dopytywac. Smsowac, na gg pytac. I jednak nie. Podziekowac na zalatwianie i bezplatny nocleg nie oczekiwalam,ale przepraszam teraz to i owszem. Umiesz liczyc, liczna siebie. Teraz to wiem. Jeszcze pokaze wszystkim!;p Uff wygadalam sie. Mam nadzieje,ze nie zdenerwuje Was mój post bo wiem,ze nie na temat.
![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ludzie są okrutni i nie potrafią jednak zrozumieć tego że ktoś staje na głowie żeby zrobić im dobrze ![]() Dziewczyny, u Was też tak gorąco? Jak znosicie te upały? Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny co z Wami? Czemu się nie odzywacie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
Halo! myslalam,ze mi tutaj dacie 'niezlego' kopa,a tu sie nikt nie odzywa;> uhh ten upał daje mi sie we znaki;/
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Bo mi nie przychodzą powiadomienia na maila o nowych odpowiedziach
![]() Wczoraj: ABS II i HH Dzisiaj: siłowe na nogi + 20 minut steppera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Jaaaakaaa cisza
![]() chyba przez te upały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrowienia ![]()
![]() |
#148 |
astro-loszka
|
Ja też się przyłączam
![]() ![]() Próbowałam biegania - niestety nabawiłam się kontuzji stawów kolanowych. Podobnie było z tańcem i chodzeniem po górach. Na szczęście lubię pływać i jeździć na rowerze. Więc ostatnio, w czas tych upałów, po pracy wsiadam na rower i jadę nad jakiś zbiornik wodny popływać. Zaraziłam tym także TŻ, i weekendy jeździmy razem. Już udało mi się zgubić 2,5 kg ![]() Staram się także nie objadać, jem dużo sałatek i owoców, ale czasem jeszcze skusi mnie na cos słodkiego czy fast fooda jakiegoś ![]() Za dwa tygodnie jedziemy z TŻ nad morze - wiem, że będziemy dużo chodzić piezo, bo oboje lubimy ruch. Mam nadzieję, że w wakacje nie przytyję
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Witaj linaya ![]() ![]() ![]() Hmmm, co tu tak cicho? ![]() ![]() Odezwijcie się ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przez te upały nie mam ochoty na nic, a Wy? Jeszcze przyszły te dni więc czuje się mega niekomfortowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.