|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: kosmetykowe zapasy ;)
A ja bym jeszcze bardzo chciała
4. Próbka podkładu w słoiczku, odcień Sunkissed Fair, EDM - użyta raz do testu paskowego ![]() Proszę znajdź coś jeszcze u mnie... ![]()
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Płyn nie był nalany aż pod górę więc jest go ok 1/2, trochę mniej
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Nasza wymianka:
Ty do mnie: sampel Sunkissed Fair, odsypka pudru jedwabnego odsypka pudru bambusowego Ja do Ciebie: płyn micelarny próbki: *Blusche french vanilla full matte foundation w strunie *Blusche vanilla late full matte foundation w strunie
|
|
#125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
BAN stały
Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.
|
Dot.: kosmetykowe zapasy ;) Szukam minerałów, BU, mazideł, kosmetyków dla mężczyzn!!
hej kochana,
chętnie wymienię 3.Hattrick - płyn po goleniu 4. Perfum męski 5. Płyn po goleniu 6. Żel pod prysznic na kuferek ,a także podobają mi się u Ciebie 30. Peeling do twarzy dla skóry wrażliwej Soft-Peeling Synergen, 100ml, Rossmann - zakupiony na wyjeździe, nowy, nieużywany (zdjęcia brak, jestem w rozjazdach i kabla nie wzięłam ).5. Odżywka do paznokci w sztyfcie, 1,6g, Oriflame - użyta 2 razy chętnie osobiście, w łodzi będę w terminie 16-23.08, |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, masz tylko kosmetyki
?Ja wolałabym wymienić jednak za książki Interesuje mnie Literatura obyczajowa, Bestsellery lub kryminały Lubie też literature Federico Moccia, Katarzyna Grochola ( oczywiście oprócz Zieloncyh Drzwi ). Sporo tego jest.---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Niestety nic ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamknęłam wątek wraz ze wszystkimi negocjacjami do piątku, bo mam poważne problemy osobiste i prosiłabym o zrozumienie, jeśli chcesz zrezygnować z wymiany to również rozumiem
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
mydło plus odsypka cienia edm
za dove żel, dove zel, odsypka jadwiga, 1/2 baza pod cienie DC, odlewka micla 40ml bez tuszu cos zmieniamy?
żegnaj Herko Edytowane przez braworka Czas edycji: 2010-07-29 o 11:12 |
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
hej no niestety raczej wole wieksze wymianki
pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

).