![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jako, że Bloomowa nie ma fejsbuka, to pozwólcie, że tu zaśpiewam jej tradycyjną piosenkę: Hepi berzdej kuwa - tu ju! Hepi berzdej kuwa - tu ju! Hepi berdzej dir Bloooom! Hepi berdzej tu ju! ![]() Brechtasz się, wiem ![]() [/QUOTE] Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
łaaaa ![]() ![]() ![]() a teraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
a no i nie wypada mi z pustymi rękami
![]() ![]() Załącznik 3245848 Załącznik 3245849 Załącznik 3245850 Załącznik 3245851 bierzcie i jedzcie ![]() oo Majkol wpadł w odwiedziny ![]() aah ![]()
#124 |
Zakorzenienie
|
dzizas jakie to stare obrazki
![]()
#125 |
Zakorzenienie
|
ej, niech ktoś wklei jeszcze kawał o orle
![]() tylko się nie wypowiadajmy na jego temat ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Byl sobie drwal. Drwal, jak to drwal, pracowal w lesie. Pracowal dlugo i ciezko, totez potrzebowal sie w miedzyczasie posilic. Wiec zabieral drugie sniadanie. Drugie sniadanie jednakze notorycznie znikalo, nie wiadomo dlaczego. Po kilku dniach irytujacych znikniec, drwal postanowil dociec, coz dzieje sie z rzeczonymi, w tym wypadku, kanapkami. Zaczail sie tedy w krzakach, zostawiwszy uprzednio kanapki w widocznym z jego pozycji miejscu. Czeka. Nadlatuje orzeł. Drwal jeszcze nie zdazyl sobie odpowiedziec na pytanie, skad w polskim ****a lesie orzeł, a ten juz trzyma kanapki w dziobie. Odlatuje na pobliskie drzewo, drwal sledzi go wzrokiem. Tam orzeł rozklada kanapke, bierze w swoje skrzydlo-lapska oba kawalki chleba i zaczyna sobie nimi nacierac klate. Zdumiony drwal patrzy, a orzeł ryczy: " ****a, jaki ja jestem po***any!"
#126 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() uciekam dalej szykować, sprzątać, gotować ![]()
#127 |
Zakorzenienie
|
Bloomqu wsiego naj najlepsiejszego, męża Bloooma, Majkola tulacego do cyca, zdrowia, spełnienia marzeń, kasiory, miłości i 10000000lat życia
![]() jak jest fakin gorąco!
#128 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bloo, nie mogę z hamburgera z Majkowskim i cocacoli z dwoma lewymi oczami ![]() ![]() A tak poza tym to witajcie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Edit: Równiuśko godzinę po poście Lu ![]() Edit2: Kfa! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Asiek na tym szarym pasku jest równo godzina po
![]() ![]()
#130 |
Zakorzenienie
|
doberek
![]() ![]()
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
ale dostałam życzenia
![]() właśnie odebrałam torta, jestem już przebrana, naszykowana i czekamy na gości ![]() wpadną ciotki i moja pryzjaciółka. ![]() Hektor dziś o 7 rano nie wiem jakim cudem ( ![]() ![]() ![]() ![]() spadam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
skóra mi z dekoltu schodzi
![]()
#133 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- jeszu dekolt jakie dziwne słowo ![]() ![]()
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
laski wiecie, że nasze koszulki niedługo będą obchodziły 1wsze urodziny???
![]() z tej okazji póki jeszcze moja bluzka żyje wklejam Wam fotki ![]() Załącznik 3246234 Załącznik 3246235 Załącznik 3246236 who's BAD??????????????? ![]() ![]() przepraszam nadmiar słońca mi szkodzi ![]()
#135 |
Konto usunięte
|
Bloo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Konto usunięte
|
Ale Ci Whusbad ucieka za cyca, popraw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Asia jak mam push upa to nie ucieka kfa
![]()
#139 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() takiej biby się nie przepuszcza! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy na odkrytym basenie i mi zjarało plecy
![]() Założe jutro koszulkę z okazji rocznicy ![]()
#141 |
Zakorzenienie
|
Hej, ja tylko wpadam teraz na chwilę, bo kuzynka ma dzisiaj urodzinki też, między innymi tak jak mój kochany Bloomeq
![]() Kochana Bloo, z okazji urodzin życzę Ci, wszystkiego co najlepsze - zdrówka, przede wszystkim - bo bez niego nie ma nic. Szczęścia, miłości - tej pięknej i prawdziwej, przyjaźni - również najprawdziwszej, no i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń. Żeby na Twojej buźce zawsze gościł piękny uśmiech ![]() ![]()
#142 |
Zakorzenienie
|
Jusia mi w zeszły weekend zjarało cyce, teraz mi skóra schodzi
![]()
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a smarowałaś czymś przy opalaniu? bo ja dziś nie ![]() ale cyce zawsze najdelikatniejsze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd....ichael+jackson
ale Majkela zrobili ![]() ukrop dzis, ze z domu nie wylaze, dopiero zwierzaki wynioslam, bo biedne pod spode takie spocone, a na trawce beda mialay przyjemniej ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- a Nibylandia dalej ze straym numerem ![]() najlepsze bylo, jak Majkol ma napisac do moda i ona dostanie zawalu kto do niej pisze ![]() a ja wlasnie wczoraj myslalam, ze 44 i moze taka rowna to Majkol, to ten palnal ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- na Canal dzis mam "Milosc na wybiegu" polski, zobacze co za cudo ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
a ten cudny
![]() Załącznik 3246288 Załącznik 3246289
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
poszlismy znow do castoramy po farbe, jak zwykle plyta zgredowa leciala
![]() i od razu na antyramy patrzylismy do plakatow zwierzakowych i wracaja przez firany, patrzylismy na technike malowania scian i ja sie odwrocilam, a tam takie plakaty w 3D i patrze na te miniaturki z czym sa i nagle MJ ![]() duzy bylo po 65 , a maly 35, ale malego nie ma, to mowie, ze moze i tak poprsze Magde na im. mi kupi, a P. ze czemu nie on, ale mowie, ze moze ona zobaczy czy nie ma malego u niej, a P. ze najwyzej w necie zobacze, ale sie odwrocilam znow, a tam na wieszaczku byl 1 ![]() o taki to jest, ze tancuje jak sie pod katem zalezy jakim spojrzy ![]() http://plakaty.pl/plakat/5550/Michae...ng___3D_poster i tak idziemy do samochodu, ja taka dumna z MJ juz do kasy, potem na dworze i mowie do P., ze bym chciala isc teraz z nim za reke i kto by sie glupio spojrzal dostal by w jajka a P.: a my z Ori za wami jako ochroniarze i ona by mnie za jajka trzymala ![]() a te ramy robia debilne wymiarowo, bo wystaja plakaty i teraz wlozylam ten, to na dole wystaje, a wieksza to od razu duzo wieksza. i musze jeszcze 2, czy nawet 3 kupic takie 60 x 90, to nie ma, bo sa na 80
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Konto usunięte
|
za niecałe 2 godziny mecz!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
kama powiedzialam P. co chcesz na im. on mowi, ze nie ma sprawy, ale tez cos chcial
![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- ide na FB oporzadzic, moze pomaranczowe kamienie z nieba spadly ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- ciekawe czy ktos by wyczail, ze 2 raz jedziemy 43 Nibylandia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ten to jest rychtyg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
ej zaje*isty tez sobie takiego chce kupic, tylko nie wiem kiedy
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.