![]() |
#121 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Nowy wakacyjny wątek! Zapraszam... :))
Kochana, a masz może jakieś bluzeczki po za wątkiem? Oddałabym wtedy wszystko za spodnie i jakąś bluzeczkę, o ile Ci pasuje oczywiście taka wymiana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Kochana, a co powiesz na
-podkład Revlon mineral mousse, kolor 010(jasny), tylko wypróbowany. -kredka do oczu N.Y.C, kolor granatowy, użyta raz -kredka do oczu N.Y.C, kolor biała, użyta raz 5.Zestaw do domowej mikrodermabrazji RoC, Renewex MicroDermabrasion Expert System. Wszystko jest wyczyszczone i zdezynfekowane. Kremu zostało 1/3, ale wystarczy go jeszcze na bardzo długo jest wydajny. za -Spodnie alladynki 42. Na mnie za duże. Brak malego guziczka nie rzuca sie w oczy, mam jeszcze pasek do nich. Ciut przetarte w kroku, ale nie ma dziury! nie widac przy chodzeniu, z wymiany - za duze. ![]() -Okulary Next, kilka rysek, aparat nie uchwycił, poza tym stan bdb, bardzo fajne, tylko coś źle w nich wyglądam ![]() -Lakier do paznokci Avon, wyprodukowany 09.2008. nie wiem ile ważny ![]() ??? ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Pędzelka już nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
a czym byś była zainteresowana?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- o, to są rzeczy, z którymi mogłabym się rozstać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
jasne, dam znać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.