|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: gorące fanki Torresa z samego dna ; )
hehehe ![]() Ejj KOochana bedziemy musialy rozwiazac zagadkke bliskich zwiazkow Nino z Ramosem.
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
oszzz
wątek idealny dla mnie jak ja go uwielbiaaam![]() można się przyłączyć?
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
nellady oczywiście, że możesz
im nas więcej, tym lepiej ![]() girl cicho ! |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiscie, oczywiscie !!!
;*Nellady - witamy serdecznie ![]() Zaa co baciki ? <aniolek> doszlo zaproszenie ?
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
doszło, zaakceptowałam i dałam komentarz
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie widziałam tych zdjęć, pokaż proszę
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
girl chetnie rozwiaze ta zagadke, ale kobieca intuicja mi podpowiada ze Ramos to po prostu gorrrracy hiszpanski macho
![]() Schoko zapraszam na watek mundialowy, tam są zdjęcia
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
oby mniej takich zdjęć
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
widze, widze ;d
odpisalam ![]() Schoko - wpadaj na mundialowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=446065&page=120
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
okej, już lecę i patrzę co tam Torres wyprawia!
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
on mógłby coś porobić z nami
|
|
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem za!
![]() Odwiedziłam mundialowy wątek i mój wniosek jest taki: całuśny ten Ramos, nie ma co . Rzeczywiście coś mi się przypomniało, przed jakimś meczem jak pokazywali chłopaków z hiszpańskiej drużyny to on obdarzał swoich towarzyszy całusami, Torresa też!
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
taaakkkkkkk !!!!!!!!!
![]() Wyobrazmy sobie, ze chce nas pocalowac (tak, tak wiem. Bardzo realne ![]() I jak Schoko jestes w szoku ?
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2010-07-17 o 22:14 |
|
|
|
|
#134 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czy jestem w szoku? No nie wiem, chyba trochę, ale może to u nich taki zwyczaj, nie wiem
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
chcę mieć koszulkę Torresa !
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Co Nore tez sobie strzelil na ciele ?
![]() Tak, tak Koszulka I to granda, ze jedne sie wychowywaly z takim ciachem, a my tylko patrzec mozemy :zly: Fernando Jose Torres Sanz Ur. 20 marca 1984 r. w Fuenlabradzie (Madryt, Hiszpania) Kluby: Atletico Madryt, FC Liverpool Zarobki: 110 tys. funtów tygodniowo (z klubu) Pseudonim: El Nino (dziecko) Rodzeństwo: 8 lat starsza siostra Mari Paz, 7 lat starszy brat Israel Rodzice: Flori, Jose Żona: Olalla Dominguez Liste (ślub cywilny - 27 maja 2009r.) Córka: Nora Torres Dominguez (ur. 8 lipca 2009r. w Santiago de Compostela). Zwierzęta: 2 psy - Yanta i Pomo Hobby: gra na gitarze i playstacion Ulubiona aktorka: Jenifer Aiston, Penelope Cruz, Paz Vega Ulubiony aktor: Martin Lawrence, Roberto Bengini Ulubiona potrawa: paella, marisco, makaron, tortilla, ziemniaki Galician Ulubione programy: The Dog Whisperer z Cesar Millan, Superniania i Callejeros Ulubiony napój: pepsi Zalety: szczerość Wady: jest trochę leniwy Ulubiony piosenkarz: Bumbury, Andres Calamro Ulubiony zespół: El Canto del Loco Ulubiony film: la vida es bella (życie jest piękne) Malarz: Picasso. Ulubiona książka: Quien se ha llevado mi queso? (Kto zabrał mój ser?). Ulubiony program TV: La baditora. Zabytek historyczny: Catedral de Santiago. Złe strony bycia bogatym:zazdrość. Osoba, którą chciałby poznać: Michael Jordan. Nauka: marketing. Samochody: dwa 4x4 i jeden Mini Lubi słuchać: Andrea Calamaro, Sabinę, Duncana Dhu, Nirvanę, Los Rodriguez. Pozostałe sporty: kręgle, bilard, pływanie. Marki ubrań: Nike, Hugo Boss. Ulubiony kolor: czerwony. Ulubione imię męskie: Diego. Ulubione imię damskie: Olalla. Idol z dzieciństwa: Maradona, van Basten. Najlepszy bramkarz: Buffon. Najlepszy obrońca: Maldini. Najlepszy pomocnik: Ronaldinho. Najlepszy napastnik: Henry. Najlepszy gracz w historii: Maldini. Blondyn czy brunet? Blondyn. Mięso czy ryby? Mięso. The Rolling Stones czy The Beatles? Kiedyś The Rolling Stones, obecnie The Beatles. Marzenie piłkarskie: wygrać Puchar Świata. Olallę poznał jak miał 8 lat. Ma 5 tatuaży: na wewnętrznych stronach przedramienia - prawym liczbę 9, lewym - swoje imię w języku Tengwar, na lewej łydce datę 7 lipiec 2001 (do końca nie wiadomo, co oznacza), na zewnętrznych stronach przedramienia imię córki - "Nora" i żony - "Olalla". Wystąpił w teledysku "Ya nada volvera a ser como antes" zespołu El canto del loco. Gdyby w dzieciństwie nie stracił kilku zębów, teraz byłby bramkarzem. Został zawodowym piłkarzem dzięki kreskówce "Oliver i Benji". Gdyby nie piłka, zostałby rockmanem. Ma prywatnego fryzjera Miguela. Oprócz języka hiszpańskiego umie kataloński, angielski i niemiecki. Jego kuzyn, Nelson Torres, też gra w piłkę nożną w młodzieżowej drużynie w Sydney. Jego fortuna wyceniana jest na około 14 mln funtów. Przed transferem do Liverpoolu podczas jednego z meczów Atletico, rozwiązała mu się opaska kapitańska, na której napisane było "We will never walk alone". Zna się na komputerach, ale z internetu korzysta bardzo rzadko. W Urugwaju jest ulica o nazwie "Fernando Torres". Na ślubie cywilnym oprócz niego i Olalli byli tylko świadkowie - Yolanda i Pepe Reina.
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2010-07-17 o 22:40 |
|
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też! Czytałam, że jakaś tenisistka napisała na swoim twitterze, że jest fanką Torresa a on automatycznie wysłał jej swoją koszulkę
. Szczęściara!
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
girl przydadzą się te informacje
![]() Schoko wow, ale fajnie ! |
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo wlasnie
na ciachach bylo o tej tenisistce. A jak ja napisze, to co???? czekac na kuriera?A teraz kilka slowa komentarza do ciekawostek. Wiec tak - slub tylko cywilny - jest szansa I czy on skonczyl jakas szkole marketingowa czy to tylko jego pasja ![]() tytul ksiazki skomentuje krotko : Gra na gitarze Wyobrazacie sobie Nino jako rockmena
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2010-07-17 o 22:46 |
|
|
|
|
#140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i nie tylko rzecz jasna ![]() kto by za nic chcial gotowac za co nieco owszem
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja mu będę robić "paella, marisco, makaron, tortilla, ziemniaki Galician"
w sensie mogę być jaego pokojówką i kucharką byleby go widzieć ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
ej no bez kitu to musi miec teraz 2 ![]() |
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jak tu sie podzielic 'obowiazkami'? takim torreskiem sie trzeba zajac odpowiednio nie? ![]() hehe no jest juz po 22 ... wiec moge dac zdjecia
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Musialas to dodac przed snem? musialas
i jak ja zasne teraz ? ![]() Ejj ja tez moze gotowac paelle i makaroniki i moge sprzatac. Ale jak to mowia : ,,za darmo umarlo
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jakie booskie zdjęcia mniammm
![]() A co do POMOCY to ja zgłaszam się na sprzątaczkę, skoro 2 kucharki już obsadzone w rolach Jeszcze zrobimy karierę ![]() I dodaję obiecane zdjęcia małego Torreska, cieszcie oczy
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
to ja mogę być jego stróżem nocnym, oczywiście w jego łóżku
![]() |
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
No to Nino bedzie mogl sobie przebierac w zarciu, a dom bedzie lsnil czystoscia
I uwaga snil mi sie dzisiaj. ![]() Przyjechal do mojej szkoly z cala druzyna.A jaki sen normalnie. Stalam, on chcial przejsc, a ja stalam mu na drodze, wiec powiedzial tylko ,,przepraszam" i poszedl dalej Tylko dlaczego byl koszykarzem zdjecia bezbledne na 3 juz podobny do siebie
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
jak to się śnił ?!
wydrukowałaś zdjęcie i dałaś pod poduszkę?! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Niee, nic nie robilam
a tu nagle w moim snie. Ale jak sni mi sie raz na 100 lat, to mogliby cos lepszego zapodac a nie ,,przepraszam" i se idzie dalej Snil mi sie w dlugiej blond czuprynie XD
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
ciesz się, że Ci się wgl śni !
bo mnie ciągle Ślązak, już 4 raz !
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Alez oczywiscie,ze sie ciesze. I snilo sie cos w stylu co jest realne. Bo chyba jedyne co moze mi powiedziec, to przesun sie, etc.
Hmm Slazak Moze czas nad nim pomyslec ? Skoro tyle razy Ci sie sni moze to cos znaczy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

wątek idealny dla mnie
jak ja go uwielbiaaam
im nas więcej, tym lepiej