![]() |
#121 |
BAN stały
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy do września! ;)
Jeeju, aż się wystraszyłam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
A ja dziś 3 godziny na rowerze!
![]() Też zjadłam małego loda, bo w taki upał ledwo żyję! :P PS. Czy podczas jazdy na rowerze można schudnąć z brzucha? Edytowane przez xxxxjulia Czas edycji: 2010-07-23 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
Ja też wczoraj miałam takie skurcze w kolanie, że iść nie mogłam, a o bieganiu nie było mowy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
zatem zważyłąm sie dziewuszki. Tak jak myślałam, przytyłam i to ładnie... przez 3 tygodnie 3 kilo. Dużo rzeczy miało na to wpływ, zdaję sobie z tego sprawę.. Jednak wymiary mam wciąż takie same, może to przez to, że ćwiczyłam? nie wiem.
Nie mam zamiaru się tym stresować bo chcę miec figurę jaka mi się podoba a nie innym i nie mam zamiaru przepłacać tego zdrowiem i niepotrzebnym stresem. Z głową na karku zaczynam na nowo zdrową dietke+ jeszcze wiecej sportu! wzrost:175 cm, waga 59,5kg , cel:55kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() Troszkę mnie tu nie było ale nie mam ostatnio czasu praca dom, praca dom i tak w koło ![]() Na całe szczęście trzymam dietę waga pokazuje juz 59,1 ( w sumie to nie chodzi mi o wage tylko o wymiary mojej talii brzucha i ud no i łydek )czyli jest bardzo dobrze , co do Ćwiczeń to jeżdżę tylko na rowerku stacjonarnym 10 ,20 km dziennie to zależny na co mi czas pozwala . Nie stosuje żadnej diety jem mniej częściej mało kaloryczne rzeczy tak od 1200 kcal dzienne >> różnie z tym bywa ![]() Mam stojąca prace i jestem przez 8h w ruchu to mi ułatwia schudniecie od początku mojej pracy w tej firmie schudłam juz 14 kg (kiedyś było 73kg) co uważam za ogromny sukces życiowy ![]() ![]()
![]() |
#127 |
BAN stały
|
Witam nowe dziewczyny.
![]() ![]() Zgadzam się z windbag, masta, jak dla mnie to Ty już masz sylwetkę modelki i żadna ścisła dieta nie jest Ci potrzebna. Zdrowe odżywianie i ruch na utrzymanie takiej bawi. Już możesz być z siebie dumna. ![]() Tysiu, gratuluję tych 14kg. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() gwiazdka93_____166cm_____ 62kg________0kg_____55kg Edytowane przez gwiazdka93 Czas edycji: 2010-07-24 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
BAN stały
|
Hej, hej.
![]() Zasugerowałabym Ci, żebyś nie wykupowała tej diety, bo na razie nie jest Ci ona potrzebna. Wagę jak sama mówiłaś masz w normie. Wystarczy, że zmienisz trochę nawyki żywieniowe, dodasz sport, do tego czerwona herbatka i 0 słodyczy a waga ruszy się w dół. ![]() ![]() Osz kurde, ale przemowę walnęłam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
tez mysle, ze to zwolniony metabolizm. Wiele osob tak ma, ze po dluzszym czasie zbyt scislej diety organizm przestawia sie na mniejsze spalanie, wiec mniej potrzebuje energii i nie chudnie. Polecam poczytac wątki podwieszone w dziale dietetyka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
O fajnie ze jestem na liscie
![]() Tysia ale duzo juz schudlas podziwiam ![]() U mnie sniadanie bez buly, byl serek homo, mleko i ziemniaczki i sok marchewkowy ![]() Kolo 14 ide biegac. 3 miesiace temu jak biegalam to 10 km ponad godzine ale dawalam rade.. a teraz? po 15 minutach pewnie wysiade. Dosc czesto mam proby odchudzania, wiecej niz do 51 kg nie schudlam :/ oby teraz sie udalo i obym to utrzymala bo to tez wcale nie jest proste ![]() Sciagam ta Mel B ciekawa jestem co to za cwiczenia. Jak dotad to tylko tw na posladki, brzuch i ramiona robilam z takich filmikow. Na posladki super sprawa ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny, też tak właśnie myślałam, że to zwolniony metabolizm. Tylko kurcze, w ogóle nie wiem jak go "ruszyć". Piję 2 razy dziennie ziołowe herbatki odchudzające, jeżdżę codziennie 30 min na rowerze, ale chyba przerzucę się na jakieś ćwiczenia. Chciałabym kupić tę dietę, bo kompletnie nie wiem, jak układać posiłki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Gwiazdka poczytaj podwieszone tematy a duzo ciekawych rzeczy sie dowiesz i przy odrobinie checi sama nauczysz sie komponowac odpowiednio posilki
![]() Pijana t. pw ![]()
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
Jeju czy wy nie macie co robić tylko od rana siedzieć przed komputerem?? :P
Dzisiaj deszczowo, ale co najważniejsze - chłodniej Jestem już po śniadanku, trochę za dużo sobie pozwoliłam, no ale jak poćwiczę... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Witam Piękne!
![]() Dzisiaj na śniadanie zjadłam kanapkę ciemnego pieczywa z chudą wędliną i pomidorem. Później zjadłam ... jedną gałkę lodów ![]() Na obiad mamuśka zrobiła gołąbki i zjadłam jednego. Na podwieczorek zjem jabłko albo jogurt, a na kolację serek wiejski z pomidorem i ogórkiem ![]() Monx U mnie też chłodniej, aż za bardzo ![]() ![]() Windbag Hm.... biegałam ok. 3-4 tyg. jak dobrze pamiętam. Ale lubię bieganie ![]() ![]() Zabieram się za ćwiczenia Mel B. ![]() Ale ona ma piękne ciało! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Zapomniałam się pochwalić, że schudłam! Weszłam dzisiaj na wagę i pokazała 52,4 kg ![]()
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak poza tym to gratuluję schudnięcia ![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Gratuluje spadkow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moze pozniej wkleje albo jutro jak dzisiaj nie zdarze jakies foty motywujace ![]()
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny, mogę dołączyć do Was?
![]() Oczywiście były wielkie plany odchudzania się do wakacji i nic nie wyszło.. ale nie mogę tego porzucić, jak już raz się nie udało to przynajmniej mam teraz kolejną motywację - zbliżająca się szkoła. Mierze 171 cm i ważę przytłaczające 72 kg ![]() Mam nadzieje, że znajdę tu motywacje ![]() Plan: oczywiście 0 słodyczy ( największy problem) i planuje rozpocząć dietę Dukana + 8minutówki Tym razem się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Dziś zaczelam takie ćwiczenia na płaski brzuch: http://mamzdrowie.pl/cwiczenia-na-plaski-brzuch/
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ta strona nie chce mi się włączyć ![]()
![]() |
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Fakt, tutaj się zgodzę, nie ma talii. Ale ja akurat mam, więc jak schudnę to będzie jeszcze lepiej wyglądać ![]() ![]() Dziękuję ![]() Ale za szybko się pochwaliłam!!! ![]() ![]() Zmaściłam dzisiaj! ![]() ![]() ![]() Ale za to ćwiczyłam dzisiaj dużo, więc mam nadzieję, że nie przybędzie na wadze ![]() OCHRZAŃCIE MNIE! ![]()
![]() |
![]() |
#143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Wow, ściągnęłam tą Mel B i strasznie męcząco to wygląda ;P Jestem chyba leniwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuję, przekonałyście mnie i dziś sobie sama układałam dietę. Powiedzcie proszę, co o niej sądzicie? Schudnę na niej (+ćwiczenia)? Nie liczyłam specjalnie kalorii, po prostu zdrowy rozsądek, wyczucie i przykładowe wizażowe jadłospisy. Proszę o rady i modyfikacje diety w razie konieczności...
![]() DZIEŃ 1: śniadanie- 9:00: owsianka (5 łyżek) z jogurtem naturalnym (0,5 szklanki), garść suszonych owoców II śniadanie- 12:00: twaróg domowy i 3 łyżki jogurtu naturalnego obiad- 15:00: 2 danie kolacja- 18:00: sałatka: 2 jajka na twardo, pomidor, 2 plasterki szynki+ herbatka odchudzająca 21:00- herbatka odchudzająca +ćwiczenia na pośladki i uda, 30 min jazdy na rowerze DZIEŃ 2: śniadanie- talerz kaszy mannej II śniadanie- kubek koktajlu owocowego lub maślanki owocowej obiad-2 danie kolacja-tuńczyk i kromka pieczywa graham+ herbatka odchudzająca 21:00- herbatka odchudzająca +ćwiczenia na pośladki i uda, 100 brzuszków DZIEŃ 3: śniadanie- muesli II śniadanie- otręby (7 łyżek) i jogurt owocowy jogobella light obiad- 2 danie kolacja- serek wiejski i 3 rzodkiewki, kromka pieczywa graham+ herbtka odchudzająca 21:00- herbatka odchudzająca +ćwiczenia na pośladki i uda, 30 min jazdy na rowerze DZIEŃ 4: śniadanie- omlet z dwóch jajek, plaster szynki, pomidor, kromka pieczywa graham, szklanka mleka II śniadanie- miseczka suszonych owoców obiad- 2 danie kolacja- kromka chleba graham, pomidor, serek almette+ herbatka odchudzająca 21:00- herbatka odchudzająca +ćwiczenia na pośladki i uda, 100 brzuszków DZIEŃ 5: śniadanie- sałatka: 2 kromki pieczywa w kawałkach, 3 łyżki twarogu, pomidor, 3 łyżki jogurtu naturalnego II śniadanie- serek homogenizowany naturalny, garść świeżych owoców obiad- 2 danie kolacja- sałatka: pomidor, ogórek świeży, oliwa z oliwek, 2 plasterki szynki, kubek maślanki naturalnej+ herbatka odchudzająca 21:00- herbatka odchudzająca +ćwiczenia na pośladki i uda, 30 min na rowerze DZIEŃ 6: śniadanie- owsianka (7 łyżek) z jogurtem naturalnym (pół szklanki) i łyżką dżemu II śniadanie- kubek koktajlu owocowego obiad- 2 danie kolacja- sałatka: muesli (7 łyżek) z jogurtem naturalnym (3 łyżki), kromka pieczywa graham+ herbatka ochudzająca 21:00- herbatka odchudzająca + ćwiczenia odchudzające na pośladki i uda, 100 brzuszków DZIEŃ 7: śniadanie-jajecznica i kromka pieczywa graham II śniadanie- miseczka suszonych owoców, pół szklanki jogurtu naturalnego, 2 łyżki kakao obiad- 2 danie kolacja- sałatka: sałata lodowa, garść orzechów, ogórek, łyżka jogurtu naturalnego, pomidor+ herbatka odchudzająca 21:00- herbatka odchudzająca + ćwiczenia na pośladki i uda Ćwiczenia na pośladki i uda ( http://************/cwiczenia_na_nogi_i_posladki.html ) codziennie wg tabeli, jazda na rowerze 3 razy w tyg. przez 60 min, 100 min brzuszków co drugi dzień (rozpisane przy dniach). EDIT: zamieniłam pieczywo wasa na graham, jedna kromka graham ma tylko 2 kcal więcej niż wasa (czyli 22 kcal), a jest o wiele smaczniejsza;] Edytowane przez gwiazdka93 Czas edycji: 2010-07-25 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Windbag Dobra, postaram się wykonać zadanie
![]() ![]() Gwiazdka Dobry jadłospis, ale między obiadem i kolacją proponuję jakiś podwieczorek w postaci owocu lub jogurtu. Żeby tych posiłków było więcej, ale mniejsze porcje. Poza tym jest dobrze. Widać, że znasz się dość na rzeczy ![]() ![]()
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
oj oj oj . zjadłam dzisiaj pitę. poproszę o porządnego kopniaka, żeby takie rzeczy nie przychodził mi więcej już do głowy!
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() U mnie wszystko byłoby oki, żeby nie wczorajszy gril i dużo grzechów, najgorsze jest to, że nie mam już takiej motywacji jak na początku odchudzania, po prostu widzę, że jak zjem trochę zakazanych rzeczy w weekend a w tyg znów dietka to nie tyje. Ale i niestety i nie chudnę a tak by się chciało jeszcze 5 kg. Witam nowe osoby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
wow dziewczyny mnie też troche tu nie było. Kurde wczoraj miałam imieniny, oczywiście nie pozwoliłam żadnej imprezki zorganizować, ale dostałam, troche czekoladek. Nie namyślając się długo wsadziłam je do pudełka i obkleiłam taśmą
![]() Czytałam o tej diecie - woda+cytryna+syrop klonowy+ pieprz cayenne Ale stwierdziłam, że jak dla mnie to i tak to nic nie da. Ta dieta jest głównie dla osób ważących powyżej 100 kg. którzy na prawdę mają z czego chudnąć. Nam by to nie pomogło, a dodatkowe głodzenie się nie wchodzi w grę ![]() No, ale zaupiłam ten pieprz, bo on podobno pomaga spalać tłuszcz i oczywiście reguluje procesy metaboliczne. Jest ostrzejszy. Chcę kupić bieżnię. Zdecydowałam się już wczoraj. Przydałaby mi się nie tylko po to żeby zgubić zbędne kg. Mogłabym się też poprawić z biegów w szkole. No tylko czytałam że taką w miarę pożadną to mogę nicy kupić za 1500. Nie potrzebuje bajerów, ale jak dla mnie no to też troche kaski jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.