![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam dziewczyny , ja też nie moge sie doczekać mojej fasoleczki powiem tylko że za tydzień powinnam dostać @ mam nadzieje że raczej nie przyjdzie i bedzie to ciąża, miałam owulacje ślus był przezroczysty wiec do dzieła z mężem codziennie, teraz zrobił sie biały i nie rozciągający ,okres miałam 16 lipca wiec sądze że 5 dni temu powinno dojsc do zapłodnienia narazie nic nie czuje oprócz kucia w podbrzuszu i może lekko ślina mi sie przybiera w ustach..... nie wytrzymam do 12 sierpnia kiedy najszybciej powinnam zrobić test ciążowy prosze powiedzcie mi .
podrawiam wszystkie przyszłe mamusie chce sie z wami zaliczyć do grona mamuś kwietniowych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3
Ewcia78 witam i trzyma kciuki w takim razie. Ja już tu pisałam że jak zrobiłam 4 czy 5 dni przed spodziewaną @ test to wyszedł negatywny dopiero w 28dc wyszedł pozytywnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Witajcie , ja jeszcze do @ pozostało 7 dni mam nadzieje ze nie przyjdzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam mamuśki i te które próbują ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Witam , gdzie są te cieżaróweczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MAM PYTANKO DO WAS JAK WYGLĄDA SZYJKA MACICY PRZY WCZESNEJ CIĄŻY???????????????????? ????????????????????????? ???? (u mnie jakaś miekka nie twarda i taka ro zpulchnieta jakby rozciągnieta i dużo białego śluzu ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (ostatnia miesiączka 16 lipca ) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
Bardzo dawno mnie u was nie było, ale musiałam się odezwać, że by podzielić się mojo wspaniałą nowiną. Dziś robiłam teścik, a właścicie dwa. Na jesnym cień cienia, ale drugi częściowo rozwiał moje wątpliwości. Tak bardzo się cieszę, staraliśmy się 6 cykli, po 6 latach jedzenia tabsów. Życzę wszystkim powodzenia!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Agness_13 BARDZO CI GRATULUJE
![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Objawy.... żadnych nie miałam. Test zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki.
Ale przy pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objwów. Życzę powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
gratulacje dla zafasolkowanych!!!!
powiedzcie mi, czy prega od pepka w dol moze pojawic sie w bardzo wczesnej ciazy? bo ja dzis taka zauwazylam, zreszta moj maz tez, do tego mam codzienny bol glowy no i niechetnie jem mieso, a wiecej owocow i warzyw - takie upodobania ostatnio. Czekam narazie na @, ale nie wiem czy wymienione rzeczy moga sugerowac ciaze? nie chce sobie nic wkrecac, ale nie wiem co myslec - szczegolnie o tej predze.
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Nie pamiętam jak z pręgą, kiedy się pojawia, ale jak się teraz zastanowić, to moja ciąża też się objawiała od półtora tygodnia strasznym bólem głowy.... I narazie tak zostało.
![]() ![]() A kiedy masz termin @? Ja dzś na betę pomykam! Trzymajcie kciuki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Ewcia78, jesteśmy w podobnej sytuacji. Ostatnią @ miałam 15 lipca więc dzisiaj jest 26 dzień cyklu.
Od tygodnia mam objawy sugerujące ciążę- wielka senność, powiększony biust, widoczne żyłki na piersiach, bóle w podbrzuszu, krótkotrwałe mdłości. Wczoraj kupiłam test ciążowy, który zrobiłam dzisiaj rano i wyszedł pozytywny! Druga kreseczka jest bardzo blada ale jest! Nie piłam od wczoraj od godz.17 i użyłam ultra czułego ( 10 mlU/ml ) testu płytkowego ACON. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
AVAA - JA jeszcze nie robiłam u mnie jest 26 dzień cyklu , to u ciebie musi byc 25 nie dodawaj bo to ci nic nie da ja zrobie test w dniu spodziewanej@ narazie zauwazyłam ze mam apetyt
Ale jak juz masz tą drugą kreske to dobrze ja próbowałam 4 dni temu i była tylko jedna wiec jednak poczekam Edytowane przez ewcia78 Czas edycji: 2010-08-09 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Powodzenia na becie ![]() ![]()
Tyś taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z mych ramion, a kiedys sie do mnie usmiechniesz i powiesz mi czule: "mamo" Nasza kochana córeczka ![]() Teraz czekamy na Karolinkę - 27/40 Edytowane przez JanuszAgnieszka Czas edycji: 2010-08-09 o 10:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Ewcia78, nie dodaję ani dnia. Ostatnia @ była 15-go lipca rano i od tego dnia licze początek cyklu. Dzisiaj jest u mnie 26 dzień cyklu. Cykle mam 27-28 dniowe więc pewnie dlatego test wyszedł pozytywny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Jestem tu pierwszy raz,ale mam nadziję,że przyjmiecie mnie do swojego grona... ![]() Ja też wraz z M staramy się o dzidzi, w sumie dopiero od trzech m-cy,ale przez pierwsze dwa było tak,że M był na wyjazdach ,więc nie trafialismy w "te" dni. Łykam Folik od 4m-cy , robiłam badania krwi, wszystko w normie ![]() W tym miesiącu zyje nadzieją, chociaż @ mam dostać 16, a więc jeszcze cały tydzień czekania ![]() Nie mam w sumie żadnych objawów, chciaż wczorj wieczorem troszke bolał mnie dół brzucha i jajniki na zmiane, raz jeden raz drugi. Zawsze miałam @ bezproblemowe, nic mnie nie bolało itd. Teraz "przytulaliśmy" się w poprzedni piątek i sobote, a ostatnią @ miałam 20lipca, w sumie dni płodne z tego co czułam zaczęły się w niedziele,ale jakoś mam tak ciutke wiary,bo przecież przez jakis czas jest szansa przed owulacją. No nie wiem zobaczymy. Piersi mnie nie bolą , ale nigdy mnie nie bolały, zreszta jeżeli nawet by cos było, to jest to dopiero 10 dzień po ... No zobaczymy , jak to będzie . Powodzenia dziewczynki . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#138 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem, czy beta by juz cos wykryla.
![]() |
![]() |
#140 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#142 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A Twoja prega, to faktycznie "coś";-) A kiedy idziesz do gina? Kurcze , tak sie zastanawiam nad soba czy w sumie jak przytulanko bylo dwa dni i jeden dzien przed owulacja, to czy moglo cos zaskoczyc, ojoj mam nadzieje,a jak nie , to 28 znowu bedziemy probowac;-/ Chociaż tak po cichu marze,żeby juz po urlopie nie wracać do pracy ![]() Ide jeść obiadek mniam mniam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wizyte mam w nastepny poniedzialek, zwroce uwage na to, ze staramy sie o dziecko to moze jakos inaczej mnie lekarz zbada ![]() smaczego Karola ![]()
![]() |
![]() |
#144 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ty za tydzień idziesz do lakarza, a ja za tydzień powinnam dostać @ ,więc dwie dowiemy się w tym samym czasie -fajnie , mam nadzieje,że to bedzie szczesliwa wymiana watków ![]() Ja do pracy nie pójde , jestem przedstawcielem medycznym, wiec każdego dnia odwiedzam min. 4 przychodnie, gdzie prawie wszyscy kichaja i smarkaja,wiec juz tak myslalam,ze na sto procent nie pozwole sobie na zadne przeziębienie- są rzeczy ważne i ważniejsze, zreszta jestem w takim wieku,że szef może spodziewać się naglego L4 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Tyś taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z mych ramion, a kiedys sie do mnie usmiechniesz i powiesz mi czule: "mamo" Nasza kochana córeczka ![]() Teraz czekamy na Karolinkę - 27/40 Edytowane przez JanuszAgnieszka Czas edycji: 2010-08-09 o 16:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Ja dziś spróbowałam zrobić test skoro Avaa ma taki sam cykl co ja i wyszło jej 2 kreski to sobie mysle "a co tam zrobie"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba zwariowałam już dziewczyny na tym punkcie!!!!!!!!!!! pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
11-12 lipca powinnam dostać @ mam nadzieje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na Beta nie pójde jestem w Irlandii tu jest nieco inaczej ale wracam na stałe do PLN 26 sierpnia to wtedy moge coś zrobić . Narazie piersi strasznie bolą i żyłki widać , żadnej kreski pod pępkiem nie widze, chwilami jakby mnie mdliło a po za tym nic nawet nie boli mnie brzuch na okres co czasem sie objawiał tydzień przed pobolewał i znałam ten ból dokładnie. Już mam mentlik w głowie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Ty też sie trzymaj bo te czekanie jest jeszcze dłuższe pomyśl o tych , które tu piszą ze są w ciązy ze sie udało ze 2 kreski na tescie .... no to co nam pozostało jak tylko czekac i tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.