Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-04, 22:40   #121
ewcia78
Raczkowanie

Talking Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3

Witam dziewczyny , ja też nie moge sie doczekać mojej fasoleczki powiem tylko że za tydzień powinnam dostać @ mam nadzieje że raczej nie przyjdzie i bedzie to ciąża, miałam owulacje ślus był przezroczysty wiec do dzieła z mężem codziennie, teraz zrobił sie biały i nie rozciągający ,okres miałam 16 lipca wiec sądze że 5 dni temu powinno dojsc do zapłodnienia narazie nic nie czuje oprócz kucia w podbrzuszu i może lekko ślina mi sie przybiera w ustach..... nie wytrzymam do 12 sierpnia kiedy najszybciej powinnam zrobić test ciążowy prosze powiedzcie mi .
podrawiam wszystkie przyszłe mamusie chce sie z wami zaliczyć do grona mamuś kwietniowych
ewcia78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-05, 08:13   #122
Eirene1987
Zakorzenienie

Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3

Ewcia78 witam i trzyma kciuki w takim razie. Ja już tu pisałam że jak zrobiłam 4 czy 5 dni przed spodziewaną @ test to wyszedł negatywny dopiero w 28dc wyszedł pozytywnie Także czasem warto poczekać Piszesz że spodziewana @ ma być 12 więc zrób właśnie w ten dzień ewentualnie dzień wcześniej bo tak może wyjść negatywny mimo że będziesz w ciąży
Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-05, 15:28   #123
jasiulek
Raczkowanie

GG do jasiulek Send a message via Skype™ to jasiulek

Witajcie Co do moich pierwszych objawów-wysoka tempka, ból w sumie jak na @ tylko łagodniejszy, piersi wieeelkie z widocznymi żyłkami i częste siusiu. Po spóźnieniu @ o 4 dni dwa testy po dwie grube, ciemne kreski Trzymam kciuki za wszystkie testujące

7 cs...
39/40 -czekamy, kruszynko!
jasiulek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-05, 20:53   #124
ewcia78
Raczkowanie

Witajcie , ja jeszcze do @ pozostało 7 dni mam nadzieje ze nie przyjdzie jak narazie od paru dni bolące piersi wręcz nie dotykalne i duże bóle głowy codziennie rano i kucie w podbrzuszu zauważyłam od dziś żadkie lekkie mdłości to co dziewczyny bedzie ta moja upragniona juz druga ciąża po 10 latach czekam z niecierpliwością na fasoleczkę
pozdrawiam mamuśki i te które próbują klask i:
Stary 2010-08-06, 12:37   #125
Kacha945
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny Ja juz nie musze robic testu dzisiaj dostałm plamien mam 28 dc czyli to bedzie okres ale nic chyba jeszcze nie byla moja pora ale kiedys sie uda! Pozdrawiam i trzymam kciuki za te ktore oczekuja braku @
Kacha945 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-06, 18:30   #126
ewcia78
Raczkowanie

Witam , gdzie są te cieżaróweczki trzymać kciuki za te co czekają by sie @nie pokazała a 2 krechy byłyna teście u mnie jeszcze 6 dni czekania mam nadzieje że sie uda cały czas mnie podkuwa czasami w podbrzuszu i te wrażliwe piersi sutki bardzo bolące aż żyłki widać na ciele I TAK JAKOŚ MEMDLI MNIE , z ciekawości zrobiłam dziś rano teścik ale 1kreseczka nie załamuje się bo to za wcześnie ale sie nie mogłam powstrzymać dziewczyny.
MAM PYTANKO DO WAS JAK WYGLĄDA SZYJKA MACICY PRZY WCZESNEJ CIĄŻY???????????????????? ????????????????????????? ???? (u mnie jakaś miekka nie twarda i taka ro zpulchnieta jakby rozciągnieta i dużo białego śluzu ) DZIEWCZYNY DORADZCIE MI COŚ CZEKAM NA FASOLECZKE: prosi::pros i:
(ostatnia miesiączka 16 lipca )
Stary 2010-08-07, 11:28   #127
Agness_13
Raczkowanie

Cześć Dziewczynki
Bardzo dawno mnie u was nie było, ale musiałam się odezwać, że by podzielić się mojo wspaniałą nowiną.
Dziś robiłam teścik, a właścicie dwa. Na jesnym cień cienia, ale drugi częściowo rozwiał moje wątpliwości. Tak bardzo się cieszę, staraliśmy się 6 cykli, po 6 latach jedzenia tabsów. Życzę wszystkim powodzenia!!!!
Agness_13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-07, 13:58   #128
ewcia78
Raczkowanie

Agness_13 BARDZO CI GRATULUJE dbaj o siebie , mam nadzieje ze i ja sie pochwale za 6 dni . A jak z objawami na początku ?
pozdrawiam
Stary 2010-08-08, 09:32   #129
Agness_13
Raczkowanie

Objawy.... żadnych nie miałam. Test zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki.
Ale przy pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objwów. Życzę powodzenia.
Stary 2010-08-08, 20:12   #130
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

gratulacje dla zafasolkowanych!!!!

powiedzcie mi, czy prega od pepka w dol moze pojawic sie w bardzo wczesnej ciazy? bo ja dzis taka zauwazylam, zreszta moj maz tez, do tego mam codzienny bol glowy no i niechetnie jem mieso, a wiecej owocow i warzyw - takie upodobania ostatnio. Czekam narazie na @, ale nie wiem czy wymienione rzeczy moga sugerowac ciaze? nie chce sobie nic wkrecac, ale nie wiem co myslec - szczegolnie o tej predze.

Teraz czekamy na Karolinkę - 27/40
JanuszAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-09, 06:09   #131
Agness_13
Raczkowanie

Nie pamiętam jak z pręgą, kiedy się pojawia, ale jak się teraz zastanowić, to moja ciąża też się objawiała od półtora tygodnia strasznym bólem głowy.... I narazie tak zostało.

A kiedy masz termin @?

Ja dzś na betę pomykam! Trzymajcie kciuki.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-09, 07:36   #132
avaa
Przyczajenie

Ewcia78, jesteśmy w podobnej sytuacji. Ostatnią @ miałam 15 lipca więc dzisiaj jest 26 dzień cyklu.
Od tygodnia mam objawy sugerujące ciążę- wielka senność, powiększony biust, widoczne żyłki na piersiach, bóle w podbrzuszu, krótkotrwałe mdłości.
Wczoraj kupiłam test ciążowy, który zrobiłam dzisiaj rano i wyszedł pozytywny! Druga kreseczka jest bardzo blada ale jest! Nie piłam od wczoraj od godz.17 i użyłam ultra czułego ( 10 mlU/ml ) testu płytkowego ACON.
Pozdrawiam!
avaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-09, 08:15   #133
ewcia78
Raczkowanie

AVAA - JA jeszcze nie robiłam u mnie jest 26 dzień cyklu , to u ciebie musi byc 25 nie dodawaj bo to ci nic nie da ja zrobie test w dniu spodziewanej@ narazie zauwazyłam ze mam apetyt
Ale jak juz masz tą drugą kreske to dobrze ja próbowałam 4 dni temu i była tylko jedna wiec jednak poczekam

Edytowane przez ewcia78
Czas edycji: 2010-08-09 o 08:19
Stary 2010-08-09, 08:56   #134
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agness_13 Pokaż wiadomość
Nie pamiętam jak z pręgą, kiedy się pojawia, ale jak się teraz zastanowić, to moja ciąża też się objawiała od półtora tygodnia strasznym bólem głowy.... I narazie tak zostało.

A kiedy masz termin @?

Ja dzś na betę pomykam! Trzymajcie kciuki.
mam nieregularne cykle wiec wlasciwie nie wiem, kiedy bedzie @ ale dzis jest 20 dzien cyklu. Pokazałam kolezance ta prege i powiedziala, ze ewidentnie ja widac i zebym zrobila test ,ale podejrzewam, ze jeszcze nic z tego nie wyjdzie.

Powodzenia na becie ja chyba jutro pojde - chce miec pewnosc, czy to nasza dzidzia

Edytowane przez JanuszAgnieszka
Czas edycji: 2010-08-09 o 10:04
Stary 2010-08-09, 10:30   #135
avaa
Przyczajenie

Ewcia78, nie dodaję ani dnia. Ostatnia @ była 15-go lipca rano i od tego dnia licze początek cyklu. Dzisiaj jest u mnie 26 dzień cyklu. Cykle mam 27-28 dniowe więc pewnie dlatego test wyszedł pozytywny.
avaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-09, 11:01   #136
karola2400
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny
Jestem tu pierwszy raz,ale mam nadziję,że przyjmiecie mnie do swojego grona...?
Ja też wraz z M staramy się o dzidzi, w sumie dopiero od trzech m-cy,ale przez pierwsze dwa było tak,że M był na wyjazdach ,więc nie trafialismy w "te" dni.
Łykam Folik od 4m-cy , robiłam badania krwi, wszystko w normie
W tym miesiącu zyje nadzieją, chociaż @ mam dostać 16, a więc jeszcze cały tydzień czekania
Nie mam w sumie żadnych objawów, chciaż wczorj wieczorem troszke bolał mnie dół brzucha i jajniki na zmiane, raz jeden raz drugi. Zawsze miałam @ bezproblemowe, nic mnie nie bolało itd.
Teraz "przytulaliśmy" się w poprzedni piątek i sobote, a ostatnią @ miałam 20lipca, w sumie dni płodne z tego co czułam zaczęły się w niedziele,ale jakoś mam tak ciutke wiary,bo przecież przez jakis czas jest szansa przed owulacją. No nie wiem zobaczymy. Piersi mnie nie bolą , ale nigdy mnie nie bolały, zreszta jeżeli nawet by cos było, to jest to dopiero 10 dzień po ... No zobaczymy , jak to będzie . Powodzenia dziewczynki .
karola2400 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-09, 11:06   #137
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karola2400 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Jestem tu pierwszy raz,ale mam nadziję,że przyjmiecie mnie do swojego grona...?
Ja też wraz z M staramy się o dzidzi, w sumie dopiero od trzech m-cy,ale przez pierwsze dwa było tak,że M był na wyjazdach ,więc nie trafialismy w "te" dni.
Łykam Folik od 4m-cy , robiłam badania krwi, wszystko w normie
W tym miesiącu zyje nadzieją, chociaż @ mam dostać 16, a więc jeszcze cały tydzień czekania
Nie mam w sumie żadnych objawów, chciaż wczorj wieczorem troszke bolał mnie dół brzucha i jajniki na zmiane, raz jeden raz drugi. Zawsze miałam @ bezproblemowe, nic mnie nie bolało itd.
Teraz "przytulaliśmy" się w poprzedni piątek i sobote, a ostatnią @ miałam 20lipca, w sumie dni płodne z tego co czułam zaczęły się w niedziele,ale jakoś mam tak ciutke wiary,bo przecież przez jakis czas jest szansa przed owulacją. No nie wiem zobaczymy. Piersi mnie nie bolą , ale nigdy mnie nie bolały, zreszta jeżeli nawet by cos było, to jest to dopiero 10 dzień po ... No zobaczymy , jak to będzie . Powodzenia dziewczynki .
zycze powodzenia oby byla ta uteskniona dzidzia

Stary 2010-08-09, 12:04   #138
karola2400
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez JanuszAgnieszka Pokaż wiadomość
mam nieregularne cykle wiec wlasciwie nie wiem, kiedy bedzie @ ale dzis jest 20 dzien cyklu. Pokazałam kolezance ta prege i powiedziala, ze ewidentnie ja widac i zebym zrobila test ,ale podejrzewam, ze jeszcze nic z tego nie wyjdzie.

Powodzenia na becie ja chyba jutro pojde - chce miec pewnosc, czy to nasza dzidzia
Faktycznie test może jeszcze nie pokazać 2 kreseczek, ale juz jakieś objawy masz, wiec trzymam kciuki, a poza tym cos jeszcze jest ??
Stary 2010-08-09, 12:08   #139
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Faktycznie test może jeszcze nie pokazać 2 kreseczek, ale juz jakieś objawy masz, wiec trzymam kciuki, a poza tym cos jeszcze jest ??
przez tydzien bolala mnie glowa, dzis tylko troszke ćmi no i mam te prege na brzuchu. Poza tym objawow brak, przynajmniej takich bardziej obiektywnych, bo np. kiedys uwielbialam gorace kapiele, a teraz jakos nie moge, myje sie z letniej wodzie, nie mam ochoty jesc miesa, bardziej owoce i warzywa. Zdarza mi sie byc nadwrazliwa - maz cos powie,a ja zaraz placze, choc tak naprawde nie mam powodu. Ale ciezko powiedziec, czy to jakies objawy czy tylko chwilowy stan.

Nie wiem, czy beta by juz cos wykryla.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-09, 12:57   #140
karola2400
Przyczajenie

Cytat:
przez tydzien bolala mnie glowa, dzis tylko troszke ćmi no i mam te prege na brzuchu. Poza tym objawow brak, przynajmniej takich bardziej obiektywnych, bo np. kiedys uwielbialam gorace kapiele, a teraz jakos nie moge, myje sie z letniej wodzie, nie mam ochoty jesc miesa, bardziej owoce i warzywa. Zdarza mi sie byc nadwrazliwa - maz cos powie,a ja zaraz placze, choc tak naprawde nie mam powodu. Ale ciezko powiedziec, czy to jakies objawy czy tylko chwilowy stan.

Nie wiem, czy beta by juz cos wykryla.
Ja bym chyba poczekała jeszcze pare dni i zrobiła test, wiem,że jest to ciężkie, bo już sama nie moge wytrzymać do 16go, ale wtedy będzie bardziej pewne wszystko. Wiesz , czasami nie wiem czy ja sobie juz nie wkręcam sama tych objawów. Prawie wszędzie gdzie czytam, to objawy pojawiają sie dopiero po paru tygodniach ... Musimy być cierpliwe, a napewno wszystko się uda i będziemy miały Nasze CUDA- oj oj, już nie mogę się doczekać
Stary 2010-08-09, 13:47   #141
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bym chyba poczekała jeszcze pare dni i zrobiła test, wiem,że jest to ciężkie, bo już sama nie moge wytrzymać do 16go, ale wtedy będzie bardziej pewne wszystko. Wiesz , czasami nie wiem czy ja sobie juz nie wkręcam sama tych objawów. Prawie wszędzie gdzie czytam, to objawy pojawiają sie dopiero po paru tygodniach ... Musimy być cierpliwe, a napewno wszystko się uda i będziemy miały Nasze CUDA- oj oj, już nie mogę się doczekać
dziekuje za zrozumienie ja tez mysle, ze sobie wmawiam jakies objawy po tym, co czytam na necie. No ale ta prega to nie jest wyimaginowana i nie tylko ja ją widze - ale jedna prega ciazy nie zwiastuje poczekam do wizyty u lekarza, zobaczymy, co powie, a moze sam odkryje ze jestem w ciazy? nie znam sie na tym musze spokojnie poczekac, a jesc i zachowywac sie jakbym byla w ciazy - tzn wszystko co najlepsze dla dziecka.

Stary 2010-08-09, 13:54   #142
karola2400
Przyczajenie

Cytat:
dziekuje za zrozumienie ja tez mysle, ze sobie wmawiam jakies objawy po tym, co czytam na necie. No ale ta prega to nie jest wyimaginowana i nie tylko ja ją widze - ale jedna prega ciazy nie zwiastuje poczekam do wizyty u lekarza, zobaczymy, co powie, a moze sam odkryje ze jestem w ciazy? nie znam sie na tym musze spokojnie poczekac, a jesc i zachowywac sie jakbym byla w ciazy - tzn wszystko co najlepsze dla dziecka.
Dokłanie Kochana . Poczekaj jeszcze pare dni. Pytałaś wczesniej czy beta juz by cos pokazała-a wiec poszukałam i bylo napisane,ze beta tez wyczuje dopiero w dniu spodziewanej @ (tak na bank) , wiec chyba nie ma po co jak na razie robic.
A Twoja prega, to faktycznie "coś";-) A kiedy idziesz do gina?
Kurcze , tak sie zastanawiam nad soba czy w sumie jak przytulanko bylo dwa dni i jeden dzien przed owulacja, to czy moglo cos zaskoczyc, ojoj mam nadzieje,a jak nie , to 28 znowu bedziemy probowac;-/ Chociaż tak po cichu marze,żeby juz po urlopie nie wracać do pracy Chyba nigdy aż tak bardzo nie marzyłam o tym,żeby bolał mnie brzuch , piersiżeby mnie mdliło itd, a teraz tego chce hahah
Ide jeść obiadek mniam mniam
Stary 2010-08-09, 13:58   #143
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokłanie Kochana . Poczekaj jeszcze pare dni. Pytałaś wczesniej czy beta juz by cos pokazała-a wiec poszukałam i bylo napisane,ze beta tez wyczuje dopiero w dniu spodziewanej @ (tak na bank) , wiec chyba nie ma po co jak na razie robic.
A Twoja prega, to faktycznie "coś";-) A kiedy idziesz do gina?
Kurcze , tak sie zastanawiam nad soba czy w sumie jak przytulanko bylo dwa dni i jeden dzien przed owulacja, to czy moglo cos zaskoczyc, ojoj mam nadzieje,a jak nie , to 28 znowu bedziemy probowac;-/ Chociaż tak po cichu marze,żeby juz po urlopie nie wracać do pracy Chyba nigdy aż tak bardzo nie marzyłam o tym,żeby bolał mnie brzuch , piersiżeby mnie mdliło itd, a teraz tego chce hahah
Ide jeść obiadek mniam mniam
hehe tez chce tych wszystkich objawow, zeby dalo mi to znac, ze jestem w ciazy, ale po skonczeniu urlopu i tak bede musiala wracac do pracy - o ile wszystko bedzie w porzadku z dzieckiem, a taka mam nadzieje.
Wizyte mam w nastepny poniedzialek, zwroce uwage na to, ze staramy sie o dziecko to moze jakos inaczej mnie lekarz zbada
smaczego Karola

Stary 2010-08-09, 14:22   #144
karola2400
Przyczajenie

Cytat:
hehe tez chce tych wszystkich objawow, zeby dalo mi to znac, ze jestem w ciazy, ale po skonczeniu urlopu i tak bede musiala wracac do pracy - o ile wszystko bedzie w porzadku z dzieckiem, a taka mam nadzieje.
Wizyte mam w nastepny poniedzialek, zwroce uwage na to, ze staramy sie o dziecko to moze jakos inaczej mnie lekarz zbada
smaczego Karola
Juz zjadłam zupe Ale u mnie pada, a miałam iśc na spacerek z przyjaciólką (ona też stara się o maleństwo
Ty za tydzień idziesz do lakarza, a ja za tydzień powinnam dostać @ ,więc dwie dowiemy się w tym samym czasie -fajnie , mam nadzieje,że to bedzie szczesliwa wymiana watków Pewnie ,że zwróć lekarzowi uwage na to, ja ostatnio tez wypytwałam się go o wszytsko,aż się dziwnie na mnie patrzył, bo pytałam nawet o takie pierdoły.., no ale jak mnie wszytsko ciekawi to pytałam ;-)
Ja do pracy nie pójde , jestem przedstawcielem medycznym, wiec każdego dnia odwiedzam min. 4 przychodnie, gdzie prawie wszyscy kichaja i smarkaja,wiec juz tak myslalam,ze na sto procent nie pozwole sobie na zadne przeziębienie- są rzeczy ważne i ważniejsze, zreszta jestem w takim wieku,że szef może spodziewać się naglego L4
Stary 2010-08-09, 14:41   #145
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Juz zjadłam zupe Ale u mnie pada, a miałam iśc na spacerek z przyjaciólką (ona też stara się o maleństwo
Ty za tydzień idziesz do lakarza, a ja za tydzień powinnam dostać @ ,więc dwie dowiemy się w tym samym czasie -fajnie , mam nadzieje,że to bedzie szczesliwa wymiana watków Pewnie ,że zwróć lekarzowi uwage na to, ja ostatnio tez wypytwałam się go o wszytsko,aż się dziwnie na mnie patrzył, bo pytałam nawet o takie pierdoły.., no ale jak mnie wszytsko ciekawi to pytałam ;-)
Ja do pracy nie pójde , jestem przedstawcielem medycznym, wiec każdego dnia odwiedzam min. 4 przychodnie, gdzie prawie wszyscy kichaja i smarkaja,wiec juz tak myslalam,ze na sto procent nie pozwole sobie na zadne przeziębienie- są rzeczy ważne i ważniejsze, zreszta jestem w takim wieku,że szef może spodziewać się naglego L4
ja pracuje w przedszkolu wiec tez jestem narazona na rozne zarazki, no ale sa postawione wobec mnie pewne wymagania, ktore musze spelnic - o ile oczywiscie wszystko bedzie dobrze z dzidzia

Edytowane przez JanuszAgnieszka
Czas edycji: 2010-08-09 o 16:04
Stary 2010-08-09, 17:22   #146
ewcia78
Raczkowanie

Ja dziś spróbowałam zrobić test skoro Avaa ma taki sam cykl co ja i wyszło jej 2 kreski to sobie mysle "a co tam zrobie" oczywiście 1 krska tak sie zdenerwowałam ze szpilka od buta zdeptałam testnik i sie połamał i co zobaczyłam.. ze pod niebieską tasiemką jest druga blada kreseczka se myśle .... co to ma znaczyć ?? a wiem ze w domciu mam juz 3 testniki z 1 kreseczką bez zastanowienia ubrałam rekawiczki i rozebrałam najpierw 1 testnik nie było tej bladej kreski co do drugiego też ...... wiec o co chodzi ? może mi dopiero wyskoczy w 28 dniu spodziewanej@
Chyba zwariowałam już dziewczyny na tym punkcie!!!!!!!!!!!
pozdrawiam
Stary 2010-08-09, 17:24   #147
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewcia78 Pokaż wiadomość
Ja dziś spróbowałam zrobić test skoro Avaa ma taki sam cykl co ja i wyszło jej 2 kreski to sobie mysle "a co tam zrobie" oczywiście 1 krska tak sie zdenerwowałam ze szpilka od buta zdeptałam testnik i sie połamał i co zobaczyłam.. ze pod niebieską tasiemką jest druga blada kreseczka se myśle .... co to ma znaczyć ?? a wiem ze w domciu mam juz 3 testniki z 1 kreseczką bez zastanowienia ubrałam rekawiczki i rozebrałam najpierw 1 testnik nie było tej bladej kreski co do drugiego też ...... wiec o co chodzi ? może mi dopiero wyskoczy w 28 dniu spodziewanej@
Chyba zwariowałam już dziewczyny na tym punkcie!!!!!!!!!!!
pozdrawiam
ja Ci sie nie dziwie Ewcia, jak bardzo pragnie sie dziecka to naprawde mozna oszalec a kiedy masz miec lub mialas miec @? ewentualnie zrob bete powodzenia!

Stary 2010-08-09, 18:23   #148
ewcia78
Raczkowanie

11-12 lipca powinnam dostać @ mam nadzieje:n ie: ze nie przyjdzie
Na Beta nie pójde jestem w Irlandii tu jest nieco inaczej ale wracam na stałe do PLN 26 sierpnia to wtedy moge coś zrobić .

Narazie piersi strasznie bolą i żyłki widać , żadnej kreski pod pępkiem nie widze, chwilami jakby mnie mdliło a po za tym nic nawet nie boli mnie brzuch na okres co czasem sie objawiał tydzień przed pobolewał i znałam ten ból dokładnie. Już mam mentlik w głowie zastanawia mnie ta druga kreska pod tasiemką w testniku tym ostatnim co ze złości zdeptałąm a w tych pierwszych nie ma hmnnnn....
Stary 2010-08-09, 18:26   #149
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewcia78 Pokaż wiadomość
11-12 lipca powinnam dostać @ mam nadzieje:n ie: ze nie przyjdzie
Na Beta nie pójde jestem w Irlandii tu jest nieco inaczej ale wracam na stałe do PLN 26 sierpnia to wtedy moge coś zrobić .

Narazie piersi strasznie bolą i żyłki widać , żadnej kreski pod pępkiem nie widze, chwilami jakby mnie mdliło a po za tym nic nawet nie boli mnie brzuch na okres co czasem sie objawiał tydzień przed pobolewał i znałam ten ból dokładnie. Już mam mentlik w głowie zastanawia mnie ta druga kreska pod tasiemką w testniku tym ostatnim co ze złości zdeptałąm a w tych pierwszych nie ma hmnnnn....
hm nie wiem Ewcia...moze jeszcze poczekaj. Ja tez sie niecierpliwie, ale trzeba czekac - niestety. badz dzielna

Stary 2010-08-09, 19:16   #150
ewcia78
Raczkowanie

Ty też sie trzymaj bo te czekanie jest jeszcze dłuższe pomyśl o tych , które tu piszą ze są w ciązy ze sie udało ze 2 kreski na tescie .... no to co nam pozostało jak tylko czekac i tyle
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości