|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XS/S 'you love my lady lumps' PART IV
niestety nie moj rozmiar.
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
za parowar szukam buty na jesien zime 40/41, jakis fajny plaszczyk na jesien r. L
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana tymi:
panterka: biust - ok 34cm, pas - ok 31cm, biodra - ok 38cm, dł. od paszki - ok 59 cm czarna: biust - ok 37cm, pod biustem - ok 33 cm, szer. na dole - ok 64cm, dł. od paszki - ok 66cm, dł. całkowita - ok 84cm
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
hej
w sprawie stroju czekam na odpowiedz jednej Wizażanki, więc na razie mam go w rezerwacji
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Sorki że mieszam- jednak to podoba mi się najbardziej
Przedmiot: Misnisukienka z koronką Opis: biała sukieneczka, bardzo dziewczęca, w stylu baby doll, zdobiona gipiurą, odcinana pod biustem, z tyłu wiązana kokarda Stan: bardzo dobry Rozmiar: XS/S Przedmiot: Princeska Jenifer Tylor a potem podoba mi się jeszcze to: Przedmiot: Kremowa koronka Rinascimento Przedmiot: Turkusowa tunika Tally Weijl Opis: turkusowa tuniczka z profilowanymi miseczkami zdobionymi koronką Stan: dobry - może mieć zaciągnięcia w niektórych miejscach Rozmiar: XS Przedmiot: Fioletowa tunika Tally Weijl Opis: fioletowa tuniczka z profilowanymi miseczkami zdobionymi koronką Stan: dobry - może mieć zaciągnięcia w niektórych miejscach Rozmiar: XS
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś za: Przedmiot: Kardigan panterka Atmosphere
Opis: sweterek kardigan Atmosphere, panterka, mam go z wymianki jednak okazał się za mały Stan: dobry, pod paszkami był zszywany więc musiały być dziurki Rozmiar: rozmiar z metki 36, ale wychodzi mniejszy ?
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety chyba nic więcej
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
już wypaćkałaś ?
Nie nie póki co nie mam. Męskie jedynie polary (jeden w wątku) i kilka miniatur... Zestaw clinique ale też męski....a tego zapachu już nie chcesz? bo trzymam go dla ciebie cały czas
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
tylko że ja sukienki potrzebuję obie na już na wesele i poprawiny ... potem będą mi niepotrzebne...
to nie wiem... jak uważasz...
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz czytam ... wydawało mi się że napisałaś że mało rzeczy ci się moich podoba a widzę że odwrotnie to zinterpretowałam... jak to mało rzeczy mi się podoba.... dużo mi się podoba/// https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=126 tu napisałam przecież
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
z tej wish
Moja wish-lista: - duża kopertówka w kolorze nude/beż/ecru/pudrowy róż...
- ładny płaszacz przeciwdeszczowy r. 34/36 + kalosze r. 38, - zapachy, zapachy, zapachy ![]() - 3 kroki Clinique dla 2 typu skóry, - Eeste Lauder DayWear Plus Multi Protection Anti- Oxidant Moisturizer, - kremiki pod oczka i na zmarszczki, - korektor pod oczka, - czarny tusz pogrubiający, wygłużający i podkręcający, - kolorówka, - Pantene PRO-V Restoratives z serii TIME RENEWAL (zielony) szampon + maska, - lakier do włosów L'oreal ELNETT lub Syoss, - tampony o.b. ProComfort Mini, Light Days, Normal, - maszynki do golenia dla mężczyzn Gillette Mach3 Turbo, - maszyna do szycia, - mikser lub blender, - torba na lustrzankę Sony z serii Alfa, - karta pamięci do aparatu Sony Alfa, - KONG dla molosa, - wiklinowe koszyki do mieszkania (czarne lub białe) wykładane tkaniną, - myszka do laptopa, - poszewki na jaśki, mam to co na czerwono... Tylko mam maszynki ale innej firmy. Jest maszynka i kilka wkładów (nowe) poszewki na jaśki też ale nie wiem jakie by cię interesowały bo mam dużo tego bardzo. A czarny tusz mam z loreala użyłam go dwa razy ale mam Lancome i jakoś ten loreal leży - mogę oddać... Bardzo mi zależy na tej czarnej sukience... Potrzebuję na już. A co do kremów to raczej w tej chwili nie będę miała... Czekam teraz na krem na celulit z Lancome podobno rewelacja (mogłabym go oddać)... Daj znać
|
|
#133 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki ten krem byś chciała? To może uda mi się coś skołować... Pilnie potrzebna mi ta sukieneczka
![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- najlepiej podaj markę i jakie ma mieć właściwości... Popytam i jutro dałabym znać. Ewentualnie podaj kilka... coś zdobędę
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1279733241?
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
moze cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1279782153 _________________________ ___ http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=453033 |
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za sweterek w panterke?
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1279875821
moze cos za to?2 str mam dokladke
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
własnie wlazłam
jestem chwilkę
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
mam to:
microserum 2 incell http://www.drirenaeris.pl/incell/ używam również i jest bardzo dobre jak dla mnie.... Za tamto za dużo by mnie wyszło więc zdecydowałam się na incell
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-27 o 21:18 |
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
M z metki, choc mysle, ze jest mniejsza.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post86253056 Edytowane przez rozowa_panterka Czas edycji: 2010-08-15 o 16:32 |
|
|
|
|
#143 | ||
|
Zakorzenienie
|
a wiesz już co byś wzięła ode mnie?
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- ok- tylko to serum czy coś jeszcze? ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- wpisz mi ceny tych ciuszków.... Bo teraz nie wiem na co mnie stać ![]() Przedmiot: Princeska Jenifer Tylor Przedmiot: Panterkowa minisukienka ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
te dwie sukienki.... póki co. tylko napisz ile są warte... a dalej będziemy gadały ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
aha... to stać mnie na tą czarną super za serum dałam 145zł....
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana- podobają mi się jeszcze te rzeczy: Załącznik 3333760Załącznik 3333761Załącznik 3333762Załącznik 3333763Załącznik 3333764 ale chyba wszystko jest więcej warte... nie wiem. Jak by co to wyślij mi tą sukienkę jutro a te 25zł zostawimy do następnej wymiany. Postaram się szybko coś załatwić.
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-27 o 21:26 |
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
jestes?
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
będę później wieczorkiem.... jak będziesz to puść mi sygnał bo nie zapisałam twojego nr i mi się skasowało. To dam znać jak będę a jak będziesz mogła to też wejdziesz.
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki myszko- kochana jesteś
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- ok postaram się szybciutko aktualizować wątek żebyś sobie poszperała
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
spodniczke z falbanka plaszczyk tally kardigan panterka wiem,ze zawracam Ci głowe juz nie pierwszy raz,ale od wczoraj zaczęłam robic spore dokladki i jeszcze nie skonczylam ![]() wiec moze znajdziesz cos dla siebie chociaz za ktoras z tych rzeczy. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1279733241 który kolor masz jaka dł obcasa ? Chabrowy to S/M jest bez wad ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- od pachy do pachy 42cm z tym ze jest nietoperzowaty taki luzniejszy dł. całkowita 70cm ![]() Ja nosze małe M i mam 168cm i widzisz jak lezy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.