![]() |
#123 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pryzmy, meteoryty, MAC, Nars, Estee Lauder i duzo zapachow
up
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- up ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- up |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Strivectiny mają 30, 50 i 150 ml
![]() ![]() ![]() No i oczywiście przepraszam, że tak długo musiałaś czekać na odpowiedź ![]()
![]() |
#126 | |
Konto usunięte
|
Po meteorki?
![]() ![]() Cytat:
Nie gniewam sie Kochana. Niestety Strivectinu juz nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
No przecież i tak mi meteorków nie oddasz
![]() Ostro mi weszła terakotka w głowę ![]() Jasna blondynka, piegowata, dosyć blada, z zielonymi/ szarymi oczami chyba dobrze by wyglądała z terakotą na kościach policzkowych ![]() ![]() Jak myślisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;21157783]Mnie sie wydaje, ze powinna pasowac. Dla mnie jest za ciemna, ale ja jestem jasniejsza o okolo 2 tony niz Ty. Terracotty ogolnie sa bardzo popularne. Mnie bardzo ona kusila. Niestety za ciemna. Powiem szczerze, ze duzym plusem jest to, ze jest matowa. Mnie wkurza, jak dodaja drobinki do pudrow. Wole kwestie "swiecenia" pozostawic sobie i swoim rozswietlaczom
![]() A jak się ma "wymiankowo" terakota do używanego parura? Dla mnie byłaby to korzystna wymiana, ale czy dla Ciebie też? I czy Ty nadal chcesz ten za ciemny dla Ciebie podklad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;21158521]Oj, z tym Parurem to juz raczej nieaktualne
![]() ![]() Łups ![]() ![]() Mam nadzieję, że kolor zamówionego Parurka Ci podpasuje. A dołożyłam ostatnio 5 Dior a dzisiaj różyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Piateczki widzialam, ale niestety nie moje kolorki. Roz tez niestety. Mam dosc specyficzny typ urody (biala cera, ciemne oczy i wlosy) i nie wszystko mi pasuje ![]() Moze gdyby rozyk mial mniejsze zuzycie to bym go mamie dala. Szukam czegos z testowym lub malym zuzyciem ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-08-05 o 01:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;21159315]Parurek leci do mnie ze Szwecji i mam nadzieje, ze w piatek bedzie. Doczekac sie juz nie moge. Martwie sie, ze bedzie za ciemny. Zobaczymy
![]() Piateczki widzialam, ale niestety nie moje kolorki. Roz tez niestety. Mam dosc specyficzny typ urody (biala cera, ciemne oczy i wlosy) i nie wszystko mi pasuje ![]() Moze gdyby rozyk mial mniejsze zuzycie to bym go mamie dala. Szukam czegos z testowym lub malym zuzyciem ![]() Na pewno będzie mniej ciemny niż mój ![]() A jak nie chcesz piąteczek ani różu - to trudno ![]() Może innym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Kici kici miau miau
|
jakbys nie chciala Empreinte z wymianki to zglos sie do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Kici kici miau miau
|
a to pech .no szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Konto usunięte
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
wciaz kusi mnie u Ciebie wiele rzeczy, dlatego sprobuje Cie jeszcze troszke pokusic
![]() w wish widzialam wzmianke o stroju kapielowym... ![]() proponuję Ci: nowe tankini next'u rozmiar: 70B kolor: czarny miseczka: usztywniona, push-up (pięknie modeluje, powiększa i podnosi biust)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.