|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy, mocno wzbogacony i ostro skondensowany WSZYSTKOWĄTEK;-)
podoba mi się prostownico-karbownica, suszarko-lokówka, czarny pasek na talię, żel intymny, koszulka nocna, kuracja na celulit i serum do włosów. oraz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...d=1280262722:*
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
A możesz mi wyjaśnić, czy nosidełko jest "obustronne" ? czy tylko z przodu lub na plecach się nosi? Do jakiej wagi/rozmiaru...na ile może posłużyć?Nie mieliśmy takiego nosidełka, przy Iszej córci , więc nie wiem Jaka jest jego wartość ?
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Kochana wezmę obie książki i Bio-Błonnik za obie bluzeczki pasuje Ci taka wymiana? A mogłabyś jeszcze dorzucić tą czarną kredkę do oczu?
|
|
|
|
#124 |
|
BAN stały
|
hej
bardzo podobają mi się :https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1280257900 (najbardziej )https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1280258113 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1280267128 interesują mnie także witaminki dla palaczy ![]() za wszystko sporo oddam, co podoba Ci się u mnie ? |
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
moge zmierzyć ale tylko linijką
w tej chwili nie mam niczego innego. Jak Ci odpowiada to daj znać.
|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do paska dam Ci znać za chwilkę, a podaj mi długość tej czarnej koszulki do spania? Ona jest na tyle długa, że nosi się ją samą? czy trzeba mieć coś pod spodem
podoba mi się jeszcze ta fioletowa sukienka (również do spania) i tam widziałam taki kremowy long, ale nie mogę powiększyć zdjęcia - jaki to rozmiar? Możesz u mnie wstawić jeszcze raz to zdjęcie żebym mogła go obejrzeć? Dart jest nowy - i trochę kosztował, więc mogę być wybredna (jeśli pasek oczywiście odpadnie)---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- To zróbmy tak - zieloną MEXX wymienię na ten beżowy long a wymienisz darta za te 2 koszulki do spania? A obrazek ma mały rozmiar dlatego się nie powiększa ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- No teraz Ci się udało ![]() to czekam na odpowiedz jeszcze pamiętaj o tym, że ty wpakujesz wszystko w małą kopertę - ja darta muszę nadać tubą - paczką co trochę kosztuje
|
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
nie, taka wymiana mi sie nie opłaca
|
|
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
Paska nie chcę bo mam już 2 od innych wizażanek, które bardziej mi się podobają. Podaję wymiarki - długość 60 cm, od paszki do paszki 43 cm, ona jest wiązana z tyłu. Jakość dobra, nie ma żadnych plam ani dziurek, muszę ją tylko odświeżyć bo leży w szafie i ma zagniecenia od prasowania.
No to możemy się tylko wymienić na ta bluzeczki. Ja się trochę boję, żeby ten long nie był mocno obcisły i żeby brzuch mi się nie odznaczał ![]() Odnośnie tej biało-czarnej - ona jest na mnie dobra, tylko że ja mam lekko wystający brzuszek i widać go w tej bluzce bo jest bardzo opięta. A nosisz bardziej S czy M? I ja mam 170 cm wzrostu. Edytowane przez Karenw Czas edycji: 2010-08-13 o 12:16 |
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
bluzka jest bardzo przewiewna , to taki cieniutki materiał
![]() wymiary : pachy 54 cm pas 49 cm dł całkowita 69 - bluzka jest nowa , tylko przymierzona - okazała się za duża. Pośpiesznie oderwane metki.
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
bombka kosztowała mnie 85 zł, a tunika 60zł
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Biała torebka mieści a4, jest na pewno coś poprute środku, zobaczę jak wrócę do domu i podam wymiarki. Jest z dobrego jakościowo materiału, taki miły w dotyku![]() Ciebie interesują : =VICHY AQUALIA ANTIOX- Antyoksydacyjny fluid nawilżający 24h, spf 12, UVA. Zawartość OK. 3/4 (nie mniej) z 40 ml, data 04.2012. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-36...zajacy-24h.htm =CELINE DION- Sensational EDT, 50 ml, ubytek 1 ml. =BIODERMA Atoderm Gel moussant- żel oczyszcz. do twarzy- cała tubka, 8ml =Avon Solutions Body, Bust Contouring Cream (Modelująco-liftingujący krem do biustu) =LIRENE- Body Arabica Cafe latte -Balsam brązująco ujędrniający(jasna karnacja) 250 ml, użyty kilka razy. U Ciebie interesują mnie nosidełko, Vichy antycell. i Legginsy ONLY, a'la jeans, NOWE Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-08-13 o 19:38 Powód: dopisek |
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
No longa bym chciała - tylko nie napisałaś mi czy on jest taki mocno opinający czy nie? skoro nosisz taki sam rozmiar jak ja ...
A te legginsy ala jeans? One są dobre na ciebie czy za duże? Bo darta wolałabym wymienić na coś przydatnego ![]() a ta fioletowa koszulka jaka jest długa? hehe tyle pytań O jaką czarną pytasz? o tą czarno-białą? to długość masz w opisie. Zdjęcia obu bluzeczek na mnie. Zielonej nie prasowałam, żeby było szybciej i sorki że w dresach i zdjęcie z tel więc nie za bardzo widać tego żabocika. |
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnego nietoperka niestety nie mam przy sobie został w domu, ale narzutke i niebieski top mam ze sobą. Jednak znalazłam miarke
![]() podaje wymiary narzutki dł rękawa od pachy: 51cm dł z tyłu: 58,5cm wymiary top hollister od pachy do pachy: 30cm długosc: 57cm ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- ta bluzka do mnie leci ![]() a do szminki raczej nic nie dobiore. A za samą szminke nie oddam narzutki ani topu kompletnie mi się to nie opłaca. Także podziękuje
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Kurczę, wiesz co nie jestem coś przekonana do końca, dlatego chyba jednnak podziękuję
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
colia
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo szczerych chęci- jednak się nie skuszę. Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
NOWY krem VICHY Aqualia Thermale
znajdziesz coś u mnie?zajrzyj,proszę w obydwa wątki
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
hey! cos u mnie za krem z dokładki?
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
to ja już szukam
![]() odezwę się niebawem
|
#147 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za
3). podkład Max Factor Lasting Performance, kolor honey beige (108), użyty może 5 razy.
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
mogę Ci zaproponować płaszczyk sprowadzany z UK, rozmiar 10, to jest takie S/M z naciskiem na M
przymierzany, okazał się za duży... super lekki materiał, elementy srebrne, kolor głęboka czerń na zdjęciu może widać, że jest lekko umięty, ale poprostu wyciągnełam z dna szafy ![]() ps- z tyłu ma mały zgrabny kapturek ![]() to nie jest dłuższa kurteczka, on sięga przed kolanko. płaszczyk naprawdę ładnie prezentuje się, materiał ładnie leży
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2010-08-14 o 10:44 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

A możesz mi wyjaśnić, czy nosidełko jest "obustronne" ? czy tylko z przodu lub na plecach się nosi?
Do jakiej wagi/rozmiaru...na ile może posłużyć?Nie mieliśmy takiego nosidełka, przy Iszej córci , więc nie wiem
w tej chwili nie mam niczego innego. Jak Ci odpowiada to daj znać.

podoba mi się jeszcze ta fioletowa sukienka (również do spania) i tam widziałam taki kremowy long, ale nie mogę powiększyć zdjęcia - jaki to rozmiar? Możesz u mnie wstawić jeszcze raz to zdjęcie żebym mogła go obejrzeć? Dart jest nowy - i trochę kosztował, więc mogę być wybredna (jeśli pasek oczywiście odpadnie)