|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Autorka wielokrotnie prosiła, by prośby o linki kierować na PW. Edytowane przez kalija Czas edycji: 2010-08-16 o 13:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() W końcu się ujawnię ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i życzę Wam i sobie wytrwałości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też nie zawsze nadążałam za tempem, myliły mi się ruchy, ale było i tak lepiej niż sądziłam ![]() Bernadeta: Zaczęłyśmy tego samego dnia, mam nadzieję że za dwa miesiące będziemy się cieszyć efektami i opowiadać jak było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najbardziej mi zalezy na zrzuceniu cm z ud i brzucha ![]()
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
ja dziś wracam po tygodniu przerwy, pierwszy tydzien zaliczylam wiec zaczynam od drugiego
a przez dietke szpitalną i tak kilogram schudlam więc nie będę zaczynać od początku padnięta dziś jestem.... ale trudno... zmuszę się |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Hej laseczki
![]() Wlaśnie zaczęłam ściągać Fire 55 EZ CLASS i wiecie tak mnie zastanawia jedno... a mianowicie to, że są 2 pliki jeden jest with breakdown a drugi nie. Jak myślicie dlaczego? I jeszcze pytanko do Was... czy stosujecie jakąś dietę do tych cwiczen? |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja stosuję dietę. Jestem na redukcji. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Mnie też przeraża jutrzejszy HIIT 15
![]() No właśnie też zastanawiam się nad tym, jak nazywa się fachowo ta guma z uchwytami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
ja nie mam HIITów bo jestem na planie dla początkujących, któy jest wystarczająco męczący jak dla mnie
nie dalam rady calego 45ez.... zrobilam 25min i stretch10.... poprostu nie mam siły się zmuszać... aagusia90 jest 45 breakdown i 45ez to są 2 różne treningi ten EZ jest niby łatwiejszy ![]() a co do taśmy... nie mam pojęcia, ja wpisywalam na all taśma do ćwiczeń i samo wyszło ![]() muszę sobie zamówić to. ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- ps. pulsometr pokazuje 350kcal i 40g tłuszczu spalonych, zupełnie mnie to satysfakcjonuje na dzisiaj. a teraz prysznic i kolacja hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Handmade to jakim Ty idziesz programem? Ja skopiowałam sobie rozpiske z pierwszej strony i lecę wg tego.
Poniedziałek: fire 30 class i stretch 10 class Wtorek: Hiit 15 classi stretch 10 class ![]() Znalazłam coś takiego: BODY TRIMMER TASMA GUMA DO CWICZEN Z UCHWYTAMI http://allegro.pl/item1183853141_bod...uchwytami.html Tylko, że ta jest szeroka... na filmiku była węższa a'la sznurek Taśma do jogi http://allegro.pl/item1157426081_tas...sz_efekty.html To ta ze stretch 40 class Ceny fajne, ale i tak zapytam się w sportowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
![]()
witam czy ma ktos dzialajace linki z:
Core 20 Class Fire 45 Class with breakdown Fire 45EZ Class with breakdown Abs 10 Class * Upper 20 Class * Lower 20 Class * HIIT 30 Class * Fire 60 Class * Fire 60 Class with breakdown |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Kalija ja idę innym programem, "dla początkujących" i tam nie mam HIITów
ten plan jest w książeczce gdzieś po środku w tekscie ta taśma z rączkami to też wygodne może być, ale chyba lepsza by byla guma, ja widzialam na all takie wlasnie cos i z wymienialnymi gumami o roznym naciągu, potem poszperam to zobacze... Danonek tych zaawansowanych raczej nie znajdziesz, zresztą po co ci one skoro to dopiero po 3 miesiącach ćwiczeń jest i to jako "opcjonalny wybór"? ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- tu jest dokladnie to co nam potrzeba http://allegro.pl/item1182220398_zes...cy_3_gumy.html |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
Danonek tych zaawansowanych raczej nie znajdziesz, zresztą po co ci one skoro to dopiero po 3 miesiącach ćwiczeń jest i to jako "opcjonalny wybór"?
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- jak nie znajde,znalazlam ale linki mi nie dzialaja,tzn dostalam tu od kogos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Możesz wkleić tutaj ten swój program? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak wogole to trzeba miec duzo miejsca w pokoju?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
OMG właśnie skończyłam robić HIT 15.... zmęczyłam się strasznie dzisiaj dałam sobie niezły wycisk zwłaszcza że jutro jest przerwa, w sumie ćwiczenia robiłam dwa razy.... za pierwszym razem uczyłam się układy żeby ćwiczyć intensywnie a potem już dałam popalić... ciekawe czy sąsiedzi z dołu obawiają się o swój sufit bo te wszystkie podskoki.... może kiedyś zrobię dziurę w pogłodze
![]() ![]() Zastanawiam się czy jak ćwiczycie to używacie bardzo specjalnych staników?? ja mam stanik taki zwykły sportowy ale widzę że przy intensywnych podskokach mój biust żyje własnym życiem i już po drugim dniu ćwiczeń zaczyna boleć kiedy skaczę... Ja gumę i rozciągajkę kupiłam na allegro razem z matą od jednego sprzedawcy.... u nas w Decathlonie były gumy do fitness ale jak już chciałam kupić to towar był niedostępny a sprzedawca nie potrafił powiedzieć kiedy mogą być... a taśmy też były tylko pakowane w komplety po 3 szt. w komplet (słaby, średni i mocny) po 45 zł Powodzenia dzisiaj ![]() Edytowane przez bernadeta85 Czas edycji: 2010-08-17 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
Strasznie mi sie podoba fire 45 EZ
![]() ![]() ![]() Ja zamiast tych gum biore ciezarki, to prawie to samo. Co do stanika to nie mam specjalnego i jakoś mi to nie przeszkadza. A biust mam sredni ![]()
#138 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Widziałam na filmikach i gume i taśmę, zależy od programu. Cytat:
![]() Nie dałabym 2 razy tak jak Ty. Szacun ![]() Ja nie mam specjalnego stanika, ale też nie mam dużego biustu. Cytat:
![]() Handmade i inni: Ściągnęliście już Fire 55EZ ???? Ja ściągałam z chomika dzięki uprzejmości Handmade, ale wyskakuje mi przy wypakowywaniu komunikat błędu. Nie wiem dlaczego? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
u mnie tez biust nieduży, ale akurat PMSik sie zaczął i boli, mam Triumpha stanik, sportowy taki i jest gites, moge skakac i biegac i nic mnie nie boli
miejsca dużo nawet nie trzeba, ale jak te wykopy sie robi to trzeba miec tak na kop w boki i przód tył... danonku gdzie masz linki do tych zaawansowanych? bo nie pamietam zeby ktos tu podawał? a plan wkleję pozniejszym wieczorkiem bo teraz pitrasze na szybko spaghetti ![]() i jeszcze musze znalezc czas na cwiczenie ale dzis "tylko" stretch40 chyba, wiec powinnam dać radę |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłałam Ci na PW ![]() Ja dzis po HIIT 25 ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, rozpiskę całego treningu 12 tygodni macie w jednym linku, jak sie otworzy to podpisany jest Details for Beachbody TurboFire - Documents (in pdf). Ten torrent składa sie z: 5 Day Inferno Plan Fuel the Fire Schedule Turbo Tracker Turn up the Burn I własnie schedule to rozpiska ![]()
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Witam!
![]() Ja zaczęłam dzisiaj od Stretch 40 Class, aż takiego 'kopa' nie odczułam, ale cos czuje, że to akurat było jedno z prostszych lub najprostsze ![]() Muszę sobie znaleźć trochę więcej miejsca, bo w moim pokoiku nie dam rady, a ponad to niż nauczę się tych wszystkich ćwiczeń na pamięć to trochę minie, szkoda, że nie jest tłumaczone to na polski. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Owszem, standardowy plan TF jest w Shedule, ale w Fuel The Fire jest plan dla początkujących na 9 tygodni wklejam na dole w załącznikach.
a co do rozpakowywania rarów może trzeba je zaznaczyc i wszysktie prawym "rozpakuj do...." mi tak sie robiło jak sciagalam w częściach... |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba skorzystam z planu dla początkujących, bo coś czuje, że te HIITy są nie na moją kondycję ![]() Dziś środa-mam dzień wolny. Akurat postaram sobie ściągnąć nowe filmiki na resztę tygodnia |
||
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
ja wolne wczoraj zrobilam bo nie mialam weny wiec dzis stretching wczorajszy musze zrobic.
najgorsza w tym stretch40 jest ta monotonia, tyle powtorzen tego samego zestawu.... i za każdym razem mam coraz mniej sily ![]() Kalija moja kondycha byla strasznie fatalna wiec nie porywam sie na Hiit'y ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#146 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A z drugiej strony będę zazdrosna jak Wy skończycie program a ja po początkującym dopiero go zacznę ![]() No zobaczę jakie filmiki uda mi się pościągać, bo to podstawa. Mam jeszcze jedno pytanie - jak myślicie, można zamieniać filmiki czy cały program na tym utraci? Np. gdy nie będę mieć 55ez i poćwiczę coś innego? Wy macie już wszystko? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja bym chetnie teraz pocwiczyla poki TŻ w pracy, ale młody mi lata koło nosa i co 3 min cos chce, wiec nie mam ochoty skupiac sie na jakiejs pozycji a'la joga a w myślach kląć .... bo norrrmalnie nawet tego posta nie moge w spokoju napisac...... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!!
ja nawet nie zaczęłam bo miałam co innego na głowie....to naprawdę ściąga się tyle godzin?? zawirusowałam kompa i tyle o!! pomóżcie i podpowiedzcie co tu zrobić...jak ściągnąć szybko i bezpiecznie?? Gratuluje motywacji i efektów ![]()
#149 |
Raczkowanie
|
Magducha jak to zawirusowałaś? mam nadzieje ze to nie przez moje pliki?
mi tam sie nic nie zawirusowało naszczescie. wszystko śmiga. i tak .... naprawde tyle sie sciaga... same filmiki maja ok 5gb z instrukcjami, a w tych calych katalogach jest tego 3xwiecej ..... bo dochodzi kupa niepotrzebnych plików albo kopii filmów |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.