![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetykowe różności !
nic pozdrawiam
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
znajdiesz coś u mnie na wymiane?
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- dzieki, interesują mnie: jedwabisty podkład Mineral Silk&Lift, odcień 32 Piaskowy, 30ml, Ingrid Cosmetics - nowy . Matujący mus, odcień Ivory, 25ml, Avon - użyty kilka razy, zużycie widoczne na zdjęciu, data produkcji 07.04.2009r (to jest ten z tego zdjecia http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1280523432 ? ) Podkład Perfect Cover, odcień 20 Soft Beige, Manhattan - użyty 4 razy, kupiony w styczniu moge zrobic zawieszke z kotkiem, jaka kolorystyka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
no nie wiem... a co konkretnie by Ci się przydało? Twoja lista jest bardzo ogólna
![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- mam podkład EDM Fair intensive ale sama go używam... ewentualnie mogę się podzielić odrobiną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Ale od razu w PW stwierdziłaś, że nic nie mam, zamiast napisać, że "dzięki, to już zdobyłam ALE zerknij na moją listę może coś masz poza wątkiem i się dogadamy", to po prostu napisałaś - ja to tak odebrałam - odwal się, nic nie masz.
Ale (mimo że od ale się nie zaczyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie interesuja mnie numerki 65,68,94
![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Kurcze a nie masz innego podkładu oprocz tych w watku ??? bo nic wiecej nie wiedze ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- nooo niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
PW nie było wg mnie przyjemne dlatego nie miałam zamiaru Ci się narzucać i szukać poza wątkiem. Zwróciłam Ci tylko na to uwagę i napisałam, że się mylisz.
Nie naskakując na Ciebie tak jak Ty teraz na mnie. Koniec offtopu, bo te wątki nie są od tego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
w zamian za krem do stóp z masłem shea u mnie może to?
![]() 98. Kremowy peeling do twarzy z białą herbatą, 75ml, Avon - nowy ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- wczoraj go dostałam, więc świeży i nowy krem z nowego katalogu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
no fakt masz duzo przekupek, nawet nie zauwazylam przepraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to jak? wymieniamy się? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
Przekupka: 3 pkt / 80% pozyt.
|
To mi się podoba.Tz jeden z tych hydrolatów(wszystko mi jedno)
![]() 1. Odsypka w woreczku strunowym cienia Live Austin Live, EDM 3. Odsypka w woreczku strunowym cienia Beach Towel, EDM Big Finishing Dust, 12g, EDM - zostało jakieś 8g Odsypka w strunie cienia 12:01 PM, EDM Pędzel Flat Top, EDM - używany, wyprany, zdezynfekowany (starł się napis trochę), mam z wymianki, wszystko z nim w porządku, ja nie używałam ani razu 94. Hydrolat oczarowy, 200ml, BU - nowy; oddam tylko za coś mega z mojej listy! 95. Hydrolat lawendowy, 100ml, Mazidła - nowy, w atomizerze; oddam tylko za coś mega z mojej listy! ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Za te rzeczy które chcesz oddać to proponuje tusz do rzęs i dezodorant.Serum kosztowało ok.100zł więc za odsypki go nie oddam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
szyciowa specjalistka :)
|
26. Duży pędzel do pudru/różu - użyty 2 razy, przed wysyłką wypiorę
28. Mydełko afrykańskie (kawałek odłamany, dla zainteresowanych mogę zrobić nowe zdjęcie) 43. Dwufazowy płyn do demakijażu oczu, 120ml, Ziaja - nowy może znajdziesz coś jeszcze u mnie niestety Anti Acne Facial Cleanser - wymieniony |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
hej
![]() na dzień dzisiejszy mam tylko tonik na 100% do wymiany. co do żelu i mleczka sama czekam na odpowiedź. tonik został kupiony ok.5 miesięcy temu, ale niestety ma zdartą tylną naklejkę ( efekt moich nudów chyba ... ehh) czy zamieniłabyś się na odsypki Live Austin Live, EDM i Beach Towel, EDM? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
szyciowa specjalistka :)
|
cieni ... mam dużo .. muszę spisać .. podam Ci jutro
OK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie ? Podoba mi się sporo kosmetyków
![]() Zapraszam do obu wątków. Poza wątkiem mam cienie Inglot jakby Cię interesowały (2 pojedyncze niebieskie i paletkę pro5 z tym że są tylko 4 cienie ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Różu już nie ma ![]() u Ciebie podobają mi się: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1281443943 (baza pod makijaż) http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1280523432 (podkład Inglot, Oriflame i gąbeczki) http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1280523432 (te jasne podkłady) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Te rzeczy to jednak za mało jak za kuferek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
Wiem, że za mało. Po prostu napisałam co mi się u Ciebie podoba - tylko kuferek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.