![]() |
#121 | |
Rozeznanie
|
Dot.: życie bez miłości :( part 2.
Cytat:
ehh mogę się pod tym wszystkim podpisać całkowicie ![]() fazy bycia singlem też już przechodziłam i przechodzę różne - począwszy od znienawidzenia tego stanu, po zadowolenie.. w moim przypadku - związki? jakie związki ![]() ![]() pozostałe to epizody.. 3 spotkania; 6 spotkań.. i umiera wszystko śmiercią naturalną.. w chwilach załamania też twierdzę, że coś ze mną nie tak - doszukuję się wad; staram się zmienić.. ale jak nic się nie działo tak nic się nie dzieje w kwestii związkowej ![]() co najgorsze, 3/4 znajomych jest już w stałych związkach; została garstka samotnych.. co dołuje jeszcze bardziej ![]() Ps. Mroja - Ty lepiej powiedz jak tyle kg straciłaś? ![]() ![]()
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie ma nic prostszego niż schudnięcie ![]() ![]()
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
Dziękuje dziewczyny
![]() ![]() Postaanowiłam, że będe myśleć pozytywnie, widocznie on nie był mi pisany. Chyba gdzieś zagineła moja faza smutku ![]() ![]()
#124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez cyanide sun Czas edycji: 2010-08-11 o 18:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Konto usunięte
|
witam nowe dziewczyny
![]() ![]() o widze, że ewcia i rybka też z okolic warszawskich ![]() ![]() słuchajcie dziewczyny myślę, że nasz podstawowy problem tkwi w tym, że zakochanie sie i związek rozwiązałby wszystkie nasze problemy, i jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki poczujemy sie szczęśliwe. a ot guzik prawda. związki to też zdrady, brak zaufania, kontrola, ciągłe kompromisy, zazdrość, niepewność uczuć, rutyna Ja powoli uczę sie pracować nad sobą. Jeszcze jakiś czas temu czułam się słabą, bezbronna dziewczynką która jest samotna i potrzebuje mężczyzny. Teraz doszłam do wniosku, że chce uczyć się niezależności, polegania na sobie. bo facet nawet jesli sie pojawi to nie może być na kim się będę opierać. bo potem związek się rozpadnie i świat znowu się zawali. Patrzę teraz na samotność jako na praca nad swoją silą i pokonywanie słabości. i daje mi to satysfakcje ![]() a koledze dziarsko zaproponowałam wspólna imprezę w piątek ale miał już inne plany ![]() ![]() Naomi szkoda, że nie wyszło ![]() ![]() i proszę tez odpisać mi na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, uspokójcie się
![]() ![]() nie no, żartuje, piszcie ile wlezie, w końcu komu mamy sie żalić, tylko singiel zrozumie singla ![]() u mnie totalna posucha...zadnego faceta na horyzoncie... pozostaje tylko czekanie ![]()
#127 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2010-08-11 o 19:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ty po prostu jesteś mną ![]() Kurka, na prawdę, jak bym sama o sobie czytała ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A dzisiaj znowu słyszałam, że strasznie wybredna uszę być, bo skoro jestem atrakcyjna ![]() jasne, jak w ulęgałkach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
we wtorek bardzo chętnie napisz na pw co i jak ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Naomi <przytul>
BittersweetCocaine zgadzam się z Twoim stwierdzeniem o myleniu miłości z innymi uczuciami! Ja np. spotykając sie na imprezach i potem z pewnym P. czułam się tam jakby miała namiastkę związku, zaspokajało to potrzebę bliskości, czułości, rozmowy z facetem. Ale tylko na trochę....
#131 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
dokładnie tak , nie jest prosto przytyć , ja przy 184 cm ważę 68 kg i ciągle chudnę , siedzący tryb pracy , tłuste i niezdrowe jedzenie , zapijanie pizzy colą ...nic nie pomaga
![]() zależy kto ma jaki metabolizm.. |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() napiszcie gdzie i o której planowane jest spotkanie ![]() odnośnie pomocy naukowych to widzę, że każda z nas dochodzi do takiego etapu, że sięga po te 'świetne' poradniki .. ja już przerabiałam m.in. 'mężczyźni kochają zołzy' i jakoś niekoniecznie czuję się uświadomiona w kwestii związkowej ![]() ![]()
- ogarniam się ![]() -------- 2,5 roku z aparacikiem i piękny uśmiech jest ![]() Edytowane przez 1986rybka Czas edycji: 2010-08-11 o 22:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#135 |
Konto usunięte
|
jeśli chodzi o poradniki tego typu to ograniczyłam się do przeczytania paru stron w empiku
![]() jestem po kolejne kłótni z eksem i wiem, że dalej jest z ta swoja panienkę. cham się z niego zrobił i dupek. Mężczyznom mowie nie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja natomiast jak tak siedzę w domu po pracy i się nudzę, to myślę o tym koledze, u którego byłam na kawie. I jak sobie tak pomyślę, że on siedzi sam w mieskzaniu i się nudzi całe popołudnia ( mieszka tylko z kolegą, któego ciagle nie ma), to nawet mam ochotę do niego napisać, ale... JA? w życiu! Niech on pierwszy się odezwie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
e tam. mi teraz chyba lepiej. chce poczuć, że jestem niezależna i mężczyzna mi niepotrzebny. Nie chce czuć, że zyje przez faceta. Nie chce czuć sie wartościowa tylko dlatego, że ktos mnie kocha. Na miłosć bede gotowa jak poczuje sie silna, wartościowa i szczęśliwa sama ze sobą
![]() choć uczciwie przyznam, że o jednym koledze też troszkę myślę ![]() ![]() Edytowane przez 201803300917 Czas edycji: 2010-08-12 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tego, że nie wyszło, to jeszcze nie jest zakończone tak na 100%, muszę tylko ochłonąć i porozmawiać z nim poważnie. Poprosił, żebym powiedziałą o co mam cały czas do niego żal i postaramy się nad tym pracować ![]() ![]() ![]() A po co masz chudnąć? Jest to łatwe, ale po co to robić? Ważne to pokochać siebie i nie powinno to być zależne od wagi. Mam za sobą epizod z ED, kiedy jadłam kompulsywnie i to był straszny czas, nigdy więcej. A było to efektem tego, ze chciałam schudnąć z niskiej wagi na nienormalnie niską. I co? Przez kompulsy przytyłam 6 kilo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
A ja ciągle myśle o eks
![]() ![]()
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A na imprezie na pewno kogoś poznasz ![]()
![]() |
#143 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
nie wiem co gorsze:
czekać na tego kogoś 'specjalnego', czy może nie wierzyć w bajki o miłości, zakochaniu itp. taki mam dziś.. za-dużo-myślowy-dzień |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#146 |
Konto usunięte
|
Ok, powiem
![]() ![]() Przez pół roku zero słodyczy, cukru, praktycznie same musli i bakalie z jogurtami naturalnymi, same warzywa, kasze, chleby pełnoziarniste, nic nie jadłam po godz 16.30 ![]() ![]() No i minimum godzina dziennie rowerem... Wage udało mi sie utrzymac z wahaniami 2-4kg przez 3 lata do teraz ![]() Ostatnio z moją znajomą singielką znowu zaczęłyśmy rozkminiać jak to jest z tymi facetami. Doszłyśmy do wniosku, że kobiety zbyt pewne siebie dopiero odstraszają faceta, mówię o takich,które pokazują swoją "zołzowatą" twarz "ja sobie bez Ciebie rade dam, o patrz jaka ja wielce niezależna, jaka mądra". Może dlatego na nas lecą Ci których olewamy ![]() ![]() Chyba nie bez powodu faceci lecą na takie "slodkie idiotki".... wydają im się niewinne, uległe, słodziutkie, lecące na ich "męskie" sztuczki... a na takie zołzy te sztuczki nei działają, bo jest za pewna siebie żeby się na nie skusić. Nie wiem czy nie zagmatwałam ![]() Już różne refleksje mnie nachodza.... ps. a tak w ogóle... zauroczyłam się ![]() ![]() ![]() Chyba od niewiem jak długiego czasu nikt mi się tak nie spodobał....buuuu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Konto usunięte
|
ja z kolei mam tak , że mam strasznie duże zapotrzebowanie na kalorie. odżywiam się strasznie. codziennie słodycze w dużych ilościach, czekolada, lody, żelki często czipsy itp oprócz tego oczywiście normalne jedzenie, owoce, warzywa. ale ilość jedzenia jaką pochłaniam w ciągu dnia jest imponująca. A ważę 53 kg przy 167 cm wzrostu (rozmiar 34 lub 36) czyli norma. Za to jak z jakiegoś powodu np na wyjazdach zaczynam jeść jak człowiek 3 posiłki dziennie to strasznie chudnę. Podczas wyjazdu na wolontariat gdzie jadłam śniadanie,obiad i kolacje + jakiś jeden batonik dziennie schudłam 4 kg w 2 tygodnie. Najwyraźniej muszę się obżerać
![]() dzień jakoś zaczęłam smuteczkowo. myślami o tym, że eks jest zakochany i w związku a ja samotna. A dziś go niestety zobaczę bo idę na mecz ![]() Edytowane przez 201803300917 Czas edycji: 2010-08-13 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jedyne co z niej dobrego wyniosłam to naprawde schudłam i nikt mi nie powie że to nie robi różnicy czy się jest chudym czy grubym... perspektywy od razu inne ![]() inaczej cię ludzie odbierają,a faceci tym bardziej. Szczególnie po latach gdy się dowiedziałąm że postrzegali mnie jako... "kluskę" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.