![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyczne różności Maq
A tą wodę da sie przesłać, bo czytalam w KWC, że sie wylewa? Ile byś tego hydrolatu chciała?
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Jakimś cudem przegapiłam Twój post. Przepraszam
![]() U ciebie podoba mi się termoochronny spray got2b Guardian Angel, małe zużycie.
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
A nie wolałabyś moze większą odsypkę dry flo zamiast hydrolatu, bo go właściwie to wolałabym za cos z wish oddać i nie mam buteleczki w tym momencie do przelania...
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Tak, Avon to przeźroczysta baza. Za to i szampon jestem chętna wziąść tak odżywka Double Trouble Conditioner nowa i spray termoochronny. Co ty na to?
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Tak mi pasuje powiedz tylko ile byś chciala dry flo, dużo mam to dużo mogę dać. Przy czym musimy to objętościowo mierzyć a nie wagowo, bo wagi nie posiadam. Mogę dać jakieś 50 ml, co Ty na to? Mogę dorzucić jeszcze jakąś próbkę cieni mineralnych co mam w wątku jeśli chcesz.
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Właściwie to mi tak pasuję
![]() ![]()
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2010-10-23 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Odpisuję
![]() Ziaja med krem redukujący trądzik korektor Bourjois bio-detox LRP Effaclar duo 2ml ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
Lirene esencja na dzień matująca SPF10 tubeczka 3.5ml Lirene kremowy mus nawilżający SPF 15 1.5m Adee Phelan Lite Fantastic Volume Style Gel Może masz coś jeszcze do oddania? ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Ja poszukuję: -pędzle różnego rodzaju -korektory -tusze od rzęs Max Factora, Maybelline i ewentualnie jakieś inne -Essence, Catrice, Kobo, e.l.f. -róże, bronzery, rozświetlacze -lakiery do paznokci, bazy pod lakier, wysuszacze -pielęgnację Ziaja Med -oleje do włosów i twarzy -kosmetyki na wypadanie włosów, odżywki do włosów bez silikonów (jeśli ta Adee Phelan nie ma to też chetnie bym wzięła) -odlewki podkładów jasnych w żółtej/ złotej tonacji (wyślę wtedy pierwsza paczkę ze słoiczkiem na podkład) -pielęgnacja Babydream, Hipp, Farmona -płyny micelarne -pielęgnacja cery naczynkowej ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Mnie najbardziej zależy na korektorze Bourjois. Jakbyś mogła jeszcze skład tego żelu do stylizacji podać bo szukałam ale nie znalazłam to wtedy zdecydowałabym czy żel czy odżywka (wygląda ciekawie ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Ok, może być żel i korektor ![]() Edytowane przez abercrombie&fitch Czas edycji: 2010-10-24 o 14:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
Coś u ,mnie za Garnier Czysta Skóra Active/ peeling eliminujący zaskórniki,2xVichy Normaderm żel oczyszczający 30ml 1xVichy Normaderm Promat krem 1.5ml
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Poza wątkiem mam jeszcze próbki Lucy Minerals w formule Light, kolory: Light i Fair. Mogę też zrobić próbkę BB Creamu Lioele Beyond Solution.
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Mam wolne pudełeczko po próbce różu z Silk Naturals. Odpowiada ci taka wielkość próbki BB Creamu? ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Czyli Szampon Ives Rocher, baza avon i 3 próbki za odżywke i spray termoochronny? Jeśli się zgadzasz, czekam na PW.
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
dwie następne wymianki potwierdzone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Maqua znalazłam tylko frieda odzywke
![]()
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Póki co nic dla siebie nie znalazłam, ale trochę się jeszcze gubię w tych wątkach
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Jak rozumiem, masz jeszcze: szminka Bourjois Sweet Kiss Naturel nr 09 Sienne kiss, świeża, oryginalna, zaledwie testowana parę razy 2xPhysiogel szampon 7ml Jeśli tak, to byłabym skłonna wymienić coś z tych rzeczy: Lakier L’Oreal Elnett Himalaya Herbals, Hair Loss Cream Himalaya Herbals, Deep Clansing Astrigent Lotion Hello Kitty, Żel pod prysznic o zapachu Exotic Fruits z wygodną pompką H&M, Lakier do paznokci Co konkretnie by Cię interesowało? Aha, widziałam, że masz także jakieś próbki Biothermu, czy tak? Bo też byłabym chętna ![]() Pozdrawiam! ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Ile ml hydrolatu i mleczka z jedwabiem wchodzi w grę? I jakich produktów Biothermu próbki posiadasz? Jak duże są próbki? ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Z Biothermu interesowałyby mnie: Biosource tonik dla cery normalnej i mieszanej (30ml, nowy) i krem Aquasource Skin Perfection-ten, co obniża temperaturę skóry (używany, ale w tubce, zostało na porządne spróbowanie z 20ml) Próbuję jakoś to wszystko przekalkulować...Nie wiem jednak, czy jestem w stanie sprostać całej Twojej liście ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Niestety, nie jestem w stanie sprostać Twojej ofercie... Odlewka hydrolatu byłaby nie większa niż 70 ml. Całej butelki nie mogę oddac, bo zwyczajnie jej nie posiadam. No cóż, może znajdziesz kogoś innego, kto ma większą kolekcję produktów z Biochemii, bo moja jet bardzo skromna ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Aaa, pomyśl jeszcze, czy kombinacja Hydrolatu i Mleczka jedwabnego BU nie wchodzi w grę ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
zapraszam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Iwostin Purritin Emulsja matująca NOWA
Beyonce Heat 2ml próbka fabryczna szminka Bourjois Sweet Kiss Naturel nr 09 Sienne kiss, świeża, oryginalna, zaledwie testowana parę razy coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
znalazłam tylko puder Manhattan,ale to za mało
![]()
![]() |
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() niestety nic nie znalazłam za elemonga,może masz cos poza wątkiem z mojej wish listy? ![]()
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
zapraszam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
haj
![]() niestety poki co interesują mnie tylko rzeczy z mojej wish listy, wiec nie znajdę niczego u Ciebie.
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
hej hej!!!
wracamy do wymiany! ![]() - tonik Biosource dla cery normalnej i mieszanej (30 ml, nowy) - krem Aquasource Skin Perfection-ten, co obniża temperaturę skóry, używany (jego zostalo 20 ml, tak? a data waznosci jest? ![]() - szminka bourjois moge oddac: - mgielke do ciala hello kitty (zdjecie u mnie) - tonik himalaya - polowa z 200 ml (pazdziernik 2012) - krem na wypadanie wlosow himalaya - polowa ze 100 ml (oryginalna butelka, maj 2011) - nieco ponad pol butelki hydrolatu oczarowego (w oryginalnej butelce biochemianej, nieprzelewany, wazny do lipca 2013) Nie pamietam za Chiny, ile kosztuje mgielka (i nie wiem, czy wciaz ja chcesz), mam jeszcze zel pod prysznic z HK. W kazdym razie napisz mi jeszcze ile mleczka jedwabnego by Cie satysfakcjonowalo (widzialam, ze szukasz tez pudrum bambusowego, mam ten z jedwabiem, tez moge sie podzielic) Bez mgielki HK te 3 wymienione rzeczy sa warte ok 35 zl. To teraz oszacuj wartosc trzech swoich, zajrzyj na strone BU, wez pod uwage HK i powiedz, ile czego chcesz ![]()
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Kurcze, zakladalam, ze kremu Biotherm jest 20 ml..Źle zrozumialam, myslalam, ze tyle zostalo. Tak hydrolatu jest nieco ponad polowa z calej butelki. Keratyny solo nie mam. Mam za to pytanie: ile są dla Ciebie warte pi razy oko w PLN rzeczy o które mi chodzi, tzn. tylko szminka, resztka tego kremu biotherm i tonik Biotherm 30 ml? Tak bedzie mi latwiej poronwac. A, i nie moge wziąć wszystkich kosmetyków Biotherm z Twojego zetawu, Szukam tylko do cery tlustej i mieszanej, wzglednie normalnej.
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Hej hej, a zatem:
za szminke Bourjois i krem Biotherm oddaję Ci: -90ml mleczka jedwabnego z keratyną BU - ok 27 ml pudru bambusowego BU - mala odsypke pudru perlowego BU -kapke żelu hialuronowego 1% BU - Himalaya - polowa ze 100 ml kremu na wypadanie wlosow -lakier H&M rozowy w kropki -mgielka strawberry Kello Hitty czy tak? potwierdz ostatecznie w moim wątku ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Tak tak, tonik Himalaya też, połowa z 200 ml, tak jak się umawiałyśmy ![]()
![]() |
#148 |
BAN stały
|
jedynie to mi się podoba : krem Vichy Aqualia Antiox, niewielki ubytek, ale za korund i tonik to za mało.. nie wiem zy jesteś w stanie jeszcze cos znalexć u mnie w wątku? bo jak tak, to jeszcze ew. mogłabym coś poszukać do dodania poza, ale bardziej mi zalezy na wymianie tych, które wystawiłąm, bo pozostałych używam..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
BAN stały
|
(lekkie) filtry apteczne +50 do twarzy : mam w wątku antheliosa -jak szukasz lekkich filtrów to chyba bedzie okej, tylko to 30, wiec na jakieś pochmurniejsze dni
kosmetyki/różne na przebarwienia: serum na przebarwiania i blizny z BU puder bambusowy - mogę odsypkę zrobić ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- http://www.biochemiaurody.com/sklep/...-antiscar.html polecam, bo też miałam przebarwiania, usilnie smarowałam i widać wielką poprawę ! to już moje drugie serum, ale już chyba mam dość, więc oddaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.