![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Staramy się po poronieniu. Teraz się uda cz. 3 :))
a ja kurcze jakieś chyba zakażenie dostałam
![]()
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
kurcze tak teraz sprawdzam w internecie i tu opisują ze taki lejący śluz też moze być płodny ja myślałam ze tylko taki ciągnący to jest płodny więc moze dziś to jest szczyt owulki czyli ostatni dzień jak myślicie?? bo ja teraz zwątpiłam
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- juz wszystko wiem ![]() ![]()
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Monika dzialaj dzialaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Monika, poszukaj sobie na necie ' dni płodne' - trafisz na taki kalendarzyk, gdzie wpisujesz datę ostatniej @ i na kalendarzu wyświetlają Ci sie Twoje dni płodne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
BAN stały
|
Luluka-WITAJ MAMO
![]() ![]() ![]() a ja spac nie moge...a juz 2 zaniedlugo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Luluka-WITAJ MAMO
![]() ![]() ![]() a ja spac nie moge...a juz 2 zaniedlugo ![]() ![]() ![]() Kochana kto tak po nocach siedzi??? ![]() ![]() Jagda w którym Ty jesteś tc?bo gdzies mi to wszystko umyka ![]() miłego dnia Dziewczynki,ponoć ostatni taki ładny weekend więc ubierać się i na długie spacery wyruszać ![]() ![]() ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Kochana kto tak po nocach siedzi???
![]() ![]() Jagda w którym Ty jesteś tc?bo gdzies mi to wszystko umyka ![]() miłego dnia Dziewczynki,ponoć ostatni taki ładny weekend więc ubierać się i na długie spacery wyruszać ![]() ![]() ![]() o nieeeeeeeeee to nie moze byc ostatni tydz ladny.jeszcze jeden musi byc specjalnie dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny podobno wrzesień ma być jeszcze bardzo letni, słoneczny i ciepły
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
Jesli chodzi o sluz, to w 13dc nie mialam juz typowego ciagnacego tylko bardzo wodnisty
![]() ![]()
![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/1usahdgekp8qz8sz.png Edytowane przez starapanna Czas edycji: 2010-08-21 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny dziś taka piękna pogoda a ja kompletnie nie do życia coś mi strzykło w plecach i ruszać się nie mogę każdy ruch sprawia mi ogromny ból że aż wyć mi się chce do tego jestem nie wyspana siedze i oczy mi się zamykają tak strasznie chce mi się spać chciałabym się zdrzemnąć ale prze te bolące plecy nie mam jak się położyć do tego jeszcze dziś mnie pobolewa brzuch jak na @ troche za wcześnie bo do @ mam jeszcze 15 dni tak więc dziś jestem kompletna łamaga nie dożycia
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Chyba pomału mogę się tutaj zapisywać.. Starania zaczynamy co prawda dopiero w przyszłym cyklu, ale przynajmniej mogę śledzić wasze "poczynania" w tym kierunku ;-)
gorąco pozdrawiam i trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Monia moze sprobuj jakiejs masci typu ketoprom albo ketonal.podobno dobre sa,a moze kamfore tez zadziala.wygrzej to miejsce moze minie bidulko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny, wróciliśmy do angielskiego domku
![]() ![]() Okazuje się u mnie, że działa mi tylko jeden jajniczek w drugim jest problem, także będziemy się ostro starać po tym antybiotyku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
BAN stały
|
Kochana kto tak po nocach siedzi???
![]() ![]() Jagda w którym Ty jesteś tc?bo gdzies mi to wszystko umyka ![]() miłego dnia Dziewczynki,ponoć ostatni taki ładny weekend więc ubierać się i na długie spacery wyruszać ![]() ![]() ![]() dalej spac nie moge a juz znow 2 w nocy ![]() ![]() ![]() ![]() ja jestem dokladnie 9tc i 6d. jutro zaczynam 10 tc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
ehhh Dziewczynki a ja świruje... chce już wiedzieć...
Nawet zrobiłam dzisiaj test, chociaż wiedziałam, że i tak jest za wcześnie i na bank nic nie pokaże :/ nie wiem po co go zrobiłam, zupełnie bez sensu.... poza tym tracę pewność, że się jednak udało ![]() Normalnie żal mnie... jak smarkula jakaś... |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Kurcze Ty masz zupelnie to samo co ja miałam
![]() też zrobiłam 2 testy jakiś tydzień po i wiedzialam,że i tak nic nie wyjdzie a ja dalej robiłam ![]() ![]() az wkoncu zobaczylam II krechy i Tobie z całego serca tego życze!!!
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Renessme to normalne w koncu chcesz miec dzidziusia i chcialabys zobaczyc w koncu 2 upragnione kreseczki,ja swego czasu tez tak robilam.Wiec nie masz co sie martwic i dolowac,przyjdzie czas i na ciebie.
Tule Cie mocno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki a ja się rozłozyłam totalnie!!jakies straszliwe przeziebienie mie wzięło
![]() ![]() ![]() zupełnie nie wiem jak sie leczyć,bo przeciez żadnycleków mi nie wolno brac.. jak macie jakies domowe ,sprawdzone sposoby to napiszcie prosze. Dzięki ps.Pewnie wzystkie spacerujecie,albo leżycie na słonku bo taka cisza tu,że szok ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do tych kalendarzyków to jest jedno wielkie gów... niewierze w to w ogóle dla przykładu napisze tak w lutym miałam okres 6. trwał siedem dni a 16 doszło do zapłodnienia czyli 11 dzień cyklu a zapłodnienie też troche trwa a w kalendarzzyku wpisując date 6 luty wyznaczając długość cyklu wykazało mi ze u mnie dni płodne zaczynają się dopiero 17-18 dlatego niewierze w te kalendarze bo to bzdura ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- zaznacze ze pokazało mi 17-18 zaczynają się dni PŁODNE nie OWULACJA
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mleczko z miodem i czosnekime sobie wieczorkiem robie i nic innego faktycznie nie można ![]() jak masz kaszel to pij siemie lniane ,ładnie nawilża i przynajmniej odkasłać moge. Nie jestem tylko pewna,czy mozna surowe żołtko!!wydaje mi się,że nie,a przynajmnie spaż je przed wbiciem do szklanki ![]() Dzięki za ten rumianek bo o tym pojęcia nie miałam,a ile soli do tego dać?
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z siemieniem spróbuję wieczorkiem i dam znać, mam nadzieję, że jutro już będzie lepiej, bo to moje dzieciątko się wierci niemiłosiernie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Przecież Ty już czujesz faktycznie swojego Maluszka
![]() ![]() ![]() to musi być mega przyjemne uczucie imam nadzieje,że za jakies 3-4 miesiące też juz poczuje ![]() mam nadzieje,że tym razem będzie ok i mój Maluszek będzie zdrowy!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A powiedz mi w którym dniu łykania Duphastonu wyszły Ci dwie krechy??????? Dopiero w 10 czy wcześniej ?? A na przeziębienie drogie Dziewczynki to właśnie mleko z miodem, masłem i czosnkiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Renessme czosnek też praktykuję. Chyba mąż przestanie się ze mną całować ![]() Edytowane przez dizi Czas edycji: 2010-08-22 o 19:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i teraz decyzja lekarza nie biiore go ,bo nie ma takiej potzreby. Tak mi to wytłumaczył,ale z drugiej strony ból brzucha tez nie musi oznaczac nic złego,ja miałam takie boleści ,że chodzić nie mogłam,a wejśc po schodach to mogłam zapomnieć ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
mnie w 14 tyg zaczeła bardzo boleć kośc miednicy każdy ruch przy chodzeniu siedzeniu czy nawet leżeniu bardzo bolał gdy zapytałam się mojego lekarza co to może być rozłożył ręce i powiedział - nie wiem - dopiero w internecie znalazłam jak dziewczyny w ciązy pisały ze mają taki objaw że to kośc miednicy się rozszerza robiąc miejsce dla dzidziusia, tylko że one były już po 30 tyg ciązy a ja dopiero w 14 zresztą ja większośc rzeczy dowiadywałam się z internetu bo mój lekarz nie potrafił mi odpowiedzieć nie raz na moje pytania - bo nie wiedział - żałuję ze wczesniej nie zmieniłam lekarza moze uniknełabym tego wszystkiego może inny odrazu zalecił by założenie szwu i teraz było by wszystko dobrze moze nadal byłabym w ciązy ;( może........ bo moja dzidzia żyła jak ją urodziłam jej malutkie serduszko biło ......... Boże jakie to jest czasem trudne!!!!!!! chyba nigdy się nie pogodzę z tą stratą ;(
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.