![]() |
#121 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpoczynamy staranka-sierpień 2010.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale ponoć po 30stce libido wzrasta ![]() u mnie jak narazie nic specjalnego, więcej objawów @ niż 2 kresek ![]() zimno mnie telepocze i jakoś tak co chwile mi sie zdaje,ze przyszła @ pewnie jutro, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Także spokojnie możesz "przytulac się" do męża. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od zawsze powtarzałam że chcę 2 dzieci i że chcę małą różnicę wieku. Później też bym się nie zdecydowała, bo po roku człowiek robi się wygodny... ![]() A ciebie z planami na 3dziecko podziwiam ![]() Ja na 2'ce poprzestanę. Aaaa i jeszcze jedno już nie mogę się doczekać kiedy wszystkie przejdziemy na poczekalnie.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny! To co z tą lista staraczek w pierwszym poście??? Edytowane przez houseofcolours Czas edycji: 2010-08-18 o 21:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Dupa, u mnie test negatywny
![]() Porażka, a myslałam ,że do pracy pojadę ze świadomościa dwóch kresek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Strasznie mi przykro że nie zobaczyłaś jeszcze tych 2 kreseczek, ale tak jak dziewczyny mówią może za 2-3dni potestuj ponownie ![]() A mnie od samego rana głowa boli i z mężem też się ostatnio dogadać nie możemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
Kochane, nowrmalnie SZOK ,zrobiłam test a na nim? druga bardzooo blada kreseczka
![]() kurcze wczoraj tez mi sie tak cos w oczach ukazywało,ale myslalam,ze sobie wkręcam,a teraz jest juz ciut mocniejsza, ojj mam nadzieje,chyba polece po jakis lepsiejszy test,bo te co mam to z allegro. ale dzisiaj miał byc najwczesniejszy termin mies,najpozniej w niedz,bo dokładnie nie wiem kiedy była owu,nawet tesy owu nic nie pokazaly,a tu taka niespodziewanka?? czyżby? trzymajcie kciuki myslicie,ze dzisiaj moge powtórzyc,czy lepiej jutro rano?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czyli jesteś pierwsza z nas ![]() Może jutro zrób, to już będziesz wiedziała na 1000%, ale skoro już jest to pewnie już jesteś. Naprawde, ładne szczęśćie. Bardzo fajnie. Wrzuć zdjęcie testu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziekuję Lils121 !! ![]() wrzuce zdj napewna jak tylko bede pewna na 100 % uff |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
oj rację masz świętą ja dziś testowałam małpy wprawdzie nadal brakale raczej przyjdzie na dniach. Ja też nie mierzę temp ani nie używam testów. Jedynie mam w planach spróbować wiesiołka. mam bóle owulacyjne i wtym cyklu ich nie było więc może bie było owu? liczę na nadchodzący cykl . Mam zamiar wyluzować może na basen zacznę chodzić? ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
gratulacje ![]() little angel jedziemy na tym samym wózku w przyszłym cyklu się uda ja też czekam na @ a miałam moc objawów. Obiecałam sobie że się nie będę wkręcać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
gratulacje kresek
![]() ![]() ja narazie nie testuje, czekam do niedzieli-poniedziałku, ale objawów nie mam zadnych, i w ogóle to chyba w tym cyklu się nie uda..
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Gratuluję mazianka81!!! Nawet słabiutka 2 kreska to już dzidzi, zatestuj jutro pewnie będzie już mocniejsza. Strasznie się cieszę, teraz wysyłaj nam tu pozytywne fluidy, abyśmy jak najszybciej do Ciebie dołączyły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Podobno test może nie pokazać ciąży jak jest jeszcze we wczesnym stadium, ale nie zdarza się żeby mylił się w drugą stronę, że pokażą się 2 kreski, a ciąży nie będzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A dla potwierdzenia radzę zrobic betę - wyniki jednoznacznie pokażą czy to faktycznie ciąża.
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Dziekuję dziewczynki!!!!
Staram sie nie nakręcać jeszcze,jutro zrobie kolejny test i mam nadzieje baaardzo pozytywny !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
Mazianka G R A T U L A C J E!!!!!!
![]() jesteś w ciąży! Blada kreska oznacza ciążę! Kochana uwierz i ciesz się swoim szczęściem! Tylko teraz pewnie nas opuścisz ![]()
![]() |
#141 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny,ale niestety nadzieja zdechła dziś koło południa-tzn.zalała mnie nagła krew ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też nie mierzę tem., nie używam testów,ani żadnej z tych rzeczy-jakoś bym w tym wszystkim się zagubiła,a mój zwierzak chyba by stracił do mnie serce gdyby przychodząc z pracy wkraczał do "fabryki" ![]() Także nie wkręcam się, dość kasy zmarnowanej na testy. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
mazianka81- to na pewno ciaza! gratulacje! jestes pierwsza
![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- ja natomiast utwierdzam sie w coraz wiekszym przekonaniu, ze u mnie nic nie zakielkuje w tym miesiacu, pobolewa mnie jajnik i podbrzusze jak na @ ![]()
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Mazianko, no to co nic tylko gratulować!
![]() Little, szkoda ale nie martw się, następny miesiąc może okazać się łaskawszy. Trzymam kciuki w następnym cyklu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szłam do dentysty i spokojnie chciałam poprosić o znieczulenie, i poprosiłam bo teścik wskazywał 1kreskę. Cytat:
![]() ![]() Masz u nas złoto na podium ![]() Ja poczekałabym do rana.Jeśli to wczesna ciąża to większe stężenie HcG będzie rano. Cytat:
Później mąż zagłębił się w lekturę ulotki i wikipedię i okazało się że na dzień przed @ w organizmie kobiety na tyle podnosi się HcG, że test uznaję to za ciąże ![]() Cytat:
![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2010-08-19 o 18:02 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Ja właśnie kupiłam teścik ciążowy. Można go juz zrobić na 6 dni przed spodziewaną miesiączką więc zobaczymy
![]() Temperatura dalej mi się utrzymuje podwyższona. Rano mialam 37,4. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
a mnie dziś mdli już jakieś 3 godziny..... masakrycznie, do@ mam 4 dni, test nawet zrobiłam i nic, poza tym nie mam żadnych objawów
![]() |
#150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zyczę "owocnych" mdłości ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.