|
|
#121 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpoczynamy staranka-sierpień 2010.
Cytat:
A co tam, poćwiczę cierpliwość(pewnie zbudzę się o trzeciej nad ranem i tak zrobię ten test-ale to już będzie jutro )Cytat:
|
||
|
|
|
|
#122 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale ponoć po 30stce libido wzrasta ![]() u mnie jak narazie nic specjalnego, więcej objawów @ niż 2 kresek zimno mnie telepocze i jakoś tak co chwile mi sie zdaje,ze przyszła @ pewnie jutro,
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Także spokojnie możesz "przytulac się" do męża. Przyjemnego wieczoru życzę
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od zawsze powtarzałam że chcę 2 dzieci i że chcę małą różnicę wieku. Później też bym się nie zdecydowała, bo po roku człowiek robi się wygodny... ![]() A ciebie z planami na 3dziecko podziwiam ![]() Ja na 2'ce poprzestanę. Aaaa i jeszcze jedno już nie mogę się doczekać kiedy wszystkie przejdziemy na poczekalnie.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie dość, że źle się czuję to jeszcze podczas seksu miałam okropne mdłości, także jak ktoś się nie za dobrze czuje, to przytulania jako lekarstwa nie polecam ale dobrze wiedzieć, że w ogóle można ![]() Dziewczyny! To co z tą lista staraczek w pierwszym poście??? Edytowane przez houseofcolours Czas edycji: 2010-08-18 o 22:07 |
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
Dupa, u mnie test negatywny
Porażka, a myslałam ,że do pracy pojadę ze świadomościa dwóch kresek
|
|
|
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Strasznie mi przykro że nie zobaczyłaś jeszcze tych 2 kreseczek, ale tak jak dziewczyny mówią może za 2-3dni potestuj ponownie ![]() A mnie od samego rana głowa boli i z mężem też się ostatnio dogadać nie możemy
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
Kochane, nowrmalnie SZOK ,zrobiłam test a na nim? druga bardzooo blada kreseczka
kurcze wczoraj tez mi sie tak cos w oczach ukazywało,ale myslalam,ze sobie wkręcam,a teraz jest juz ciut mocniejsza, ojj mam nadzieje,chyba polece po jakis lepsiejszy test,bo te co mam to z allegro. ale dzisiaj miał byc najwczesniejszy termin mies,najpozniej w niedz,bo dokładnie nie wiem kiedy była owu,nawet tesy owu nic nie pokazaly,a tu taka niespodziewanka?? czyżby? trzymajcie kciuki myslicie,ze dzisiaj moge powtórzyc,czy lepiej jutro rano??
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czyli jesteś pierwsza z nas ![]() Może jutro zrób, to już będziesz wiedziała na 1000%, ale skoro już jest to pewnie już jesteś. Naprawde, ładne szczęśćie. Bardzo fajnie. Wrzuć zdjęcie testu |
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziekuję Lils121 !! wrzuce zdj napewna jak tylko bede pewna na 100 % uff |
|
|
|
|
|
#134 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oj rację masz świętą ja dziś testowałam małpy wprawdzie nadal brakale raczej przyjdzie na dniach. Ja też nie mierzę temp ani nie używam testów. Jedynie mam w planach spróbować wiesiołka. mam bóle owulacyjne i wtym cyklu ich nie było więc może bie było owu? liczę na nadchodzący cykl . Mam zamiar wyluzować może na basen zacznę chodzić? ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
gratulacje poczekaj do jutra będzie bardziej intensywanalittle angel jedziemy na tym samym wózku w przyszłym cyklu się uda ja też czekam na @ a miałam moc objawów. Obiecałam sobie że się nie będę wkręcać |
||
|
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
gratulacje kresek
![]() nawet bladychja narazie nie testuje, czekam do niedzieli-poniedziałku, ale objawów nie mam zadnych, i w ogóle to chyba w tym cyklu się nie uda..
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję mazianka81!!! Nawet słabiutka 2 kreska to już dzidzi, zatestuj jutro pewnie będzie już mocniejsza. Strasznie się cieszę, teraz wysyłaj nam tu pozytywne fluidy, abyśmy jak najszybciej do Ciebie dołączyły
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podobno test może nie pokazać ciąży jak jest jeszcze we wczesnym stadium, ale nie zdarza się żeby mylił się w drugą stronę, że pokażą się 2 kreski, a ciąży nie będzie. |
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Mam nadzieję że tak nie jest w tym przypadku i trzymam kciuki za "pierwszego dzidziusia" na wątku![]() A dla potwierdzenia radzę zrobic betę - wyniki jednoznacznie pokażą czy to faktycznie ciąża.
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuję dziewczynki!!!!
Staram sie nie nakręcać jeszcze,jutro zrobie kolejny test i mam nadzieje baaardzo pozytywny !!!
|
|
|
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
Mazianka G R A T U L A C J E!!!!!!
jesteś w ciąży! Blada kreska oznacza ciążę! Kochana uwierz i ciesz się swoim szczęściem! Tylko teraz pewnie nas opuścisz
|
|
#141 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny,ale niestety nadzieja zdechła dziś koło południa-tzn.zalała mnie nagła krew ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też nie mierzę tem., nie używam testów,ani żadnej z tych rzeczy-jakoś bym w tym wszystkim się zagubiła,a mój zwierzak chyba by stracił do mnie serce gdyby przychodząc z pracy wkraczał do "fabryki" ![]() Także nie wkręcam się, dość kasy zmarnowanej na testy. |
||||
|
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
mazianka81- to na pewno ciaza! gratulacje! jestes pierwsza
![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- ja natomiast utwierdzam sie w coraz wiekszym przekonaniu, ze u mnie nic nie zakielkuje w tym miesiacu, pobolewa mnie jajnik i podbrzusze jak na @
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
Mazianko, no to co nic tylko gratulować!
Cieszę się Twoim szczęściem i trochę zazdroszczę, że już fasolka trzymasz w brzuchu.Little, szkoda ale nie martw się, następny miesiąc może okazać się łaskawszy. Trzymam kciuki w następnym cyklu
|
|
|
|
|
#144 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
To że chciłabym to inna sprawa,ale samo "produkowanie" też jest bardzo przyjemne i zajmujące i małż się cieszy, że znów się będzie musiał przyłożyć i zrobić porządną robotę W końcu wyszłoby mu coś co ma ręce i nogi |
||
|
|
|
|
#145 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szłam do dentysty i spokojnie chciałam poprosić o znieczulenie, i poprosiłam bo teścik wskazywał 1kreskę. Cytat:
![]() Masz u nas złoto na podium ![]() Ja poczekałabym do rana.Jeśli to wczesna ciąża to większe stężenie HcG będzie rano. Cytat:
Później mąż zagłębił się w lekturę ulotki i wikipedię i okazało się że na dzień przed @ w organizmie kobiety na tyle podnosi się HcG, że test uznaję to za ciąże Cytat:
dobre, dobre, dobre heh
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2010-08-19 o 19:02 |
||||
|
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie kupiłam teścik ciążowy. Można go juz zrobić na 6 dni przed spodziewaną miesiączką więc zobaczymy
A testuję już w niedzielęTemperatura dalej mi się utrzymuje podwyższona. Rano mialam 37,4. |
|
|
|
|
#147 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#148 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie dziś mdli już jakieś 3 godziny..... masakrycznie, do@ mam 4 dni, test nawet zrobiłam i nic, poza tym nie mam żadnych objawów
|
|
#150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zyczę "owocnych" mdłości (mam na myśli oczywiście żeby ta zakichana @ nie przylazła i żeby mdłości oznaczały to co wszytkie chcemy żeby oznaczały )
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

A co tam, poćwiczę cierpliwość(pewnie zbudzę się o trzeciej nad ranem i tak zrobię ten test-ale to już będzie jutro
)
Czy lepiej odczekać jeszcze kilka dni z seksem? Bo tak mnie coś olśniło, że w sumie moglabym się iść poprzytulać jeszcze trochę ale ja już prawie tydzien po owulacji. Jakie macie zdanie? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nie dość, że źle się czuję to jeszcze podczas seksu miałam okropne mdłości, także jak ktoś się nie za dobrze czuje, to przytulania jako lekarstwa nie polecam 

dobre, dobre, dobre heh
A testuję już w niedzielę
)