![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Dot.: Top Shop, Atmopsphere, Bershka, Zara, New Look, Levis, Reserved , H&M xs, s, m
ojoj dużo mi sie podoba
![]() np : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1282226836 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1281972506 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1281972506 ale moje rzeczy to za mało za te które tu wymieniłam ![]() jutro zrobie dokładke jak cos wiec zapraszam ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- nie rezerwuje rzeczy, ale do 28 sierpnia na pewno ich nie wymienie , bo jestem do tego czasu na wakacjach ![]() to na razie nie będę sie na te bluzki umawiała z innymi wizażankami i poczekam aż zdecydujesz co wymienisz ze mną ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- zrobiłam malutką dokładke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Dot.: Top Shop, Atmopsphere, Bershka, Zara, New Look, Levis, Reserved , H&M xs, s, m
za futrzana kamizelke mi sie nie oplaca. Moze byc power shoulders za jeansowa kamizelke??
![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- niestety nic ![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
niestety nic
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- może masz coś z mojej Wish Listy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
hej, może tym razem znajdziesz coś u mnie? miałam dokładki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
może cos za Sweterek kopertowy H&M 36 lub Marmurkowa kamizelka fishbone ?
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Piżamka Reserved 36
Sweterek kopertowy H&M 36 Niebieska bluzeczka w paseczki to mi się podoba ![]() a zdjęcia nie dam rady zrobić bo właśnie kilka robiłam i aparat mi się zawiesił ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
strasznie zależy mi na butach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
mogłabyś wkleić linki jeszcze raz? bo wkleiłaś tunikę stradi i staniki, a chyba miało być coś jeszcze skoro dałaś mi wybór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
to moze tak :
podoba mi sie pasiak, kamizelka i kardigan niebieski... dzis zrobilam dokladke wiec moze cos jeszcze wylukasz ![]() bylabym chetna na wieksza wymianke... za ta h&m duzo osob mi skladalo propozycje wiec jeszce nic konkretnego co do niej nie zdecydowalam ... ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- to tego pasiaka sobie wymien ![]() bo na ta bluzke wlasnie mam troche lepsze oferty niz t-shirt, a chce wybrac oferte najlepsza dla siebie ![]() mi najbardziej zalezalo a kamizelce... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
no to chyba musze zrezygnowac...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
szkoda ze nie masz juz tego kobaltowego sweterka, bo nic za falownice nie widze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Bluzeczka w kratkę, FISHBONE, rozmiar S można wymiary pod biustem prosic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
coś za czerwone balerinki albo ramoneskę amisu ?
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
spodobała mi się tylko ramoneska amisu
![]()
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.