|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200
A my urządzamy sobie z młodym kino domowe, pełne zaciemnienie...skończyliś my oglądać RAZEM film lekki i przyjemny Bride Wars, Jaśko śmiał się razem ze mną, tylko popłakał na końcu jak sie panny młode złapały za welony. Teraz czas na kino polskie.
Edytowane przez Angel_1232 Czas edycji: 2010-08-26 o 13:43 |
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200
Ewelain,
![]() Kuro, gdyby umowa kończyła mi się z dniem porodu od razu śmignęłabym na zwolnienie i tyle by mnie widzieli A ty chciałaś iść na rękę ![]() Eve, Zamieńmy się na dzieci cooo? Mój wstał przed 6 a zasnął przed 22...
|
|
|
|
#123 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
|
#124 | ||
|
Zakorzenienie
|
lepiej sie przyznaj za co ostrzezenie dostalas
|
||
|
|
|
#125 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
|
#126 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
||
|
|
|
#127 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#128 | ||||
|
Zakorzenienie
|
|
||||
|
|
|
#129 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
||
|
|
|
#130 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
|
#131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Miałam się odwizażowywać,ale jak zwykle nałóg silniejszy
![]() Ponieważ od rana jestem w ciąży z dwójką dzieci,to nie bardzo mam jak do was pisać . Tak moje drogie,Milenka od powrotu od położnej non stop siedzi mi na kolanach lub na rękach . Nie wiem co mam robić? Jeden ząb się przebił,ale do końca jeszcze daleko. Mam jednak wrażenie,że te histerie to próba wymuszenia. Po dzisiejszym dniu jestem bardziej zmęczona niż po porodzie . Jeść dalej nie chce,znaczy się,troszkę zjadła,ale nie tak jak normalnie. To zimno jej pękło,ale chyba już mniej jej dokucza. Gorączkę też ma niższą. Byłam z nią na huśtawce,to wszystko było ok,u położnej również,a w domu masakra . Wśród tych rzeczy jest wszystko,począwszy od zabawek skończywszy na naszych butach. Sił mi brak .Aaronek dziś grzeczny i nie dokucza. Pobrali mi krew,reszta badan ok. Serce małego silne i zdrowe. Teraz będę już chodziła do położnej co dwa tygodnie. Jutro mój TŻ ma egzamin na prawko,trzymajcie kciuki,tylko nie tak jak ostatnio .Cinka serio na zdjęciach wyglądasz na szczuplutką babeczkę,a te dwa dodatkowe kg. to chyba w butach masz Eve faktycznie mój nałóg do twojego to się chowa. Z 5 dzieci pomysł trafiony,nie wiem jak w IR,ale w UK spore dofinansowanie się dostaje ![]() Marika ja myślę,że jakieś resztki tej parówy mi Eve zostawi,chociaz majonez ![]() Gossik super,że wszystko z dzidzią ok i z tobą także. Masz fotkę z usg? Pakusiu Kurko to dawaj tu Natanka do mnie,też ci go odpowiednio wychowam,tak,że na wizaż czasu będziesz miała aż za dużo . Widzę zresztą,że sama już się za to wychowywanie wzięłaś,skoro zagoniłaś małego do zamiatania,a okna tez ci myje? Bo Milena jak najbardziej,ostatnio zastosowała innowacyjną metodę mycia szyb chusteczkami do pupy. Mam na nich teraz sliczne wzorki,prawie jak firanki ![]() Bercia cześć,jak tam przyjaciel Dunkan? ![]() Angel Milusia tez lubi ze mną fimy oglądać. A ten Brides War to komedia?Ewelain wcale mnie nie cieszy,że trafilam z tą anemią u ciebie . Lanie porządne ci się należy . Masz koniecznie iść do lekarza i zacząć stosowac jego zalecenia. Jak się dziś czujesz? I sorki za parówki Ja tez zaakceptowałam ten regulamin na NK,a nawet go nie czytałam. Mam ochotę usunąć konto,ale wtedy nie będę widziała zdjęć naszych maluchów,więc się waham .Mell Caro
|
||
|
|
|
#132 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
|
#133 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
||
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
Ursull kaza mi jesc watrobke kawior i pic sok z burakow a z tych rzeczy to tylko lubie watrobke ale bez przesady nie codziennie..jeszcze nie dosyc tego ze mam zawroty glowy to oczywiscie moje nerki musialy sie odezwac i bola caly dzien.wzielam juz nospe i wypilam piwo karmi ale nic nie pomaga.
niunia juz od 1,5 godz spi slodko a ja niewiem co mam juz robic.
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
Bryyy
Wreszcie sie wybrałam dzisiaj na uczelnię po DYPLOM, szybko mi sie przypomniało cinka - u mnie bez diet i cwiczeń waga nie maleje więc masz szczęście. Ja takiej wagi z poczatkową 5 nie pamiętam gosikk_s - gratulacje, juz pewnie jesteś spokojniejsza po tej wizycie u gina. A dlaczego musisz w pracy juz powiedziec o ciąży? Myslalam o kierunku gospodarka nieruchomościami ale już sie troche zniechęciłam .pakusia - zdrowiej mamuśka bo musicie sie brac do roboty kurka - tak naprawdę to od zawsze chcialam iśc na medycyne, az wręcz marzyłam o tym kierunku bo uwielbialam biologie, anatomię ale chemia mnie przeraziły i się wystrachalam i na marzeniach sie skończyło. Bercia - ale sie rozpisałaś gadzino, pisz nam tu co tam u was nowego ![]() Angel - ja zielonego pojęcia nie mialam co i jak w tych nieruchomościach ale myślałam o pracy w takiej agencji nieruchomości ale w ogłoszeniach oczywiście doświadczenie Ewelain - ale Wercia wygodna hehe , w nagrodę dam kawior i sok z buraków Eve - co Ty Olusia upiłaś wczoraj że tak długo spał? ![]() Caro - wariatki , Ty zadziorna chudzino Dziewczyny i chyba jednak ten kierunek nieruchomosci odpada ponieważ aby miec licencję brookera lub pośrednika musiałabym zrobic jeszcze podyplomówkę z tego kierunku lub licencjata więc nie ma to raczej sensu |
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Marika
Olek na odwyku jest on po prostu chce miaec mame wypoczeta i dlatego daje mi sie wyspac Ja studiowalam biologie... a poniewaz wychowywalam sie w lecznicy dla zwierzat (dziadek byl weterynarzem) to marzyla mi sie weterynaria, ale jak przyszlo co do czego i jak sie dowiedzialam co mnie czeka na studiach, to podziekowalam... No i jeszcze oceanografia mi chodzila po glowie... |
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewelain jak nie wiesz co robic,
-gadac z nami!!! ![]() Ursull co Milenka robi? Eve Ciebie bolą jajniki a ja od kilku dni czuje jakby ... ruchy płodu w brzuchu Marika czescccccccccccccc, pokazesz komplecik? To z owej kolekcji?
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Caro no i po co ty się wydzierasz na te biedne wizażanki,bo jeszcze bana dostaniesz
Eve nie zgaduj czy owulka jest,tylko wykorzystuj męża prokreacyjnie Ewelain lubisz czy nie lubisz tego jedzonka,to nie ma znaczenia. Musisz uzupełnić brakujące witaminy,magnez i żelazo. Jesli nie ma innego sposobu to musisz jeść te ochydztwa. Idź do lekarza,może jakiś suplement ci poleci. To z nerkami też masz problemy? Coś powaznego? Biedulka Marika olewam cię,bo ty olałaś mnie ![]() Mellcia Milenka o dziwo śpi To może płód w brzuchu masz? Albo ci kiszki marsza grają?
|
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
powaznie, jak sie kładę na płasko to mam w dole brzucha takie odczucie... i juz sobie cos wkrecam
Jednak to niemozliwe, bo my TEGO nie robimy
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
A ja parówy sobie gotuję... 5
i musztardę mam i ketchup tylko Eve mi majonezu jeszcze nie dostarczyła ![]() Mell wogóle TEGO nie robicie? To co wy wogóle robicie?
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Mellka
czyzby niepokalane poczecie ??? ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Ursull Ty nie [pisz publicznie o takich swinstwach jak prokreacja ![]() Majo juz do Ciebie leci ![]() |
|
|
|
#143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak raz w miesiacu... czasem dzien po dniu... Własnie przed chwilą sie pocałowalismy tak.....mmmmmmmmmmmm ![]() i tz zaproponował zabawę a ja mam okres
|
|
|
#144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję,że z najświeższej produkcji ten majo ![]() Cytat:
A ja zjadłam 4 parówy (bo jedną mi TŻ zakosił) i chcę więcej
|
||
|
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
QUOTE=ursull;21654912]nce jak ty nie trzeba uświadamiac,że poza penetracją waginalną są również stosowane inne zabawy urozamicające pożycie i rozładowujące napięcie seksulane
[/QUOTE]taaak?a jakie?
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł ewrybary
![]() Czy jest tu ktoś komu dzisiaj mogę pozazdrościć pogody? Bo u nas ciągle mżawka Teraz Nina śpi od 21, wstawiłam jej pranie i mam czas dla siebie, bo Tż dzisiaj też wcześnie się położył, bo na 6 ma jutro do pracy![]() Ursull nie daj się Milence, bo w takim czasie jak bóle ząbków i inne dzieci najwięcej złych nawyków nabierają, bo rodzice bardziej ulegają (albo całkiem... )... A swoją drogą, to szkoda Milki Bidula nieźle się musi męczyć. Ukochaj ją od nas tradycyjnie Trzymam kciuki za Tż![]() Marika ja za goframi nie przepadam, wybredna jestem co do gofrów, a ryby nad morzem nigdy nie jadam. Właściwie nie jadam jej nad morzem od kilku lat, odkąd dowiedziałam się od kuzyna, który pracował w takim nadmorskim barze jak ta ryba jest rozmrażana i robiona... Potem mu powiedziałam, że więcej takich rewelacji nie chcę słyszeć, bo wystarczy, że obrzydził mi rybę, a mam zamiar chcieć jadać jeszcze inne rzeczy
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
o dzyzas...
co za slownictwo.... penetracja.... i do tego waginalna... zlituj sie bo nam watek zamkna.... ![]() A majo swiezutki i organic jak ja zajde w ciaze w tym cyklu to tez cud bedzie cos sie zgadac nie mozemy |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
||
|
|
|
#149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cinka
mnie mozesz zazdroscic pogody ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------
Edytowane przez Eve1603 Czas edycji: 2010-08-26 o 22:43 |
||
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiesz? ....czytanie książek,opowiadanie sobie co tam w pracy,narzekanie na brak pieniędzy,ewentualnie obejrzenie jakiegoś,dobrego filmu sensacyjnego... ![]() Cinusiowa mi,mi mi możesz pozazdrościc pogody To tez miałas nieciekawy dzień . Czasem też już nie daję rady fizycznie,bo po godzinie ryku oszaleć można Własciwie to jestem w potójnej ciąży,bo o mężulku zapomniałam . Dziekuję za kciukaski Eve od gadania to dzieci nie ma ,tu się ustosunkowac konkretnie trzeba. Ciebie tez mam uczyć? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.

A ty chciałaś iść na rękę
Mój wstał przed 6 a zasnął przed 22...

ale my bojowe jestesmy 

. Nie wiem co mam robić?
Jeden ząb się przebił,ale do końca jeszcze daleko. Mam jednak wrażenie,że te histerie to próba wymuszenia. Po dzisiejszym dniu jestem bardziej zmęczona niż po porodzie
.

MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK
a poniewaz wychowywalam sie w lecznicy dla zwierzat