Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-24, 14:57   #121
golden_eye
Wtajemniczenie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
dobra, oświećcie mnie do czego jest ten Kłębuszek z Biedro? (dzis mam dzien oświecenia)
płyn do prania i ręcznego i w pralce. w 3 odmianach - różowy do delikatnych tkanin ew. do białych, czerwony do kolorowych ciuchów i czarny do czarnych. mam, używam, jestem zadowolona bardzo. no i zapach mi się podoba
motylku - pytaj dopóki jesteś
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 14:57   #122
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
jak ja robiłam frytki z piekarnika, to jednak długo siedziały, taniej chyba gotowane wychodzą

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

ręcznego czy każdego?
a tego to nie wiem, chyba do każdego ja nie używam

ooo golden eye udzieliła jasnej, czystej i klarownej informacji

Edytowane przez alazkrainy
Czas edycji: 2010-08-24 o 14:58
alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 14:59   #123
Haniula
Zakorzenienie

dzien dobry
widze, ze tu nowa częśc juz
lili1987 - slyszalam dobre opinie o tym biedronkowym blenderze
my mamy "kasie" kosztowała ok 300 zl jak ja kupowalismy ale naprawde rewelacja, można w niej zrobic doslownie wszystko jestem bardzo zadowolona, i z blenderem tez byla
ijaa - faktycznie dobrze poromawiac na powaznie, bo zycie przed Wami a ciezko zyc z lekkoduchemmoj TZ w sprawie pieniazdków jest bardzo rozsądny, cieszy mnie to bo predzej to ja jestem ta co sie pokusi na coś bez zastanowienia, a wtedy on mnie sprowadza na ziemie ;|

A no i ciesze sie bardzo, bo moj tata wezmie nam za punkty zdobyte na orlenie, komplet garnków tefal ingenio mama moja je ma i jest bardzo zadowolona, bo sa praktyczne przez ta odczepiana raczke
Chcielismy kiedys kupic, ale komplet 3 garnkow kosztuje ok 300 zl, to zawsze było szkoda

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2010-08-24 o 15:09
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 15:03   #124
evilcia
Zadomowienie

U nas króluje ryż z takiego powodu jak u was frytki ;P
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 15:16   #125
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
płyn do prania i ręcznego i w pralce. w 3 odmianach - różowy do delikatnych tkanin ew. do białych, czerwony do kolorowych ciuchów i czarny do czarnych. mam, używam, jestem zadowolona bardzo. no i zapach mi się podoba
motylku - pytaj dopóki jesteś
czyli ten płyn wlewasz tam gdzie normlanie proszek do pralki i jeszcze płyn czy juz nie?

naparwde jestem ciemna w tym temacie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Gotowane? W sensie ziemniaki?
U nas 1,99zł/kg. A na jeden obiad schodzi ok. 0,5kg. Czyli cztery obiady i masz cenę wora frytek. A one starczają nam na ok. 7-8 obiadów. Frytki bardziej zapychają niż ziemniaki i dlatego ilościowo schodzi ich mniej. Przynajmniej u nas.
ja mam ziemniaki za darmo od babci ale ostatnio jak robilam frytki z piekarniak to musialam go najpierw nagrzać z 15 minut, wrzucilam frytki które tam byly dosc długo, nie chce skłamać ale ze 45 minut siedziały, a to duzo prądu chyba poszło

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 15:24   #126
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
dobra, oświećcie mnie do czego jest ten Kłębuszek z Biedro? (dzis mam dzien oświecenia)
płyn do prania, w takiej duuuuzej butli.
i do tego niedrogi
to jest do prania w automacie
wlewasz płyn zamiast proszku
ja tak robię, a do płukania leję swój Lenor ukochany

jeszcze nie tak dawno lałam płyn do płukania tam gdzie proszek i dziwiłam się, czemu pranie nie pachnie
człowiek uczy się na błędach

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-08-24 o 15:31
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 15:25   #127
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
czyli ten płyn wlewasz tam gdzie normlanie proszek do pralki i jeszcze płyn czy juz nie?
gdybym miała pralkę to tak właśnie bym zrobiła, ewentualnie wlałabym do bębna z praniem, a do przegródki na płyn do płukania też wlałabym płynu do płukania to tylko teoria, ale jak kupię wreszcie szopa pracza to tak będę robić
na resztę pytań odpowiem jak wrócę ze sraso...
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 15:29   #128
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikia20 Pokaż wiadomość
lili87 a może chociaż 100 zł wyskubałabyś? wtedy już na pewno kupiłabyś coś konkretnego ma mała miałaby pyszne jedzonko.
przekonałyście mnie do droższego

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
lili1987 - slyszalam dobre opinie o tym biedronkowym blenderze
my mamy "kasie" kosztowała ok 300 zl jak ja kupowalismy ale naprawde rewelacja, można w niej zrobic doslownie wszystko jestem bardzo zadowolona, i z blenderem tez byla
300 zł
nawet jakby "kasia" za mnie zmywała i gotowała to na ten moment tyle nie mam

chyba za ok 100 poszukam (ale dopiero jak kasa będzie)

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-08-24 o 15:30
Stary 2010-08-24, 15:32   #129
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
gdybym miała pralkę to tak właśnie bym zrobiła, ewentualnie wlałabym do bębna z praniem, a do przegródki na płyn do płukania też wlałabym płynu do płukania to tylko teoria, ale jak kupię wreszcie szopa pracza to tak będę robić
na resztę pytań odpowiem jak wrócę ze sraso...
Tyle że jak ostatnio wlewałam środek czyszczący do pralki w to miejsce, gdzie się proszek wsypuje to mi wyleciał, więc nie wiem, czy ten kłębuszek się tak nadaje. No bo jak mi to wszystko wyleci to jak się pranie wypierze?

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Ja mam taki blender, cholera, nie chce mi wkleić
Napiszę model: manta mm507

Edytowane przez alazkrainy
Czas edycji: 2010-08-24 o 15:36
Stary 2010-08-24, 15:49   #130
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Tyle że jak ostatnio wlewałam środek czyszczący do pralki w to miejsce, gdzie się proszek wsypuje to mi wyleciał, więc nie wiem, czy ten kłębuszek się tak nadaje. No bo jak mi to wszystko wyleci to jak się pranie wypierze?

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Ja mam taki blender: KLIK
to mamy dylemat
ja właśnie płyn do płukania lałam tam gdzie proszek i wylatywał, a zapachu brak, bo leje się nie tam

no ale kłębuszek do prania leję tam gdzie proszek. jakbym wlała tam, gdzie płyn do płukania to pralka pobiera dopiero przy 3 praniu i by mi wypłukało w płynie do prania chybA, co

zwątpiłam przez Was

wygląda na to, że kobiety nie czytają instrukcji

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

widzę, że w Biedro jest tani mop 19,99
w Tesco ostatnio widziałam za ok 80

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
ostatnio jak robilam frytki z piekarniak to musialam go najpierw nagrzać z 15 minut, wrzucilam frytki które tam byly dosc długo, nie chce skłamać ale ze 45 minut siedziały, a to duzo prądu chyba poszło
a ja mam gazowy piekarnik nie wiem czy to dobrze czy źle. nie mogę go wyczuć, bo temperatura nie jest napisana, no ale rachunki za prąd mnie może nie powalą. chociaż jak ja tyle piorę to może powalą

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Hehe, nie nie, my (niestety) wcinamy frytki od chyba dwóch miesięcy :/
Ale to z lenistwa - nie chce nam się obierać ziemniaków i ich pilnować, a z frytkami nastawiasz piekarnik, hyc do środka, po iluśtam wyjmujesz i są gotowe. No i szczerze mówiąc wychodzą taniej niż ziemniaki - kupujemy 1,5kg za 7,99zł i taki wór starcza na kilka obiadów
my też takie tanie z Tesco na początku kupiliśmy. tańsze, bo 2,5 kg za 8 zł nie wiem czy Wam się chwaliłam, że kuchnia nam się "zajęła ogniem".
nowy garnek+nierozmrożone frytki+dużo oleju=pożar
ogień wybuchł i kuchenka się cała osmoliła

w ogóle teraz kupuję frytki w Aldi karbowane-750 g za 2,99 czyli 1,5 kg= 6 zł
jak macie Aldi gdzieś w pobliżu, lubicie frytki i macie duzą zamrażalkę to bierzcie od razu 10 paczek są takie w smaku wg mnie jak drogie Zig Zag

ale monologi trzaskam.coraz lepsza jestem

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-08-24 o 16:08
Stary 2010-08-24, 16:12   #131
effie22
Wtajemniczenie

A ja właśnie mam troche czasu dla siebie. mały śpi, a ja zrobiłam sobie kawke, pomalowałam paznokcie i przeglądam katalog z ziaji i zastanawiam sie co zamowic, żeby drogo nie wyszło, a było dużo I żeby tż nie wydziwiał, że znowu tyle na duperele wydaje. No cóż kobieta jak chce być piekna musi cierpieć i wydawać kase
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 16:16   #132
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
A ja właśnie mam troche czasu dla siebie. mały śpi, a ja zrobiłam sobie kawke, pomalowałam paznokcie i przeglądam katalog z ziaji i zastanawiam sie co zamowic, żeby drogo nie wyszło, a było dużo I żeby tż nie wydziwiał, że znowu tyle na duperele wydaje. No cóż kobieta jak chce być piekna musi cierpieć i wydawać kase
a moja mała jak spała to w końcu ogarnęłam syf w domku
teraz siedzimy przed kompem i bawimy się zabawkami

ostatnio nie maluję paznokci u rąk, bo mam tyle sprzątania, że od tych detergentów by mi wszystko zeszło

Ziaja do mycia Masło Kakaowe
ja z Ziaji mam jeszcze balsam kakaowy
i krem pod oczy Kozie Mleko

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-08-24 o 16:17
Stary 2010-08-24, 16:16   #133
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Niekoniecznie trzeba wydawać kasę, żeby być piękną.
Naszym mottem nie jest wydawanie kasy, a oszczedzanie jej !

Stary 2010-08-24, 16:19   #134
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Niekoniecznie trzeba wydawać kasę, żeby być piękną.
Naszym mottem nie jest wydawanie kasy, a oszczedzanie jej !
apropo wydawania, dziś nie kupiłam nic zbędnego.
kupiłam chleb, masło, ser, frytki, bułeczkę, 1 pomidora i to na tyle

przełamuję strach przed windą, bo mieszkam w wieżowcu a jak zamykają się drzwi windy to normalnie się duszę z nerwów. wyobrażam sobie, że winda zlatuje ale walczę z tym

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-08-24 o 16:24
Stary 2010-08-24, 16:20   #135
effie22
Wtajemniczenie

no i właśnie zadzwonił moj tż i mi popsuł humor. Wymyślił sobie, że mam go i jego kolege dzisiaj zawieść na ryby. oczywiście wściekłam sie i mu powiedziałam kilka niekulturalnych słów na ten temat, bo całymi dniami pracuje i nigdy go w domu nie ma, a jak jest to zamiast siedzieć ze mną woli jechać na ryby z kumplem. najlepiej niech sie z nim ożeni skoro woli jego ode mnie. Grrr... ale jestem zła. Dlaczego faceci sa tacy?? powiedziałam mu narazie i sie rozłączyłam, znowu będą ciche dni...ehh
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 16:35   #136
Anastazja86
Zakorzenienie

witam w nowej części

ijaa-te chusteczki nazywają się: chusteczki samoopalające DAX, kupuję je albo w zwykłęj drogerii albo w Naturze, są super, nie zostawiają smug i nie jest się pomarańczowym
co do Tż to mój jest takim samym lekkoduchem, ciągle pożycza kasęa to od mamy a to od siostry i od kolegów, nie mówiąc już o braniu wszystkiego na raty czy brania kredytów bez potrzeby po prostu masakra jakaś, rozmawiałąm z nim o tym wiele razy i po prostu do niego nie dociera, ale powiedziałam mu że ma się tego oduczyć...

motylku-wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia udanej zabawy

lili-turkus czy fuksja jak najbardziej będą pasowały do Twojej łazienki nie musi być tego dużo wystarczą subtelne dodatki i to ożywi wnętrze..

ja wróciłam z pracy, zjadłam obiad, pościerałam kurze, odkurzyłam i umyłam podłogi, muszę jeszcze kuchnię i łazienkę wysprzątać
byłam na zakupach, poszło 70 zł i to nie kupiłam w sumie nic szczególnego, trochę schabu filety z morszczuka, warzywa, napoje, trochę owoców i tyle no i żel pod prysznic dla Tż do pracy, nie wiem dlaczego ja tyle wydaję a byłam z listą zakupów w sklepie i nie kupiłam nic niepotrzebnego
mam nadzieję że juttro będzie przelew za zlecenia bo już nie mam normalnie pieniędzy, zostało mi 20 zł w portfelu
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 16:51   #137
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość

lili-turkus czy fuksja jak najbardziej będą pasowały do Twojej łazienki nie musi być tego dużo wystarczą subtelne dodatki i to ożywi wnętrze..

ja wróciłam z pracy, zjadłam obiad, pościerałam kurze, odkurzyłam i umyłam podłogi, muszę jeszcze kuchnię i łazienkę wysprzątać
byłam na zakupach, poszło 70 zł i to nie kupiłam w sumie nic szczególnego, trochę schabu filety z morszczuka, warzywa, napoje, trochę owoców i tyle no i żel pod prysznic dla Tż do pracy, nie wiem dlaczego ja tyle wydaję a byłam z listą zakupów w sklepie i nie kupiłam nic niepotrzebnego
mam nadzieję że juttro będzie przelew za zlecenia bo już nie mam normalnie pieniędzy, zostało mi 20 zł w portfelu
co do koloru w łazience to jesteście jednomyślne każda proponuje turkus i fuksję ja też uważam, że te kolory pasują, ale zdecyduję się na turkus w ogóle uwielbiam ten kolor

ja za 70 zł też niewiele kupię, chociaż jakbym w Biedro nie brała coli, paluszków, chipsów to więcej by jedzonka wyszło

Stary 2010-08-24, 17:17   #138
Aaamelkaa
Zakorzenienie

jeśli chodzi o łazienkę to kolorki też takie proponuje, wszystkie kosmetyki raz dwa do koszyczka, dodatki typu: dozownik do mydła, kubeczki, dywaniki,nakładka na deske do kibelka,świeczki, zapach do łazienki itp. Hmmm może warto kupic jakiś dobry specyfik do płytek żeby się lśniły
sklepy : IKEA, JUSK, koleżanka kupiła ostatnio w TESCO przepiękny zestaw (dozownik,kubeczki oraz szczotka do WC ) za grosze i bardzo dobrej jakości

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 17:28   #139
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
co do koloru w łazience to jesteście jednomyślne każda proponuje turkus i fuksję ja też uważam, że te kolory pasują, ale zdecyduję się na turkus w ogóle uwielbiam ten kolor

ja za 70 zł też niewiele kupię, chociaż jakbym w Biedro nie brała coli, paluszków, chipsów to więcej by jedzonka wyszło
ja też uwielbiam kolor turkusowy mam takie fugi w łazience zrobiłabym Wam fotki ale jeszcze nie dorobiłam się aparatu mam zamiar kupić po wrześniowej wypłacie
ja też namiętnie kupuję colę muszę się oduczyć jej pić czipsów na szczęście nie lubię ale paluszki chętnie podjadam
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 17:55   #140
201607211724
Konto usunięte

jesteście niemożliwe
nie nadrobie

ale i witam wszystkie
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 18:25   #141
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio zaopatrzyłam się w turkusowe dodatki do pokoju. Mam brązowo kremowy pokój i turkus wydał mi się najodpowiedniejszy co by troszkę ożywić wnętrze
lili1987 turkusowych dodatków nie ma zbyt dużo, ja zaopatrzyłam się w ikei i black red...(nie polecam bo tam drogo) no i na all zamówiłam obraz turkusowy (seledynowy) cieżko stwierdzić

Do Aldi mam dwa kroki tak jak do Biedro więc frytki kupię bo w Biedro niedobre
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 18:29   #142
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o łazienkę to kolorki też takie proponuje, wszystkie kosmetyki raz dwa do koszyczka, dodatki typu: dozownik do mydła, kubeczki, dywaniki,nakładka na deske do kibelka,świeczki, zapach do łazienki itp. Hmmm może warto kupic jakiś dobry specyfik do płytek żeby się lśniły
sklepy : IKEA, JUSK, koleżanka kupiła ostatnio w TESCO przepiękny zestaw (dozownik,kubeczki oraz szczotka do WC ) za grosze i bardzo dobrej jakości
oo to muszę poszperać w Tesco po kiblowych akcesoriach

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio zaopatrzyłam się w turkusowe dodatki do pokoju. Mam brązowo kremowy pokój i turkus wydał mi się najodpowiedniejszy co by troszkę ożywić wnętrze
lili1987 turkusowych dodatków nie ma zbyt dużo, ja zaopatrzyłam się w ikei i black red...(nie polecam bo tam drogo) no i na all zamówiłam obraz turkusowy (seledynowy) cieżko stwierdzić

Do Aldi mam dwa kroki tak jak do Biedro więc frytki kupię bo w Biedro niedobre
kup kup... naprawdę polecam...
karbowane za 2,99
i jeszcze dobre bułki są w Aldi- przynajmniej u mnie, bo w kwestii bulek to w każdym wyjdą zapewne inne

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
ja też uwielbiam kolor turkusowy mam takie fugi w łazience zrobiłabym Wam fotki ale jeszcze nie dorobiłam się aparatu mam zamiar kupić po wrześniowej wypłacie
ja też namiętnie kupuję colę muszę się oduczyć jej pić czipsów na szczęście nie lubię ale paluszki chętnie podjadam
w ogóle to turkus ja uwielbiam też w ciuchach

ja jeszcze lubię fioletowe dodatki- w poprzednim mieszkaniu mi pasowały , bo mieliśmy 2 ściany fiolet, 2 białe, więc i tu mam siłą rzeczy fioletowe doniczki, fioletowe poduchy ozdobne

jem obiad samotnie- Tż'a jeszcze nie ma
frytki+schab+surówka+kefi r. schab polany tabasco ostatnio do wszystkiego daję tabasco

Stary 2010-08-24, 18:33   #143
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:

kup kup... naprawdę polecam...
karbowane za 2,99
i jeszcze dobre bułki są w Aldi- przynajmniej u mnie, bo w kwestii bulek to w każdym wyjdą zapewne inne
a powiedz mi u Ciebie też zawsze taka garstka ludzi w Aldi ? bo u mnie malutko, może dlatego że zaraz obok Biedro hm... w Aldi kupuje jedynie kawe mrożoną light za 1,90
a bułki muszę spróbować, receptura pewnie ta sama zobaczymy wykonanie

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2010-09-01 o 06:37
Stary 2010-08-24, 18:35   #144
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
a powiedz mi u Ciebie też zawsze taka garstka ludzi w Aldi ? bo u mnie malutko, może dlatego że zaraz obok Biedro hm... w Aldi kupuje jedynie kawe mrożoną light za 1,90
a bułki muszę spróbować, receptura pewnie ta sama zobaczymy wykonanie

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

a jak teściowa ? była ?
teściowa zadzwoniła, że jednak jutro
u mnie tez w Aldi pusto i tez jest blisko Biedro
z 10 min nogami

ten Aldi koło mnie jest podobno świeżo otworzony

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-08-24 o 18:36
Stary 2010-08-24, 18:37   #145
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
teściowa zadzwoniła, że jednak jutro
u mnie tez w Aldi pusto i tez jest blisko Biedro
z 10 min nogami
hehe no to jeszcze dziś możesz liczyć na spokojny wieczór

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2010-09-01 o 06:37
Stary 2010-08-24, 18:41   #146
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
hehe no to jeszcze dziś możesz liczyć na spokojny wieczór
moja też miała ostatnio być z teściem, ale przyszedł sam teść
pół biedy jednym słowem

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

obiad zjedzony. mała maruda się obudziła i dokazuje mi tu
kawę jeszcze chyba wypiję.

jak nie kawa to cola albo frytki ehhh ehhh

Stary 2010-08-24, 18:41   #147
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dziewczyny u mnie w aldi tez tak pustki. Ale mi się wydaje, że ten sklep do najtańszych nie należy. Sama w nim byłam ze 3 razy od otwarcia. Moja mama chodzi tam czasami po słodycze na święta do paczek bo są pyszne

Ja siedze i pisze i pisze. Dupka mnie już boli Chyba zaraz przeniose się do sypialni.

Ciekawe jak tam Sandra, też pewnie goni zlecenie za zleceniem
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 18:47   #148
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
pół biedy jednym słowem

Dosłownie

muszę się pochwalić na forum, nalepiłam 44 pierogi z mięsem 1szy raz w życiu i wyszły rewelka
a jaka oszczędność...koszty wyszly ok 10 zł a ostatnio płaciłam 12 za 18 sztuk

doszłam do wniosku że nastepnym razem zrobie więcej i może z innymi farszami, bo sprzątanko takie samo więc wole robić hurtowo

Czekam na TŻ, ciekawa jestem czy mu będą smakowały

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dziewczyny u mnie w aldi tez tak pustki. Ale mi się wydaje, że ten sklep do najtańszych nie należy. Sama w nim byłam ze 3 razy od otwarcia. Moja mama chodzi tam czasami po słodycze na święta do paczek bo są pyszne

Ja siedze i pisze i pisze. Dupka mnie już boli Chyba zaraz przeniose się do sypialni.

Ciekawe jak tam Sandra, też pewnie goni zlecenie za zleceniem
do sypialni bo zaśniesz

to dziwne że te Aldiki jeszcze funkcjonują
a tam są jeszcze chrupki orzechowe (podróbka curly) mniam ale nie pamiętam ceny
Stary 2010-08-24, 18:49   #149
nurek119
Zakorzenienie

witam
chyba nadszedł moment żebym i ja się odezwała przeczytałam ponad 100stron waszego wątku i wymiękłam ale z nowej cześci zaliczone wszystkie
z tego co zdążyłam zauważyć przyjmiecie mnie do swego grona bo panuje tu niezwykle miła atmosfera [gdzie indziej nieosiągalna]. Jeśli chodzi o mnie nie jestem pełnoetatową PD tzn z moim tż jestem juz blisko 3 lata ale nie mieszkamy razem tzn mieszkamy na dochodzenie (ja do niego) poniewaz nie mamy zgody rodziców na wspólne mieszkanie mam 20 lat i w tym roku zaczynam studia. Kotka ani pieska nie mam ale mam za to rybki

więc jak bedzie? moge do was dołączyć?
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 18:52   #150
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Dosłownie

muszę się pochwalić na forum, nalepiłam 44 pierogi z mięsem 1szy raz w życiu i wyszły rewelka
a jaka oszczędność...koszty wyszly ok 10 zł a ostatnio płaciłam 12 za 18 sztuk

doszłam do wniosku że nastepnym razem zrobie więcej i może z innymi farszami, bo sprzątanko takie samo więc wole robić hurtowo

Czekam na TŻ, ciekawa jestem czy mu będą smakowały

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

do sypialni bo zaśniesz

to dziwne że te Aldiki jeszcze funkcjonują
a tam są jeszcze chrupki orzechowe (podróbka curly) mniam ale nie pamiętam ceny
Wiesz co? Narobiłaś mi takiej ochoty na te pierogi, że przy wolnym czasie też nalepie i pomroże

Też zawsze się zastanawiam nad tymi aldikami. W Niemczech wszystko taniej wychodzi.

A z tą sypialnią pewnie masz rację. Ale siedze już kilka godzin w jednej pozycji i nawet krótkie przerwy nic nie dają
Ale siedze ostro, wiadomo więcej kaski przy wypłacie będzie. Ciesze się strasznie, że tyle zarobie nie wychodząc z domku
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości