|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolejne części mijają, a Panny Młode 2011 gadać nie przestają - PM 2011, cz. 24
XxXJuSstiii- też nie byłam odebrać, na necie sprawdziłam
![]() No dosyć fajna praca na recepcji, tylko się dostaje za wszystko co jest nie tak w hotelu ![]() Ale czasami spokojnie, jak np. dzisiaj, bo właśnie jestem w pracy ![]() Widzę, że mam "trochę" waszych wątków do przeczytania, żeby Was poznać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolejne części mijają, a Panny Młode 2011 gadać nie przestają - PM 2011, cz. 24
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a to zmieniłaś pracę?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
![]() ale to chyba wszędzie się dostaje, jeśli jest coś nie tak ![]() ![]() ![]() ![]() I powodzenia w czytaniu wątków ;p ja udzielalam się w pierwszej części, później przestałam i odzwywalam się sporadycznie- raz na wątek średnio ;p ale nie nadrabiałam;p jakiś czase temu wróciłam na zawsze ;p nie pozbędą się mnie laski ![]() Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2010-08-27 o 20:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
jestem padnięta
![]() ![]() ale na szczęscie hodowla zliwidowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nic, idę spać ![]() ![]() dobranoc ![]() Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2010-08-27 o 20:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
XxXJuSstiii- gdzie pracujesz?
tylko tu się dostaje od gości za coś czemu nie jesteś winna a i tak jest na nas ![]() niunia32- pomyślimy nad 27.08 ![]() Tak w ogóle, to wszystkie macie już załatwione salę weselną? |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ah, klienci są zawsze najmądrzejsi ![]() oczywiście ![]() ![]() ![]() źle przeczytałam ![]() ![]() dobranoc ![]() ![]() Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2010-08-27 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chcialabym na slub ![]() nie tyle na zageszczeniu mi zalezy jak na przedluzeniu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja tez musze sobie jakies kupic ![]() mozna ![]() ja juz po randce,bo M. jutro do pracy na "swoja"budowe ![]() na 6 ![]() a film z J.Lo nawet fajny ![]() pozarlismy miche popcornu, TŻecik mnie wyprzytulal i poweidzial,ze chce ta sesje ![]() ![]() i jak bedzie pogoda <haha>to zrobimy te zdjecia...przerazaja go te 2 godziny najbardziej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mamy tylko sale np ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
chyba sobie coś obejrzę, bo nie ma na razie ciepłej wody do mycia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
o matko
![]() mam nadzieje, że coś znajdziemy, chociaż wiem, że niektóre sale już na dwa lata w przód są pozajmowane... Jeśli nie, to rozważam opcję zrobienia w hotelu w którym pracuje, bo dostałam taką propozycję czy chciałabym ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
eh... 3 wesele w tym roku i na każdym muszę mieć okres... :/
za rok zrobię wszystko, żeby na tym jedynym nie byLo ![]() głodna jestem... chyba bym pizze zjadła :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Witam sie, co prawda na 5 stronie, ale jestem
![]() Trochę mi sie przysnęło jak G mecz ogladał, ale już jestem wykapana i biore się za nadrabianie ![]()
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozarlam marchewke,ale zjadlabym jakiegos fast fooda. chyba pora spac w takim razie ![]() mam chce u mnie jakis film ogladac to moze obejrze z nia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
ide spac bo trzeba jutro jakoś wyglądać
![]() bawcie się dobrze dziewczyny na weselach...!!! Wasze zdrowie!!! miłego weekendu |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
zjem jednak cos bo czuje niedosyt
![]() Wypijcie jutro za nas Lachony i wygladajcie lepiej od Pmek ![]() a te z was, ktore chca slonca to jak najwiecej
![]() ![]() branocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No nadrobiłam Was uff. Dzisiajmieliśmy leniwe popołudnie, bo cały cas lalo. Jak G leżał i rozwiazywał krzyżówki to ja jeździłam na rowerze stacjonarnym, a później padłam i zasnęłam jak sie mecz zaczął ![]() uciekam spać, bo dalej sie oczy kleja papa
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
zapomnialam o cwiczeniach-z bolem,ale nadrobilam
![]() a w czasie cwiczen myslalam co jutro zrobic na kolacje dla mojego pracownika roku-i musze rano isc z mam na zakupy po skladniki: ![]() dobranocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Justi gratulację zdanego egzaminu
![]() ![]() Tyna witaj na wątku ![]() A ja dalej piszę pracę ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Witajcie lachony!!!!!!
Udało mi się podczytać was trochę i dobrze bo nie wiedziałam że honolinka juz urodziła!!! Graulacje mamusiu ![]() Justi micia oczywiście obejżałam sesje:P Śliczności tylko pozazdrościć ![]() Tyna przeczytałam że masz dzisiaj nockę ![]() ![]() ![]() Justi ![]() ![]() t'ai ta cienka zdzira mnie rozwaliła ![]() elunka mi tez się te buty strasznie podobają ![]() Mam nadzieję, że kaśka i jenny odpoczną za nas wszystkie ![]() ---------- Dopisano o 03:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- A obiecałam napisac co było nie tak na tym weselu ![]() 1. Młodzi się nie dogadali i młody był o godzinę za wcześnie u młodej w domu a ta jeszcze w szlafroku ganiała ![]() 2. Balony zamówiła 2 tygodnie przed weselem ale facet zapomniał je wysłać nie szło się do niego dodzwonić, ale w końcu dzień przed weselem doszła paczka z tym że ze złym zamówieniem!! Świadek musiał ganiać po najbliższych hurtowniach za balonami wstążkami itd. 3. Nie wiem czy u was tez to jest, ale u nas wiesza się wstążki na antenie bądź lusterku w samochodach i oczywiście wiązałam je do kupy (bo z 3 kawałków się składało) w piętek o godzinie 22:/ żeby rano siostra mogła je przywieszac samochodom gości. 4. Świadkowie dogadywali się w sprawie zabaw także w piątek o 22 :/ 5. A w czwartek przed weselem się okazało (i to przez przypadek) że obsługiwać bvędą 2 kelnerki i kelner a młoda koniecznie chciała 3 kelnerów no i szukaliśmy na szybko kogoś ![]() Zamieszania trochę było ale ogólnie wszystko się udało i było super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
|
witam z samego bolesnego ranka
![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
cześć
---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- wstawać szkoda dnia ![]() i proszę o kciuki aby od 14 w Gliwicach nie padało.. może być pochmurno ale niech nie pada ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
cześć
u mnie leje jest szaro i buro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Potti niech nie pada w Gliwicach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- 9 miesięcy do ślubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
melduję sie w nowej części... oczywiście jeszcze starej nie doczytałam do końca, a na nowym wątku już 5 stron hehehe
Czy tylko ja mam kłopoty z nadrabianiem??
#149 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nie wiem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() witaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ad3. nie rozumiem ![]() ![]() ogolnie to wiecej bylo zamieszania przed niz w trakcie wiec nie jest tak zle ![]()
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
cześć
![]() Nudzi mi się dzisiaj od rana i czekam aż się rozpiszecie, żebym miała co czytać a Wy jak na złość dzisiaj cichutkie jakieś ![]() XxXJuSstiii gratuluje Pani Technik ![]() ![]() ![]() Ja muszę się przerzucić na dresy, bo wszystkie moje jeansy jakoś dziwnie się kurczą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.