![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o czym chciałybyście poplotkować, ale wstydzicie się zacząć.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- Swoją drogą ja w wieku 15 lat też taka byłam :P na domowym telefonie wisiałam non stop :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Muszynianka, ale dzwoniłaś do faceta jakieś 2,5h po tym, jak się widzieliście i gadałaś z nim pół godziny? Bo ja bym pewno nawet nie miała o czym... Chyba, że na zasadzie "No i co? Siedzisz sobie? Fajnie. A jaką twoja mama ma bluzkę? A co pijecie? Aaa herbatę... A jaką? Smaczna? Ile posłodziłeś? Mówiłam Ci, nie słódź tyle! No i co tam jeszcze? No mówiłeś już, że siedzicie, ale co oprócz tego? O czym rozmawiacie? Bla, bla, bla..."
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Hahaha
![]() ![]() Ja tam czasem lubię od niego odpocząć te dwa-trzy dni :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobra, idę kimać, bo właśnie się połapałam, że ja przecież muszę wstać jutro ![]()
Edytowane przez Fela Von Helvete Czas edycji: 2010-08-31 o 00:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Ja też, zapisać się na egzamin na prawo jazdy
![]() swoją drogą dzwoniłam specjalnie do zarządu i pytałam się jak to jest powiedzieli że za 22 zł mogę wykupić egzamin teoretyczny bo jak za 134 wykupię pakiet to przy oblaniu teorii przepada praktyka idę do okienka i mówię - pierwszy raz teoria -OCH NIE PANI MUSI WYKUPIĆ CAŁOŚĆ -ale co jak nie zdam teorii? -PRZEPADA CAŁOŚĆ -nie mogę wykupić samej teorii? -NIE! a obok wisi cennik teoria 22 zł praktyczny 112 zł całość 134 zł :| ktoś robi ze mnie debila. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz to on sie obraża że ja nie odbieram natychmiast telefonu, natychmiast nie odpisuje, a w ogole to jak on w nocy pracuje to ja o 2 mam odebrac. A w ogole to z telefonem do lazienki mam chodzic ![]() Cytat:
Skoro ja od maja nie pale, jak ktos mnie czestuje, mowie nie, to z jakiej racji on skoro sie umawial ze mna ze rzucamy ma sobie popalac? I jeszcze ma do mnie pretensje że sie wkurzam o to i nie mam najmniejszej ochoty sie z nim calowac ("Sorry kochanie, ale wąsy Ci fajkami jadą"). No skoro nie pali przy mnie, to wszystko super, prawda? Nie chce wiedziec ile cichaczem na fajki wydaje. Mowilam że moj facet ma prawie 30 lat?
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Kurczę, to wygląda jakby mu brakowało pewności siebie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Czytam te "pełnoletnie dziewice" i trafiłam na tekst:
Cytat:
You made my day/night ![]() A poza tym to idę spać ![]()
it's over. Edytowane przez siarczan_sodu Czas edycji: 2010-08-31 o 00:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Buuu dobranoc
![]() Ja powinnam też już iść spać ale COŚ NIE MOGĘ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Copyraptor
|
Muszynianko, to się nadaje na wątek z pytaniami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
No właśnie nie... Bo pytałam się i babka mi mówiła przez telefon tak :P
że teoria 22 złote i wykupuję ją do bólu, praktyczny 112 zł, komplet 134 zł ALE jeżeli kupiłam komplet na powiedzmy 16 września teoria o 10 rano została oblana, to mogę napisać ją jeszcze raz bez kolejki jak zapłacę 78 zł ![]() Bo to że przy oblaniu praktyki teoria zostaje to ja wiem, ale ja prędzej teorii nie zdam dlatego chciałam wykupić najpierw teorię i potem kolejną i jeszcze jedną bez wykupowania za każdym razem pakietu za 134 zł :P zadzwonię jutro przy babcie z kasy do zarządu niech wyjaśnią sprawę bo nagadali mi że mogę wykupować teorię za 22 zł albo za 78 w sytuacji kryzysowej a teraz dupa jeża :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Copyraptor
|
Yyy. To nie wiem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Nie... XD?
Mam książkę 500 pytań :P i tyle :P Tak teoria jest banalna, pierwszą pomoc mam w małym palcu itp... Ale mam koszmarny ale to koszmarny problem ze światłami... I z tymi kontrolkami, zazwyczaj się na tym wykładam. Nie nauczę się tego. Tata mówi światła długie, krótkie, jedne auta mają tylne przednie przeciwmgłowe inne nie, generalnie to jeżdżę w czterech samochodach (ford focus, renault megane, tico no i elkowy fiat punto) i się gubię ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Copyraptor
|
Yyy, ale pokazywanie świateł w aucie to już jest część praktycznego egzaminu, a nie teorii. Przy teorii siadasz przed komputerem, i wyskakuje Ci losowych (chyba) 20 pytań z tych 500 które masz w książeczce. Zaznaczasz, klikasz dalej, dalej, dalej, i wyskakuje Ci, czy zdałaś czy nie. A pokazywanie świateł, kontrolki, plac - to już jest egzamin praktyczny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Nieee, też są pytania o światła... Kiedy włącza się światła przeciwmgłowe chyba, kiedy się włącza takie i siakie, są o to pytania na pewno - że idzie kolumna pieszych masz włączone takie światła, a powinieneś mieć a) b) c)... mijając samochód, wyprzedzając samochód, gdy widzimy nadjeżdżający samochód zmieniamy światła na... :P
Dobra ide spać dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Aaa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Konto usunięte
|
Na Odyna! Co za burdel
![]() A na pytaniowym cisza jak makiem tego tam. I kurna przyjdzie ktoś z pytaniem i dupa, nie dowie się ![]() Ale mi za***iste kotlety wyszły! 8 porcji, połowa została na jutro a ja chodzę obok nich i się ślinię... Ej ale tu już można się żalić na starych, nie? Moi mają dziś którąś tam rocznicę ślubu i mi się rzygać chce... I chciałam powiedzieć, że szczury nie mają brzydkich ogonów! Moja matka na początku mówiła, że nie chce 'tego paskudztwa' i mówiła też o ogonach a teraz co? Jakbym jej czasem nie zamykała w piwnicy to by mi tak te szczury rozpasła, że ojezu. A ogony i uszy to są najpiękniejsze teraz u nich. I tylko 'tiu tiu tiu tiu'. Ja się boję co będzie jak coś urodzę... Coś ![]() ![]() I piona, też uważam, że laski przesadzają, mają narobione pod czerepami i też ni chu chu nie wiem kiedy mam 'rocznicę'. Za każdym razem jest liczenie 'Ty byłeś po maturze a ja rok przed... Ale czekaj to nie było w wakacje. No jak nie, poznaliśmy się wtedy. No tak ale po miesiącu mnie odstawiłaś i potem jakoś po sylwestrze. Nie po sylwestrze tylko przed świętami! Czyli, który to był rok? Yyyy...' I tak w kółko ![]() Ale przed tymi świętami mi taką różę przyniósł, prawie tak dużą jak ja. Rozwinięta, mięsiste, aksamitne płatki. I jeszcze wetknął ją w siatkę przy furtce i wysłał mi smsa, że coś czeka na mnie przy furtce i poszedł. A ja błogo spałam ![]() ![]() I na tym koniec z naszymi 'romantycznymi gestami' ![]() A no i 2 miesiące później wydziarałam sobie jego imię ^^ Tak, wiem co większość o tym myśli ale jakoś mnie to nie rusza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
melduję się
![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Konto usunięte
|
A ja idę spać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie wstałam
![]() ![]() tak sobie myślę, bo wczoraj cały dzień swędziło mnie kolano, jak to jest że coś nas swędzi, skąd to się bierze ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Boooziu, 5 stron nastukały
![]() Szalone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I buty musze kupić. Wiecie co? Jak ja czytam, jak to niektóre laski potrafią wydać 500 zł na buy zimowe, to robie tak: ![]() Ja jestem jakas dziwna, bo wolę kupić do 50 zł, i później w trakcie zimy jakby sie rozpadły to kupuję następne za 50 zł i całościowo mi wychodzi 100 zł. Ale nie 500! Chociaż jak kiedys marzyłam (a kto nie marzył ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak na powaznie to juz dawno uświadomiłam sobie, że ja jakas upośledzona w tych uczuciach jestem. Nie mam potrzeby ciągłego powtarzania 'Ojej, jak dobrze, że cię mam", "oj, jak dobrze mi w twoich ramionach", "ojjjj jaki ty kochany jesteś" ani tez nie mam jakiejś porzeby wysłuchiwania takich rzeczy - ok, raz na jakis czas może mi facet powiedzieć "Hmm kotek, ale fajnie nam razem, co nie?" tylko że ja sie wtedy zastanawiam, co mam powiedzieć? Pokiwać głową, wymruczeć "Mhhmmmm" czy powiedzieć "Tak, kochanie mój najdroższy, jest nam ze sobą cudownie" i uśmiech numer 55. Nie wiem. Zresztą, jak juz sie żalę, to już napiszę, że wszelkie czułości nawet takie rodzinne typu "Córeczko, jestem z ciebie dumna" czy "Cieszę sie, że jestesmy taka kochającą się rodziną" znam z "Klanu" i "M jak miłość". Podejrzewam nawet, że w "Modzie na sukces" jest więcej takich rodzinnych czułości niż u mnie hahaha Cytat:
![]() Cytat:
Ja nawet jak jestem w swojej własnej niepublicznej domowej toalecie, to sie powstrzymuję żeby nie pierdnąć, a niektóre piszą, że bez krępacji, tak, żeby facet usłyszał i poczuł (!).. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak mi w zeszłym roku po elewacji wdrapała mysz i siedziała dwa dni w pokoju ![]() ![]() 6 pułapek na myszy było rozstawionych. I jedna zadziałała ![]()
![]() |
![]() |
#145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A tak w ogóle - dzień dobry ![]() Edytowane przez ville Czas edycji: 2010-08-31 o 09:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Ten wątek był wam chyba baardzo potrzebny
![]() Też muszę sobie kupić kozaki, jakieś cieplutkie. Miałam takie całe brązowe z dwoma frędzlami, a w środku był bialutki kożuszek ![]() ![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ja to zawsze byłam dziwna. Szmateksy i te sprawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Hmmm 500 zł na buty zimowe, może bym tyle wydała na skórzane kozaki o klasycznym fasonie które ubrałabym za rok za dwa za 5 i 10 lat :P
Np kożuch mojej mamy ma z 20 lat i jeszcze się nie przedawnił :P Tylko trzeba o niebo dbać. A ten tego poszłam do pordu się zapisać, dali mi termin za 3 dni to powiedziałam że chcę później... I dostałam w poniedziałek :P patola, ale szybko! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeżu, jak mi szkoda kasy na ubrania.. Jak widzę w sklepach odzieżowych bluzki, które wyglądają jak schodzone, z łatami, ponaciągane i oczywiscie to ostatni krzyk mody! za kilkadziesiąt a czasem za kilkaset złotych to mi sie słabo robi..
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.