|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpniowe Żonki 2010 o małych wielkich sprawach
aanukaa... nie zazdroszcze. Ja bym nie wyrobiła...
19natka88- zdrówka ![]() No to i ja pokaże... Dla chętnych na zabicie czasu ![]() http://www.leart.pl/albumy/justyna-dawid/index.html
14 sierpnia 2010 4 listopada 2011 Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2010-10-12 o 22:37 |
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki!!! oj dawno mnie tu nie było!!!
zdjęcia piękne... fajnie pooglądać je taki czas od ślubu... a my w weekend mamy dostać płytkę z nagraniem, a ponieważ kamerzysta to nasz znajomy - obiecał, że zrzuci nam też to co pozostało - tak żebyśmy mogli jeszcze przypomnieć sobie jak mijał "nasz dzień" ![]() kochane moje, czy Wasi mężowie też męczą Was o dzidziusie?? bo mój P. to strasznie - on by chciał, ja jeszcze wolałabym poczekać. chciałabym zmienić pracę, a ciężarnej nigdzie raczej nie będą chcieli przyjąć .... co u Was?? odezwijcie się, bo nasze forum zanika!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie moj nie meczy, moze ja bardziej
![]() A tak w ogole to znalazłam prace, przynajmniej do konca m-ca i nie mam na nic czasu, a co mowic by posiedziec o internecie. |
|
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
A no zauważyłam, że forum umiera...
Jakoś temat się żaden nie nawija... mało osób zagląda... A ja tam codziennie w chwili wolnej luknę :P hehe.U nas, to jest tak, że ogólnie to byśmy chcieli dzidzie, ale starania zaczniemy w styczniu Ja to bym już chciała, ale od tego weekendu zaczynam roczne studia podyplomowe i głupio by było zacząć rodzic na obronie hehe- tak się śmieje, ale poważnie to boje się zajść teraz, bo różnie bywa i czasem w ciąży leżeć trzeba, a na studia muszę kursować 450km także... do stycznia "uważamy", a później zobaczymy co przyniesie los Ale Folik to ja już biorę Swoja drogą, właśnie myślę co tu spakować na wyprwę weekendowa do szkoły bo kurcze zima się robi... bleee- strasznie nie lubię zimy LATO WRÓĆ!!!A nam fotograf napisał, że mamy wybrać 100 zdjęć do albumu i że nasz film już kończą robić, więc pon-wt będzie do odbioru Tyle, że my musimy pojechać jakieś 40km po to, a pracuję średnio do 18:00 :/ więc nie wiem kiedy się wybierzemy... :/
14 sierpnia 2010 4 listopada 2011 Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2010-10-14 o 19:31 |
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
My tez bysmy sie zdecydowali na bobaska, ale caly czas nie wiem jak bedzie z moja praca
wolalabym najpierw gdzies sie zaczepic, zeby jakies pieniazki byly, bo tak tylko z TZta wyplaty to kiepsko... takze narazie czekamyPoki co musze sie zmobilizowac do jakiejs diety, bo po slubie mi sie przytylo sporo i jak bylismy ostatnio na weselu u TZ kuzyna to niektorzy pytali kiedy rodzicami zostaniemy
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Ja aktualnie mam na głowie remont kuchni pracę i szkołę ale jak tylko skończymy remont będę zaglądać częściej
![]() U nas to TŻ nie chce narazie a ja to bym już mogła się starać o bobaska Już z pół roku mi to chodzi po głowie ale chcę żeby to była nasza decyzja i staram się nie naciskać na TŻta chociaż nie powiem, że mi z tym łatwo...My wybraliśmy ok 140 zdjęć do albumu, na który będziemy czekać mam nadzieję już tylko dwa tygodnie Widziałam już płyty znajomych którzy mieli przed nami i nie mogę się doczekać naszej.
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i wrocilam do tego co przybylo od kiedy razem mieszkamy, wrrr... A kiedyś słuchałam takiej audycji-statystyk, że młode żony w pierwszym roku małżeństwa tyją średnio 7kg :/ a ja w pierwszym roku -jak zamieszkaliśmy właśnie ok 6 przytyłam :/ (schudłam 5, przytyłam 3, ble ble... dalej na plus :/ )
|
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
To może ja przełamie pierwsze lody na tym forum
,a dziś wizyta u lekarz i najśmieszniejsze jest to ,że mężuś musi ze mną iść jako tłumacz ponieważ obecnie mieszkamy w Niemczech..Nie ukrywam,że widok tych kresek uświadomił mi jak bardzo pragnę dziecka.Przyznam szczerze,że nigdy nie miałam pociągu do dzieci,ale wszystko się zmieniło właśnie na widok pozytywnych testów
|
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
ania2631-
No to czekamy na dalsze relacje A ja dziś jadę do Warszawki na pierwszy zjazd i kurcze pierwsza rozłąka od ślubu... na 3 dni - chlip chlip
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
ania2631 gartulacje
fajnie ze idziesz z mezem, bedziecie sie oboje cieszyc jak lekarz potwierdzi ciaze
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mogę prosić Was o szczerą opinie moich zdjęć ślubnych?
Bo my ogólnie nie do końca jesteśmy zadowoleni i nie wiem, czy to tylko przeczulica, bo to nasze foty, czy jednak mamy racje. Nie wiemy czy się czepiać fotografa
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
ania2631 oby lekarz potwierdził to co pokazały testy
![]() Tincia mi się zdjęcia podobają, są takie naturalne i te z przygotowań i wesela i te z pleneru Mi się przytyło tylko 2 kg ale to chyba kwestia tego, że przez miesiąc co tydzień byliśmy na weselu potem wczasy no i jakoś tak więcej się jadło Staram się teraz trochę ograniczać ale nie jest lekko
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to ja uciekam się pilnie uczyć przez cały weekend
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
według mnie i szczerze to zdjęcia ładne ale zwyczajne bez takiego o kuźwa zarąbiste
ale nie masz się do czego przyczepiać po prostu pewnie wrzucił wszystkie bez jakieś szczegółowej selekcji zdjęć
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
ania2631 jeśli lekarz potwierdzi - to już teraz serdecznie gratuluję!! trochę zazdroszczę
![]() tincia mi naprawdę bardzo podobają się Wasze zdjęcia - może te ucięte głowy to był zamysł fotografa... moim zdaniem są bardzo ładne! ... dziewuszki ja też przytyłam - co prawda jak narazie 2 kg :/ ale już sobie postanowiłam, że kupuję dresik i adidaski i będę biegać - od domu do koleżanki do pracy mam trasę rowerową 3,2 km - DAM RADĘ!!!
|
|
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję dziewczyny...Lekarz potwierdził moje podejrzenia
TINCIA-mi ogólnie zdjęcia się podobały ,,chyba jesteś już przewrazliwiona ...Im wiele razy je oglądasz tyle razy widzisz jakieś niedoskonałości.Ja też tak miałam,ale one juz takie są i ich nie zmienisz .
|
|
|
|
|
#138 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale nie jest tak źle jakby mogło się wydawać ![]() ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Cytat:
Tincia link nie działa a chciałam pooglądać :/
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Ania2631 gratuluje
|
|
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
Hm... mi normalnie ten link się wczytuje :/ więc nie mam pojęcia... :/
A tak poza tym wczoraj wieczorem powróciłam z weekendowej nauki Nie ma to jak być znowu studentką Fajnie :P Jeszcze 3 dni pracy i w pt uciekamy sobie w góry
|
|
#141 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
udało mi się je w końcu oglądnąć..Czyżbyś na pierwszy taniec miała coś szalonego ??? bo takie wygibasy sa??
|
|
|
#142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak można nazwać. Zaczynaliśmy walcem angielskim (tą część troszku skopaliśmy, tzn. miała mniej "trudnych" elementów niż było w planie, no ale nikt nie wiedział przecież jak miała wyglądać W środku były wygłupy :P i zakończenie walcem Jestem ciekawa jak to na filmie będzie wyglądać
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny co zrobiłybyście na moim miejscu.. otóż, jak pewnie z kilka z Was, nie mogę znaleźć pracy... od roku siedzę w domu.. mój Tż pracuje w firmie która ma kilka oddziałów w Polsce.. Tż- kierowca, pracuje tylko z jednym facetem-kierownikiem tej filii w małej miejscowości.. szef kazał im żeby znaleźli sobie jakąś dziewczynę do papierkowej roboty m.in. do wypisywania faktur itp. Wpadli na pomysł żebym ja przyszła, no ale jest kilka "ale"
- do tej pracy musiałabym dojeżdżać ok 60 km(dojeżdżałabym z tym kierownikiem), - przez wiosnę, lato, jesień nie dostałabym urlopu bo w tedy jest sezon, a wtedy tylko ja znałabym ten program który jest tam obsługiwany.. - nie dostałabym urlopu w tym samym czasie co Tż, - nie byłoby mnie w domu cały dzień.. dojeżdżanie tam i z powrotem wynosi ok 2 godziny, czasami trochę więcej.. czyli pracowałabym tak ok. 12 godzin, od 7.00 do 19.00, + a tak to zarabiałabym ok 1500 zł, muszę znaleźć pracę bo chcemy się budować, muszę opłacać sobie studia, plus to że nie pracuje się tam w soboty i niedziele, czyli nie muszę martwić się o studia.. kurcze nie wiem co mam robić co zrobiłybyście na moim miejscu?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Oblicz czy Ci sie to opłaca, nie wiesz czy bedziesz tam pracowała za rok, czy nawet za m-c, jesli opłaca Ci sie dojeżdzac i uda Ci sie polaczyc prace +nauke i to ze Cie nie ma to ja bym to brała, zawsze mozna sprobowac, a jak nie dasz rady to zrezygnujesz i tyle.
|
|
|
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym spróbowała jeśli Ci nie będzie odpowiadać zrezygnujesz
może akurat będzie fajnie, jeśli nie spróbujesz nie przekonasz się o tym
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
Sądzę, że nie zaszkodzi jeśli weźmiesz tą pracę, płaca może nie jest zachwycająca, ale jak to się mówi "lepszy rydz, niż nic". A tak siedzieć w domu... Co nie oznacza, że nie możesz szukać innej pracy, bo fakt że minusy są minusami (te co wypisalaś), chociaż w dużych miastach często zajmuje dojazd do pracy ok godziny...
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
Tak jak dziewczyny mowia, sprobuj, a jak nie bedzie Ci pasowalo to zrezygnujesz.
U mnie z praca dalej wielka dupa Obecnie to moze udaloby mi sie staz zalatwic, ale tylko na 3 miesiace, bez szans na prace pozniej... wiec czekam. dobrze ze TZ pracuje chociaz. Ale generalnie masakra z praca jest, gdybym 5 lat temu wiedziala jak bedzie to nie poszla bym na dzienne studia.. No ale kto wiedzial
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
Też bym spróbowała,zawsze będziesz mogła zrezygnować.
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
raczej spróbuje, jeszcze wcześniej będą szkolenia itd.. więc nie pójdę tak od razu, w najbliższym czasie
póki co szukam dalej dzisiaj mam kolejny termin podpisania się na bezrobociu (zawsze jak tam chodzę już od ponad dwóch lat żadnej pracy mi nie zaproponowali, a chyba od tego tam są) |
|
|
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
według mnie UP to jedna wielka pomyłka
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

Jakoś temat się żaden nie nawija... mało osób zagląda... A ja tam codziennie w chwili wolnej luknę :P hehe.
hehe- tak się śmieje, ale poważnie to boje się zajść teraz, bo różnie bywa i czasem w ciąży leżeć trzeba, a na studia muszę kursować 450km także... do stycznia "uważamy", a później zobaczymy co przyniesie los
Już z pół roku mi to chodzi po głowie ale chcę żeby to była nasza decyzja i staram się nie naciskać na TŻta chociaż nie powiem, że mi z tym łatwo...
Widziałam już płyty znajomych którzy mieli przed nami i nie mogę się doczekać naszej.

ale nie masz się do czego przyczepiać po prostu pewnie wrzucił wszystkie bez jakieś szczegółowej selekcji zdjęć

co zrobiłybyście na moim miejscu?