Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.II - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-20, 22:58   #121
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
to i ja sie melduje!

ogolnie mialam kiepski weekend, bo cisza nastala miedzy mna a mezem... padlo pare niemilych slow, ale na szczescie w niedziele sie opamietal i przeprosil.

dzisiaj bylam z dzidzia i pszczolka na dlugasnym spacerku, nogi to mi teraz w tylek wlaza

ja jutro mam szczepienie, biore 5w1 plus engerix na zoltaczke.

musze was nadrobic wiec poki co wrzucam wam moja niunie
Eeeej ukradziołaś mi żel Hippowy kąpielowy
Nooo ale niech będzie.. dla tej małej lasencji odstąpię

PS
Delikatny szept w ucho, cos na kształt głosu rozsądku - może nie wrzucać zdjęć nagich dzieciaczków.. kto wie jakie mendy mogą z nich zrobić użytek..

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 23:02   #122
FraniaPirania
Rozeznanie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

no co sie dzieje z tymi chlopami?? kazdej cos tam odwalal, ja to bylam naiwna i myslalam sobie ze moj to nawet spokojny, a on codziennie poklepuje mnie po dupie i pyta sie czy okres przeszedl, ale nie z troski o mnie, o nie! z troski o niego bo bzykac mu sie chce
i co mam mu powiedziec?? za kazdym razem odpowiedz jest taka sama: tak mam okres! od 3 tygodni juz kufa! a dzis to juz slabo mi sie robilo, miekko w kolanach a on swoje, po dupie mnie klepie... a jak ja fikne, to kto sie dzieciem zajmnie?? a on sie jeszcze pyta o co jestem zla siedze teraz, uzalam sie, a co przedemna?? wielki bebech, pozostalosc po ciazy... ja pierrrrr...

tak pozatym to chcialam napisac ze dzieciaczki sa wspaniale i cudowne i to tylko NASZA zasluga dziekuje za uwage
FraniaPirania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 00:20   #123
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość

a z tego slodkosciowego tematu zapomnialam napisac. damian juz po wizycie i jest wyrazna poprawa pierwszy raz od 6 lat ma w karcie wpisane "zrost postepujacy"! ale sie ciesze
to super, ciesze sie, ze pomogla ostatnia operacja

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
tak, wiem ale kazdy mi pierwsze co wyjezdza z tekstem, ze schronisko to zło... tak jakbym nie wiedziala albo byla bez serca i odrazu chciala go tam wywalic.
ja chce unknac bidula ale czas nagli, maly rosnie, nudzi go łózaczko i nasze lozko, maty edu nie mam nawet gdzie polozyc.
Kurcze, ale wiecznie raczkowac nie bedzie. Nasz Sisco gubi tony siersci i po prostu mowi sie trudno, malej sie nic nie stanie z tego powodu a tez mamy 2 pokoje, ja bym nie umiala oddac piesa. szczegolnie, ze maly szybko zacznie chodzic i taki przyjaciel jakim jest Twoj lagodny pies bedzie bezcenny, dzieci lepiej sie rozwijaja z pieskami, wyobraz sobie jak razem lataja za niecale poltora roku juz
Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
sasiad pojechal do lasu na grzyby ze swoim psem i ten w ruinach bunkra w leesie wywąchał.. szczeniaka!jest...
brak slow na takie ku...stwo przeciez mozna oddac do schroniska a piesek sliczny
Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość

niezawsze
super uczucie gdy widzisz ze maluszek za toba tesknil
prawda? warto zyc dla takich chwil najpiekniejsze chwile w zyciu
prawda
Cytat:
Napisane przez glooria Pokaż wiadomość
a to milenka jak miała 3 tygodnie (w sukience) i teraz
Cytat:
damian niedlugo bedzie a ja wtedy pojade wreszcie do apteki.
wiecie moze czy gripe water i bobotic stosowac razem? czy lepeij sprobowac jedno narazie?
ja podawalam to i to i nie zaszkodzilo, teraz daje gripe water i debridat

Cytat:

wrzucacie fotki to i ja dodam. dwie misia wpatrzonego w karuzele i zabawki przy hustawce i jedno z tatusiem
no przepiekny ma niepospolita urode

Cytat:
Napisane przez Renatka_2108 Pokaż wiadomość
i usypiać proboje, w dzien byla w miare spokojna ale wczoraj wieczorem tez to samo bylo a myslelismy ze to od wysypki i dzis lekarka mi powiedziala ze ma plesniawki wiec moze od tego tak krzyczy ? Co myslicie ? bardzo bym prosila o odpowiedz.
Jesli to drugi raz i o tej samej porze to moze kolki, bo one sa takie wredne i sie powtarzaja mniej wiecej o tej samej porze wieczorem glownie, nastepja nagle i przechodza falami a dziec drze sie jakby go ze skory obierali

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
niezawsze przyszly mi te wszystkie koncowki od laktatora i sa super wszystko oryginalne medela
Swietnie i sprzedac jako prawie nowy mozna ja tak zrobie tez, bo butla i lejek maja taki nalot jakby od wyparzania

Hubert ciagle przystojniejszy ah
Cytat:

slodka niunia i jak ladnie sie pluska i jasnieja jej wloski, Majce tez mojej jasnieja

Maja ma granatowe oczy takie ni niebieskie ni szare, mam nadzieje, ze w niebieski kolor jej pojda a nie jak tz takie nijakie

Mala tez uwielbia patrzec w tv to ja przekrecam aby tego nie robila to wscieka sie wtedy a dzis w ogole taka maruda oj tylko mama i mama nos na rekach

Ide spac, bo jutro dopler zyl mam na 12 a zazwyczaj o tej to sie z Majka na drugi bok przekrecamy ;P, bo my spiochy jestemy

Anuszka
bierz Siali psa, jesli na bank chce oddac
Siala wrzuc zdjecia Afgana

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 00:34   #124
bassienkaw
Zakorzenienie

Melduje się w nowej części...

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 00:52   #125
Siala_Bala
Zakorzenienie

Afganek:

Stary 2010-09-21, 01:02   #126
Siala_Bala
Zakorzenienie

Tu nie tyle o sierść chodzi co o miejsce
Na sierść mamy rewelacyjną szczotkę - furminator - i kłaczków jest juz niewiele.
Ale tak się składa, że nie mamy jak mełgo przenieść do swojego pokoju bo zajmuje go zwierzyniec.. kojo psa, miski, kuweta kota i kocie miski i wierzcie mi, nie ma jak się ruszyć :/
A w pokoju jest tylko szafa niewielka i regał z książkami..
ah i 2 małe pufki kwadratki.
Nijak, po przeniesieniu łóżeczka Sebka do małego pokoju, nie ma gdzie w naszym pokoju czy na przedpokoiku postawić zwierzowych rzeczy. Miejsce po łóżeczku za małe.. naprawdę mamy zagospodarowany każdy kąt.
Nawet ściana z oknem gdzie są 3 części okna jest zastawiona tak kijowo, że mogę jedynie okno uchylić.. otworzyć już nie bo walnie w lodówkę - tak, z dworu jak się przyjrzeć to widać lodówę, że stoi przy oknie i je zasłania bo ma 180wysokości... jedna część jest widokowa bo odsuniemy roletę i wpada słonko... a trzecia część jest w połowie (i szerokości i wysokości) zastawiona szafką z telewizorem... gdyby było gdzie i jak ustawić to bym chciała mieć dostęp do okna ale nie da rady.. aha - coby uchylić tę część za lodówką to muszę stać na palcach i się wyciągać bo między lodówką a szafką z tv stoi huśtawka Sebka... za lodówką co jest mała przestrzeń mamy "magazyn" z jedzeniem w puszkach, suchym prowiantem i wodą mineralną w baniakach.. ustawione wszystko na kupie po samą wysokość parapetu.. dobrze ze jak ktoś wejdzie to tego nie widzi ale cóż z tego jak wszędzie mamy powciskane rzeczy. Pod łóżeczkiem Sebka mamy magazyn pieluch i fotelika samochodowego i spacerówki, na meblościance przechowujemy wieżę, toster, sokowirówkę i wanienkę Sebka, więc tam też nic nie upchnę by zwolnić miejsce z podłogi.

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-09-21 o 01:04
Stary 2010-09-21, 03:00   #127
FraniaPirania
Rozeznanie

Siala to faktycznie nie macie miejsca
a psiunia sliczna, a to drugie zdjecie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-21, 07:53   #128
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Afganek:
Afgan sliczny i madry to widac.
Wanienki sie pozbedziecie jak zacznie Sebek siadac a fotelik w aucie mozecie trzymac Tak mi szkoda go, patrze ze swojego punktu widzenia, ze moj pies by umarl z tesknoty za nami i jedynie moja mama by mogla go wziac

U nas noc istne pieklo mala ma skok, bo nie ma innego wytlumaczenia na jedzenie co 1,5h!!!! Teraz nie spi i sie cieszy a jak gada!!!!!!nawet na glos sie zasmiala najgorsze to to, ze sie za tv rozglada i widac, ze sie dziwi czemu ciemno tam, odwyk jej robie, bo to nie sposob aby uspokoic dziecko

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 08:04   #129
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Witam
Nocka oki, mala pospala do 5 zjadl i o 7 wstala
Zjadlysmy sniadanko
Dzis znow same bo TZ dlugo pracuje A jutro na szczepienie
Dzis chlodno ale nie pada wiec jakis spacerek
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 08:21   #130
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
to i ja sie melduje!

ogolnie mialam kiepski weekend, bo cisza nastala miedzy mna a mezem... padlo pare niemilych slow, ale na szczescie w niedziele sie opamietal i przeprosil.

dzisiaj bylam z dzidzia i pszczolka na dlugasnym spacerku, nogi to mi teraz w tylek wlaza

ja jutro mam szczepienie, biore 5w1 plus engerix na zoltaczke.

ale fajnie macie z tymi spacerkami
niunia sliczna i chyba lubi sie kapac
dobrze ze juz lepiej z TZ

Cytat:
Afganek:
ale jest fajny. taki kochany. a fotka z kotem

kurde moze tak jak niezawsze pisze znalezc jakies rozwiazanie. moze ten caly zwierzakowy majdan rozdzielic jakos? kuweta kota do lazienki miski moj piesio ma np przy lodowce. poslanie ma pod stolikiem ale u ciebie raczej nie da rady bo on wiekszy i stol inny ale moze w przedpokoju sie miejsce znajdzie, albo tam gdzie teraz lozeczko. wiem co czujesz bo u nas tez z miejscem krucho ale nasza Fibka to na poslaniu malo spi, woli fotel albo nasze lozko zawsze idzie spac tam gdzie nie ma krzyczacego miska

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

U nas noc istne pieklo mala ma skok, bo nie ma innego wytlumaczenia na jedzenie co 1,5h!!!! Teraz nie spi i sie cieszy a jak gada!!!!!!nawet na glos sie zasmiala najgorsze to to, ze sie za tv rozglada i widac, ze sie dziwi czemu ciemno tam, odwyk jej robie, bo to nie sposob aby uspokoic dziecko
wspolczuje nocki. tez chyba taki odwyk musze zrobic
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 08:26   #131
alutka78
Rozeznanie

Czesc dziewczyny!!!
Bajeczko - jakie Twoja dzidzia ma wloski. Sliczna.

Czy ktoras z Was miala problem z chrostkami dookola buzki na brodzie dzidzi? Moze macie jakis sprawdzony sposob?
Ponoc to od sliny albo od cycusia albo od smoczka. Nie wyglada to za ciekawie i pewnie ja swedzi.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-21, 08:47   #132
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!!!
Bajeczko - jakie Twoja dzidzia ma wloski. Sliczna.

Czy ktoras z Was miala problem z chrostkami dookola buzki na brodzie dzidzi? Moze macie jakis sprawdzony sposob?
Ponoc to od sliny albo od cycusia albo od smoczka. Nie wyglada to za ciekawie i pewnie ja swedzi.
Moja ma takie chrostki, a raczej taka kaszke, ale ona slini sie na potege, smaruje to kremem oilatum soft, miala jakies 2 chrostki po kremie znikly

Stary 2010-09-21, 08:51   #133
alutka78
Rozeznanie

Dzieki Karolcia, musze sprobowac.
Stary 2010-09-21, 08:52   #134
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
kurde moze tak jak niezawsze pisze znalezc jakies rozwiazanie. moze ten caly zwierzakowy majdan rozdzielic jakos? kuweta kota do lazienki miski moj piesio ma np przy lodowce. poslanie ma pod stolikiem ale u ciebie raczej nie da rady bo on wiekszy i stol inny ale moze w przedpokoju sie miejsce znajdzie, albo tam gdzie teraz lozeczko. wiem co czujesz bo u nas tez z miejscem krucho ale nasza Fibka to na poslaniu malo spi, woli fotel albo nasze lozko zawsze idzie spac tam gdzie nie ma krzyczacego miska
Mieszkamy tu już rok, ustawialiśmy meble i wszystko na milion sposobów ale tak jak jest teraz jest najpraktyczniej, doszło parę rzeczy - choćby to łóżeczko Sebka i już wogóle nie mamy szans na przestawienie czegokolwiek. Łazienka odpada kompletnie bo tam wchodzisz i rozbierając się obijasz łokciami i kolanami o wszystko.. dupą siadasz na kibel i pośladkiem jednym szorujesz o kant szafki a drugim o pralkę.
Przy lodówce być nie może bo wstając w łóżka zaraz byś nogami w miski weszła. Poza tym jest problem z rozlewaniem wody... on jak pij to tą brodą wszystko rozlewa i łażąc po mieszkaniu CAŁE jest we wodzie.. nic nie daje wycieranie mu pyska bo wytrzesz mu a on idzie pić i znowu.. podkładanie ścierek, ręczników też dupa bo on nie napije się i nie stoi nad miską tylko idzie gdzieś a z brody się leje ciurkiem, więc miski by musiał mieć w ustronnym miejscu. przedpokój też odpada bo tam są buty.. w szafkach na buty nam się nie zmiesciły wszystkie i część jest na widoku niestety ale to moje klapki i dwie pary balerinek.. no i damiana dwie pary butów, więc zostaje tylko miejsce do przejścia.. z resztą wózkiem przejeżdżam to jadę po wszystkich butach więc miski za każdym razem trzeba by było wynosić... gdzieś.
Wanienki dla Sebka się szybko nie pozbędziemy bo mamy sporą i spokojnie da radę do czasu aż Seba zacznie siadać jak nie dłużej.
Wierzcie mi dziewczyny, że naprawdę kombinowaliśmy na różne sposoby i cokolwiek byśmy chcieli zmienić, przestawić to nie ma jak a jeśli jakimś cudem by się udało to trzeba by przestawiać każda rzecz w mieszkaniu bo wszystko leży prawie jedno na drugim. Przesuwając jedno o 5cm trza przesunąć wszystko.
Ławę mamy z takim łączeniem nóg więc posłanie pod nią odpada.. z resztą ława jest w centrum pokoju i jak idziesz gdziekolwiek po cokolwiek to musisz ją za każdym razem okrążać.. i psa dodatkowo jeszcze?
Fotela nie mamy bo nie ma miejsca, mamy takie krzesełko jakby bujane ale bujane nie jest tylko wiecie, tak się pod dupką ugina, pies na to nie wejdzie, spał na nim kot. na łóżko psa nie wpuszczę bo kłaki zostaną a my z sebkiem to tylko na łóżku.

Stary 2010-09-21, 08:58   #135
katkab
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
ania kupiłam z większym przepływem i z modyfikowanym przepływem,taki w X,ale efekt taki sam.Niby leci i raczej się nie zatyka,ale napracować się musi.Są takie specjalne do kaszek,ale mają gigantyczny otwór,raczej do takiej gęstej kaszki i są po 6 miesiącu.Myślę,że na takim to by się zakrztusiła. Chyba zacznę jej dawać mniej tej kaszki to może wyciągnie szybciej...
No i znowu przespała mi godzinę kąpieli... Ide kąpać na śpiocha,bo inaczej znowu mnie będzie często budzić w nocy,a i tak muszę wstać o 7.
A może spróbuj smoczek 3-przepływowy. Avent takie ma i Canpol i Lovi, Nuby. Polecam smok Aventu, przetestowałam u starszej córki. Ma 3 regulacje przepływu w zależności od ułożenia. Będziesz mogła ustawiać go raz tak, raz tak, żeby Lenka się nie krztusiła. Ma on podłużną dziurkę, z której w zależności od ustawienia leci szybciej lub wolniej. Na smoczku są oznaczenia I,II,III. Jak oznaczenie skierujesz pod nosek to analogicznie z III leci najmocniej, z I najsłabiej. Namotałam
Aha, i 3-przepływowe są od 3 miesiąca
katkab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 08:59   #136
aniaa22
Zakorzenienie

Siala no to widze ze naprawde nie da rady szkoda
Stary 2010-09-21, 09:07   #137
FraniaPirania
Rozeznanie

Siala to chyba juz prosciej zmienic mieszkanie

dzien dobry bardzo!
Stary 2010-09-21, 09:07   #138
karolcia228
Zakorzenienie

siala - ja cie rozumiem, sama mam male mieszkanie i staram sie go nie zagracac bo bym chyba zwariowala, nie lubie duzo mebli ale cos trzeba miec, jak mala urosnie to zamiast lozeczka postawie komandora, bo nie mam gdzie chowac ciuchow A nie wyobrazm sobie zeby miec jeszcze jakies zwierzaki bo siersc i wogole a mala juz zaczyna wszytsko lapac itd. a co bedzie pozniej...wiec wiem ze jestes zmuszona do tej decyzji

Stary 2010-09-21, 09:16   #139
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FraniaPirania Pokaż wiadomość
Siala to chyba juz prosciej zmienic mieszkanie

dzien dobry bardzo!
Zmiana mieszkania to by była rewelacja ale.. no własnie, zawsze jest jakieś ale.
To mieszkanie jest komunalne, nie wykupione i jest teściowej. Teściowa się nie godzi na wykup za naszą kasę i przepisanie go na męża... sama mieszka z fagasem gdzieś tam ale nie chce się małpa wymeldować nawet.
Kombinowałam i zagajałam do rodziców moich czy by oni nie przyszli tu a my do nich ale nie da rady.
Nawet jakby ta klita była nasza na własność i chcielibyśmy się z kimś zamienić czy to sprzedać a inne kupić to żaden bank nam nie da kredytu. Już usiłowaliśmy załatwić kredyt niedawno całkiem bo rodzice potrzebowali większej gotówki ale ani mnie, ani damianowi, ani nam razem wziętym nie chcieli dać nawet 10tysięcy.

Karolcia.. ja też nie chciałam zagracać, lubię przestrzeń i minimum mebli.. no i mam co chciałam bo mam minimum wszystkiego a i tak w nadmiarze Wszystkie meble stąd z całego mieszkania jakbym wzięła i ustawiła u rodziców w jednym pokoju to jeszcze by było echo.
Co do chowania ciuchów.. mój tata kupił Sebkowi kombinezon na zimę.. i wisi na wieszaczku na klamce od szafy bo nigdzie się nie mieści.

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-09-21 o 09:17

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-21, 09:31   #140
karolcia228
Zakorzenienie

siala - to tak samo jak u mnie moi rodzice maja mieszkanie 120m i zosana od czwartku a sami bo siostra jedzie na studia wiec jak bym wziela meble to by w salone na jednej scianie sie zmiescily na tej prostej scianie bo oni maja tez skosy nio i widzisz jak to jest ale wazne ze wlasne i nie musisz robic czegos jak akurat nie masz ochoty...ja wlasnie robie pranie kurtek i spiworkow, nio ja upycham w lozkach i wogole, jakos sobie radze...

Stary 2010-09-21, 09:55   #141
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Hej mamuśki, jakie wasze dzieciaczki śliczne
Lili dzisiaj sie zbuntowała i 3 razy w nocy się budziła a jak wstała o 3.300 to do 4.30 nie spała tylko się bawić chciała ale wzięłam ją do nas na wyrko odrociłam na boczek przytuliłam do siebie i usnęła ale to było kochane jak taka przytulona do mnie usnęła.
farminka - super, ze już malusek trzyma butelkę ale to zleciało
Cytat:
no co sie dzieje z tymi chlopami?? kazdej cos tam odwalal, ja to bylam naiwna i myslalam sobie ze moj to nawet spokojny, a on codziennie poklepuje mnie po dupie i pyta sie czy okres przeszedl, ale nie z troski o mnie, o nie! z troski o niego bo bzykac mu sie chce
i co mam mu powiedziec?? za kazdym razem odpowiedz jest taka sama: tak mam okres! od 3 tygodni juz kufa! a dzis to juz slabo mi sie robilo, miekko w kolanach a on swoje, po dupie mnie klepie... a jak ja fikne, to kto sie dzieciem zajmnie?? a on sie jeszcze pyta o co jestem zla siedze teraz, uzalam sie, a co przedemna?? wielki bebech, pozostalosc po ciazy... ja pierrrrr...

tak pozatym to chcialam napisac ze dzieciaczki sa wspaniale i cudowne i to tylko NASZA zasluga dziekuje za uwage
jakbym widziała siebie i M u mnie podobnie to wygląda, klaps w tułek i poytanie jak tam masz jeszcze @ bo możebysmy coś wieczorem pokombinowali z tym, że ja biorę tablety azalia i dostałam okres który trwał 8 dni potem 5 dni spokoju i teraz jakieś plamienia.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 09:59   #142
karolcia228
Zakorzenienie

Misiulka, frania - my juz duzo wczesniej sie przytulalismy, bo moje krwawienie a raczej palmienie po porodzie trwalo 5 dni wiec same rozumienie, ale u mnie to ja molestuje TZ a jemu czasem sie nie chce po pracy, a ja bym mogla caly czas, fajnie bylo w niedziele sexi bielizna swiece

Stary 2010-09-21, 10:01   #143
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Nie śpię dzisiaj od 4
Po karmieniu za dużo myślałam... Mały spi już 2 godziny a ja staram przygotować do obrony. Nie mam jeszcze ustalonego terminu ale pewnie za 2-3 tygodnie. Mój mózg nie najlepiej funkjonuje po kilku godzinach snu ale nie ma się co dziwić

Cytat:
I kurde nie pisałam, że go wywalę do schroniska i mam to w dupie tylko chyba wyraźnie było, że szukam mu domu na wszystkie sposoby, u teściowej, u babci, u kuzynki, u znajomych, u znajomych z pracy, wszędzie gdzie się da. a wy mnie odrazu ciach i lincz bo jestem podła suka i psa chce wywalić na śmieci.
Rozumiem, ja musialam oddac kotka i tez szukalam domu, na szczescie udalo sie znalesc ale w ostatecznosci chyba tez bym oddala do schroniska, to okropne ale czasem naprawde nie ma wyjscia

Cytat:
Napisane przez glooria Pokaż wiadomość
a to milenka jak miała 3 tygodnie (w sukience) i teraz
Ale urosla!
Cytat:
widze ze wszystkie maluszki zaczynaja raczki odkrywac

wrzucacie fotki to i ja dodam. dwie misia wpatrzonego w karuzele i zabawki przy hustawce i jedno z tatusiem
Zakochalam sie!

Vette moja Mała ma oczy niebieskie ale mam nadzieje ze beda brazowe po mamusi

Plamienie ciagle u mnie jest takze czekamy dalej z seksem W przyszlym tyg ide do gina bo ostatnio mocno mnie bolal brzuch jak na @, a nic nie lecialo, dziwne to...

U mnie nocka jak zawsze, kolo 21 spac, 3 pobudka na jedzonko, spanie do 7 rano, wiec nienajgorzej
Ale chyba mnie cos bierze bo boli mnie gardlo

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-09-21 o 10:03
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 10:08   #144
Linka24
Wtajemniczenie

łaaa moje dziecię zasnęło o 22 a obudziło o 7!!! Kto go pobije?
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 10:13   #145
karolcia228
Zakorzenienie

Linka - moja zasnela o 20 i obudzila sie o 5 zjadla i spala do 7

Stary 2010-09-21, 10:43   #146
Xawmeli
Rozeznanie

hej mamusie!!
my wciaz nad morzem, ktore malej sluzy boo jest grzeczna i super spi w nocy czego sie wlasnie obawialam......
teraz u dziadka na wielkim brzuszku kima ja mam rece wolne i na all szukam emu butkow czarnych na zime bo sa niezawodne swierdzam a stare sie nie nadaja i brazowe byly, a ja na czarne napalilam sie.......
szkoda mi psiakow.......siala bardzo mi szkoda bo ja psa posiadam tez i wyobazam sobie co czujecie.....
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 10:47   #147
FraniaPirania
Rozeznanie

Karolcia228, po porodzie o ja tez mialam krotko, tylko dostalam okres i zaczelam brac anty i one chyba tak mi w dupie przewrocily a co do sexu to i owszem, o niebo lepiej niz przed porodem, gdybym wiedziala ze sex taki bedzie po to bym zaszla tacac dziewictwo
musze malego nakarmic i lece do sklepu, ale mi sie nie chce

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Misiulka, mezczyzni...

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Kto go pobije?
nie!! nie bij dziecka! ono niczemu winne!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-21, 11:06   #148
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
łaaa moje dziecię zasnęło o 22 a obudziło o 7!!! Kto go pobije?
pieknie. ale chyba Sebka Siali nikt jeszcze nie przebil moj misio bez zmian miedzy 3-4 sie budzi a potem 6-7. jak dla mie to ok nie przeszkadza mi wole tak niz jak budzil sie 1-2 a potem 5-6 i juz nie spal
Stary 2010-09-21, 11:08   #149
karolcia228
Zakorzenienie

frania - ja okres mialam lekki przez 5 dni, teraz powinnam w sobote dostac

Stary 2010-09-21, 11:08   #150
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
nie!! nie bij dziecka! ono niczemu winne!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości