![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2010 :) Zapraszam Was Wszystkie :)
Nie no dziewczyny, rozwalacie mnie tymi zdjęciami...
![]() ![]() Mam pomysł - napiszcie jak poznałyście swoich mężów ![]() Ja swojego poznałam niby w bardzo prozaiczny sposób, a mianowicie w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Cały czas pracujemy razem w tej samej firmie i jest fajnie ![]() Edytowane przez rinco Czas edycji: 2010-09-28 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Lena
|
ja mojego Sławka znałam od piaskownivcy. Wychowalismy sie płot w płot.. ale gdy tylko podrosliśmy nasze drogi sie rozeszły. Ja wyjechaam do "miasta".. a gdy wróciłąm na wieś On zas pojechał na studia zagraniczne. Po latach spotkalismy sie w Stanach ... wogóle nie poznalismy sie na pierwszy rzut oka... ale od słowa do słowa.... i zostalismy parą... jak przyjechalismy z zagranicy na wieś to było zaskoczenie żeśmy sie znaleźli...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Eh dziewczyny śliczne wszystkie jestescie a Ty signa to już faktycznie przesadziłaś
![]() ![]() My z mężem znamy się od bardzo dawna, tylko że kiedys baaaardzo się nie lubiliśmy ![]() ![]() Uważałam Go za chama i prostaka i mowilam do mojej przyjaciółki że ja to z takim gosciem w zyciu bym nie mogła być i zaklinałam się na śmierć. Potem jakoś tak wyszło że zerwałam z jego kolegą ale towarzystwo zostało to samo, no i nie wiem dziewczyny do dzisiaj jak to się stało że się w sobie zakochalismy ![]() ale najlepsze były miny naszych znajomych kiedy dowiedzieli się że jesteśmy razem bo przecież my się doslownie nienawidzilismy a teraz jest moim mężem i kocham Go ponad życie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cudne zdjęcia macie ![]() ![]() Nam też w niedziele dokładnie 3 m-ce stuknęły, ten czas leci niesamowicie... ja podobnie jak wiele bym dała by ten dzień przeżyć jeszcze raz... ale niestety musze sie zadowolic tylko plytą i zdjęciami ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- A ja mojego męża poznałam wtedy kiedy po raz kolejny moje serce zostało złamane przez jakiegoś brutala i powiedziałam sobie dość facetów! chce być sama! Poszłyśmy z kumpelą do baru na piwko i wypłakać się na wzajem że nikt nas nie kocha, a faceci to świnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
cześć żoneczki
![]() Mustique czy dobrze rozumiem, że jesteś w ciąży? ![]() ![]() a my z TZ chodziliśmy razem do podstawówki, z tym że do innych klas. ale całą podstawówkę w sumie nie zwracałam na niego uwagi, kompletnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() do dziś niektórzy znajomi się dziwią że jesteśmy razem haha ![]() tak to własnie się plecie na tym świecie.... ![]() Edytowane przez Castia Czas edycji: 2010-09-28 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
ale fajne te wasze historie miłosne
![]() ja z moim TZ poznałam sie w kościele żeby było śmiesznie w niedziele palmowa ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
My się poznaliśmy na forum Toyoty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Lena
|
Cytat:
![]() ![]() mam zły humor.. wkurzyłam sie na mojego.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
My z moim TŻ poznaliśmy się w liceum...ale była to znajomośc bardzo pobieżna... Bliżej poznaliśmy się i bardzo polubiliśmy, jak TŻ związał się z moją (jeszcze wtedy) bardzo dobrą koleżanką (byłam wtedy na studiach)...
![]() Chyba z 2 lata później spotkałam TŻ na przystanku autobusowym...najpierw sytuacja była niezręczna - wiadomo, ex mojej koleżanki, ale właściwie zaraz potem się okazało,że dalej bardzo się lubimy, mamy dalej o czym gadać itp itd...od słowa do słowa zaprosiłam go na małą imprezę do siebie... przyszedł i właściwie od tego czasu bardzo się zaprzyjaźniliśmy. Z czasem TŻ zaczął odwiedzać mnie coraz cześciej i coraz bardziej interesować się moimi samotnymi wyjściami (gdzie, z kim itp), co oczywiście nie dało mi nic do myślenia - tylko mi, bo wszyscy moi znajomi już wiedzieli co się święci ![]() TŻ nie ustawał i w końcu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja to w ogóle mam problem z moim TZ alee to długa historia ![]() halo co tu dzis taka cisza, gdzie jesteście żoneczki? ![]() Edytowane przez Castia Czas edycji: 2010-09-29 o 18:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Lena
|
![]() ja tak jestem z doskoku.. ful pracy w domu... a i moja Tosia dzis zyć normalnie nie daje.. chyba przez tę pogodę... Castia- ja mam termin na 24 kwietnia... mam nadzieję że to nie będzie ciąża podobna do ostatniej.. bo ![]() i nie przejmuj sie teżetem .. oni tak czasem mają... mysmy z moim sie rozstawali.. i wróciliśmy do siebie.. to taki ekstrema u nas... ![]()
![]() |
![]() |
#133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no ja też mam nadzieje ze z naszymi Tz będzie dobrze.... troszkę trzeba nad nimi pracowac ale jest fajnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
Hej żoneczki
![]() U mnie jutro przeprowadzka, dzisiaj ostatnia noc w wynajmowanym mieszkaniu ![]() ![]() jak sobie pomyślę ile znów sprzatania mnie czeka .... ![]() dobrej nocy kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
No w końcu znalazłam troszkę czasu żeby zajrzeć do Was
![]() Ja mojego Męża poznałam ![]() ![]() ![]() ![]() Mam oparcie w Moim Mężu, jest taki opiekuńczy :P I powiem szczerze, że to mnie w nim urzekło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Ja mojego męża poznałam przez kolezanje, która jego poznała przez internet i zaprosiła na nasza studniówkę jako partnera. A gdy sie poznalismy, TŻ twierdzi ze bardzo mu sie spodobalam i chce mnie poznac blizej. Wiec poszedl z kumpele na studniówke a cala przegadał ze mną, a ja ciezko pracowałam od jakiegos czasu i a studniowce bylam zmeczona, wiec zamiast sie bawic z nim gadalam. No i tak sie dalej pokulało, ze znamy sie 5,5 roku
![]() Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2010-09-29 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja swojego tez przez koleznake poznalam. Przez nia a potem przez neta, bo w ogole to byla taka sytuacja, ze ona poznalam go przez neta (jak sie pozniej od niego dowiedzialam) no i w ogole ona opowiadala o nim niestworzone historyjki i juz jej sie to wszystko troszke poplatalo wiec ja chcac dowiedziec sie jak jest na prawde (ach ta moja ciekawosc ![]() ![]() ![]() Aha no i z kumpela zadne z nas nie ma juz kontaktu od bardzo bardzo dawna. Jak ona dowiedziala sie, ze on nic do niej nie ma (bidulka zakochala sie) obrazila sie smiertelnie na nas, na niego wiaodmo ze sie nie zakochal, a na mnie ze nie zerwalam z nim znajomosci, bo nie odwzajemnil jej uczuc ![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Wiele z Was pisze, że chciałby to przeżyć jeszcze raz
![]() Sama jestem mężatką z 2 letnim stażem i organizatorką Akcji Panny Młode podbijaja Miasto dla Malucha - www.panny-mlode.pl Więc dziś nieśmiało z dwoma propozycjami - pomocy Maćkowi na naszej zbiórce Panien Młodych z dowolnym stażem - więcej na stronie AKcji gdzie jest niebieski button do zbiórki Maciusia oraz na stronie chłopca www.macius.123strona.pl A Was zapraszam do zabawy - można zrobić to jeszcze raz i jednocześnie pomóc małej Wiktorii, które nie ma przełyku i walczymy o nią ![]() slubne-after-party
Panny Młode dla Dzieci - wyjątkowa akcja charytatywna ![]() Rozwój. Bo zatrzymanie się w miejscu jest niczym cofanie się wstecz ![]() Edytowane przez ava80 Czas edycji: 2010-09-30 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Ja poznałam moje Kochanie, w drodze do Anglii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Lena
|
Cytat:
Tosia ma prawie 6 miesięcy.... ale z nią jak chodziłam w ciązy to był koszmar... nie chodzi mi o jakieś dolegliwości ciążowe- bo ich nie miałam.. ale przez całą ciążę chodziłam zakatarzona, potem przyłapała mi sie świńska grypa, a na sam koniec jeszcze pękł mi wyrostek robaczkowy!!!! ![]() mama nadzieję że limit chorób wykończyłam w tamtej ciązy. a ja dzis byłam w mojej pracy... szefowa po raz kolejny nie była zadowolona że zaniosłam jej zwolnienie l4. ![]() a teżet dziś cały dzień na Balicach .... znowu samotny dxzieńi noc pewnie też....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Lena
|
![]() ale pogoda.... ![]() dziś mam ful biegania, a jeszcze deszcz pada... ![]() Sławek przyjechał do domu coś po północy, ale już dzis skoro świt wyjechałz powrotem.... ![]() ![]() A Toścce dziś coś odbija.. kategorycznie zabroniła wkładania sweterka w krówki... za każdym razem jak go ubierałam darła się w niebogłosy.... ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
brrryy masz racje ta pogoda
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja dzisiaj w pracy sama, tzn w pokoju. Wszystkie albo wolne albo na szkoleniu ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
w ciepłe kraje a dokładnie do egiptu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
My niedaleko Hurghady hotel Sunny Days El Palacio
![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
tusia ale zazdroszczę
![]() ![]() au nas coraz gorzej, dzisiaj chyba jade po kozaki bo z zeszlego roku sie rozwalily, a przymrozki mowia ![]() Mustique no to faktycznie miałaś nieciekawie w tamtej ciązy, oby teraz było dużo lepiej, zycze ci tego ![]() mnie na razie meczylo tylko przeziebienie, ciekawe czy grypa mnie dopadnie ![]() to masz fajnego szkraba w domu ![]() ![]() mój małz tez wiecznie w terenie, przyjezdza z pracy je obiad i jedzie na budowe, wraca o tak nieludzkiej godzinie ze ja juz dawno spie i widze go rano jak wstaje....nie lubie tak, ale coz...nikt nie powiedzial ze bedzie lekko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Lena
|
Cytat:
![]() ......................... ... a ja dzis zadrapuję sie ponownie.. chyba znowu coś zeżarłam.. te moje łase życie... i dziś już fiolety na nogach!!! ![]() ...................... ale macie fajnie z tymi podróżami poslubnymi.. u nas nie będzie raczej! przynajmniej na razie!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.