![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Płaski brzuszek.?
ja już jestem po ćwiczeniach ..uff..
zrobiłam ABS , trochę pół-brzuszków , skłonów , rozciąganie ![]()
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Oj, zazdroszczę. Ja ciągle dupska nie ruszyłam.
![]() Ale o 19 się to zmieni z pewnością. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
noo to do roboty !
ja chyba przez tydzień nic nie robiłam , dzisiaj w końcu .. teraz codziennie będę ćwiczyła ![]() a jak efekty ? widzicie już jakieś ?
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Efektów wielkich nie ma,ale lepiej się czuję.I muszę się pochwalić ,że chce mi się jeść ale nie jem kolacji ;d
Do dobrzee ![]() A co do abs to za trudne dla mnie,te brzuszki mi wystarczą... ![]()
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
ja z kolacji nie rezygnuję
![]() ABS nie takie trudne , ale pół brzuszki robię dodatkowo dla siebie jak już zrobie to mam taką satysfakcję i dumna z siebie jestem , że hoho xD ja czuję , że schudłam , ale mierzę się co miesiąc więc nie wiem konkretnie czy gdzieś mi ubyło ;D
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Ja wczoraj poćwiczyłam
![]() Dziś już przed momentem miałam rzucić się na czekoladę gorzką z malinami! ![]() Ale nie zjadałam;p chociaż może to było by lepsze niż te herbatniki po obiedzie ![]() ![]() No ale dzisiaj mam w planie intensywniej poćwiczyć ![]() A co wy na to, żebyśmy wrzuciły zdjęcie swoich sylwetek (albo jeśli któraś chce zrzucić głównie brzuch itd.)? oczywiście nie chodzi mi tu o zdjęcia z twarzą itp, tylko takie np. w legginsach i dopasowanej bluzce ![]() Będziemy mogły ocenić swoje sylwetki, dać jakieś rady i za miesiąc wrzucić kolejne i podziwiać efekty ![]() Co Wy na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Robiąc ABS myślałam, że padnę normalnie.
![]() Dużo zjadłam dzisiaj na podwieczorek: banana, niewielki kiść winogron i 2 garści orzeszków ziemnych. Oczywiście tych w skorupkach xd a nie że już obłupionych xdd A to z tym wrzucaniem zdjęć to fajny pomysł. Jednak u mnie z tym byłoby trudno, bo w aparacie jak ekran we wakacje się zepsuł to do tej pory nikomu się nie spieszy, żeby zanieść go do naprawy. xdd A komórką to słaba jakość - przynajmniej u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
hmm .. możemy wrzucać te zdjęcia tak co miesiąc , zobaczymy czy będzie nam coś ubywało czy nie ;D
ja sugeruje sięg lównie wymiarami , mierzę się co miesiąc , ale fotki to też dobry pomysł .
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
hmm a mi się chce pół godz. wcześnie wstać i brzuszki z rana robić..
![]() <zadowolona> Co do jedzienia.. to masakra.. Kuszę się,musze nad tym pomysleć.. ;p
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
a u mnie odwrotnie ;D
nie chce mi się ćwiczyć a z jedzeniem jak najbardziej okej ![]()
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Zazdroszcze..
Ćwiczenie to jeszczee..
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
to ja zazdroszczę !
![]() jakbym ruszyła tyłek i ćwiczyła to szybciej bym schudła , a tak..
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
A mi idzie słabo. Na początku [czyli końcem sierpnia/początkiem września] motywacja ogromna, a teraz to szkoda gadać. xD Ale jakoś to będzie chyba. No jeszcze trochę na efekty jakieś trzeba będzie poczekać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Powiem Ci Paulinko,że u mnie też nie dobrze..
![]() Nie mam motywacji ![]() Nawet nie chce mi się tu już pisać. ![]() Ale damy rade.. Jem co wlezie i kiedy wlezie , a ćwiczeniaa.. ![]() Juz z nimi lepiej Ale dziś zaczynam znowu o stałej porze i jem co mi wolno.! ![]()
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Ja trochę odchodzę od moich zasad
![]() W czwartek po obiedzie najadłam sie paluszków, jakieś 500 kcal do przodu! ale potem na kolacje i podwieczorek zjadałam pół jabłka i tyle;p poćwiczyłam też pól godz na skakance, 15 min rowerek na leżącą, ćwiczenia na brzuszek ![]() ![]() Wczoraj po obiedzie zjadłam chyba z 200 g płatków chocapick (czy jak to sie pisze)...;/ masakra ![]() jednak wyciągam rodziców na zakupy, niestety tylko do Auchana, także pochodziłam sobie trochę ![]() Później wypiłam tylko jogurt do picia (175 kcal) i tylo ![]() Ten wyjazd to był dobry pomysł! Kupiłam hula-hopa, waży ponad 1 kg i jest z tymi masażerami czy jak to się nazywa ![]() On będzie z pewnością 10 razy lepszy niż zwykły ![]() Dzisiaj.. ![]() Jutro brata urodziny i mama piekła tora.. Jeden biszkopt (kokosowy) się nie udał i się rzuciłam na niego i zjadłam go trochę ![]() a potem jeszcze masę!!! No ale na dzisiaj tyle ![]() Kurde.. nie wiem czy dam rade.. jeszcze sałatkę dziś będę robiła... Niedawno zjadałam garść zielonego winogrona i jabłko, a za jakąś godzinkę obiad-ziemniaki i surówka z kapusty kiszonej ![]() Trzymajcie kciuki żebym się nie objadała.. ![]() Nie ma leniuchowania dziewczyny! Tyle sie męczyłyście i teraz odpuścicie?! Przecież coraz bliżej sukcesu! Damy radę?! Tak damy radę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
pewnie , że damy rade ;d tyle męki na nic ..
ja musze się w końcu za ćwiczenia wziąć , bo już taka wściekła jestem na siebie ..
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
no pewnie xdd
ja też dziś jadłam ciasto,które sama upiekłam.. Biszkopt z jabłkową masą.. A mama upiekła ciasto z kubusiem... też chyba zjem,bo nie wytrzymam ![]() hehe ![]() No pewnie,ja też trzymam kciuki.. A co do ćwiczeń,dziś nic ... ![]()
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Wiecie co, cieszę się, że moja mama placków nie piecze
![]() ![]() ![]() Idę się myć i do spania, bo zaraz usnę przed tym kompem. xd Od przestawienia czasu nie mogę się przyzwyczaić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() wczorajszy dzień był straszny... po objedzie zjadłam 2,5 kawałków placka.. Potem jeszcze 5 kostek czekolady gorzkiej z malinami, 2 kostki czekolady zwykłej, garść paluszków z deserem "paola" i kilka płatków chocapick!! ![]() Ok. 17 mama robiła sałatkę i oczywiście trochę wszamałam ![]() Później nic nie jadłam a i tak czułam się taka napchana ze ble.. Miałam ćwiczyć ale tak się czułam ze poskakałam 5 min. na skakance, 10 min pobiegałam i odpuściłam ![]() Dziś urodziny brata ale powiedziałam sobie że zero placków, sałatki itd! Musze dać radę, a wczorajszy dzień trzeba wymazać z pamięci i dalej walczyć ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
oo Edyta widzę , że przesadziłaś hehe
u mnie bez większych grzeszków ,nie licząc jednego herbatnika dzisiaj rano xd za to już trochę dzisiaj ćwiczyłam , jeszcze wieczorem troche i będzie dobrze ![]()
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
No trochę to mało powiedziane..
![]() ale dzisiaj mimo imprezki rodzinnej nie jadłam słodyczy i mam nadzieję ze już wytrwam ![]() Śniadanie:kanapka z serem białym, pomidorem, papryką+herbata zielona II śniadanie ![]() obiad:2małe ziemniaki, 2 kotlety sojowe, surówka+zielona herbata podwieczorek:pół jabłka, 5 winogron, reszta jogurtu Zjadłam jeszcze trochę suszonych bananów. Za niedługo poćwiczę jeszcze ![]() Jutro 2 WF i będzie piłka ręczna, potem w domku jeszcze troch się pomęczę ![]() Ale to odchudzanie jest męczące... Wasze życie też kręci się w większości wokół tej "diety"? Czy tylko ja tak mam? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Czasami, chciałabym nie myśleć o tym, że się odchudzam, a po prostu się odchudzać. Bo gdy im więcej myślę o tym, by mnie jeść - tym bardziej mi się chce jeść. A gdy im więcej myślę o ćwiczeniach - tym bardziej nie chce mi się ćwiczyć. To straszne xD
A ja dzisiaj tak: ś: jajecznica z 2 jaj, pół bułki II ś: jabłko, mandarynka o: ryż, pieczeń i dużo surówki p: jabłko, mleko smakowe w kartoniku k: płatki z mlekiem będą chyba xD A tak w ogóle to staram się pić ze 2 litry płynów dziennie. xdd Jak na razie dzisiaj mam 1,2 l xdd Zaraz idę ćwiczyć chociaż trochę xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Wczoraj było:
15 min skakanka 15 min truchcik w koło domu ![]() ok.8 min rowerek na leżąco moje ćwiczenia na brzuch ![]() 60 przysiadów a rano 30 min hula-hop ![]() Dziś tez za niedługo mam zamiar poćwiczyć ![]() Moja ciotka odchudza sie i nie je pieczywa i słodyczy, szczerze to nie wiem ile się już odchudza ale schudła 6 kg ![]() Doszłam dzisiaj do wniosku ze też ograniczę pieczywo, bo często jem na śniadanie kanapkę i na drugie śniadanie w szkole też kanapkę (to w sumie trzy kanapki chleba), staram sie nie jest zwykłego, białego pieczywa ale nie zawsze mam inne w domu ![]() Wie stwierdziłam, ze jeśli w domu na śniadanie w domu jem pieczywo to do szkoły biorę np. jogurt i jabłko. Niestety w szkole jestem najczęściej do 14:20 także od 7 do 14:30 na samym jabłku nie dam rady, no chyba żeby się głodować ale nie mam zamiaru ![]() A tak wgl to jakie ćwiczenia macie? Moją udręką jest tłuszczyk na kolanach ![]() Noga wyglądała by lepiej gdyby nie ten wałeczek zaraz nad kolanem. Macie jakiś pomysł na pozbycie się tego.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Ja na szczęście obiad jem w szkole, więc nie muszę nosić żadnych kanapek, bo jest on o 12.25, więc dosyć wcześnie. A na II śniadanie to actimela biorę albo jakiś owoc, ale musi być miękki, bo noszę aparat i źle mi jeść tak całe, chyba że sobie pokroję, ale nie będę przecież pokrojonego jabłka do szkoły nosić. xD
A ćwiczyć mi się nie chce. Wiem, że sobie obiecałam, ale po prostu mi się nie chce. xd Dzisiaj sobie odpuszczę chyba. A tak w ogóle to dziewczyny, jutro występuję w sql na akademii z okazji 11 listopada, jejku ale się denerwuję, nie chcę się pomylić. Mieliśmy trzy próby, jutro jeszcze dwie będą i ani razu się nie pomyliłam, ale i tak się boję, że w pewnym momencie się po prostu zatnę. Nakleję sobie chyba karteczkę na rękę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj miałam 2 wf rano i w domu pokręciłam tylko trochę hula-hop ;D
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Dasz radę juro! 3mamy kciuki
![]() Dzisiaj wcześniej ćwiczyłam i dobrze bo teraz już by mi sie nie chciało;p było: 15 min skakanka 20 min rowerek na leżąco ćwiczonka na brzuch, które zresztą Wam polecam bo idzie się nieźle napocić przy nich (pisałam o nich kiedyś) 30 przysiadów 30 min hula-hop +2 WF w szkole ![]() A co do jedzonka: ś:kanapka z serem białym, pomidorem, papryką+herbata (z cytryną i 1,5 łyżeczki cukru) IIś:kanapka taka jak w domu tylko oczywiście z podwójnym kawałkiem chleba;D obiad:zupa (z ziemiankami i marchewką) i chwile bo obiedzie zjadłam ok.4 łyżek otrąb, i trochę płatków kukurydzianych +niecałe 100 ml mleka i jakieś pół godz temu zjadłam kolacje (trochę dziwną;p) 3 rodzaje surówek (oczywiście o wiele mniej niż na obiad jem+wyciągnęłam kawałeczek ryby z jakiejś "konserwy" w galareciexD a teraz pije sobie druga już dzisiaj herbatę zieloną ![]() Co sądzicie o moim jadłospisie? Jakieś zmiany powinnam wprowadzić według Was? Ale sie rozpisuję ostatnio.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Twoj jadłospis nie jest zły xdd
A u mnie : jedzenie to masakra bo się kuszę... U mnie różnicy i poprawy nie widać. ![]() Ale mam nowy del..A to dobrzee.. Cod o ćwiczeń dzis miałam godz. aerobiku i godz. grania w siatkę. Na areobiku dużo brzuszków,skłonów itp... ![]()
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
a ja mam nową motywację xd
dzisiaj u mnie w szkole grali turniej w siatke i normalnie się zakochałam w jednym siatkarzu haha no boski po prostu xd gadałyśmy z kumpelą o nim na wszystkich lekcjach xd ale dobra nie przeżywam już ;D
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Coś pusto dzisiaj
![]() Nie będę się rozpisywała żeby nie zanudzać ![]() To co z tymi zdjęciami? Ja mam kompleks głownie jeśli chodzi o nogi ![]() Przez ten tłuszczyk w okolicach kolan wyglądają jak krzywe, a łydki też chude nie są ![]() Więc wrzucam fotkę moich "kolumn" i czekam na rady, opinie itd no i na Wasze zdjęcia. ![]() Aa.. to zdjęcie było zrobione jakieś 2-3tyg temu ale to juz szczegół ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Edytko, bardzo chudo wyglądasz.
![]() ![]() A tak w ogóle to ty chwaliłaś się nam ile masz wzrostu i ile ważysz? Jeżeli tak to przepraszam, ale musiało mi gdzieś umknąć. A jeżeli nie to proszę się nam tu wyspowiadać. xd Tak patrząc na ciebie, mam chyba trochę więcej w udach i w talii, ale pracuję nad tym ![]() Jeżeli uda mi się zrobić zdjęcie komórką to wstawię, bo aparatem nie ma co liczyć - ciągle nie naprawiony. A dzisiaj moim grzeszkiem była jedna pomadka i to jeszcze z adwokatem xD Strasznie boli mnie głowa, jeżeli zaraz mi nie przejdzie to muszę wziąć tabletkę, bo mam dziś jeszcze dużo nauki. Dobrej nocy życzę ![]() Ach, no i dzisiaj mało ćwiczeń. Jedynie 20 brzuszków i 10-minutowe wałęsanie się w rytm muzyki xd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.