![]() |
#121 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Youtubowe parcie na szkło
Cytat:
![]() A po co ona macha tymi winogronami? Przecież to już nie te czasy, że nic nie można kupić. Winogrona może mieć każdy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
obstawiam, ze dziewczyna ma jakies zaburzenie. a szkoda, bo calkiem ladna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale z drugą zupełnie nie.Jak dla mnie,laska jest wyjątkowo nieurodziwa, a na fotkach w optyku(?) ma straszne plamy od bronzera. Morał-po co gadać o make upach do kamery,wystarczy nagrywać filmy bez dźwięku z cmokaniem ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Zamurowało mnie
![]() Jaki sens mają takie filmiki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Widok znajomej na wyszukanym filmiku z tego typu co wrzucacie. Bezcenny. (z szacunku(?) do niej nie wkleję ale coś podobne do tańca z misiem
![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
ja pamietam afere, jak na podrywaczach znalazl sie filmik z moja wtedy bodajze ok 17letnia sąsiadką i jej kolezanka. zabawy butelka to bylo najdelikatniejsze co bylo na filmiku. cale miasto huczało, ludzie sobie dawali w opisy gg, masakra..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Chyba nie spodziewały się, że staną się tak sławne na własnym podwórku. Przykra rzeczywistość je dopadła. Między innymi dla tego oszczędzę sobie wklejania tu mojej znajomej. Ta nikła ilość odwiedzin jej wystarczy.
![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Jak już mówicie o znajomych/rozpoznawanych twarzach, to powiedzcie mi,co na youtubie robi jeszcze filmik z Herbuś po spożyciu? w aucie,wyginającą się do tego typka z mopem na głowie???. Bo jakby coś takiego ze sobą w roli głównej znalazła,to chyba rzuciłabym się z mostu (choć ja takich durnoctw nie robię).
Tak,tak na bank bym się rzuciła ![]()
![]() |
#129 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Powiem maaaamieeee!
![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy zauważyłyście,ale na profilu na YT dodała też link do swojego bloga
![]() http://paulinamariasmagdalena.blox.pl/html Prawie się udusiłam ze śmiechu ![]() Ukochany Już od lat Marzę o Tobie... Nawet napisałam o Mojej Miłości do Ciebie Książkę.... Kocham Cie Arczi... Twoja Skóra... Twoje Dłonie... Usta byłyby mi tak miłe jak Marcepany... Bądź Mój choć jednego Wieczoru Arczi... Choć raz podaruj mi Swój Dotyk i niech się Spełnię w Twoich Ramionach Kochanie...Tęsknię za Swoimi Skarbami z Komputera, które przesłałam na początku 2009 roku do Ciebie...ale nieznam dobrze adresu ![]()
to klucz do życia Edytowane przez natii4 Czas edycji: 2010-10-11 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na jego miejscu,zaczęłabym chodzić z bodyguardem.
![]() |
![]() |
#134 |
Crazy turtle lady
|
Jak miałam kanał na Yt to był mi potrzebny z racji prowadzenia bloga. Po prostu czasem coś łatwiejsze, szybciej pokazać na kamerce, niż opisywać i robić zdjęcia.
Kosmetyki jak kosmetyki, ale stepy makijażowe jak dla mnie lepiej widać na filmiku , niż cykać z 10 fotek stepa . Wg mnie siła przekazu jest po porostu większa i lepsza, także ja osobiście nie kierowałam się parciem na szkło, tylko względami praktycznymi ![]() Kuknęłam te filmiki które podałyście i może dla niektórych YT to namiastka sławy ? Zainteresowania ? W końcu teraz nie trzeba sobą wiele reprezentować żeby zaistnieć.
![]() |
#135 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Rany Boskie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Konto usunięte
|
Aż strach pomyśleć co by było, gdyby mieszkał w jej mieście i dowiedziała się pod jakim adresem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
DOMator
|
Dziewczyna pisze jak osoba chora z miłości. To jakaś mania co ona robi i pisze. Moim zdaniem jest to stan wymagający terapii. Nie wiem na ile ona się kontroluje, ale te listy, wyznania, wyginanie się do kamery to co najmniej nietuzinkowe zachowania i może się okazać, że postanowi siłą zdobyć "ukochanego" robiąc komuś krzywdę.
Chociaż te minki i wyginanie przy stole w towarzystwie ketchupu i majonezu jest nawet zabawne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyna powinna byc odcięta od neta to podstawa dwa podpisuje sie swoim nazwiskiem ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
![]() to jest jakaś masakra. Pewnie wysyła Borucowi te filmiki. Podpisuje się swoim nazwiskiem, wstawia nagie zdjęcia, uprawia seks z maskotką.. ma cały zeszyt listów.. o co tu chodzi?? http://www.youtube.com/user/kracewicz#p/u/1/-GYc0oGPzZY wygląda, jakby ją prąd poraził ![]()
Edytowane przez Papryczkaa Czas edycji: 2010-10-11 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=MeFlo...eature=related ? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=EjJWFrnPgxw&NR=1 Jak se tańczy ![]() Edytowane przez karolynka90 Czas edycji: 2010-10-11 o 21:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ale ona biedna ![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Moja analiza tego pseudo artystycznego zjawiska brzmi następująco:
-dziewczyna ewidentnie chce zaistnieć w mediach/internecie ![]() - chodzi do szkoły jakiejś tam niby artystycznej,zapewne chce by odebrano ją jako wielkie indywiduum w kręgach sztuki, bo jak wiadomo, większość artystów to wielcy egocentrycy, z których poglądami na świat 'normalnemu' człowiekowi ciężko się zgodzić ![]() - jej 'sztuka' pozostaje niedoceniona przez ogół odbiorców, więc dziewczyna popada w paranoję, wymyśla co mogłaby jeszcze stworzyć i czym zaszokować, by być sławną ![]() - wymyśla sobie skandal,że zacznie lizać monitor i przez to udaje się jej osiągnąć pierwszy zamierzony cel, we wspinaniu się na szczyt sławy- pudelek pisze o niej artykuł ![]() - ciągle wymyśla listy,wiersze i inne pierdoły n/t Boruca, aż w końcu coś jej się dzieje z głową i faktycznie zakochuje się w nim. Społeczeństwo i znajomi odwracają się od niej, każdy widzi, że dziewczynie odbiło. Może nawet próbują skierować ją na leczenie,ale ona się nie daje. Skutkuje to tym, że panna zaczyna gwałcić miśka z braku mężczyzny przy boku i pokazywać swoje bardziej lub mniej jędrne pośladki. ![]() -na koniec powstaje o niej 4 strony wątku na jakże popularnym i czytanym (ponad 20tyś użytkowniczek) portalu wizaż.pl, o którym najpierw nie wie, jednak gdy się dowiaduje, jest w niebo wzięta i zaczyna gwałcić inne przedmioty. Wspina się na telewizor itp. ![]() - a jeszcze bardziej na koniec ląduje w zakładzie zamkniętym-diagnoza: objawy psychozy maniakalno depresyjnej w związku z nimfomanią,schizofrenią i psychozą* posiadania męża. *opis choroby nie miał absolutnie na celu urazić chorych osób Dziękuję za uwagę ![]() ![]()
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
a ja myślę,że dziewczyna nie jest do końca zrównoważona i na pewno nie jest świadoma jak jest odbierana....
ok może nie na pewno,ale w takim wypadku czy można być aż tak wielkim i....
![]() |
#147 |
BAN stały
|
A może ona chce być "odpowiednikiem" tej Japonki która miała filmy (góra 1-minutowe) gdzie patrzyła się tylko w obiektyw? Ma ktoś linka bo zapomniałam jak jej kanał się nazywał:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Crazy turtle lady
|
Cytat:
![]() http://azjatyckicukier.blogspot.com/...ochodzaca.html
![]() |
![]() |
#149 |
Konto usunięte
|
o jejku co to za zjawisko z tej pauli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
No dobra.. ta bllondyna no to jest chyba poprostu obciazona genetycznie.. hehe
A ja dzisiaj trafilam na taki filmik... I to co mnie w nim rozbroilo to ze dziewczyna przez ponad 3 minuty tlumaczy jak zrobic cos, co mozna wykonac w doslownie... 5sekund, opisujac przy okazji grzebyczek i inne duperele.. Myslalam ze nie dotrwam do konca.. musialam troche przesuwac ku koncowi... PS.. naprawde ktos moze nie wiedziec jak zrobic przedzialek zygzak? http://www.youtube.com/watch?v=PLPSQ...eature=related |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.