![]() |
#121 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odstające uszy...
Cytat:
O co chodzi z tym odkażaniem twarzy? I dlaczego to jest takie straszne? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczny, a może któreś z Was, które są już po zabiegu, mogłyby wstawić zdjęcia przed i po? Nie chodzi mi o całą twarz, jeśli nie chcecie. Ale o uszy. Ułatwiłoby to tym, którzy jeszcze się wahają
![]()
#123 |
Przyczajenie
|
Na stronach klinik chirurgii plastycznej sa fotki przed i po.Ja jestem za świeżo po operacji,żeby robic takie zdjęcia.Przesyłam Wam link z kliniki w której byłam,jest tam kilka fotek: http://www.artplastica.pl/galeria_odstajace_uszy.php.
Co do odkażania twarzy spirytusem,to nic strasznego.Miałam przemywane nawet oczy i nic mi nie było ![]() Ja już paraduję w samej opasce na uszkach i dzisiaj jadę na ściągnięcie szwów.Uszy są bardzo wrazliwe na dotyk,ale wczoraj umyłam juz głowę i jest świetnie ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
Jestes ktos moze z okolic Katowic bo chciałbym pogadac...chodzi o to czy ktos robil taka operacje w Katowicach?? A jezeli nawet nie to chcialbym pogadac z kims kto juz taka operacje przeszedl i sie dowiedziec jak to jest?? Jakby cos to pisac na GG 9004125. Dziekuje i pozdro!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Oczy przemywają też?? O kurka. A ja soczewki noszę i nad oczami się zawsze trzęsę, a tu mi spirytus będą na nie ładować? Nie dam się
![]() A na stole to w ubraniu się leży, czy jak? |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
No dla mnie to odkazanie twarzy bylo zdecydowanie najgorsze Pewnie kazdy lekarz robi to inaczej Ja nie mialam przemywania wacikiem tylko obfite spryskiwanie jakims cholerstwem i najlepsze ze sie jakies pare minut pozniej zapomnialam i probowalam OTWORZYC oczy Boze!! myslalam ze mnie wyzre doszczetniePielegniarka wlala mi wiadro wody do tych oczu zeby to usunac a pozniej i tak bylam slepa przez caly zabieg czyli 1.5 h Takze dziewczyny jak lekarz powie nie otwierac oczu to radze nie podskakiwac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Ale fartuszek był zakładany na ubranie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
Przy odkażaniu oczy są zamkniete,żaden zdrowy psychicznie lekarz nie każe Ci ich otwierać.Ja miałam dezynfekcję twarzy robioną nasączonym wacikiem.Przez cały zabieg gapiłam sie co tez pan dr bierze do rąk,więc z moimi patrzałkami było wszystko w porządku.Jakoś nikt nie forum nie rozpisuje się o traumie związanej z odkażaniem,więc myśle,ze to był indywidualny przypadek
![]() ![]() Nie ma,co sie zastanawiać.Jezeli tylko kieszeń na to pozwala zapisujcie sie na zabieg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
WItam mam pytanie czy ktoś zna adres kliniki w lublinie i cene zabiegu.Z góry dziękuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Kate.er wcale nie napisalam ze lekarz mi kazal otworzyc te oczy tylko ze sie zapomnialam A jak ty mialas odkazanie wacikiem to chyba cos innego niz spryskiwanie i tyle
Ja tez polecam Zabieg nic strasznego a pozniej inne zycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
yyy jak to odkarzana twarz?? Ja miałam tylko uszko i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Chciałam podziękowac wszystkim forumowiczom za wsparcie i wszelkie wyjasnienia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja słyszałam tylko o klinice dr. Macieja Kuczyńskiego, która przeniosła sie z Nałęczowa do Lublina imieści sie w Isntytucie Medycyny Wsi. Tel.081 7184479, I jak tam dzwonilam to kosztowalo to 2000. A teraz nie wiem. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
witam wszytkich! chcialbym bardzo uzyskac jakies namiary na sprawdzona klinike na slasku + ewentualnie cenę zabiegu. wielkie dzieki
p.s. powiem tylko tyle..dziewczyny cieszcie sie ze macie dluzsze wlosy i mozecie to schowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
Chcialabym sie dowiedziec czy 2 tygodnie po zabiegu moglabym zdjac caly ten chel na wesele,jestem niestety druchna wiec chce dobrze wygladac
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Prywatna Specjalistyczna Poliklinika ul.Romera 57 20-487 Lublin tel. (081)744-76-72 Koszt operacji wynosi 1600 zl ze znieczuleniem Zycze ci duzo szczescia i trzymam kciuki bo sama bebe miala operacje ale to dopiero w wakacje Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Amyla dziekuje
![]() Mam jeszcze jedno pytanie zwiazane z operacja. Czy trzeba podczas zabiegu wyciagac piercingi?? Bo troche glupio mi o to zapytac lekarza,a moze ty musialas?? |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
halo ja odnosnie "Mam jeszcze jedno pytanie zwiazane z operacja.
Czy trzeba podczas zabiegu wyciagac piercingi?? Bo troche glupio mi o to zapytac lekarza,a moze ty musialas??" lekarz pewnie sam tobie powie ze musisz wszystko posciagac, ale TAK, trzeba zdaj kazda rzecz: kolczyki, pierscionki, lancuszki... przynajmniej ja tak musialam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
... maly blad sie wkradl, bo mialo bys "trzeba zdjąć kazda rzecz..."
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() To jego tez bede musiala zdjac?? Moze jakas dziewczyna robila operacje ktora ma przekuty jezyk?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
bedziesz musiała zdjąc ale tylko na czas oerpacji czyli cos ponad godzine. Po zabiegu bedzies zmogła sobie go spowrotem "umieścić w jezyku"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
Oj, jaki rygor
![]()
#145 |
Raczkowanie
|
rygor! rygor! a jak =) żeby być piękna trzeba cierpieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Nie wiem w jakim stopniu to będzie dla Ciebie cenna informacja, ale moja siostra miała robioną operację plastyczną uszu u Dr Kuny w Katowicach, o ile się nie myle to jest to ulica powstańców śląskich. Koszt tej operacji 6 lat temu to kwota 1600zł, a teraz pewnie będzie drożej. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
udało mi się namierzyć stronę internetową dr Kuny: http://www.arek-kuna.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
Wielkie dzieki ewatop, sprawdzilem wlasnie ten link co mi podalas
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Też płaciłam 2000 zł we Wrocławiu tydzień temu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Moja siostra była bardzo zadowolona z zabiegu, nie miała żadnych komplikacji, wszystko goiło się ok. Mówiła, że sama operacja nie jest najgorsza, najgorsza jest chwila kiedy przestaje działać znieczulenie. Moja siostra była pod wrażeniem dr Kuny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.