![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PlusLiga startuje, ŁonaFajt jak zwykle imprezuje! cz. 11!
Dziewoje, mam dla was w domciu prezent
![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Nie podniecać się tak, ale to kolejny powód dla którego kocham ludzi z mojej szkoły
![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra, lecę ![]() ![]()
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |||||||
Konto usunięte
|
dziękuje
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() podeślę ich do was jutro po wuefie ![]() ![]() Cytat:
![]() dobrej nocy ![]() dzięki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() brawooooo ![]() ![]() Cytat:
![]() Uwaga uwaga ![]() idę spać ![]() dobranoc ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Szeszcz, dżewczyny!
![]() Brat mi właśnie zakosił opaskę do włosów, bo jutro ma obronę i musi się uczyć ![]()
#127 |
Zakorzenienie
|
Idę spać.
![]() I ten no, w środku, w szarym. ![]() ![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Tego w szarym nie widać ;<
Ja tez mykam, branoc ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Pegg pierwsza trója jest najlepsza!
A 2 to dopiero jaaaaazda ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Joaaa...a co ma opaska do nauki ? kurna może wypróbuje hahahaa ![]()
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
Nie chwal się tylko wrzuć je w końcu na rapida coooo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No i jest szał!!!! Gratulacje! ![]() Cytat:
![]() Jakby było gołe to żadna by pretensji nie miała ![]() Zostaw w spokoju tych nieletnich chłopców. Bosze! ![]() Cytat:
![]() ![]() A chciałam Ci obwieścić wesołą nowinę że już w przyszłym roku Sylwia będzie Twoją... Nie wiem jak to nazwać... Moja żona to Twoja szwagierka, nie? ![]() To się dopiero nazywa patologiczna rodzina przez duże pe ![]() Wklejanie zdjęć torebek, ciuchów i kosmetyków to nie jest zaśmiecanie wątku. To rozpieszczanie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko Joaa potrafi ![]() SPAM!!!!!! ![]() Cytat:
![]() No u nasz w Amełyka kaszdy tak móficz ![]() Ale masz durną klasę ! Zazdroszczę ![]() ![]() Pegg- podśmiechujko Ty Nasza ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Jak to co? Podtrzymuje włosy, żeby nie opadały i nie wkurzały
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I linkiem gdzieś zarzuć! Ja chcem foty! ![]() Ta, rozpieszczanie. A potem marudzicie, że Was zarażam ![]() Dzień dobry, nie idę dzisiaj także na drugi wykład. Czemu? Bo znowu źle się czuję. Na szczęście dzisiaj to chyba tylko kwestia zbliżającego się kataru i bólu gardła... ^^ W zamian za to, skończę swój projekt (zostały mi tylko trzy rozwiązania - S-R-K, P-R oraz R-K) - może być? ![]()
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Dziwne, że Miss jeszcze o tym nie wspomniała
![]() http://reprezentacja.net/siatkowka/a...iu_kadziewicza Za Kadzia!!!! ![]() I coś jeszcze miałam napisac ale nie pamiętam! A!!!!! Dziś losowanie grup na Miszczostwa Europy! O 10:00! Jeszcze tylko kilka chwil. Kilka minet! ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Nie na serio. Też zawsze jak muszę się uczyć albo wykonywać jakieś skomplikowane rzeczy to muszę najpierw włosię okiełznać bo mi przeszkadza ![]() Nie gadaj! Nie no jak jeszcze będziemy miały wspólną znajomą to się potnę. Daj mnie link do jej profilu bo mi się szukac nie chce ![]() Ja teSZ!!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Konto usunięte
|
![]() nie widziałam bo się nie da włączyć ![]() ![]() 2 już było ![]() i mam jeszcze jedną 4 ![]() ![]() dzięki ![]() Podśmiechujko ![]() ![]() Ja tu mam depresje a ty do mnie o śmiechu mówisz ![]() Cytat:
![]() ![]() ooo to może zdążę jeszcze się dowiedzieć czegoś przed zajęciami ![]() bry ![]() pospałam sobie do 9:00 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Joaa!!!! Skoro tak lubisz szprechać po Krupowemu to mam dla Ciebie aplikację
![]() http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/allmyquotes...dex&app=167520 Cytat:
![]() Zaraz lece obszukać portale siatkarskie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Sialalalalaa...
Czy muszę już się brać za ten projekt? ![]() Stary, kocham Cię! ![]() http://www.sports.pl/Siatkowka/Mariu...947,1,892.html Tylko co Ty na Wrocław narzekasz? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat z repry: Cytat:
![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-10-21 o 09:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Czytałam własnie na reprze ale chciałam przeczytac całość
![]() Zara bEdE ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Powinno być dobrze. Kurde tam! BĘDZIE DOBRZE! ![]() Mimo, że "grupa śmierci" ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-10-21 o 09:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Karola, jaką całość? Jest gdzieś dostępna? Tzn. ten wywiad z Mariuszem?
A, jest ![]() http://www.sport.pl/siatkowka/1,6510...s_miejsce.html
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-10-21 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To to? O dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=trLFnJ66Aw0 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Akurat w poniedziałek tak właśnie idę
![]() ![]()
#141 |
Pojawiam się i znikam >.<
|
Dzień dobry
![]() Powinnam chyba iść jeszcze spać ![]() Bo jak weszłam na reprę i przeczytałam grupy, to się zastanawiałam dlaczego nie ma np. Brazylii ![]() ![]() Później sobie uświadomiłam, że to ME ![]() Trzeba być mną! ![]() Idę się uczyć ![]()
#142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=VCvH3Tz_1iw Studenci to jednak studenci!!!! Genialne! ![]() W dodatku WROCŁAW ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=qZDQi...eature=related Joaa!!!! Przeprowadzam sie do Wrocławia ![]() http://www.youtube.com/watch?v=75fpq...eature=related Dobra nie będe Wam wszystkiego wklejać. Same se popatrzcie. W propozycjach przy każdym filmiku macie ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-10-21 o 10:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Karola u nas takie coś co roku, w ramach Juwenaliów
![]() ![]() Przeprowadzasz się? Mówiłam, mówiłam ![]() ![]()
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siedzę i oglądam wszystko po kolei jak leci ![]() Ojca oszukasz, matke oszukasz ale przeznaczenia i życia nie oszukasz. Jak zwykle miałaś rację. Widzimy się na meczu we Wro ![]() Ej no weźcie. Student to jest inna rasa ![]() http://www.youtube.com/watch?v=I4V-wJxPm14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
http://www.sport.pl/sport/10,67450,8...a_Turniej.html
Monrz! ![]() ![]() ![]() On opowiadający o wojnie ![]() To tą czapę chował pod kapturem ![]() Monrz i jego krzywe zębiszcza ![]() I Pan Wojteczek ![]() ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Jeee, mój brat wybronił magistra! Na 4.5!
![]() Ciekawe, kim jest ten magister, że tak ciągle trzeba go bronić ![]() No to siup! ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Karola, ten Superman! ![]() ![]()
#147 | |
Zakorzenienie
|
Arki- oglądałam
![]() I nawet pomyslałam, że ma fajna czapę. Ale tylko czapę ![]() Czyli już wróciła fascynacja ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() Pogratuluj. Kuuurde. Fajnie tak magistra juz mieć ![]() ![]() ![]() ![]() Wejdźcie na studentpotrafi.pl ![]() Stamtąd to wszystko mam. I wieeele wiele innych... Polecam ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=ib0TE-N5_Lo Ale genialnie zrobione! Jestem na TAK! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Jej! To za tego magistra co to go brat Joaa obronił!
![]() I za brata Joaa że taki dzielny i bronic się nie bał! ![]() Za Joaa bo to jej brat! ![]() I za Zbycha by zmądrzał ![]() Karola niet. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jedną czapą mnie nie przekona do powrotu ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No bo taka byłas negatywnie nastawiona a teraz tak wyskoczyłas z tą emotką " ![]() ![]() ![]() Fakt. Czapka fajna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.