![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IV
ja właśnie wróciłam z uczelni i zjadlam pierożki z kapustą i grzybami, wstawiłam drugie już dziś pranie i zostalo mi jeszcze pranie w ręku dwóch sweterków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpopularniejsza wsrod materacy jest firma Koło z tego co sie orientuje ![]() A na łozka teraz w BRW jest promocja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę właśnie ![]() ![]() jeśli byśmy się ruszyli w miarę wcześnie za tym łóżkiem to lekko 1500 zł wystarczy ![]() heh normalnie zaraz chyba obudzę tża żeby się wypowiedział na temat mojego genialnego pomysłu ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
ja znowu z doskoku....
piersi wyszły wspaniale ![]() pokazać Wam moje łoże?
#125 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcę zobaczyć ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
ale wlasnie tak sobie pomyslałam ze w tym brw to zawsze o tej samej porze dają takie same promocje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
już nawet myślałam żeby na raty wziąc gdyby małż kręcił nosem ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
chyba tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo mieszkamy już prawie rok, zawsze było mówione że odmalujemy ściany w małym pokoju i będzie stał "dla dziecka" a póki co robi się z tego pokoju graciarnia, ściany pomalowane, tż ma tam materac dmuchany taki gruby i śpi tam po nockach ![]() więc pomyślałam że skoro rodzice zaoferowali się z komodami to połowa kosztów z głowy ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- w ogóle wiecie co? słodyczy i coli od poniedziałku nie ruszyłam ![]() a dziś w ramach obiadu zjadłam 2 kawałki pizzy ![]() ![]() ale od czasu do czasu można ![]()
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-10-21 o 17:09 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
haloooo motylku, gdzie Twoje łoze?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja w pracy obejrzałam połowę pierwszego filmiku (nie mam głośników, więc bez głosu wszystko ![]() myślałam, że jakieś będą razem z ty jak się coś wykonuje, może jakieś zdjęcia,a tu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i byłam u dentysty i nic nie muszę reperować ![]()
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Zgłaszam się
![]() Ja mam łóżko z brw z kolekcji Sorento. Bardzo je sobie chwale tylko mnie nie odpowiada że na oparciu jest taka wystająca ozdobna listwa i utrudnia oparcie się ![]()
#135 |
Raczkowanie
|
A ja mam wersalke i sprężyna wbiła mi sie w du.... Ostatnio ale tak to jest jak się mieszka w bloku w pokoju 'dziennym' 3x4 metry mysle co by tu wymyslec z tym i dalej nie mam nic
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Rozeznanie
|
I ja się melduję i ja !
![]() Witajcie Kobietki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
Nie mogę się doczekać momentu kiedy My w końcu dorobimy się swojego mieszkanka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Co tam babeczki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny !! dziś podali stawki stypendium u mnie i bedę dostawać 450 zł...2 razy wiecej niż rok temu <jupi> normalnie cieszę się teraz na pewno uda nam się cos oszczedzic...tym bardziej, że całe styp chyba bedę mogła odłożyć <jupi>
aż z tego wszystkiego zjadłam dziś trochę słodkiego ![]() ![]()
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |||||
Zadomowienie
|
heeeelo ja wróciałam z uczelni i zaległam przed lapem... ale mi się nic nie chce...dzisaij mam dzień narzekająco-płacząco-nicmisięniechcący... ehh:d
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
Ale z mojego męża kucharz
![]() ![]() ![]() W szafkach poukładane, na stole obrus leży, kwiat w rogu pokoju stoi (i zapowiedziałam, że jak kot ruszy mi tego fikusa, to nie będzie do pokoju wstępu), zlew w kuchni umyty. Jutro od rana wstanę i odkurzę pokoje, umyję zlew i toaletę w łazience, zetrę blaty i zmyję podłogi. Mam nadzieję, że zdążę przed przyjazdem teściowej ![]() Oglądamy House'a, chociaż już widzieliśmy ten odcinek. Jutro miała być zapiekanka z makaronu i tego sosu, ale nie mamy sera (mamy, tylko wędzony), więc będzie normalne spaghetti. Ja już ogarnięta, nakremowana, tylko ząbki umyję i w kimę idę, bo ten weekend ciężki będzie, oj i to jak ![]() Pewnie w weekend nie wejdę na wątek, więc doczytam Was w poniedziałek ![]() Do miłego ![]()
#142 |
kobieta za ladą
|
ja nadal czekam aż młoda usnie,nie spała w dzień a teraz grasuje
![]() nie robiłam dziś pierogów bo mi sie nadzwyczajniej nie chciało,mam farsz wiec nie ma bata musze jutro robić dzwoniła szwagier tym razem do M czy będziemy mu mieli kase pożyczyć,wiecie co sie okazało,teściowa sie zagalopowała i wyciągneła z jego konta wszystkie pienniądze ![]() sikoreczka gratuluje wyższego stypendium ![]() lliii mrozisz już coś czy szorujesz paluchy z lodowki ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- sorry za pisownie,pisze po ciemku światło zgaszone może to cos da...
#143 |
Zakorzenienie
|
Ssnow już kiedys pisałam
![]() "Metody uzdrowiskowe i SPA " pisze min o zastosowaniu botoxu ![]() ![]() ![]() A my sie objedliśy zapiekankami swojskimi ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2010-10-21 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#144 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Słodkie rozgrzeszone ![]() Cytat:
![]() ![]() A potem na tę obronę miałam okropne pytania do nauczenia się i na to niecałe 4 dni ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Alleż Wy galopujecie!! Jeszcze 2 strony mi zostały, ale już dziś ni edam rady. Padam ze zmęczenia. Na uczelni ciężko się robi, ale trzeba dać radę, no i za pisanie pracy się zabrać ![]() Jutro rano jade do Katowic zapisać się do Biblioteki Ślaskiej, bo u mnie to nic kompletnie nie ma. Mam nadzieje, że coś dostanę i zaczne z kopyta ![]() Jutro wieczorem mam nadzieje, ze nadrobie wszystko i troche z Wami pobędę ! Jak wróce z Kato to usmaże rybke (łosoś z biedro ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ssnow tulam Cie mocno ![]() Dana wow ![]() ![]() Dodaja ja też robię jutro biedronkowego łososia ![]() ![]() do BŚ zapisałam się na 1szym roku studiów i do teraz tam nic nie wypożyczyłam ![]() Biblioteka główna na UŚ okazała się wystarczająca i bliziutko mojego wydziału więc nie chciało mi się jeździć do śląskiej ![]() nie wiem jak mi to wyjdzie, ale na jutro zaplanowałam łososia, na sobotę placki z cukinii z sosem pieczarkowym a na niedzielę i ew poniedziałek naleśniki z farszem mięsnym ![]() ![]() UWAGA !!! ![]() Rozmawiałam z tżem i jutro lub w sobotę jedziemy pooglądać łóżka ![]() robimy sypialnię ![]() ![]() mam nadzieję że więcej niż miesiąc nie zajmie nam kupno montaż i wywalanie niepotrzebych rzeczy z pokoju ![]() później systematycznie będziemy uzupełniać dodatkami coby nie wszystko na raz, poprostu będziemy odkładać na dodatki ale ważne że już będzie łóżko ![]() to się nazywa spontan ![]() żyłam w przekonaniu że sypialnie strzelimy sobie na starość ![]() oby wszystko wypaliło ![]() ![]() Kolorowo-pieniążkowych snów SPD ![]()
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() Widzę, że pierwsza dziś jestem. Oczywiście obudzona zostałam przez szalone gonitwy kota z sznurkiem/moimi kozakami/myszą/kartonami/łopatką/butelką i nie wiem czym jeszcze. Chyba bardzo chce zostać oddana, bo ja już nie mam na nią siły ![]() Ale nie ma tego złego.... Posiedzę sobie do 9 na necie, a potem zabiorę się za resztę sprzątania, żeby nie było gadania. Już się bojowo nastawiam ![]() Smacznego wszystkim i miłego dnia ![]()
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry SPD
![]() ![]() i żarcik na dziś: Pani w szkole pyta Jasia: - Jasiu, jakie jest najszybsze zwierze na świecie? - Gepard,proszę pani. - A najszybszy ptak? - Ptak geparda. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() same pyszności przygotowujesz ![]() ![]() no i oczywiście gratuluje decyzji w sprawie sypialni- piękne sobie gniazdko uwijecie ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.