|  2010-10-21, 17:28 | #121 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IV

ja właśnie wróciłam z uczelni i zjadlam pierożki z kapustą i grzybami, wstawiłam drugie już dziś pranie i zostalo mi jeszcze pranie w ręku dwóch sweterków   | 
|     | 
|  2010-10-21, 17:35 | #122 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Cytat: 
 Najpopularniejsza wsrod materacy jest firma Koło z tego co sie orientuje  A na łozka teraz w BRW jest promocja   | |
|     | 
|  2010-10-21, 17:39 | #123 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Cytat: 
 widzę właśnie    jeśli byśmy się ruszyli w miarę wcześnie za tym łóżkiem to lekko 1500 zł wystarczy  heh normalnie zaraz chyba obudzę tża żeby się wypowiedział na temat mojego genialnego pomysłu   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-10-21, 17:40 | #124 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

ja znowu z doskoku.... piersi wyszły wspaniale  pokazać Wam moje łoże? 
				__________________  [*] 11.09.2012 jeszcze się kiedyś spotkamy... | 
|     | 
|  2010-10-21, 17:43 | #125 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-10-21, 17:43 | #126 | |
				 | 

Cytat: 
 ja chcę zobaczyć   za piersi (i znów wyszło tak jak z moimi niedzielnymi "cyckami"  ) ale mi też wyszły   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-10-21, 17:45 | #127 | 
				 | 

ale wlasnie tak sobie pomyslałam ze w tym brw to zawsze o tej samej porze dają takie same promocje  bo my dokladnie rok temu kupiliśmy to lozko  a materac miesiąc albo dwa pozniej   | 
|     | 
|  2010-10-21, 17:49 | #128 | |
				 | 

Cytat: 
 już nawet myślałam żeby na raty wziąc gdyby małż kręcił nosem   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-10-21, 17:54 | #129 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-10-21, 17:54 | #130 | 
				 | 

chyba tak  my mieliśmy cyrki bo dali nam, przod caly wenge a tył wenge z takim jasnym  ale wymieniliśmy, nie było problemu   | 
|     | 
|  2010-10-21, 18:35 | #131 | |
				 | 

Cytat: 
  bo mieszkamy już prawie rok, zawsze było mówione że odmalujemy ściany w małym pokoju i będzie stał "dla dziecka" a póki co robi się z tego pokoju graciarnia, ściany pomalowane, tż ma tam materac dmuchany taki gruby i śpi tam po nockach  więc pomyślałam że skoro rodzice zaoferowali się z komodami to połowa kosztów z głowy  ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- w ogóle wiecie co? słodyczy i coli od poniedziałku nie ruszyłam  a dziś w ramach obiadu zjadłam 2 kawałki pizzy  super zamiennik  ale od czasu do czasu można   
				__________________ Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-10-21 o 18:09 | |
|     | 
|  2010-10-21, 18:48 | #132 | 
				 | 

haloooo motylku, gdzie Twoje łoze?  czekamyyy ! | 
|     | 
|  2010-10-21, 18:50 | #133 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Cytat: 
    ja w pracy obejrzałam połowę pierwszego filmiku (nie mam głośników, więc bez głosu wszystko  ) i stwierdziłam, że nic się tam ciekawego nie dzieje i wyłączyłam myślałam, że jakieś będą razem z ty jak się coś wykonuje, może jakieś zdjęcia,a tu  Cytat: 
    Cytat: 
  i byłam u dentysty i nic nie muszę reperować   
				__________________ Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. | |||
|     | 
|  2010-10-21, 19:13 | #134 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Z naszego mieszkanka 
				 | 

Zgłaszam się   Ja mam łóżko z brw z kolekcji Sorento. Bardzo je sobie chwale tylko mnie nie odpowiada że na oparciu jest taka wystająca ozdobna listwa i utrudnia oparcie się   
				__________________ Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty...   Jestem żonką  Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012  Hania - 06.11.2015   | 
|     | 
|  2010-10-21, 19:22 | #135 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

A ja mam wersalke i sprężyna wbiła mi sie w du.... Ostatnio ale tak to jest jak się mieszka w bloku w pokoju 'dziennym' 3x4 metry mysle co by tu wymyslec z tym i dalej nie mam nic

| 
|     | 
|  2010-10-21, 20:08 | #136 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

I ja się melduję i ja  !   Witajcie Kobietki    ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat: 
 Nie mogę się doczekać momentu kiedy My w końcu dorobimy się swojego mieszkanka   | |
|     | 
|  2010-10-21, 20:58 | #137 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: wcześniej Mysłowice, teraz Jaworzno 
				 | 

Co tam babeczki?

| 
|     | 
|  2010-10-21, 21:11 | #138 | 
| Zakorzenienie | 

dziewczyny !! dziś podali stawki stypendium u mnie i bedę dostawać 450 zł...2 razy wiecej niż rok temu <jupi> normalnie cieszę się teraz na pewno uda nam się cos oszczedzic...tym bardziej, że całe styp chyba bedę mogła odłożyć <jupi>  aż z tego wszystkiego zjadłam dziś trochę słodkiego  a co   
				__________________ Jeśli chce się być szczęśliwym, nie wolno gmerać w pamięci...  iskierka zgasła...   | 
|     | 
|  2010-10-21, 21:14 | #139 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: śląsk 
				 | 

Cytat: 
  a co do słodkiego- trzeba było jakoś uczcić przecież (każde wytłumaczenie jest dobre  )   
				__________________  1.09.2012  (...) i ślubuję Ci...   | |
|     | 
Okazje i pomysły na prezent
|  2010-10-21, 21:16 | #140 | |||||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

heeeelo ja wróciałam z uczelni i zaległam przed lapem... ale mi się nic nie chce...dzisaij mam dzień narzekająco-płacząco-nicmisięniechcący... ehh:d Cytat: 
  lodówka z Częstochowy      Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  SPD jak złoto  Cytat: 
  takie wiadomości zawsze cieszą   
				__________________ so what if it hurts me so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy | |||||
|     | 
|  2010-10-21, 21:19 | #141 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Ale z mojego męża kucharz   Normalnie on z niczego zrobi coś pysznego  Choć gotować nie umie of kors. Pokroił cebulkę, podsmażył, do tego dorzucił pasztetową, podsmażył, dorzucił łyżkę koncentratu pomidorowego, dwie łyżki dzisiejszego sosu do spaghetti, przyprawił curry i ziołami prowansalskimi, ja mu wkruszyłam piętki chleba i wszystko podsmażył. I oczywiście wyszło mu to danie pyszne  Oczywiście zrobił mało, więc sam zjadł, a ja zjadłam kaszkę. W szafkach poukładane, na stole obrus leży, kwiat w rogu pokoju stoi (i zapowiedziałam, że jak kot ruszy mi tego fikusa, to nie będzie do pokoju wstępu), zlew w kuchni umyty. Jutro od rana wstanę i odkurzę pokoje, umyję zlew i toaletę w łazience, zetrę blaty i zmyję podłogi. Mam nadzieję, że zdążę przed przyjazdem teściowej  Oglądamy House'a, chociaż już widzieliśmy ten odcinek. Jutro miała być zapiekanka z makaronu i tego sosu, ale nie mamy sera (mamy, tylko wędzony), więc będzie normalne spaghetti. Ja już ogarnięta, nakremowana, tylko ząbki umyję i w kimę idę, bo ten weekend ciężki będzie, oj i to jak  Pewnie w weekend nie wejdę na wątek, więc doczytam Was w poniedziałek  Do miłego   
				__________________  15 | 
|     | 
|  2010-10-21, 21:33 | #142 | 
| kobieta za ladą Zarejestrowany: 2007-05 Lokalizacja: z czarnej..dziury 
				 | 

ja nadal czekam aż młoda usnie,nie spała w dzień a teraz grasuje  nie robiłam dziś pierogów bo mi sie nadzwyczajniej nie chciało,mam farsz wiec nie ma bata musze jutro robić dzwoniła szwagier tym razem do M czy będziemy mu mieli kase pożyczyć,wiecie co sie okazało,teściowa sie zagalopowała i wyciągneła z jego konta wszystkie pienniądze  więc sie potwierdziły pogłoski ze mamusia ma jego karte i robi z wyplatą jego co zechce sikoreczka gratuluje wyższego stypendium  lliii mrozisz już coś czy szorujesz paluchy z lodowki  ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- sorry za pisownie,pisze po ciemku światło zgaszone może to cos da... 
				__________________ 9 lipca 2014 godzina 2 .00 -------- 20.04 2015---świat się zatrzymał  trzeba dzisiaj nie mieć czasu | 
|     | 
|  2010-10-21, 21:38 | #143 | 
				 | 

Ssnow już kiedys pisałam   "Metody uzdrowiskowe i SPA " pisze min o zastosowaniu botoxu  pelingów i w ogole. Własciwie nie jestem zadowolona z tej pracy. Pisana była na szybko, bardzo szybko bo w 2 tygodnie. Olałam to bo mialam na głowie przeprowadzke i ciagle pracowałam. także chciałabym sie juz obronić i przed magisterką sie poprawie  bo jednak zdecydowałam ze ide na zaoczne , własciwie mama mnie namówiła i zaproponowałą sponsoring w tej kwestii  A my sie objedliśy zapiekankami swojskimi  mmm pycha było , a tż wrócił jeszcze z gigantycznymi pączkami  -- przepraszam wszystkie dietujące   Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2010-10-21 o 21:40 | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-10-21, 22:00 | #144 | ||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

Cytat: 
  Słodkie rozgrzeszone  Cytat: 
  To była makabra... O obronie dowiedziałam się trzy tygodnie przed... I babka chciała po tygodniu mieć całą pracę, żeby sprawdzić i żebym zdążyła wydrukować i przywieźć na zjazd. A że pierwszy tydzień byłam chora i potem miałam mini-podróż poślubną, to mi czasu w ogóle na to nie zostało. Więc w poniedziałek kończyłam, a we wtorek do nauki, bo w środę, piątek, sobotę i niedzielę miałam łącznie 7 egzaminów  W tym jeden STRASZNY! Do tej pory nie wiem, jak ja to zrobiłam... A potem na tę obronę miałam okropne pytania do nauczenia się i na to niecałe 4 dni  Siedziałam od 8 do 20 prawie bez przerwy (no oczywiście w międzyczasie biegałam na drugą uczelnię po wpisy), a jeszcze musiałam kończyć pracę magisterską. Dla mnie czerwiec to był chyba najitensywniejszy miesiąc w życiu   | ||
|     | 
|  2010-10-21, 22:46 | #145 | 
| Zakorzenienie | 

Dobry wieczór  Alleż Wy galopujecie!! Jeszcze 2 strony mi zostały, ale już dziś ni edam rady. Padam ze zmęczenia. Na uczelni ciężko się robi, ale trzeba dać radę, no i za pisanie pracy się zabrać  Jutro rano jade do Katowic zapisać się do Biblioteki Ślaskiej, bo u mnie to nic kompletnie nie ma. Mam nadzieje, że coś dostanę i zaczne z kopyta  Jutro wieczorem mam nadzieje, ze nadrobie wszystko i troche z Wami pobędę ! Jak wróce z Kato to usmaże rybke (łosoś z biedro  ) zjemy, troche odpoczniemy, może na jakieś lumpki skocze i na kawke do rodziców. A wieczorem coś uszykować się i Tż bo w sobotę rano ruszamy 3500 km na chrzciny, choć kompletnie mi się nie chce. Zaległabym na kanapie cały weekend i leżała  A tak spotkanie z teściową nieuniknione   | 
|     | 
|  2010-10-22, 00:24 | #146 | ||
				 | 

Cytat: 
  ) my potrzebujemy miodową olchę  Cytat: 
  super taki przypływ kasy cieszy  ssnow tulam Cie mocno  Dana wow  ja bym uciekła schowała się pod koc i załamała  Dodaja ja też robię jutro biedronkowego łososia  właśnie mi się rozmraża a jutro wrzuce go rano do marynaty. nie wiem jeszcze czy zrobię go na patelni czy z piekarnika  do BŚ zapisałam się na 1szym roku studiów i do teraz tam nic nie wypożyczyłam  Biblioteka główna na UŚ okazała się wystarczająca i bliziutko mojego wydziału więc nie chciało mi się jeździć do śląskiej  nie wiem jak mi to wyjdzie, ale na jutro zaplanowałam łososia, na sobotę placki z cukinii z sosem pieczarkowym a na niedzielę i ew poniedziałek naleśniki z farszem mięsnym  musze tylko dokupić kukurydzę i cebulę i to by było na tyle aa no i mleko  UWAGA !!!  Rozmawiałam z tżem i jutro lub w sobotę jedziemy pooglądać łóżka  robimy sypialnię    mam nadzieję że więcej niż miesiąc nie zajmie nam kupno montaż i wywalanie niepotrzebych rzeczy z pokoju  później systematycznie będziemy uzupełniać dodatkami coby nie wszystko na raz, poprostu będziemy odkładać na dodatki ale ważne że już będzie łóżko  to się nazywa spontan  żyłam w przekonaniu że sypialnie strzelimy sobie na starość  oby wszystko wypaliło  już nie musi być expresowo, troszkę jestem w stanie uzbroić się w cierpliwość  Kolorowo-pieniążkowych snów SPD  
				__________________ | ||
|     | 
|  2010-10-22, 07:13 | #147 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Dzień Dobry   Widzę, że pierwsza dziś jestem. Oczywiście obudzona zostałam przez szalone gonitwy kota z sznurkiem/moimi kozakami/myszą/kartonami/łopatką/butelką i nie wiem czym jeszcze. Chyba bardzo chce zostać oddana, bo ja już nie mam na nią siły  Ale nie ma tego złego.... Posiedzę sobie do 9 na necie, a potem zabiorę się za resztę sprzątania, żeby nie było gadania. Już się bojowo nastawiam  Smacznego wszystkim i miłego dnia   
				__________________  15 | 
|     | 
|  2010-10-22, 07:22 | #148 | |
				 | 

Cytat: 
  a słodkim się nie przejmuj i potraktuj to jako nagrode   | |
|     | 
|  2010-10-22, 07:26 | #149 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Dzień dobry SPD  zaraz uciekam na uczelnie ale zamin to, to życzę Wam słonecznego dnia bez żadnych problemów  i żarcik na dziś: Pani w szkole pyta Jasia: - Jasiu, jakie jest najszybsze zwierze na świecie? - Gepard,proszę pani. - A najszybszy ptak? - Ptak geparda.      Cytat: 
  same pyszności przygotowujesz  placki z cukinią i sosem pieczarkowym  no i oczywiście gratuluje decyzji w sprawie sypialni- piękne sobie gniazdko uwijecie  mam nadzieję że się pochwalisz   
				__________________ so what if it hurts me so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy | |
|     | 
|  2010-10-22, 07:28 | #150 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.