![]() |
#121 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Wizażanki z Leicester???
Hej
![]() Ale tu cisza nastala. Mnie w sumie tez kilka dni tu nie bylo ale tak mnie zgaga ostatnio meczy ze mi sie wszystkiego odechciewa. Czlowiek musi sobie wszytskiego odmawiac do jedzenia zeby tylko nie bylo gorzej ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() Katie - zostawilam ci zamowienie z Avonu . Edytowane przez Ewangelia Czas edycji: 2011-02-17 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
No wlasnie co tu tak cicho dziewczyny ??Obijacie sie ??!!
![]() Ja mialam ciezki tydzien - i nie mialam sily na pisanie. Do tego dzisiaj glowa mi peka i ide zaraz spac. Cale szczescie ze jutro sobota!!! Ewangelia - dzieki za zamowienie ![]() Mam nadzieje ze zgaga minela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Co za pustki !
![]() Jak tam u Was kobiety ? u mnie w porzadku.. ostatnio byla taka piekna pogoda.. teraz znow sie psuje. Chcę Wiosne ![]()
![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sama nie bylam tutaj sporo czasu. A czas mi tak szybko leci ze az mnie to przeraza. Nidgy nie zrobie tego co sobie zaplanuje i ostatnio notorycznie zapominam o urodzinach znajomych i rodzinki. Wszystko przez to ze nigdy nie patrze w kalendaz i nie wiem co jest za dzien. Ogolnie to tez juz chce wiosne!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Witam mam 25 lat i jestem żółtodziobem w tym mieście dokładnie od 3 mesięcy
![]() ![]() Mam w związku z tym pytanie gdzie warto się zakręcic za robotą już obleciałam całe centrum prawie w każdym sklepie zostawiłam cv ale narazie cisza troszkę mnie to martwi. Mieszkam przy Oadby i jak narazie rodaków tu nie widuje a szkoda może ktoś jest też z tej okolicy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
Witam jestem na Wizazu juz dosc dlugo jakos nie bylo okazji do wypowiedzi i natknelam sie na ten watek tez mieszkam w Leicester od czterech lat czy zagladaja tu mamusie z Leicester mam piecioletnia corke Natalke mieszkam niedaleko centrum pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Taka ladna pogoda , a ja jestem przeziebiona- typowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
OOOJ ! no to wracaj do zrowia szybko ! ![]() Jeszcze niedawno narzekalam ze chce wiosne.. odrazu dostalam lato ![]() Co u was?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
No pogoda nam sie udala. Mam nadzieje , ze tak juz pozostanie !!
U mnie nic nowego. Praca dom, praca dom- czyli ta sama nuda co zwykle. Z tego przeziebienia to nawet po sklepach nie mialam dzisiaj sily chodzic. A co u Ciebie ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
hej spotykacie sie czsem gdzies same lub z dziecimi ja z nudow zapisalam sie na silownie ide pierwszy raz w poniedzialek kolo sansburego w centrum fitnessfirst.co.uk moze ktos sie chetny pogoda przepiekna wiosna sie zaczela lato tuz tuz tza cos zrobic ze soba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziaiaj sie juz lepeij czujesz?Bylas u jakiegos lekarza? W daichmannie sa przeceny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
Podobno atmosfera bardzo fajna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
tak silownia tylko dla kobiet i to mi odpowiada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
![]() Jak tam u Was ? Cisza tutaj straszna.. ![]() Mam do Was pytanie, poszukuje czerwonych zamszowych butow na obcasie, niekoniecznie na platformie. Widzialyscie moze ? ![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
Hej hej nareszcie piekna pogoda jakos ucichlo tutaj po tygodniu chodzenia na silownie jestem zadowolona mila atmosfer mili ludzie i czas milo leci .zagladaja tutaj mamy ktore maja dzieci moze spotykaja sie w parkach pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
zaglada tu ktos jeszcze ?
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
No wlasnie , gdzie sie wszystkie podzialy ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny właśnie trafiłam tu przez przypadek a tu taka cisza...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Hej właśnie trafiłam na ten wątek
![]() ![]()
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze niektore z nas zagladaja od czasu do czasu...
![]() Katie, zapisalas sie na ten fitness ? ![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Fajnie, że jeszcze ktoś tu jest...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#142 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dlugo jestes juz w Anglii ? Jak podoba Ci sie Leicester? Mozna spytac w jakim wieku jestes ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
W UK jestem prawie dwa lata i podoba mi się baaardzo! Wcześniej mieszkaliśmy w Brukseli i nie chciałabym już tam wracać (no, może jedynie na wakacje
![]() ![]()
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
O
![]() No to widze, ze sobie popodrozowalas troszeczke ![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Mam na imię Kasia (25latek) mieszkamy tu z mężem od około roku. Jak narazie bardzo mi się tu podoba szczególnie przyjacielskie nastawienie ludzi ![]() ![]() Jedyne co mnie przeraża to system zdrowotny bardzo chcemy z mężem dzidka ale mnie dreszcze przechodzą jak pomyśle o pięlengniarce prowadzącej ciąże no i też sporo strasznych historii się nasłuchałam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Na fitness sie zapisalam , a dokladnie na zumbe . Chodze 2 razy w tygodniu. fajna zabawa, polecam wszystkim. ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
Witajcie,
Mam nadzieje ze ktos jeszcze odwiedza ten watek... Jestem nowa na tym forum ![]() ![]() Bylby moze ktos zainteresowany? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | ||
Wtajemniczenie
|
Witaj!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
Pewnie, odwiedzamy, odwiedzamy ![]() I jak Ci się podoba miasto? Widze, ze wiekszosci z nas brakuje bratniej duszyczki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
Ale fajnie ze odpisalas Emciu
![]() Miasto mi sie nawet podoba - wczesniej mieszkalam w Luton wiec w porownaniu z nim Leicester jest naprawde super. No ale ten brak "bratniej duszyczki" mi doskwiera... chociaz jestem tutaj z mezem, ale wiadomo - nie ma to jak babskie towarzystwo... A Ty dlugo tutaj mieszkasz? I jak Ci sie podoba? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie ze sie coraz wiecej osob pojawia na watku mam nadzieje , ze nasz watek ozyje w koncu. Ja mam to samo , mam meza ale oczywiscie z nim o wszystkim nie pogadam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.