|
|
#121 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wizażanki z Leicester???
Hej
![]() Ale tu cisza nastala. Mnie w sumie tez kilka dni tu nie bylo ale tak mnie zgaga ostatnio meczy ze mi sie wszystkiego odechciewa. Czlowiek musi sobie wszytskiego odmawiac do jedzenia zeby tylko nie bylo gorzej masakra.---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
Moze nastepnym razem wiecej dziewczyn sie zdecyduje.Katie - zostawilam ci zamowienie z Avonu . Edytowane przez Ewangelia Czas edycji: 2011-02-17 o 19:04 |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
No wlasnie co tu tak cicho dziewczyny ??Obijacie sie ??!!
![]() Ja mialam ciezki tydzien - i nie mialam sily na pisanie. Do tego dzisiaj glowa mi peka i ide zaraz spac. Cale szczescie ze jutro sobota!!! Ewangelia - dzieki za zamowienie ![]() Mam nadzieje ze zgaga minela
|
|
|
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
Co za pustki !
Jak tam u Was kobiety ? u mnie w porzadku.. ostatnio byla taka piekna pogoda.. teraz znow sie psuje. Chcę Wiosne
|
|
|
#124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama nie bylam tutaj sporo czasu. A czas mi tak szybko leci ze az mnie to przeraza. Nidgy nie zrobie tego co sobie zaplanuje i ostatnio notorycznie zapominam o urodzinach znajomych i rodzinki. Wszystko przez to ze nigdy nie patrze w kalendaz i nie wiem co jest za dzien. Ogolnie to tez juz chce wiosne!!!!!! |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Przyczajenie
|
Witam mam 25 lat i jestem żółtodziobem w tym mieście dokładnie od 3 mesięcy
Narazie skupiam się na poszukiwaniach pracy powiem że nie jest za wesoło ale cóż nikt nie mówił że będzie łatwo.Mam w związku z tym pytanie gdzie warto się zakręcic za robotą już obleciałam całe centrum prawie w każdym sklepie zostawiłam cv ale narazie cisza troszkę mnie to martwi. Mieszkam przy Oadby i jak narazie rodaków tu nie widuje a szkoda może ktoś jest też z tej okolicy? |
|
|
|
|
#126 |
|
Przyczajenie
|
Witam jestem na Wizazu juz dosc dlugo jakos nie bylo okazji do wypowiedzi i natknelam sie na ten watek tez mieszkam w Leicester od czterech lat czy zagladaja tu mamusie z Leicester mam piecioletnia corke Natalke mieszkam niedaleko centrum pozdrawiam
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taka ladna pogoda , a ja jestem przeziebiona- typowe
|
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
OOOJ ! no to wracaj do zrowia szybko ! Jeszcze niedawno narzekalam ze chce wiosne.. odrazu dostalam lato ![]() Co u was?
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
No pogoda nam sie udala. Mam nadzieje , ze tak juz pozostanie !!
U mnie nic nowego. Praca dom, praca dom- czyli ta sama nuda co zwykle. Z tego przeziebienia to nawet po sklepach nie mialam dzisiaj sily chodzic. A co u Ciebie ?? |
|
|
|
|
#130 |
|
Przyczajenie
|
hej spotykacie sie czsem gdzies same lub z dziecimi ja z nudow zapisalam sie na silownie ide pierwszy raz w poniedzialek kolo sansburego w centrum fitnessfirst.co.uk moze ktos sie chetny pogoda przepiekna wiosna sie zaczela lato tuz tuz tza cos zrobic ze soba
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#131 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziaiaj sie juz lepeij czujesz?Bylas u jakiegos lekarza? W daichmannie sa przeceny Kupilam 2 pary balerinek ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
Podobno atmosfera bardzo fajna
|
|
|
|
#132 |
|
Przyczajenie
|
tak silownia tylko dla kobiet i to mi odpowiada
jutro zobacze jak to wszystko wyglada hehe
|
|
|
|
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
![]() Jak tam u Was ? Cisza tutaj straszna.. ![]() Mam do Was pytanie, poszukuje czerwonych zamszowych butow na obcasie, niekoniecznie na platformie. Widzialyscie moze ?
|
|
|
#134 |
|
Przyczajenie
|
Hej hej nareszcie piekna pogoda jakos ucichlo tutaj po tygodniu chodzenia na silownie jestem zadowolona mila atmosfer mili ludzie i czas milo leci .zagladaja tutaj mamy ktore maja dzieci moze spotykaja sie w parkach pozdrawiam
|
|
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
zaglada tu ktos jeszcze ?
![]()
|
|
|
#136 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
No wlasnie , gdzie sie wszystkie podzialy ??
Taka piekna pogoda , pewnie nikt w domu nie siedzi tak jak ja. Dawno nie zgladalam , jakos tak wyszlo , ma nadzieje , ze watkej ozyje i bedzie mozna pogadac. Ja tez mam zamiar zapisac sie na fitness z nudow.
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny właśnie trafiłam tu przez przypadek a tu taka cisza...
|
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Hej właśnie trafiłam na ten wątek
ktoś tu jeszcze jest??
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze niektore z nas zagladaja od czasu do czasu...
Katie, zapisalas sie na ten fitness ?
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Fajnie, że jeszcze ktoś tu jest...
Ja też chętnie się z kimś umówię na kawkę, chociaż mam tu kilka koleżanek to każda jest zajęta swoimi sprawami, domem bądź pracują po 7 dni w tygodniu... Mogę jedynie liczyć na weekend w towarzystwie a im więcej znajomych tym lepiej i weselej
|
|
#142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dlugo jestes juz w Anglii ? Jak podoba Ci sie Leicester? Mozna spytac w jakim wieku jestes ?
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
W UK jestem prawie dwa lata i podoba mi się baaardzo! Wcześniej mieszkaliśmy w Brukseli i nie chciałabym już tam wracać (no, może jedynie na wakacje
) Wcześniej mieszkałam w mniejszej miejscowości niedaleko Chester, Liverpool, ale z racji wykonywanego zawodu musiałam przenieść się do większego miasta i nie jest tak źle a lat mam 24.
|
|
#144 |
|
Wtajemniczenie
|
O
![]() No to widze, ze sobie popodrozowalas troszeczke
|
|
|
#145 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Mam na imię Kasia (25latek) mieszkamy tu z mężem od około roku. Jak narazie bardzo mi się tu podoba szczególnie przyjacielskie nastawienie ludzi . Gdyż cierpię na przewlekły zakupocholizm jest to miejsce dla mnie idealne abym mogła pielengnować swój nałóg więcej do szczęścia mi nie trzeba.Jedyne co mnie przeraża to system zdrowotny bardzo chcemy z mężem dzidka ale mnie dreszcze przechodzą jak pomyśle o pięlengniarce prowadzącej ciąże no i też sporo strasznych historii się nasłuchałam.
|
|
|
|
|
#146 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajnie ze sa jakies nowe osoby na watku ![]() Na fitness sie zapisalam , a dokladnie na zumbe . Chodze 2 razy w tygodniu. fajna zabawa, polecam wszystkim. ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
, dziecko tez bym bardzo chciala ale nie ta sluzba zdrowotna mnie przeraza ale fakt , ze moi rodzice sa w Polsce ,a ja tutaj , a fajnie by bylo ich miec do pomocy zwlascza na poczatku
|
||
|
|
|
|
#147 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie,
Mam nadzieje ze ktos jeszcze odwiedza ten watek... Jestem nowa na tym forum Mieszkam w Leicester od paru miesiecy i baaaardzo chetnie poznalabym jakas kolezanke na pogaduchy przy kawie lub zakupy Bylby moze ktos zainteresowany?
|
|
|
|
|
#148 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witaj!
![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
Pewnie, odwiedzamy, odwiedzamy ![]() I jak Ci się podoba miasto? Widze, ze wiekszosci z nas brakuje bratniej duszyczki ![]()
|
|
|
|
#149 |
|
Przyczajenie
|
Ale fajnie ze odpisalas Emciu
Miasto mi sie nawet podoba - wczesniej mieszkalam w Luton wiec w porownaniu z nim Leicester jest naprawde super. No ale ten brak "bratniej duszyczki" mi doskwiera... chociaz jestem tutaj z mezem, ale wiadomo - nie ma to jak babskie towarzystwo... A Ty dlugo tutaj mieszkasz? I jak Ci sie podoba? |
|
|
|
|
#150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie ze sie coraz wiecej osob pojawia na watku mam nadzieje , ze nasz watek ozyje w koncu. Ja mam to samo , mam meza ale oczywiscie z nim o wszystkim nie pogadam
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.

masakra.

Narazie skupiam się na poszukiwaniach pracy powiem że nie jest za wesoło

a im więcej znajomych tym lepiej i weselej