|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
Aniu,jeżeli to przez ta Mustele to przepraszam Ciebie i Mateuszka i mam prośbe Dziewczyny,nie słuchajcie moich rad bo ja nie chce mieć nikogo poźniej na sumieniu...
Witaj Zuzieńko 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
|
|
|
#122 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam się po długim weekendzie
![]() Można powiedzieć że wypoczęta i z dobrym humorkiem ![]() Byliśmy w gościach u znajomych i jej córeczki rocznej, dostałam w spadku ciuszki, czapeczki, śpiworek ![]() No i mam płaszczyk dosyc szeroki, także jak zrobi się zimniej mam w czym wyjść w święta i niedziele Ogólnie spędziliśmy miło czas a ich malutka jest boska A tak poza tym dziś znów praca..............ale pocieszające jest że jutro już środa NO i cały czas intensywnie myślimy nad imieniem, codziennie przychodzą do głowy inne pomysły ale nie wiem czy nie zostaniemy przy pierwszej opcji tzn przy Natalii ![]() Cytat:
Ja dziś jadąc autem czułam malutką i mówiłam jej jak bardzo chciałabym aby już do mnie wyszła oczywiście chce aby jeszcze siedziała w brzuszku ale niech ten czas szybciej leci ![]() Cytat:
rady zawsze się przydają i po to jest forum więc nie mów że będziesz miała kogoś na sumieniu................. .... każdy wie co robi
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba kazda z nas bierze odpowiedzialnosc za to co robi i co stosuje i trzeba sie liczyc z tym ze mozna dostac jakiegos uczulenia bo nie kazda skora dobrze je przyjmie ale sie nazarlam o mamo w nagrode za to ze mi smutno i mam dola kupilam sobie na all bluzeczke ![]() a Sylfiaa to mi sie kojarzy z nadchodzacym weekendem albo dniem po weekendzie bo zazwyczaj sie wtedy pojawia fajnie ze masz duzo nowych rzeczy dla siebie i malej.a co do imienia to u mnie tez miala byc Natalka
Edytowane przez madzik2221 Czas edycji: 2010-11-02 o 19:38 |
|
|
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
Ojjj dziewczyny ale lecicie z tymi postami!! Już 5 stron
![]() Ja jutro wybieram się na glukozę i mam nadzieję, że dam radę wytrzymać na czczo tyle czasu ![]() Bella gratuluję pozytywnego testu. Super wiadomość |
|
|
|
#125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutro idziemy do dermatologa.
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idz koniecznie,ale to chyba faktycznie te potówki jest tak ciepło na dworze,że nie wiadomo jak ubrać Małego![]() oj jak to od tego balsamu to pierwszy taki przypadek słysze...ale każda skóra inna i co innego ja uczula ![]() Daj znać koniecznie jak po dermatologu... Buziaki
![]() |
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
witam u mnie nadal NIC
![]() tylko trzy dni do terminu,kurcze boję sie wywoływania ile można jeszcze czekać po terminie,nie chce do szpitala o nie |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic się nie bój,bo odwrotu i tak nie masz... poddaj sie temu i zaufaj lekarzowi ,tak chyba jest najlepiej![]() My oczywiście trzymamy kciuki i czekamy na wieści ![]() powodzenia
![]() |
|
|
|
|
#129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, heh pisalam do was wieczorkiem a o 24 akcja sie zaczela, wiec spokojnie.U nas 8 dni po terminie nalezy sie zglosic na IP.
|
|
#130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bedzie to co musi być! Dasz radę!A ja byłam wczoraj na wycieczce z siostrami. Zrobiłysmy sobie małą sesje zdjęciową w plenerze. Bylo suuper! Wogóle mam ostatnio jakoś dużo sił. Dzis już o 6 wstałam, wstawiłam pranie i drugie zrobilam ręczne. Zupę mam już ugotowaną, rozmrażam kurczaka do upieczenia, posprzątałam,zmieniłam pościel i muszę jechać na pocztę i na cmentarz z babcią. Niuńka kopie tak słodko ![]()
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nie rób aż tyle na raz to ze masz na to siły nie oznacza ze ci wolno ja tez tyle robilam i skonczyla ze skrócona szyjką... nawet jesli ciaza przebiega ksiazkowo trzeba sie kochana oszczedzac dla dobra dzidziA ja wlasnie zabralam sie za pranie ubranek malutkiej później tylko poprasuje i gotowe![]()
|
|
#132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A zdj.są na NK, tutaj nie będę dawać.
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mokra ty czasami nie przesadzasz z tym sprzatniem nie przemeczaj sie tak ![]() my dopiero wstalismy.i powiem wam ze moze troche mi przeszlo ale z tz i tak cisza nadal.nie ma bata pierwsza sie nie odezwe wczoraj tak spanikowalam,bo wyczytalam na forum ginekologicznym ze takie klocie w bokach i twrdnienie brzucha moze powodowac powolne odklejanie sie lozyska nie musza przy tym wystepowac objawy typu krwawienie czy cos,to sie dzieje tak ze nawet sie tego nie czuje.wiec zamowilam sobie polskiego gina w londynie bo dluzej tak nie moge.a ci angilelscy i tak mi nic nie powiedza bo sie go...o znaja zabule ostro ale przynajmniej bede miala spokojna glowe,no i koles ma naparawde mega dobre opinie a tak to pogoda super i jade zaraz na jakies zakupki.obiadek mam z wczoraj i czuje sie calkiem niezle (oprocz tego ze mam glowe nabita tym forum ) Zapomnialam dodac ze pojawi sie niedlugo u nas nowa kolezanka ze staraczkowego takze bedzie swieze ciachooooooooooooooo |
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#135 | |
|
Raczkowanie
|
hi Kobitki to już kolejna część wątku
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze zrobiłaś umawiając sie na ta wizyte bo mam pełno obaw a mój gin je rozwieje![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
a ja tez chc zdjęcia oglądnąc może wpadniesz do mnie i troche razem posprzątamy.bo ja ju nie daje rady...
![]() |
||
|
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
wyslalam Ci zaproszenie
![]() lulka, madzik jak Was znaleźć na nk?
Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje... http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png Edytowane przez mokra6 Czas edycji: 2010-11-03 o 12:55 |
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
o.ki to juz biegne oglądać fotki
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak się składa, że ja Ciebie mam w kontaktach na nk ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Madzik dobrze, że się zapisałaś do lekarza. Na pewno będziesz spokojniejsza po wizycie, wiedząc że wszystko jest w porządku
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
wysłałam Ci wiadomość
![]() |
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam nk
![]() Lulka ja od zmyslow odchodze,wiem ze moze niepotrzebnie ale wole sie upewnic ze wszystko jest ok a w razie czego zapobiec jakby sie cos dzialo |
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jak z tymi ruchami Twojego szkrabika?tylko raz sie wtedy odezwał??? u mnie dalej cisza,ale ja jestem kawał baby także to może ma jakiś wpływ
![]() |
|
|
|
|
#143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
mokra zdjecia śliczne
![]() też musze mojego lubego wciagnac na jakas sesje bo w koncu urodze i nie bede miala fajnych zdjec...
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz ja mam tak samo... w tamtym tygodniu spadłam ze schodów,całe piętro leciałam i troszkę sie wystraszyłam i dlatego ide w piątek do lekarza oby było dobrze
![]() |
|
|
|
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cały czas się wsłuchuję w swoje ciało i czekam aż Mój Skrzacik nawiąże ze mną wyraźny kontakt hihi
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
lulka ciebie tez nie mam na n-k...
![]() i uważaj na siebie, nigdy wiecej spadania ze schodów
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
Lulka to ja też poproszę o namiary na nk
Pamelkę to już mam w kontaktach
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

oczywiście chce aby jeszcze siedziała w brzuszku ale niech ten czas szybciej leci 
chyba kazda z nas bierze odpowiedzialnosc za to co robi i co stosuje i trzeba sie liczyc z tym ze mozna dostac jakiegos uczulenia bo nie kazda skora dobrze je przyjmie

bedzie to co musi być! Dasz radę!
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
nie musza przy tym wystepowac objawy typu krwawienie czy cos,to sie dzieje tak ze nawet sie tego nie czuje.wiec zamowilam sobie polskiego gina w londynie bo dluzej tak nie moge.a ci angilelscy i tak mi nic nie powiedza bo sie go...o znaja