![]() |
#121 | |
Przyczajenie
|
Dot.: *ZI XIU TANG*- wymiana doświadczeń
Cytat:
Na koniec dla twej wiadomości: Homo doctus secum semper divitias habet. Tylko mi nie pisz, że tym razem jestem filozofem łaciny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
![]()
Irinium136 , będę się powtarzała
![]() Owszem to forum założyłyśmy by wymieniać się poglądami , również tymi złymi...A Ty jakie masz doświadczenia z zi xiu tang ??? Masz dużo do powiedzenia tylko nie koniecznie na temat . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny możecie mi dać namiary na sprawdzonego sprzedawcę i oryginał? Dopiero zaczynam walkę z paroma kg (trochę więcej niż parę) i jestem kompletnie zielona.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Witam kolezanki
![]() ![]() ![]() Dziewczyny w ciagu 30 dni z zixiutang schudlam 11kg nawet 11,30 dokladnie . Teraz biore tylko 1 tabletke tak jak pisze na opakowaniu i ku mojemu zdziwieniu nadal chudne nie jest to drastyczne chudniecie tak jak to bylo przy braniu dwoch tabletek ale nadal jest . Schudlam 0.5 kg od ostatniego wazenia . Teraz waze 47.62 wszyscy mowia mi ze jestem za chuda . ![]() ![]() ![]() Calkowita metamorfoza . ![]() ![]() ![]() PS. Gorace buziaki ![]() Trzymam za Was kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
Hej laseczki postanowiłam pisać tu
![]() I gdzies mam osoby które są przeciwne braniu takich tabletek ;P Ja do zrzucenia mam wprawdzie tylko ok 5 kg , ale boję się ze albo sie uzaleznie albo po prostu zrzuce za duzo a nie hcce aby rodzina wiedziała ze je wg jem ... Po jakim czasie sa juz efekty?
#126 |
Raczkowanie
|
![]() Przeczytaj nasze posty od poczatku watku . Kazda z nas opisywala wszystko od pierwszego dnia jak sie czulysmy i ile chudlysmy . Masz do zgubienia tylko 5 kg mysle ze stacisz te kg bardzo szybko maksymalnie 3 tygodnie . Musisz wziasc pod uwage ze kazdy ma inny organizm i jednym zajmuje to dluzej innym natomiast krocej . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
![]()
przepraszam że nie pisalam, ale zwyczajnie nie miałam kiedy, dziś 12 dzień z tym cudem. po 11 dniach schudłam 6 kg, nawet parę deko więcej. wynik może nie jest tak dobry jak wasz ale dopadła mnie grypsko
![]() ![]() ![]() A tak poza tym to wesołych mikołajek!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Zuza to naprawdę niesamowite ...Bardzo się cieszę że Tobie również się udało
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo ciekawą rzeczą jest to że ja skończyłam kurację jakiś tydzień temu , a wciąż nie odczuwam głodu, dosłownie muszę pamiętać żeby jeść ![]() Wy też macie podobne odczuci , czy tylko ja . Zastanawiam się czy wszystko jest ok...Pora udać się na badania kontrolne , przed było ok . Zobaczymy jak będzie tym razem . Oczywiście nie omieszkam Was poinformować . Klaoodia głowa do góry to świetny wynik , pomyśl sobie-na taki efekt trzeba 3mieś być na diecie i codziennie na siłowni naginać . A Ty zrobiłaś to w 11 dni NIC NIE ROBIENIA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co tam u Joanny , gdzie Ona się podziała ?? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Strasznie tutaj cicho nikt sie nie odzywa ,dziewczyny co sie z wami stalo ![]() ![]() ![]() Dzieki Aga ![]() a to wszystko dzieki magicznym tabletkom . ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie dziewczyny na forum trzymam za was kciuki i przesylam buziaki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() POZDRAWIAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
Ja też zaczynam od jutra i dzięki dziewczyny za pomoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Ale tu "cicho"...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Oj cicho cicho co sie z wami dzieje kobietki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Hello niunie , ello dziunie...
![]() e tam cicho , czas porządki przedświąteczne robić ![]() Zrobiłam badania po 3-3,5 mies. brania zi xiu...Wszystko jest ok , nic się nie zmieniło . Muszę Wam powiedzieć że nie mogę się nacieszyć swoją nową figurą ...Dużo czasu spędzam ostatnio przed lustrem ![]() ![]() Pozdrawiam i do ''napisania'' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny
Trafiłam na to forum dzięki Adze , czytam już od jakiegoś czasu i muszę przyznać , że mnie przekonałyście. Gratuluję wszystkim które mają już kilka kg za sobą (w duszy to wam zazdroszczę) Chciała bym tez zdobyć to cudo. Aga proszę o kontakt , pisałam Ci na @ ale brak odp. Czekam na kontakt Pozdrawiam Was dziewczyny |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Witam kolezaneczki
![]() Porzadki porzadkami ale moje kochane nie zapominajcie o naszym forom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Dzięki Aga.
Właśnie zamówiłam , pozostaje mi tylko czekać i mieć nadzieję, że po pewnym czasie będę mogła napisać Wam o straconych znienawidzonych kg. ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
Jestem tu nowa ale chyba śledzę wszystkie posty, wpisy itp. Bardzo chcę sprobować tych tabletek cud. Dajcie jakieś namiary i ile kosztują? Z góry wlk.dzięki
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
BAN stały
|
Dziewczyny nie dajcie się nabrać na to swiństwo!
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
BAN stały
|
Tu o podobnych "preparacie":
http://meizitang.blog.interia.pl/?id=680076 SKORO tych chińskich preparatów nie można kupic w Polsce to coś znaczy, nie warto ryzykować i niszczyć sobie zdrowia / życia (przypadki śmiertelne). I ogólnie skutki uboczne tych specyfików to takie jak po amfetaminie, nie wiem jak wam, ale mi się przypomina Requiem dla snu... W ogóle uważam, że wątek ten powinien zostać zamknięty!!! Edytowane przez chryja_bez_ryja Czas edycji: 2010-12-19 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
Lehikana napisałam do Ciebie prywatną wiadomość i na gg, ale na gg nie odpisujesz mi, więc może na na priv odpiszesz, jak znajdziesz czas? Pilna sprawa
![]() {Pozdrawiam chudzinki. |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
![]()
no i kończy mi się pierwsze opakowanie, muszę powiedzieć że efekty są ahhh... cudne, mam znacznie szczuplejsze uda i płaski brzuszek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
to nie działa - kończę opakowanie i oprócz efektu przeczyszczającego na początku (teraz chyba organizm się przyzwyczaił i nie ma), to brak efektów, wyrzucona kasa. nie ma to jak meridia szkoda że wycofali
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
Straszny tu szum ![]() Do betada Nic nie schudlas przez 30 dni ???? Pilas wode ???? Jadlas cos w ogule ??? Z wlasnego doswiadczenia wiem ze tzeba jesc i pic wode innaczej nie schudniesz . One nie dzialaja na tej zasadzie ze nie jesz a chudniesz to nie tak musisz jesc zeby schudnac na nich . Nigdy nie stosowalam meridi wiec nie wiem jak dziala ,czytalam tylko ze strasznie niszczy organizm . Bralam zixiutang przez miesiac i schudlam 11kg wiec nikt nie powie mi ze nie dziala bo w to nie uwieze ![]() ![]() Klaoodia Gratuluje trzymaj tak dalej ![]() ![]() Do chryja_bez_ryja Bralam to przez miesiac Nie chodzilam po scianach, spalam bardzo dobze , bardzo malo jadlam ale zmuszalam sie bo wiedzialam ze jak nie bede jadla to nie schudne no i pilam wode . Wynik 11kg mniej ![]() Pozdrawiam wszystkie ![]() ![]() ![]() Do uslyszenia laseczki |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciała bym sprostować i przeprosić koleżankę chryja_bez_ryja . Niepotrzebnie się uniosłam . Edytowane przez lehikana Czas edycji: 2010-12-21 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny!!jestem tu nowa ale watek sledze od dawna!!;) dzewczyny gdzie mozna nabyc...orginal??probuje od jakiegos czasu ale bezskutecznie!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
|
Witam , Was kobitki , jestem nowa . ZiXiuTang zaczełam stosowac od 17.12 sprzedawca poradził mi , ze najlepsze wyniki osiaga sie pijac duzo wody , jedzac wmiare normalenie i najlepiej bylo by stosowac multiwitamine dla zwiekszenia efektu . Staram sie stosowac do wskazowek
![]() Waga wskazuje 1,5 kg mniej , zdaje sobie sprawe ze to napewno woda ![]() Pozdrawiam i do napisania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.