|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 3
Cytat:
Moj tez tak spi dzisiaj, juz chyba z 3h spi, je bawi sie i spi. J atez mam prasowanie,ale jutro poprasuje,dzisiaj mi sie nie chce
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się nudzi...
zerkam na rozmowy w toku, pranie wstawiłam i chyba wrzucę do wody pierożki z serem niech się robią
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wykorzystuje czas jak maly spi i pracuje
no i wizazuje![]() Nie rob smaka, bo ja sie odchudzam a juz mi burczy w brzuchu grrrrrr a do kolacji 2h
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
a my wlasnie wrocilismy z 2-godzinnego spaceru
![]() mamy dzis 18 stopni ![]() Mlody juz wisi na cycu wiec ciezko mi sie pisze jedna reka. Carol moja rana po cc ladnie sie zagoila, odpadly ostatnie strupki. Ale boli mnie jeszcze i skora wokol blizny tez. No as ze mnie jeszcze co rusz cos kapie
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcialam iść na psychologię.. Ale u mnie nie ma.. A jak szłam na studia to w planach było dziecko i nie wchodzil w grę wyjazd do innego miasta
Zostałam na pedagogice (wcześniej przez 3 tyg bylam na turystyce) wczesnoszkolnej.. W planach mam pracować w szkole, w klasach 1-3. a z czasem otworzyć swoje prywatne przedszkole ![]() Ja też chodzę w mamy ciuchach Może teraz już mniej, bo mojej mamie styl się zmienił a i ja wolę inny A ma 40 lat ![]() I już sobie wyobrażam jak Blanka bedzie miała 10 lat, a ja 30 I wtedy planuje tez drugie dziecko She może to przez pogodę? Czasem Blanka tez ma tak, że obudzi się, zje, chwilę się pobawi i zasypia.. A o ząbkach już nic nie mów. Wychodzą nam już ponad 2 miesiące!! i zrobiło się tylko białe zgrubienie i tyle . |
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Weronisiu super,ze spacerek udany! Mnie tez pobolewa dalej blizna, ta w srodku, bo ta zewnetrzna jest zagojona do konca
![]() Karolinko jaka masz mloda mame!! To u Was rodzinne,ze w wieku 20 latek 1 dzidzia sie pojawia fajnie! A Ty masz rodzenstwo?
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
moja ma 44
jest dla mnie jak koleżanka ![]() kurcze ciągle się czuje taka ,..słaba, niedocukrzona jak poczuje cukier/miód koło ust to aż mi lepiej, i zaraz wcinam, słoik miodu to pestka, aż się boję wypicia tej glukozy , a raczej wyników,że będę przesłodzona i jakaś dieta czy cuś... ![]()
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Carol oo taak, to już chyba tradycja
Kazda kobieta od strony mojej mamy rodziła pierwsze dziecko w wieku 20 lat. I zawsze pierwsza była dziewczynka ![]() A mam młodszego 0 3 lata brata, Kube ![]() Montii jeedzzz słodkie, jedz Ja bez słodkiego dnia nie mogłam przeżyć, a badanie z glukozą miałam ok
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
tylko Ty kochana 10 kg miałaś na porodówce a ja mam teraz...
![]() jeny ale mi się spać chce, chyba sobie kawe strzele bo zaraz zasne... wam też tak dzisiaj słabo?
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
a znajome mi mówią,że podczas karmienia piersią bardzooo chce się słodkiego, miałyście tak?
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak mam, ale nie wiem czy to od karmienia piersią |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja karmiłam to wogole nie chciało mi się słodkiego
Ja bralam azalię, ale przytylam i krwawiłam strasznie.. |
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie czytałam, że kobitki tak mają, ja na razie nie przybrałam no i miałam jeden @ i na razie spokój. Wykupuję po jednym opakowaniu, a jak zacznie się coś dziać to rzucam tym w pioruny...jutro zaczynam drugie opakowanie
|
|
|
|
|
#136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
Z 17 kg , ktore przytylam w ciazy do zrzucenia mam 4
|
||
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
się rozpisałyście babeczki
![]() Ja nie czułam nic a nic tego ringa przy przytulankach ale czytałam gdzies na forum, że niektórym babeczkom to przeszkadza (albo ich tż-tom). Pytalam swojego tż czy czuje ten krążek ale zawsze zaprzeczał... ale w takich sytuacjach można go wyjąc na czas stosunku, bo uwolniony hormon działa nadal a po przytulankach znów go wsadzic no ale tak jak pisałam, nie namawiam ale polecam![]() heh no i Carol ma rację, to foto na nk to z lata jest teraz to słoniątko ze mnie ostatnio się mierzyłam w brzusiu to na wysokości pępka mam 104cm no i mimo, że taaak mi się nie chce to zrobię to specjalnie dla was i cyknę se te foto:P ale musicie chwilę poczekac
USG: 03.10 - 2090g szczęścia USG: 22.11 Wizyta: 28.11 Edytowane przez motylek85 Czas edycji: 2010-11-04 o 18:49 |
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
proszę bardzo, oto my w 30 tygodniu i 2 dniu
mówiłam, że jest duuuuży
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() helloł laseczki (mamuśki) u mnie jakoś leci, mogloby szybciej bo juz sie nie moge doczekac az malutka bedzie z nami ![]() dziś przyszło nam łóżeczko, w sobote tż bedzie skręcał, jeszcze tylko wózek kilka pierdółek i jesteśmy gotowi
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
kochana
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Natalko gdzie on jest duzy???? Jest przesliczny!!!!!!!! A Ty zgrabniutka!!!!!!!!!!!!!! Pamietasz moj??? Ja to bylam slonisko
![]() Montii to tez masz fajnie taka mloda mama i mloda babcia bedzie ![]() Irsin mnie sie slodkiego nie chcialo jak karmilam kurde ale Ty szybko zrzucilas te kg!! Zdjecie poprosimy ja dalej sie mecze z tymi 5![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Pamelko doczekasz sie szybciej niz myslisz czas leci jak szalony! A gdzie Twoj brzuszek?? Poprosimy tez foteczki! A jak sie czujecie ciezaroweczki kochane??
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
ja zeżarłam 10 mandarynek, 2 pomarańcze, 3 banany i granata
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
czy to tylko ja taka gapa, że nie wiedziałam o 3 części wątku? weszłam dzisiaj a tam głucho.
marlenka dziękuję za info ![]() może jutro uda mi się doczytać. aha, irsin, moja Blanka tak się krztusiła i trochę do tej pory krztusi, u mnie jedyne co pomaga to karmienie w pozycji leżącej bo jak siedzę to się prawie za każdym razem krztusi, a na leżąco rzadko. może spróbuj... i nie dawaj jej piersi takiej bardzo pełnej, odciągnij sobie trochę, żeby jej tak nie leciało straszznie. |
|
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Czesc kobitki!
Pamietacie mnie jeszcze ?No to jestesmy spowrotem w Dublinie. Kolejny super lot, Ania bosko spala. Po powrocie do domku troszke pokrzyczala ale teraz juz sobie ladnie spi w lezaczku i chyba juz sobie przypomniala gdzie jest . Dzisiaj sie zjedzie cale rodzenstwo tz-a zeby ja zobaczyc po tych 3 tygodniach wiec podrzuce ja do mamy tz-a a sama sie zabiore za ogarnianie domku i moze uda mi sie przez chwile odpoczac. Nie dam rady was nadrobic niestety ale postaram sie wbic w temat. Calusy |
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() bodajże marlenka o tym pisała pare dni temu
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Hej skarby
![]() Fifik wymeczony cwiczeniami, jeszcze 1 spotkanie i konczymy rehabilitacje. Kobieta nie byla zadowolona,ze podnosi glowe w ten sposob jak podnosi, dziecko powinno miec rece przed soba,a nie tak jak Fifik zgiete i pod siebie. Podobno wtedy zle cialko pracuje i napiecie jest zle. Ja nie wiem czy oni aby nie przesadzaja?? Powiem Wam,ze mam dosc. On tak sobie swietnie radzi a jak ma wyprostowane przed soba raczki to wcale glowy nie chce podnosic. Jak Wasze dzieciaczki maja raczki jak leza na brzuszkach? Kasienko super,ze lot udany i ,ze jestescie juz w domku! Na pewno masz niezly sajgon teraz a jak sie czujesz kochana??Karolinko jak remoncik?? Montii dzieki juz sie zarejestrowalam Ale wczoraj podjadlas owockow jedz slonce jedz jak Ci tylko smakuje, ja nie przepadam za owocami i w ciazy tez prawie nie jadlam.
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Carol nie wiem jak to jest z dziećmi..widocznie dużżżo nie wiem, bo ja nawet bym nie zwróciła uwagi na to jak ma rączki..podnosi? podnosi !
Masakra nawet nie będę wiedziała kiedy moje dziecko robi coś źle.. nie wiem czy pare lat temu tak zwracali na to uwagę jak teraz. a owoce zajadam wieczorami żeby już nie sięgać po węglowodany co ciężko z tym u mnie, jak mnie dorwie mały głód ale mam fazę na mandarynki więc przyjemne z pożytecznym
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
hej, ja wlasnie wrocilam z Oliwia od okulisty. kilka dni temu przyznala sie, ze nie widzi z tablicy w szkole.
no i musi nosic okulary. nie ma mocnych, tylko -1. za tydzien beda do odbioru. mlody wlasnie usypia na cycu i ja chyba tez pojde spac. co prawda mlody spal dzis z nowu z nami, ale i tak jestem nie wyspana i tak ponuro dzis. zajrze potem ![]() mobtii owoce to tez weglowodany i jesli ktos uwaza na diete, to powinien jesc owoce do poludnia, bo ma wieksze szanse spalic te wegle. a wieczorem powinno sie jesc bialko najlepiej w postaci twarozkow np. wiejski, capri itp.
Edytowane przez Weronisia Czas edycji: 2010-11-05 o 10:44 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

Może teraz już mniej, bo mojej mamie styl się zmienił a i ja wolę inny 

Kazda kobieta od strony mojej mamy rodziła pierwsze dziecko w wieku 20 lat. I zawsze pierwsza była dziewczynka 

no i mimo, że taaak mi się nie chce to zrobię to specjalnie dla was i cyknę se te foto:P ale musicie chwilę poczekac![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
?