![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Re: Reaktywujmy Klub Seniora!
A co z moją propozycją zorganizowania spotkania Klubu 30 i nie tylko, zero odzewu? Może, chociaż spotkają się Wizażanki z Polski centralnej. No to jak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Jestem za! Zorganizujmy spotkanie!
![]()
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
Jakie to miłe,że są starsze i młodsze babeczki. Ja to chyba jestem po środku ze swymi 27 latkami (tylko!!!). Co do forum dla zaawansowanych - niezła myśl, ale bez tworzenia podziałów, bo ja chętnie czytam wypowiedzi nastolatek(wracają wspomnienia
![]() Jeszcze tylko słówko do Nitki -nie dajmy się żakietom i zakichanym mundurkom! Pozdrawiam i miłego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
gagatka napisała:
>Jeszcze tylko słówko do Nitki -nie dajmy się żakietom i >zakichanym mundurkom! Pozdrawiam i miłego dnia. Nie jestem Niteczką lecz zgadzam się w całej rozciągłości - precz z garsoneczkami!!! Fuj. Niech żyje luz!
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
@@@@@@@@@@@
Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2010-08-20 o 01:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
No,no gagatka nie myśl sobie tu -30 też są !!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
Zagadzam się z vilandrą są takie sytuacje że wypada ubrać się elegancko !!! Więc róbmy to kiedy trzeba, a kiedy nie to niech żyją lekkie wygodne łaszki !!!
Dziewczynki skąd bierzecie takie ładne buźki do postów (piszę tu krótko i nie wiem gdzie je znaleźć) !!!! Wybaczcie mi ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
Oj, no właśnie i tu tkwi istota rzeczy, bo gdybym musiała chodzić w "mundurkach" byłabym może ładnie ubraną kobietą, ale kobieta nieszczęśliwą. Ale oczywiście szanuję gust innych... Vilandro, czy na pewno nie ma kostiumiku, który pasaowałbydo Twojej figury? Może jakaś porada stylistki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Fajnie! Fajnie,że 30-tki też są...Powoli do nich dobijam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
agniecha1 napisał(a):
> Dziewczynki skąd bierzecie takie ładne buźki do postów (piszę tu krótko i nie wiem gdzie je znaleźć) !!!! Wybaczcie mi ... Na dole strony nad ramką "Odpowiedzialność" jest link "wywoływanie ikonek i uśmieszków", tam sprawdzisz, jak wpisywać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
@@@@@@@@@@@
Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2010-08-20 o 01:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
vilandra napisał(a):
> A ja wręcz przeciwnie, byłabym baaaardzo szczęśliwa. Co do kostiumików dla mnie, niestety, ale nie mogę dostać.Wybieram się na zakupy pełna nadziei no i wracam..... z chandrą. Kiedyś poruszyłam temat ciuszków w 34 rozm. Pociechą jest dla mnie, że nie jestem sama z tym problemem. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
@@@@@@@@@@@
Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2010-08-20 o 01:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
gagatko miałam na myśli minus 30 !!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
gagatko miałam na myśli minus 30 !!!
![]() Babciu dzięki za podpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Z ciuszkami jest tak, że fajnie mieć wybór np. dziś jestem elegancka, a jutro idę do pracy na sportowo. A ja miałam tylko te nieszczęsne garnitury. Jak mnie chłopak chciał wyciągnąć na imprezę broniłam się rękami i nogami, bo co miałam iść w garniturze>
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Co nowego w Klubie Seniora? Zapuściłam się straszliwie, w ogóle nie śledzę wydarzeń kosmetycznych z powodu braku czasu, czyli wstyd
![]() ![]() Poraźcie zbłąkanej skruszonej wizażance z Kącika Seniora ![]()
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
Apropos ubioru dla 30 tki:
ja kupiłam na swieta 3 pary skarpetek, takich wiecie "kochanych" (w zajaczka z ogonkiem, tygryska tez z odstajacym lekko ogonkiem i pokemona). Przyniosłama do domu i zaczełam je mierzyc, maz oczywiscie stwierzdi ze mam sie w tym z nim nie pokazywac ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
![]() wpisuje sie grzecznie na liste odnosnie utworzenia "forum dla zaawansowanych". Moze nie jestem, az tak czynnie udzielajaca sie wizażanka, ale jak tylko mam chwile w pracy -sledze co sie dzieje na Wizazu ![]() 27 latka Wioletta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
a z 26,5 na karku można sie wpisać?
![]() ![]() No a przede wszystkim zawsze bardzo ceniłam rozmowy ze starszymi koleżankami i zawsze takie miałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
no. no... Wątek drugi rok się ciągnie, a władze nic... To juz pachnie dyskryminacją
![]() serio zaś może jednak dałoby się coś z tym zrobić? Niech tam młódki dyskutują o studniówkach, a dla nas - kącik przeciwzmarszczkowy... Góro kochana, usłysz nas |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Gość
|
Pitipel napisał(a):
> no. no... Wątek drugi rok się ciągnie, a władze nic... To juz pachnie dyskryminacją ![]() > serio zaś może jednak dałoby się coś z tym zrobić? Niech tam młódki dyskutują o studniówkach, a dla nas - kącik przeciwzmarszczkowy... > Góro kochana, usłysz nas Jak zwykle, proszę o: 1. kandydaturę na moderatorkę 2. dokładny tytuł (nazwę) forum 3. dokładny opis forum Wtedy się zastanowimy kiedy, gdzie i jak otworzyć Klub Walki Ze Zmarchą ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Co mogę od siebie:
- tytuł forum: Kącik przeciwzmarszczowy (choć to nazwa bardzo naprędce wymyślona i na pewno zaraz dziweczyny dadzą lepsze nazwy - na moderatorkę zgłosić się nie mogę, bo mnie dużo czasu nie ma, nie mogę codziennie zaglądać na wizaz, zwł. latem, ale na pewno zaraz znajdzie się ktoś chętny - dokładny opis to jużbył w wątkach proszących o takie forum; oczywiście gł. temat to walka ze zmarchami i rozmaite rodzaje broni przeciw tym ostatnim i inne kwestie wieku dojrzałego dziewczyny nieco strsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Re: Zlo :)
zlosliwiec napisał(a):
> Wtedy się zastanowimy kiedy, gdzie i jak otworzyć Klub Walki Ze Zmarchą ![]() > > ![]() Zlośliwku ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Re: Za a nawet przeciw
Jestem ZA!!!
![]() ![]() ![]() ![]() KLUB STARSZEJ Młodzieży czy coś takiego ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Gość
|
Re: Zlo :)
Nutka napisał(a):
> Zlośliwku ![]() ![]() ![]() Ja do starszyzny plemiennej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Nutka napisał(a):
> Jestem ZA!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Mnie też wydaje się, ze taka nazwa nie odnosiłaby sie do żadnej z wizażanek- Proponuję jakąś krótką i zwięzłą nazwę /by mozna ją było umieścić na głównej/ np [i]wiecznie młode piękne dojrzałe kącik / wiecznej/ młodości < A Ty, Nutko, nie podjęłabyś się moderowania?
![]() |
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
Nutka napisał(a):
> Jestem ZA!!! ![]() ![]() ![]() ![]() > KLUB STARSZEJ Młodzieży czy coś takiego ![]() > ![]() Ja rowniez jestem za!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
a może "piękne trzydziestoletnie" albo "piękne trzydziestki", wiadomo będą młodsze (np ja) i starsze uczestniczki ale trzeba jakos mniej więcej uogólnić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
mojave napisał(a):
> a może "piękne trzydziestoletnie" albo "piękne trzydziestki", wiadomo będą młodsze (np ja) i starsze uczestniczki ale trzeba jakos mniej więcej uogólnić ![]() A może "RYCZĄCE CZTERDZIESTKI" ![]() Ahoj ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.