![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Re: Juvit - meldunek poranny
Oczywiście physio idzie na retinA, mniej więcej godzinę po aplikacji retinu.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Oczywiście physio idzie na retinA, mniej więcej godzinę po aplikacji retinu.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
Re: Kuracja odmładzajaca....Wit.C
A ja czytałam kochane moje na jakimś forum, że na jakaś kobitka używa Juvitu połączonego z balsamem na całe ciało i cellulit znikł jej już troche
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
A ja czytałam kochane moje na jakimś forum, że na jakaś kobitka używa Juvitu połączonego z balsamem na całe ciało i cellulit znikł jej już troche
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Tak, na FU to było.
Tylko ile ona tego Juvitu musiała zużyć!!! Ja biorę dziennie 10 kropli i już mam prawie połowę tylko... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Tak, na FU to było.
Tylko ile ona tego Juvitu musiała zużyć!!! Ja biorę dziennie 10 kropli i już mam prawie połowę tylko... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Hej! Przeczytałam o waszej super kuracji i też chciałam zmałpować
![]() ![]() Pozdrawiam i czekam na odpowiedź! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Hej! Przeczytałam o waszej super kuracji i też chciałam zmałpować
![]() ![]() Pozdrawiam i czekam na odpowiedź! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
elimaj napisał(a):
I dadatkowo w moich kroplach jest wersenian disodowy W juvicie też jest w ilości 0,5 mg/ml; juvit C to kwas ascorbinowy w kroplach 100 mg/ml porównaj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
elimaj napisał(a):
I dadatkowo w moich kroplach jest wersenian disodowy W juvicie też jest w ilości 0,5 mg/ml; juvit C to kwas ascorbinowy w kroplach 100 mg/ml porównaj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
No to się zgadza. Z wersenianem. Na moich jest po polsku : kwas askorbowy, a po łacinie acidum ascorbicum. Myślę, że to to samo. Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
No to się zgadza. Z wersenianem. Na moich jest po polsku : kwas askorbowy, a po łacinie acidum ascorbicum. Myślę, że to to samo. Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
Hej!
![]() Na podrażnienia dobry jest Ephiteliale A-Dermy i Dermalibur tej samej firmy. Ephiteliale używałam przy kuracji brevoxylem i bardzo mi pomógł, łagodził już zaraz po zastosowaniu, a Dermalibur jest bardziej treściwy i świeci się po nałóżeniu, ale też pięknie łagodzi. Poczytaj na KWC o nich ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Hej!
![]() Na podrażnienia dobry jest Ephiteliale A-Dermy i Dermalibur tej samej firmy. Ephiteliale używałam przy kuracji brevoxylem i bardzo mi pomógł, łagodził już zaraz po zastosowaniu, a Dermalibur jest bardziej treściwy i świeci się po nałóżeniu, ale też pięknie łagodzi. Poczytaj na KWC o nich ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,jestem tu pierwszy raz,dostałam oczopląsu i mam ochote gnac do apteki po różne specyfiki
![]() Hala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,jestem tu pierwszy raz,dostałam oczopląsu i mam ochote gnac do apteki po różne specyfiki
![]() Hala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Hala, ja też mam naczynka
![]() ![]() Pozdrowienia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Hala, ja też mam naczynka
![]() ![]() Pozdrowienia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
dzieki
![]() A jakiego kremu uzywasz na buzke aktualnie?Ja naczytałam sie o Ysthealu,bo chcialabym tez cos na zmarszczki,bo ostatnio tylko na naczynka uzywam,a wiosna idzie ![]() hala |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
dzieki
![]() A jakiego kremu uzywasz na buzke aktualnie?Ja naczytałam sie o Ysthealu,bo chcialabym tez cos na zmarszczki,bo ostatnio tylko na naczynka uzywam,a wiosna idzie ![]() hala |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Ja na razie myśl o zmarszczkach odsuwam od siebie. Pomyślę o tym później (być może to błąd?). Ostatnio skończyłam Flos-lek do cery naczynkowej, mi on całkiem pasuje. Na wiosnę mam ochotę wrócić do Avonu Multi Boost (chyba tak sie to pisze, taki z witaminami z serii solutions), jeden z dwóch kosmetyków avonu, który uznaje za dobry (drugi to kremik Beautiful morning). Nad Avene, LRP czy tym podobnymi na razie nie myślę (brak kasy
![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Ja na razie myśl o zmarszczkach odsuwam od siebie. Pomyślę o tym później (być może to błąd?). Ostatnio skończyłam Flos-lek do cery naczynkowej, mi on całkiem pasuje. Na wiosnę mam ochotę wrócić do Avonu Multi Boost (chyba tak sie to pisze, taki z witaminami z serii solutions), jeden z dwóch kosmetyków avonu, który uznaje za dobry (drugi to kremik Beautiful morning). Nad Avene, LRP czy tym podobnymi na razie nie myślę (brak kasy
![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Wizja godnej starosci bez jednej zmarchy na promiennym iobliczu - i to za POLDARMO!!! - byla tak sugestywna, ze kupilam (do mojej apteki jeszcze nie dotarlyscie, bo zapas nie wykupiony). Proponuje wrocic do tematu za ok. miesiac, kiedy wszystkie sie juz ponacieramy i zaistnieja pierwsze efekty!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
Wizja godnej starosci bez jednej zmarchy na promiennym iobliczu - i to za POLDARMO!!! - byla tak sugestywna, ze kupilam (do mojej apteki jeszcze nie dotarlyscie, bo zapas nie wykupiony). Proponuje wrocic do tematu za ok. miesiac, kiedy wszystkie sie juz ponacieramy i zaistnieja pierwsze efekty!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Differin używałam na kłopoty z cerą, bo ja mam tak, że jest ona tłustą w stronę trądzikowej, a przy tym bardzo wrażliwa no i już po "30". Co jakiś czas wysypuje mnie różnymi krostami szczególnie na brodzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Differin używałam na kłopoty z cerą, bo ja mam tak, że jest ona tłustą w stronę trądzikowej, a przy tym bardzo wrażliwa no i już po "30". Co jakiś czas wysypuje mnie różnymi krostami szczególnie na brodzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
właśnie 5 minut temu zaaplikowałam sobie po raz pierwszy Juvit... Ale najpierw trochę wypiłam oczywiście
![]() jak narazie czuję lekkie mrowienie... może tak być? Bo ja jeszcze Glyco-A stosuję i Isotrexin... nie pogryzie się z Juvitem? Nie za dużo szczęścia (czyt. mazideł) na buzię na raz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
właśnie 5 minut temu zaaplikowałam sobie po raz pierwszy Juvit... Ale najpierw trochę wypiłam oczywiście
![]() jak narazie czuję lekkie mrowienie... może tak być? Bo ja jeszcze Glyco-A stosuję i Isotrexin... nie pogryzie się z Juvitem? Nie za dużo szczęścia (czyt. mazideł) na buzię na raz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Re: Kuracja odmładzajaca....Wit.C - są już efekty???
No właśnie, trochę już minęło czasu i jak? można już mówić o efektach? Kto wytrwał w regularnym stosowaniu?
buziak :-* czekam na opinie! lotta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Re: Kuracja odmładzajaca....Wit.C - są już efekty???
No właśnie, trochę już minęło czasu i jak? można już mówić o efektach? Kto wytrwał w regularnym stosowaniu?
buziak :-* czekam na opinie! lotta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.