![]() |
#121 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Wolność słowa na forum
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie może być przyzwolenie na to, że ktoś jest tu długo to moze robić co chce. A moderator to też człowiek (chociaż niektórzy o tym zapominają) i takie pomówienie nie jest dla niego fajne.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
dziewczyna ewidentnie szukala zaczepki i tyle jakby chciala tu byc to by tu teraz byla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Dodam od siebie słówko, bo aż burzy mi się krew. To ja poprosiłam Złosia, żeby zdjął warunkowo userce bana stałego. Na ogół zawsze przychylamy się do prośby, jak user widzi swój błąd i chce mieć drugą szansę.
Niestety to co napisała na forum Axaxax, dla mnie jest jak policzek Cytat:
Poświęciliśmy temu serwisowi już 10 lat życia a pracy jest coraz więcej, bo i skala przedsięwzięcia nieporównywalna z tym co było na początku. To nie jest zabawa w piaskownicy ![]() Na szczęście jest mnóstwo Wizazanek, które zamiast szkalować pomagają, proponują zmiany i podpowiadają co zrobić, żeby serwis był coraz lepszy. I nie mówię tu tylko o moderatorach. Tego na pewno nie można powiedzieć o Axaxax. Miała szansę, nie uszanowała panujących tu zasad. Przykro mi, ale jej nie przywrócę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
moze ja jestem slepa ale nie widze powodu do bana
![]() ![]() ![]() ![]() niewiem za co "dama pikowa " dostala bana stalego ..jak dla mnie to za nic..
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2010-11-09 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aga,czapki z głów za to co zrobiliście ale wg mnie za bardzo bierzesz do siebie słowa obcych osób tym bardziej ,że jak sama zauważasz są dziewczyny które pomagają ,wspierają i ja jestem pełna podziwu .Wiem ,że i z mojej strony padło kilka przykrych słów na różne tematy na forum ,w mojej opinii nie słusznie dostałam pkt lub bany. Ale forum jest dla ludzi nie odwrotnie a banowanie za własne zdanie jest ograniczaniem wolności słowa ,tekst nie był wulgarny . Czasami nie warto czytać między wierszami bo często tam nic nie ma. Znasz życie i pewnie nie raz dostałaś różne policzki od ludzi i życia jak każdy z nas. Czasami dostajemy kopa mimo starania się i czujemy sie nie docenieni mimo poświęcenia tej rzeczy lat ,czasu,pracy. Dystans to jest to czego potrzeba w życiu i na forum. Pzdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam trochę postów Axy i szczerze nie dziwi mnie jej ban. Tylko zastanawia mnie po co te tematy.. Rozumiem jakby to było jej pierwsze przewinienie, ale ona juz raz miała bana i nic sobie z tego nie zrobiła. Pomijam fakt założenia przez nią forum "Anty wizaż".
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Podpisuję się dwoma łapkami pod słowami paula78
![]() I pytanie do Agi albo Złośliwca... za co właściwie Dama dostała bana STAŁEGO? Bo to, że np. zdenerwowaliście się całą tą dyskusją to jak najbardziej jestem w stanie zrozumieć, ale przecież ta dziewczyna na forum nie rozrabiała etc, więc czemu nie tymczasowy? Przeczytałam po raz kolejny jej wszystkie posty i owszem, były pełne emocji i pisane w złości, ale regulaminu chyba nie złamała... Pytam, bo zabraliście nam kolejną znajomą z forum i trochę tak dziwnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
... choć nie Westwood
|
Wiecie, jeśli nie podoba mi się jakaś knajpa i mam o niej złe zdanie to po prostu do niej nie przychodzę, nawet jeśli bywają tam moi znajomi. Zawsze z nimi mogę się spotkać gdzie indziej, prawda?
Cytat:
![]() Jasne, pod warunkiem, że nie obraża się innych.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
imiennie i nikowo sie nie wyrazila
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli tak jak pisałam kącik wzajemnej adoracji...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
... choć nie Westwood
|
Nie no jasne, bo przecież nikt nie wie kto jest administracją forum a będąc na forum "wizaż" i mówiąc o wizażu wcale nie mówi o forum... no, proszę Cię...
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#134 |
BAN stały
|
nie chce mi się czytac wątku, przepraszam, potem sobie go z ciekawości nadrobię, ale się w nim wypowiem, bo tak się składa, że właśnie wczoraj w nocy zajrzałam na techniczne, i widzialam zarówno apel Neciaka i wizażanek, i zajrzałam do rzeczonego wątku i troszkę go przejrzalam.
Nie chciałam się wypowiadać, tak ogólnie, no bo po co, nie chciałam bruździć, pomyslałam sobie, dziewczyny wojuja, no to może i co wywojują, na zdrowie, niezłośliwie mówię, ale skoro temat już jest, poruszany, i widze, że Zło i Aga tu sa więc chyba swoje opinie już wyrazili /na technicznym tez jeszcze nie bylam/, ale na temat - to powiem tylko tyle, że na miejscu admina nie cofnęłabym bana, chyba, że miałabym bardzo dobry humor. Haselka w rodzaju, że ktoś sie chce nachapać bynajmniej nie brzmią jak, że tak powiem, opinia (pomijając, że nie wiem, czy Wy /edit: tamto dziewczę/ macie /masz/ po 10 lat? To jest takie dziwne, że portale internetowe generują zyski?), po drugie, po cholerę ktoś chce zdjęcia bana i korzysta z cofnięcia blokady, jak musi sobie popisac, że kiedyś było lepiej a teraz to już tylko na gorsze. Jak się nie podoba to żaden problem załozyć własne forum i na nim się udzielac. ktoś tam pisał na technicznym, że post był kulturny, jak on był taki kulturny, to ''jedzie mi tu czołg''. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-11-09 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
wyobraz sobie ze ja niewiem kto "rzadzi" wizazem tak samo jak niewiem kto "rzadzi" NK badz kafeteria
![]() ![]() beeeeeez przesadyzmu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#136 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba nie mówisz tego poważnie? Przecież ci obcy ludzie to są prawdziwe osoby. To są ludzie, którzy są użytkownikami strony i forum, które tworzyła Agnieszka, więc jak ich słowa mogłyby jej nie obchodzić? Przecież wszystko to, co robiła i wciąż robi, to jest dla nas - dla użytkowników - nie robi tego dla siebie. Oczywiście, że nie każdy musi być zadowolony, bo wszystkim dogodzić się nie da, ale krytykę można wyrazić w konstruktywny sposób a nie w taki o jakim mowa w tym wątku. (i wiesz, jak ktoś jest tak odważny, żeby się pokusić o wydawanie takich opinii to szkoda, że zabrakło tej odwagi, żeby się pod swoimi własnymi słowami podpisać imieniem i nazwiskiem, bo przecież wypowiadała się ta wizażanka o konkretnych nie-anonimowych osobach). Czy naprawdę dojdzie do tego, że wyraz "kultura" będzie niedługo reliktem przeszłości? ![]() ![]() ![]() (odnośnie wytłuszczonego: przeczytaj cały wątek, bo nawet nie wiesz za co ten ban tak naprawdę, a zostało to już wytłumaczone)
![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Ludzie, Wy NAPRAWDĘ nie macie czym się zajmować?
![]()
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Nikt ci nie każe sprawdzać listy moderatorów, bez przesadyzmu. Wystarczy, że będziesz znać regulamin (i się do niego stosować, oczywiście)
Edytowane przez Fresa Czas edycji: 2010-11-09 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
... choć nie Westwood
|
Onet to nie forum i jest na tyle "szeroki", że raczej prowadzący nie widzą co kto o nich powiedział, natomiast na Wizażu, co właśnie widać, Administracja ma wgląd do naszych wiadomości i wątków. Na każdym forum prowadzonym, a nie pozostawionym samemu sobie, to tak, też Cię zbanują/wywalą/dadzą punkty karne.
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ban stały za co? Żartujecie sobie z ludzi? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fresa, ty tak na poważnie ? Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2010-11-09 o 19:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dwa, Axa się zachowała gorzej jak w przedszkolu, 'proszenie' o odwołanie bana jest bardziej dziecinne jak w przedszkolu. ![]()
![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
nie roztrzasam przypadku axy tylko 'damy pikowej'
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
"dama" również nie wyrażała się w tym wątku nie najlepiej o wizażu, a nawet popierała słowa axy, więc została ukarana tak samo jak ona.
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
chciałam sie nie odzywać, ale powiem tylko tak:
gdybym stworzyła coś co staje sie moja pasja, praca, gdybym wkladala cale serce od poczatku ( mozna bylo posledzic historie przy okazji konkursu 10-lecia) a nagle po np. 6 latach rejestruje mi sie jakas laska i mnie obraza raz ( bo mi by raz juz wystarczyl), ale jakos lamie sie i ja przywracam, a ona obraza mnie drugi raz no to JA NIE WIEM NAD CZYM MIALABYM SIE ZASTANAWIAC- nie podoba Ci sie u mnie to narazie. jak zle sie zachowujesz na imprezie to ochroniarz Cie wyprowadza, proste ( durny przyklad wiem, ale pokazujacy sedno sprawy moim zdaniem). Niektóre z Was traktują to forum jak swoje prywatne gadu gadu czy cos tym podobnego. jakby nie bylo jestescie u kogos. mysle, ze za przeslanie sobie mailem uwag, ze sie komus nie podoba forma utrzymywania porządku na forum nie dostaje sie bana ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.