Wolność słowa na forum - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-09, 17:46   #121
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Dot.: Wolność słowa na forum

Cytat:
Napisane przez gramwzielone Pokaż wiadomość
To był tytuł artykułu.

Rozumiem co zostało tam napisane i rozumiem również czym jest "przejęcie", "zakup udziałów większościowych". Moja wypowiedź dotyczyła tylko postów dotyczących tego kto jest właścicielem Wizażu. Nie wnikam w sytuację z Ax bo nie wiem jak to wszystko wyglądało.
Twój post dotyczył raczej kwestii finansowych wolności słowa, ale zostawmy to na boku
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-09, 17:51   #122
Nektaryna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Nie mówię, że źle że jesteś, tylko tak piszesz jakbyś się przejmowała tym, że my tak przeżywamy bana
Jako osoba neutralna mogę wam powiedzieć, że nie ma czego przeżywać. Widze że lubiłyście tamtą wizazankę ale mówi się trudno to ona nie dotrzymała słowa. Zakładanie kolejnych wątków nic tu nie da, a widzę że kogoś w tym wątku poniosło i tez dostał bana.
Nie może być przyzwolenie na to, że ktoś jest tu długo to moze robić co chce.
A moderator to też człowiek (chociaż niektórzy o tym zapominają) i takie pomówienie nie jest dla niego fajne.
Stary 2010-11-09, 17:55   #123
beasz26
Raczkowanie

dziewczyna ewidentnie szukala zaczepki i tyle jakby chciala tu byc to by tu teraz byla
beasz26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-09, 18:01   #124
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Dodam od siebie słówko, bo aż burzy mi się krew. To ja poprosiłam Złosia, żeby zdjął warunkowo userce bana stałego. Na ogół zawsze przychylamy się do prośby, jak user widzi swój błąd i chce mieć drugą szansę.
Niestety to co napisała na forum Axaxax, dla mnie jest jak policzek

Cytat:
"Może nawet nie to, że za dużo. Myślę, że tu jest raczej brak umiejętności radzenia sobie z forum od strony administratorów i modów. Albo jest ich za mało. No ale jak chce się trzepać kasę, a nie mieć satysfakcję że stworzyło się coś takiego, to nie ma się co dziwić, że jest tu tak jak jest... "
To nie jest krytyka, tylko chamski atak. "wzięli kasę i mają teraz wszystko w dupie..."
Poświęciliśmy temu serwisowi już 10 lat życia a pracy jest coraz więcej, bo i skala przedsięwzięcia nieporównywalna z tym co było na początku. To nie jest zabawa w piaskownicy
Na szczęście jest mnóstwo Wizazanek, które zamiast szkalować pomagają, proponują zmiany i podpowiadają co zrobić, żeby serwis był coraz lepszy. I nie mówię tu tylko o moderatorach.
Tego na pewno nie można powiedzieć o Axaxax. Miała szansę, nie uszanowała panujących tu zasad. Przykro mi, ale jej nie przywrócę.
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-09, 18:53   #125
caskada
Zakorzenienie

moze ja jestem slepa ale nie widze powodu do bana dla mnie powodem byloby uzycie niewlasciwych slow i obrazenie drugiej osoby jej mienia a tu kolezanka zwyczajnie powiedziala co mysli o "wizaz" a kazdy moze myslec i powiedziec co chce chyba
niewiem za co "dama pikowa " dostala bana stalego ..jak dla mnie to za nic..

Edytowane przez caskada
Czas edycji: 2010-11-09 o 19:08
caskada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-09, 18:55   #126
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaZ Pokaż wiadomość
Dodam od siebie słówko, bo aż burzy mi się krew. To ja poprosiłam Złosia, żeby zdjął warunkowo userce bana stałego. Na ogół zawsze przychylamy się do prośby, jak user widzi swój błąd i chce mieć drugą szansę.
Niestety to co napisała na forum Axaxax, dla mnie jest jak policzek

To nie jest krytyka, tylko chamski atak. "wzięli kasę i mają teraz wszystko w dupie..."
Poświęciliśmy temu serwisowi już 10 lat życia a pracy jest coraz więcej, bo i skala przedsięwzięcia nieporównywalna z tym co było na początku. To nie jest zabawa w piaskownicy
Na szczęście jest mnóstwo Wizazanek, które zamiast szkalować pomagają, proponują zmiany i podpowiadają co zrobić, żeby serwis był coraz lepszy. I nie mówię tu tylko o moderatorach.
Tego na pewno nie można powiedzieć o Axaxax. Miała szansę, nie uszanowała panujących tu zasad. Przykro mi, ale jej nie przywrócę.

Aga,czapki z głów za to co zrobiliście ale wg mnie za bardzo bierzesz do siebie słowa obcych osób tym bardziej ,że jak sama zauważasz są dziewczyny które pomagają ,wspierają i ja jestem pełna podziwu .Wiem ,że i z mojej strony padło kilka przykrych słów na różne tematy na forum ,w mojej opinii nie słusznie dostałam pkt lub bany.
Ale forum jest dla ludzi nie odwrotnie a banowanie za własne zdanie jest ograniczaniem wolności słowa ,tekst nie był wulgarny .
Czasami nie warto czytać między wierszami bo często tam nic nie ma.

Znasz życie i pewnie nie raz dostałaś różne policzki od ludzi i życia jak każdy z nas.
Czasami dostajemy kopa mimo starania się i czujemy sie nie docenieni mimo poświęcenia tej rzeczy lat ,czasu,pracy.

Dystans to jest to czego potrzeba w życiu i na forum.
Pzdr

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-09, 18:59   #127
Flaviek
Zakorzenienie

Przeczytałam trochę postów Axy i szczerze nie dziwi mnie jej ban. Tylko zastanawia mnie po co te tematy.. Rozumiem jakby to było jej pierwsze przewinienie, ale ona juz raz miała bana i nic sobie z tego nie zrobiła. Pomijam fakt założenia przez nią forum "Anty wizaż".
Flaviek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-09, 19:06   #128
Vixy
Rozeznanie

Podpisuję się dwoma łapkami pod słowami paula78

I pytanie do Agi albo Złośliwca... za co właściwie Dama dostała bana STAŁEGO?
Bo to, że np. zdenerwowaliście się całą tą dyskusją to jak najbardziej jestem w stanie zrozumieć, ale przecież ta dziewczyna na forum nie rozrabiała etc, więc czemu nie tymczasowy?
Przeczytałam po raz kolejny jej wszystkie posty i owszem, były pełne emocji i pisane w złości, ale regulaminu chyba nie złamała...
Pytam, bo zabraliście nam kolejną znajomą z forum i trochę tak dziwnie.
Vixy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-09, 19:13   #129
Vivienne
... choć nie Westwood

Wiecie, jeśli nie podoba mi się jakaś knajpa i mam o niej złe zdanie to po prostu do niej nie przychodzę, nawet jeśli bywają tam moi znajomi. Zawsze z nimi mogę się spotkać gdzie indziej, prawda?

Cytat:
Napisane przez caskada Pokaż wiadomość
dla mnie powodem byloby uzycie niewlasciwych slow i obrazenie drugiej osoby jej mienia
No to właśnie?

Cytat:
a tu kolezanka zwyczajnie powiedziala co mysli o "wizaz" a kazdy moze myslec i powiedziec co chce chyba
Jasne, pod warunkiem, że nie obraża się innych.

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-09, 19:15   #130
caskada
Zakorzenienie

imiennie i nikowo sie nie wyrazila a ogolnie "wizaz" a to szerokie okreslenie
Stary 2010-11-09, 19:19   #131
Nektaryna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vixy Pokaż wiadomość
Podpisuję się dwoma łapkami pod słowami paula78

I pytanie do Agi albo Złośliwca... za co właściwie Dama dostała bana STAŁEGO?
Bo to, że np. zdenerwowaliście się całą tą dyskusją to jak najbardziej jestem w stanie zrozumieć, ale przecież ta dziewczyna na forum nie rozrabiała etc, więc czemu nie tymczasowy?
Przeczytałam po raz kolejny jej wszystkie posty i owszem, były pełne emocji i pisane w złości, ale regulaminu chyba nie złamała...
Pytam, bo zabraliście nam kolejną znajomą z forum i trochę tak dziwnie.
A ja właśnie sobie czytam posty zbanowanych wizazanek i widzę że to dobre koleżanki i wątku Niemfomanki nabijały się z wizazanek z innych wątków (w sposób łamiący regulamin i bana za to nie dostały). Jak mają problem to nich powiedzą komus wprost że jest "rozpieszczoną babą" i się podciecały że kogoś zwyzywają.
Czyli tak jak pisałam kącik wzajemnej adoracji...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-09, 19:27   #132
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Nie no jasne, bo przecież nikt nie wie kto jest administracją forum a będąc na forum "wizaż" i mówiąc o wizażu wcale nie mówi o forum... no, proszę Cię...

Stanisław Lem

Stary 2010-11-09, 19:38   #133
boinnenazwybylyzajete
Zakorzenienie

Cytat:
jak w domu "nowaków" powiem, że "nowakowie" są niewychowani to, co? nadal będzie to szerookie określenie?

Mother
Tell your children not to walk my way
Tell your children not to hear my words
boinnenazwybylyzajete jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-09, 19:38   #134
Hultaj
BAN stały

nie chce mi się czytac wątku, przepraszam, potem sobie go z ciekawości nadrobię, ale się w nim wypowiem, bo tak się składa, że właśnie wczoraj w nocy zajrzałam na techniczne, i widzialam zarówno apel Neciaka i wizażanek, i zajrzałam do rzeczonego wątku i troszkę go przejrzalam.
Nie chciałam się wypowiadać, tak ogólnie, no bo po co, nie chciałam bruździć, pomyslałam sobie, dziewczyny wojuja, no to może i co wywojują, na zdrowie, niezłośliwie mówię, ale skoro temat już jest, poruszany, i widze, że Zło i Aga tu sa więc chyba swoje opinie już wyrazili /na technicznym tez jeszcze nie bylam/, ale na temat - to powiem tylko tyle, że na miejscu admina nie cofnęłabym bana, chyba, że miałabym bardzo dobry humor.
Haselka w rodzaju, że ktoś sie chce nachapać bynajmniej nie brzmią jak, że tak powiem, opinia (pomijając, że nie wiem, czy Wy /edit: tamto dziewczę/ macie /masz/ po 10 lat? To jest takie dziwne, że portale internetowe generują zyski?), po drugie, po cholerę ktoś chce zdjęcia bana i korzysta z cofnięcia blokady, jak musi sobie popisac, że kiedyś było lepiej a teraz to już tylko na gorsze. Jak się nie podoba to żaden problem załozyć własne forum i na nim się udzielac. ktoś tam pisał na technicznym, że post był kulturny, jak on był taki kulturny, to ''jedzie mi tu czołg''. I jeszcze te fochy na modów w tle. To tyle odnosnie samego zarzewia;-) tej sytuacji, wątek z dzisiaj sobie oczywiście poczytam, bo widze już, że i coraz to znakomitsze kąski w nim leca. Banów czy karniaków się spodziewałam (mówię o watku nimfomanek czy jak mu tam, tego jeszcze nie znam), zobaczę sobie, czy mi się udało gdzieś coś przywróżyć. Pozdrawiam.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2010-11-09 o 19:44
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-09, 19:39   #135
caskada
Zakorzenienie

wyobraz sobie ze ja niewiem kto "rzadzi" wizazem tak samo jak niewiem kto "rzadzi" NK badz kafeteria wchodze na forum pogadac poszukac ciekawostek dowiedziec sie czegos wiecej a nie sprawdzac liste moderatorow
beeeeeez przesadyzmu wiecej luzu do slowa i ludzi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-09, 19:40   #136
Hultaj
BAN stały

Cytat:
jak w domu "nowaków" powiem, że "nowakowie" są niewychowani to, co?
no to to, że takie rzeczy to sobie możesz mowić poza domem 'nowaków', bo normalnie to bys np. została wyproszona, z tego domu, co to go sobie tak cudnie komplimentujesz.
Stary 2010-11-09, 19:41   #137
caskada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boinnenazwybylyzajete Pokaż wiadomość
jak w domu "nowaków" powiem, że "nowakowie" są niewychowani to, co? nadal będzie to szerookie określenie?
jak powiem ze onet jest do bani to tez mi go zablokuja podalas przyklad rodem z przedszkola
Stary 2010-11-09, 19:42   #138
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Aga,czapki z głów za to co zrobiliście ale wg mnie za bardzo bierzesz do siebie słowa obcych osób tym bardziej ,że jak sama zauważasz są dziewczyny które pomagają ,wspierają i ja jestem pełna podziwu .Wiem ,że i z mojej strony padło kilka przykrych słów na różne tematy na forum ,w mojej opinii nie słusznie dostałam pkt lub bany.
Ale forum jest dla ludzi nie odwrotnie a banowanie za własne zdanie jest ograniczaniem wolności słowa ,tekst nie był wulgarny .
Czasami nie warto czytać między wierszami bo często tam nic nie ma.

Znasz życie i pewnie nie raz dostałaś różne policzki od ludzi i życia jak każdy z nas.
Czasami dostajemy kopa mimo starania się i czujemy sie nie docenieni mimo poświęcenia tej rzeczy lat ,czasu,pracy.

Dystans to jest to czego potrzeba w życiu i na forum.
Pzdr
Paula
Chyba nie mówisz tego poważnie?

Przecież ci obcy ludzie to są prawdziwe osoby. To są ludzie, którzy są użytkownikami strony i forum, które tworzyła Agnieszka, więc jak ich słowa mogłyby jej nie obchodzić?
Przecież wszystko to, co robiła i wciąż robi, to jest dla nas - dla użytkowników - nie robi tego dla siebie.
Oczywiście, że nie każdy musi być zadowolony, bo wszystkim dogodzić się nie da, ale krytykę można wyrazić w konstruktywny sposób a nie w taki o jakim mowa w tym wątku.

(i wiesz, jak ktoś jest tak odważny, żeby się pokusić o wydawanie takich opinii to szkoda, że zabrakło tej odwagi, żeby się pod swoimi własnymi słowami podpisać imieniem i nazwiskiem, bo przecież wypowiadała się ta wizażanka o konkretnych nie-anonimowych osobach).

Czy naprawdę dojdzie do tego, że wyraz "kultura" będzie niedługo reliktem przeszłości?

(odnośnie wytłuszczonego: przeczytaj cały wątek, bo nawet nie wiesz za co ten ban tak naprawdę, a zostało to już wytłumaczone)

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-09, 19:44   #139
Ponura
Wtajemniczenie

Ludzie, Wy NAPRAWDĘ nie macie czym się zajmować?

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-09, 19:45   #140
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
wyobraz sobie ze ja niewiem kto "rzadzi" wizazem tak samo jak niewiem kto "rzadzi" NK badz kafeteria wchodze na forum pogadac poszukac ciekawostek dowiedziec sie czegos wiecej a nie sprawdzac liste moderatorow
beeeeeez przesadyzmu wiecej luzu do slowa i ludzi
Nikt ci nie każe sprawdzać listy moderatorów, bez przesadyzmu. Wystarczy, że będziesz znać regulamin (i się do niego stosować, oczywiście)

Edytowane przez Fresa
Czas edycji: 2010-11-09 o 19:46
Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-09, 19:46   #141
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
jak powiem ze onet jest do bani to tez mi go zablokuja podalas przyklad rodem z przedszkola
Onet to nie forum i jest na tyle "szeroki", że raczej prowadzący nie widzą co kto o nich powiedział, natomiast na Wizażu, co właśnie widać, Administracja ma wgląd do naszych wiadomości i wątków. Na każdym forum prowadzonym, a nie pozostawionym samemu sobie, to tak, też Cię zbanują/wywalą/dadzą punkty karne.

Stanisław Lem

Stary 2010-11-09, 19:51   #142
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
Ludzie, Wy NAPRAWDĘ nie macie czym się zajmować?
Viva la revolucion
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-09, 19:52   #143
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cerveza Pokaż wiadomość
"W bardzo złym tonie jest zwracanie dyskutantom uwagi na literówki, błędy ortograficzne i gramatyczne, i robienie tego na forum publicznym. Jeśli zrobisz to w sposób prześmiewczy, licz się na punktem karnym. O stopniu kary - „upomnienie lub punkt karny”, decyduje moderator."

Może faktycznie, kulturalnie można, ale co to znaczy w tym momencie kulturalnie?

Coś takiego : "Pani serdecznie wybaczy, w drugiej linijce rzeczone słowo winno zawierać 'ó' zamiast 'u'. Pozdrawiam"
?

W złym tonie, jest moim zdaniem, wypowiadać się na publicznym forum i nie znać zasad ortografii, a nie zwrócenie komuś uwagi, na to, że coś źle napisał.

Naprawdę jest niefajne, to przyzwolenie na błędy, bo czasem jak posiedzę dłużej na wizażu i później mam coś do napisania, to się sama łapię na tym, że napiszę coś źle i poprawiam. Bo jestem wzrokowcem, patrzę na wyraz i później mi się przypomina, tylko, że ten źle napisany A przecież tu sporo osób w wieku licealnym, też się napatrzą na orty i później zdziwienie w szkole, czy na maturze, że polskie dzieci nie potrafią pisać.

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-09, 19:52   #144
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
Obrończyni Dobrego Imienia Wizażu? Ja jeszcze nigdy nie kliknęłam

jak juz pisałam (czytanie ze zrozumieniem) wiem to z jednego posta pewnej Wizażanki dawno temu.

Ale Kochana, co tam było takiego obraźliwego? Że sobie nie radzą z forum? Że lecą na kasę? Zdanie na czyjś temat jak każde inne. Ciekawa jestem, czy gdybym napisała takiego posta na np. Twój temat, czy bym została zbanowana za obrażanie... czy ten sposób tyczy się tylko wybranych...

a według regulaminu powinna być. W takim razie notorycznie jest łamany regulamin, i to przez Admina i Moderatorów. Bo jest wyraźnie napisane, ze takie treści będą usuwane.

Do której pory? Mam śledzić wszystkie bany??

Co do kultury: wypadałoby napisać "Ty"
Cytat:
4. Wyjątkowo przyznajemy użytkownikowi od razu BAN stały lub status SPAMERA z pominięciem gradacji upomnień, jeśli:

* bez uzasadnienia edytuje on masowo swoje posty, niszcząc w ten sposób zawartość forum lub KWC,
* używa on wyjątkowo parszywego słownictwa obrażając inne użytkowniczki forum,
* pierwszy i jedyny post użytkownika jest reklamą. SPAMER jest również statusem stałym, który może znieść tylko administrator po uprzedniej korespondencji ze spamerem.
* przypadki łamania tych samych punktów regulaminu przez klony zbanowanych userów – ewidentny trolizm!
Gdzie tutaj ma to odniesienie się pytam?!
Ban stały za co? Żartujecie sobie z ludzi?
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-09, 19:56   #145
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Paula
Chyba nie mówisz tego poważnie?

Przecież ci obcy ludzie to są prawdziwe osoby. To są ludzie, którzy są użytkownikami strony i forum, które tworzyła Agnieszka, więc jak ich słowa mogłyby jej nie obchodzić?
Przecież wszystko to, co robiła i wciąż robi, to jest dla nas - dla użytkowników - nie robi tego dla siebie.

Fresa, ty tak na poważnie ?

Edytowane przez paula78
Czas edycji: 2010-11-09 o 19:58
paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-09, 19:56   #146
Hultaj
BAN stały

Cytat:
Że sobie nie radzą z forum? Że lecą na kasę?
z forum sobie radzą, skoro forum ma 7 czy 8 lat, czy może sam wizaz, nieważne, natomiast powiedzieć o kimś, że leci na kasę nie jest chamskie i obraźliwe? No fajnie.
Stary 2010-11-09, 20:16   #147
boinnenazwybylyzajete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
no to to, że takie rzeczy to sobie możesz mowić poza domem 'nowaków', bo normalnie to bys np. została wyproszona, z tego domu, co to go sobie tak cudnie komplimentujesz.
Cytat:
Patrz wyżej, to raz, Hultaj dobrze napisał.
Dwa, Axa się zachowała gorzej jak w przedszkolu, 'proszenie' o odwołanie bana jest bardziej dziecinne jak w przedszkolu.

Mother
Stary 2010-11-09, 20:26   #148
caskada
Zakorzenienie

nie roztrzasam przypadku axy tylko 'damy pikowej' i nie widze zeby ta ostatnia zlamala regulamin

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
z forum sobie radzą, skoro forum ma 7 czy 8 lat, czy może sam wizaz, nieważne, natomiast powiedzieć o kimś, że leci na kasę nie jest chamskie i obraźliwe? No fajnie.
gorsze rzeczy potrafia pisac niektorzy i dostaja tylko ostrzezenie badz wogole nic
Stary 2010-11-09, 20:30   #149
boinnenazwybylyzajete
Zakorzenienie

Cytat:
nie roztrzasam przypadku axy tylko 'damy pikowej' i nie widze zeby ta ostatnia zlamala regulamin
"dama" również nie wyrażała się w tym wątku nie najlepiej o wizażu, a nawet popierała słowa axy, więc została ukarana tak samo jak ona.

Mother
Stary 2010-11-09, 20:30   #150
crescent
Zakorzenienie

chciałam sie nie odzywać, ale powiem tylko tak:

gdybym stworzyła coś co staje sie moja pasja, praca, gdybym wkladala cale serce od poczatku ( mozna bylo posledzic historie przy okazji konkursu 10-lecia) a nagle po np. 6 latach rejestruje mi sie jakas laska i mnie obraza raz ( bo mi by raz juz wystarczyl), ale jakos lamie sie i ja przywracam, a ona obraza mnie drugi raz no to JA NIE WIEM NAD CZYM MIALABYM SIE ZASTANAWIAC- nie podoba Ci sie u mnie to narazie.
jak zle sie zachowujesz na imprezie to ochroniarz Cie wyprowadza, proste ( durny przyklad wiem, ale pokazujacy sedno sprawy moim zdaniem).

Niektóre z Was traktują to forum jak swoje prywatne gadu gadu czy cos tym podobnego. jakby nie bylo jestescie u kogos. mysle, ze za przeslanie sobie mailem uwag, ze sie komus nie podoba forma utrzymywania porządku na forum nie dostaje sie bana jednak robiąc to publicznie ( czyt. przytoczony art. ustawy przez złośliwca) już nie tylko bana mozna dostać

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości