![]() |
#121 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
Mam okropne problemy ze wstawaniem. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2010-11-21 o 11:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
fuksjaa może pomogłyby jakieś witaminki?
![]() Znów dziś piękne słońce u mnie. Kot aż poszedł się powygrzewać, nie chce w domu usiedzieć ![]()
#123 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja łykam raz na kilka dni magnez z B6, wtedy gdy czuję się ospała i nie mam siły do pracy.
![]() |
#125 |
po prostu Em :)
|
fuksja, mam ten sam problem, w tym tygodniu zaspałam już dwa razy.
![]()
![]() |
#126 |
lipiec na maksa!!! :)
|
ja biorę Bodymax i muszę powiedzieć, że jest trochę lepiej
![]()
![]() |
#127 | |
|
Cytat:
Ja tak mam codziennie, nawet jak zaczynam później. Nie wiem co się dzieje, bo nigdy tak nie miałam. ![]() Rozejrzę się, dzięki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
fuksjaa mnie magnez pomaga, ale na pewno nie powinno się go pić na wieczór, bo ciężko sie po nim śpi. Tzn. ja mam problem żeby zasnąć jak zażyję go wieczorem, ale to pewnie dlatego, że mózg chce pracować a nie odpoczywać
![]() Poza tym magnez pomaga na stresy, których mam dużo w pracy i na słodycze mnie nie ciągnie też tak bardzo. A zwłaszcza na czekoladę, która magnez zawiera.
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj była noc wyprzedaży, ale nic szczególnego nie znalazłam dla siebie. W Douglasie było -20% i skusiłam się tylko na cienie i kredkę z limitowanki Metallic Essence. Miałam w koszyczku też najciemniejszy lakier + magnesik, ale stwierdziłam: "eee, bez sensu" i odłożyłam ![]() W Naturze kupiłam czerowny lakier Pierre rene.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-11-21 o 14:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale szczerze mówiąc te raz na kilka dni to za mało. O wiele za mało ![]()
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2010-11-21 o 21:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | ||
Zakorzenienie
|
Iiii, nic dla mnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ankietowanie wyborców było nawet ok, tyle, że komisja nas (z siostrą pracowałam razem) nie wpuściła na teren budynku i marzłyśmy 14 godzin, dobrze, że auto wzięłyśmy to się zmieniałyśmy chociaż. A ja jeszcze nie doleczona, oby się to jutro jakimś atakiem nie skończyło ![]() ![]() Muszę rano zmienić manicure, chyba mam ochotę na wampową śliwkę. Odstawiłam letni podkład- i tak dość długo nie był wcale za ciemny. Nic się nie chce kończyć ![]() Padam na twarz ![]()
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do działania na PMS - nie zauważyłam by mi pomagał.
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam w komisji, na szczęście 3 minuty na nogach inaczej nie zdecydowałabym się na poranną zmianę, zwłaszcza, że w sobotę byłam na wyprzedazy nocnej. Mam starty lakier na końcówkach od tej całej "makulatury" ![]() Obawiałam się liczenia do późnej nocy, ale mimo całkiem niezłej frekwencji poszło nam sprawnie i o 1.15 byłam już w domu ![]() ![]() Podobało mi się i chętnie pójdę przy następnej okazji. Niestety nie będzie II tury więc i kolejna dodadkowa kaska nie wpadnie ![]() Dostałam 2 paczuchy ![]() ![]() Później dostałam paczkę od Hexxany a w niej 5 lakierów które zamiawiałam na TD (1 nie przyszedł więc czekam dalej) + kuracja 3 w 1 z shea i imbirem z Avonu PS, Far Away + zupełnie niespodziewanie brązer i róż z Everyday Minerals, krem do stóp cynamonowy Oriflame i wode termalną Vichy na wypróbowanie + kilka próbek. ![]() Na blogu mam już ponad 100 obserwatorów, więc biorę się za post dotyczacy giveaway ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-11-22 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A mama z kolei była głównym informatykiem u siebie w szkole i wróciła o 4 rano, masakra. Padam, a jeszcze lecę na ćwiczenia teraz ![]()
![]() |
#135 | ||
|
Cytat:
![]() W sumie chyba mam niedobory, bo ostatnio często łapią mnie skurcze w stopach i łydkach. Ostatnio jak byłam z TŻem w kinie to niespodziewanie mnie trzasnęło. ![]() A jak bossy napisała, że łagodzi objawy pms to już w ogóle super. ![]() Cytat:
![]() ![]() Ojejku, to późno masz ćwiczenia.. Miałam dziś koszmarny dzień, padam na twarz i mam zły nastrój. Na pocieszenie oglądam sobie filmiki na youtubie, zrobiłam sobie kawę ze spienionym mlekiem i zamówiłam na allegro maskę oczyszczającą Queen Helene Mint Julep, zobaczymy co to za cudo. ![]() Nie mogę się doczekać testowania! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
lipiec na maksa!!! :)
|
fuksjaa ja od kilku dniu trzymam kursor na "Kup Teraz!" na aukcji z tą maseczką
![]() Dokupiłam jeszcze dzisiaj jeden żel Nivea - Sunny Melon, skuszona przez opisy Organzzy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
ja też biorę magnez
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no i nie zdałam.. ![]() ![]() już bardziej się spodziewałam, że wymuszę pierwszeństwo na innym aucie niż tak ![]() mam nadzieję, że następnym razem pójdzie lepiej ![]()
![]() |
#138 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sensie fitness- oczywiście co się stało? wyszłam z domu tak na styk żeby zdążyć i się tramwaje zawiesiły na linii. Napiechotę dotarłabym z 15stominutowym opóźnieniem więc sobie darowałam, chora jestem a lało więc odpusciłam. Mam nadzieję, ż eza niepowiadomienie klubu nic mi nie grozi strasznego ![]() Zadzwoniłam potem do eks, spotkaliśmy się, ale jakoś dupnie to wyszło i teraz tylko boli. Chyba nie będę mu na razie wchodzić w drogę ![]() ![]() a co to ta queen helene? O, może zaraz nałożę maskę planet spa żeby się zbliżyć do otwarcia bielendowej ![]() Cytat:
![]() ![]() Oddałam róż siostrze- przestał mi jakoś pasować i jeszcze 1 cień prasowany odrzuciłam. Manicure w końcu wczoraj nie zrobiłam, może jutro wraz z pedi zrobię ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#139 |
|
rzyrafko, to ta:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ue.html&next=1 Poćwiczyłam, wzięłam prysznic i padaaam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba nie lubię tego uczucia mentolu na twarzy
![]() Jutro może będe w COKu, podoba mi się kredka żelowa khaki cośtam. Dziś miałam oliwkowo-zielony makijaż i w sumie przydałaby się. Ale spokojnie wystarczyła mi ciemnozielona burżujowa do niego. Tylko te burżujkowe lubią mnie szczypać w oczy czasami- czy to dobry powód by jednak skusić się na avonową? ![]()
#141 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Wróciłam wczoraj padnięta z pracy. Będę mieć teraz więcej roboty a jeszcze wiem, że w grudniu trzeba się będzie sprężyć z robotą żeby potem udało nam się mieć wolne między świętami i nowym rokiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do skurczy, mnie jakiś czas temu złapał w stopie taki straszny. Leżałam normalnie na łóżku i chciałam się obrócić a tu nagle jak mnie nie ściśnie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() za ok. 2 tyg ![]() najśmieszniejsze jest, że po takim zakończonym egz. kiedy instruktor odwozi do ośrodka, to łamie dużo przepisów - taka popisówa, co to jemu nie wolno.. dużo moich znajomych tak miało, wczoraj miałam okazję się o tym przekonać na własnej skórze
![]() |
#143 |
|
Ja w sumie nie wiem, sprawdzę.
![]() Nie mogę się doczekać aż dojdzie, bo skończyły mi się oczyszczające maski i został mi jedynie peeling mechaniczny i enzymatyczny. ![]() Ja trafiałam na różnych egzaminatorów. ![]() Mam nadzieję, że następnym razem pójdzie świetnie i zaliczysz bez problemu. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Organzzo: abstrachując od wymuszenia pierwszeństwa: egzaminator nie może wydawać poleceń sprzecznych ze znakami: skoro skręcając w lewo był znak zakaz wjazdu, to nie miał prawa wydać takiego polecenia.
Może coś się zmieniło w tym temacie, ale gdy robiłam kurs, to właśnie pytałam o taką sprawę instruktora ![]() Trudno powiedzieć jakie dokładnie błędy powodują oblanie. Na poczatku jazdy po mieście podpytałam mojego egzaminatora, czy np. zgaśnięcie silnika spowoduje niezdanie. Odpowiedział, że nie da się tak jednoznacznie powiedzieć - to zależy w jakich okolicznościach zgaśnie i czy spowoduje zagrożenie. Następnym razem na pewno się uda ![]() Widzę już efekty dodatkowych 15 minut rozciągania (2 razy w tyg zajęcia na które chodzę - TBC trwają godzine i 15 minut) - wczoraj prawie zrobiłam szpagat ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-11-23 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie tak wpuścił mój instruktor w maliny raz, bo jak już się pewnie czułam za kierownicą to chciał sprawdzić czy patrzę dobrze na znaki i kazał mi skręcić w zakaz wjazdu. A ja wtedy faktycznie byłam zagadana z nim i prawie wjechałam ![]()
![]() |
#146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do gaśnięcia też różne wersje słyszałam.. że to głównie zależy od człowieka, jeden przymknie oko jeśli to nie powoduje wstrzymania ruchu albo zagrożenia.. a innym to bardzo przeszkadza i stwierdzają, że jazda jest nie płynna, czyli nie nadajesz się na kierowcę ![]() dziękuję Wam za otuchę ![]()
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Instruktor może, ale pisałam o egzaminatorze. Moja koleżanka oblała za pierwszym razem, jakieś 100 m od ośrodka (już w drodze powrotnej) - zgasł jej silnik na prostej drodze i egzaminator nie mógł się nadziwić jak ona to zrobiła ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-11-23 o 12:59 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | ||||
Zakorzenienie
|
No i w końcu kupiłam, śliczna jest
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fajny dzień za mną, choróbsko dalej się za mną wlecze. Wypróbowałam kolejne cienie i następny do odrzutu- kolor mi się już nie podoba ![]() Może jutro mi się uda skoczyć na mały rekonesans do drogerii, bo ciocia nie wie co mi kupić na mikołaja ![]() ![]() ![]()
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- jechałam pod górkę dwupasmówką i na tej górce wyprzedziłam rowerzystę i egz. mi na to zwrócił uwagę, że nie powinnam wyprzedać w tym miejscu i że za blisko niego przejechałam (przez to m.in. potem się bałam jeździć, bo widziałam oczami wyobraźni jak potrącam każdego rowerzystę jaki mi się nawinie ![]() - wyjeżdżałam z podporządkowanej w prawo i tam było przejście dla pieszych. I szła sobie kobieta, która dochodziła dopiero do pasów, była może 2-3 kroki przed nimi a ja przejechałam po pasach na co egzaminator powiedział, że powinnam była uważać i się zatrzymać, bo kobieta mogła wejść nagle na pasy. Więc w sumie sytuacja trochę podobna do tej, którą miała Organzza. A z pieszymi faktycznie różnie bywa, bo ja też tak jak rzyrafka nieraz macham komuś, kto czeka na przejściu a ten stoi. Z drugiej strony też nie rozumiem ludzi, którzy włażą na pasy rozpędzeni w ogóle bez spojrzenia w lewo i prawo ![]() Zmykam, bo zaraz zbieram się na miasto. Oby mnie tylko nie dopadł ból brzucha tak jak wczoraj. Już myślałam, że dostałam grypy żołądkowej, bo aż mnie do kibelka w pracy pogoniło a potem cały czas mi wierciło po jelitach. Dziś póki co spokój...
![]() |
#150 |
po prostu Em :)
|
Egzaminatorzy nie mogą wydawać podchwytliwych poleceń, kiedyś mogli ale to zmienili (na szczęście).
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.