![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Taniec brzucha...:)
z plyta 12 badz 13 zl.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Ja się naoglądałam teledysków na mojej kochanej Vivie i Mtv
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
shakira tylko wykorzystuje pewne elementy z tanca brzucha
gdybys chiala sie pouczyc dodatkowo to polecam filmiki na youtube mozesz wpisac np Rachel Brice,Amar Gamal, Ansuya, czy poprostu bellydance |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
![]()
No to teraz ja sie podziele z Wami moimi wrażeniami związanymi z tańcem brzucha
![]() ![]() Natomiast wczoraj przenioslam sie do szkoły tańca Ananday. I tu wielkie zaskoczenie i zarazem radosc wielka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie maniaczki tańca brzucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Azaleia - fajnie, że trafiłaś teraz do lepszej szkoły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#126 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ojj to cos zle szukalas ... Szkola tanca MaxDance : www.maxdance.bialystok.pl W 100% polecam .. ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki, jak tak piszecie o tym tańcu to aż i mnie się zachciało zapisać. w moim fitness klubie są takie zajęcia i niejednokrotnie mijam się w szatni z paniami przyozdobionymi dzwoniącymi chustami
![]() Lubię atmosferę tego klubu, chodzę tam już parę ładnych lat, więc wiem, że fuszerki tam na pewno nie ma, ale jednak mam pewne opory przed zrobieniem pierwszego kroku ![]() Czy któraś z was też ma zajęcia z mężczyzną? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
BAN stały
|
Facet może uczyć tańca brzucha??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Ja nie chciałabym, żeby facet mnie uczył. Niby jak? Chyba że chodzicie na czysty taniec brzucha, tzn nie ruszacie biodrami, i biustem. Ja chodzę na taniec orientalny, gdzie większość stanowi taniec brzucha, ale biustem i biodrami też dużo pracujemy.
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
duzo jest facetow ktorzy sa instruktorami i calkiem fajjnie to wyglada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
nie wiem, czy wiecie, ale w nowym Shape ma byc płyta z tancem brzucha. Nowy numer gazetki wychodzi juz jutro!!!!!!
Ja osobiscie uwielbiam taniec brzucha. Ucze sie go sama ze sciagnietych z netu fimów. Prowadza je Veena i Neena. Mysle, ze ten taniec nie tylko wspaniale masuje brzuch, ale podnosi samoocene i akceptacje wlasnego ciała... poza tym jest niebywale zmysłowy. Znajomi czesto mnie proszą abym zatanczyła dla nich. We wakacje poznałam dwóch męzczyzn, którzy sa hindusami. Pewnego dnia poszlismy potanczyc, i akurat leciały takie rytmy...wiec zaczełam tanczyc sobie...byli zachwyceni. Mezczyzni to uwielbiaja!!! Polecam!!!
![]() |
#133 |
Konto usunięte
|
Znowu wyjde na ignorantke, bo nie przebrnelam przez cały wątek, ale czy nie wydaje się wam (osobom tanczacym na zajeciach), ze to jest nudne? Spotkalam sie z kilkoma opiniami typu - na poczatku mnie to bawilo, a pozniej bylo tak statycznie, nudno. Jak to u Was jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
ja małe sprostowanie chciałam dodac...nowy Shape bedzie oczywiscie dopiero 22 lutego
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za info, myślę, że sobie zakupie tą gazetkę i poćwiczę w domku, a jak już nabiorę troszkę wprawy to zapiszę się na zajęcia
![]() I może do wakacji będę miała śliczną talię i kocie ruchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Majka - dzięki za filmik tańczących facetów. Mam mieszane uczucia. Fajnie tańczą, ale dla mnie to jednak nie jest TO! Oni tańczą, fajnie, śmiesznie wyglądają. Ale nie ma w tym takiej kokieteri. A jak kobietka zarzuci tu biustem, tu machnie bioderkiem to jest całkiem co innego i oczy się cieszą ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a jak to jest w koncu z gubieniem tluszczyku.
gubi sie cos czy nic ![]() swoją drogą obejrzałam ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=Pscli_Nqa34 polecany przez jedną z wizażanek. i jestem pod ogromnym wrazeniem ![]()
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
pushit!
Rzeczywiscie paleta ruchów tanecznych jest ograniczona. ale są wystarczające do tego, aby spełniać funkcję tańca - wizualizacja rytmu i melodii. ![]() No i zalezy od upodoban i sily woli - wiadomo, ze jesli zalozysz na poczatku ze juz ci supper wychodzi to stanie to sie nudne. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
Czy moglabym prosic o podanie strony, z ktorej mozna sciagnac filmik instruktazowy na privie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
kupilam sobie nowego shapa z dvd taniec brzucha dla poczatakujacych ale jak dla mnie tanca brzucha to tam nie ma za duzo, same cwiczenia na spalenie tluszczyku a nie na nauczenie sie tanczyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
ja wlasnie mialam kupic tego nowego shape'a
![]() mam bardzo wcieta talie -duzo ludzi zwraca na to uwage,wiec w sumie nie potrzebne mi ten taniec jako cwiczenia na talie ,ale bardzo bym sie chciala poruszac tak jak tancerki brzucha-seksownie i kokieteryjnie , ale czy wtedy jeszcze bardziej nie rozbuduje juz i tak moich szerokich bioder?nie chcialabym tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
wiec warto kupic tego nowego Shape? czy niebardzo?
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zabx88 - taniech brzucha raczej nie rozbuduje Ci już bioder, bo nim tylko ruszasz, wiec ewentualnie jak coś moga ci się zmniejszyć. ale też nie wydaje mi się. może Ci się natomiast polepszyć stan kręgosłupa, odcinka lędzwiowego i miednica, jeśli sprawiały Ci kiedyś jakieś problemy ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
no strzelilas w 10tke! czesto bola mnie dolne partie kregosplupa..to chyba od niewygodnych krzesel w szkole i siedzeniu przed kompem ciegle
![]() jesli tak to poprobuje troszke poruszac brzuszkiem,moze wyjdzie mi na dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
![]()
Witajcie ponownie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
Witam! mam pytanie odnosnie tej plytki dvd Shape'a "taniec brzucha", o ktorej tutaj dyskutujecie. Otoz kupilam ja i zadowolona uruchomilam, ale niestety nie widze zadnego kompletnego ukladu, tylko cwiczenia na poszczegolne partie (w dodatku nie najlepiej ulozone, bo stretching jest zaraz po kardio, a powinien byc na koncu). Na opakowaniu plyty z tylu jest napisane, ze mozna "skorzystac z zaprogramowanego przez autorow cwiczen programu treningowego na caly tydzien - wystarczy wybrac dzien tygodnia, aby instruktorka przeprowadzila cie przez wszystkie etapy treningu zaplanowanego wlasnie na ten dzien, od rozgrzewki poprzez cwiczenia kondycyjne po trening wzmacniajacy miesnie". I etraz nie wiem, czy ja jestem slepa, czy mam jakas wybrakowana plyte, ale nie widze zadnych kompleksowych ukladow na poszczegolne dni tygodnia...Czy ktoras z Was cos takiego znalazla?? Gdzie tego szukac?? Jesli Wy rowniez tego nie znalazlyscie to mam pytanie, w jakiej kolejnosci puszczac sobie te cwiczenia: najpierw kardio, potem cwiczenia na poszczegolne partie ciala (ramiona, brzuch, biodra, nogi)????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W sumie to jest baaaaaaardzo zadowolona z tych ćwiczeń. Ćwiczę raptem od tygodnia, ale nie pamiętam kiedy ostatnio miałam tak śliczny, "twardy" brzuszek (i to nawet mimo okresu). A te układy, chociaż rzeczywiscie są szybko i trochę niedokładnie pokazane, po kilku próbach same "wchodzą". Teraz umiem mniej wiecej zrobić już cale kardio, a pierwsze układy lecę z pamięci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
|
www.rasha.com.pl
www.shisha.pl - tu w zakladce linki sa ciekawe stronki polecam takze forum prywatne na gazeta.pl - hobby-taniec brzucha, jest tam mase filmikow ktore zamieszczaja same zainetersowane. Pozdrawiam i polecam belly dance - super sprawa, dla kazdej dziewczyny bez wzgledu na wiek i tusze ![]() pozdrawiam ana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.