Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 ! - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-17, 12:09   #121
_kamea_
Zakorzenienie

Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !

Cytat:
Napisane przez miss_bennet Pokaż wiadomość

Za to bliżej mojej i TŻta okolicy znalazłam coś takiego.
http://www.domweselnyarkadia.com.pl/
I właśnie doczytałam, że apartament dla nowożeńców gratis.
Sala rewelacyjna, taka nastrojowa

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
i Piotrków i Wola K. to już dla mnie za daleko a w Piotrkowie byłam kiedyś z kolegą na 100dniówce w Altamirze jak dobrze pamiętam
oooo, to widzę moje okolice, ale chyba jednak zdecydujemy się na salę gdzieś w okolicach domu T, bo moja rozsiana do Polsce rodzina będzie miała tam bliżej
Stary 2010-11-17, 12:09   #122
akusiowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BeautifulShe Pokaż wiadomość

A ogólnie to... Mój Tż wczoraj miał jakąś głupawkę i rzucił się na mnie z tekstem "Jestem krwiożerczym szpinakiem!!!"
akusiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 12:10   #123
studi
Zakorzenienie

Cytat:
Halo, halo Ale książę Wiliam za to nie płaci

Wiem, ogólnie ten teks mnie rozwalił No i porównanie, że on mógłby sobie za taką cenę wymarzony samochód kupić

A ogólnie to... Mój Tż wczoraj miał jakąś głupawkę i rzucił się na mnie z tekstem "Jestem krwiożerczym szpinakiem!!!"
To niech sobie te 200 tys na samochód zbiera a resztę na ślub odkładasamochód się kiedyś zepsuje i trzeba będzie na częście odłożyć a obrączka raczej z tych trwalszych zakupów;P
Stary 2010-11-17, 12:17   #124
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
To niech sobie te 200 tys na samochód zbiera a resztę na ślub odkładasamochód się kiedyś zepsuje i trzeba będzie na częście odłożyć a obrączka raczej z tych trwalszych zakupów;P
Oj nie, nie Mój Tżcik już zbiera na samochód, tyle, że w kwocie 5-7tysięcy Rodzice mu obiecali, że jak dostanie się na porządne studia to kupią mu samochód w nagrodę. No cóż. Dostanie się na wszystkie medyczne uczelnie w kraju i wybranie Wrocławia to nie jest coś porządnego? Ogólnie to teraz ani widu ani słychu z tym samochodem I też udają Rodzice od Tż, że nie ma tematu Więc Tż zbiera na samochód Jak uzbiera to może wtedy zacznie zbierać na coś Naszego

Od 24.08.2005 z Nim...

94 - 93 - 92 - 91 - 90 - 89 - 88 - 87 - 86 cm

BeautifulShe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 12:17   #125
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
mabi84 pytałam o łódzkie, tak. Ale mnie właśnie bardziej powiat piotrkowski interesuje. Ewentualnie coś w stronę Bełchatowa, bo stamtąd mój TŻ pochodzi. No, a jeśli mielibyśmy szukać czegoś dalej, to wolałabym pod Warszawą, bo wydaje mi się, że tu jest większy wybór (chociaż pewnie i drożej),a nie dlatego, że bliżej... Ale to jest szalony pomysł, bo skoro rodziny mamy w podobnej okolicy to bez sensu ich targać do innego województwa. Ech...
a no to faktycznie daleko a Bełchatów to już dla mnie zagranica chociaż koleżanek dużo mam stamtąd
Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
oooo, to widzę moje okolice, ale chyba jednak zdecydujemy się na salę gdzieś w okolicach domu T, bo moja rozsiana do Polsce rodzina będzie miała tam bliżej
a skąd jesteś hmm?

a napisałam właśnie maila do tego lokalu jaka cena no i czy termin wolny mają bo to najważniejsze

Edytowane przez mabi84
Czas edycji: 2010-11-17 o 12:19
mabi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 12:23   #126
_kamea_
Zakorzenienie

Jestem z Radomska

http://allegro.pl/termofor-na-ciepla...311489440.html

tu coś na zimowe wieczory
Stary 2010-11-17, 12:26   #127
miss_bennet
Rozeznanie

Cytat:
a no to faktycznie daleko a Bełchatów to już dla mnie zagranica chociaż koleżanek dużo mam stamtąd

a skąd jesteś hmm?

a napisałam właśnie maila do tego lokalu jaka cena no i czy termin wolny mają bo to najważniejsze
kamea chyba z Radomska o ile dobrze pamiętam. Ja właściwie jestem w połowie radomszczanką...,:brzydal : ale do ojca się nie przyznaję i nie zaproszę go na wesele, więc raczej nie będę tam szukać domu weselnego.

Mój TŻ nie jest do końca z Bełchatowa, tylko pochodzi ze wsi, która jest mniej więcej w połowie drogi między Bełchatowem a Piotrkowem, czyli no jednak ta okolica jest dla nas dobra.

Też właśnie już chciałam do kilku lokali pisać, pytać o ceny, wolne terminy i czy można udekorować salę po swojemu... Ale się opamiętałam, gdy spojrzałam na prawą dłoń i brak CZEGOŚ co by mogło sugerować, że już mogę.

http://www.hotelpodklasztorze.pl/pl/wesela

Tu byłoby cudownie, ale ciekawe ile by sobie zaśpiewali...
Stary 2010-11-17, 12:27   #128
studi
Zakorzenienie

Cytat:
Oj nie, nie Mój Tżcik już zbiera na samochód, tyle, że w kwocie 5-7tysięcy Rodzice mu obiecali, że jak dostanie się na porządne studia to kupią mu samochód w nagrodę. No cóż. Dostanie się na wszystkie medyczne uczelnie w kraju i wybranie Wrocławia to nie jest coś porządnego? Ogólnie to teraz ani widu ani słychu z tym samochodem I też udają Rodzice od Tż, że nie ma tematu Więc Tż zbiera na samochód Jak uzbiera to może wtedy zacznie zbierać na coś Naszego
Oj w takim razie nieładnie się zachowali rodzice, skoro studiuje bardzo ciezki kierunek na naprawdę dobrej uczelni we Wrocławiu to powinni się wywiązać z obietnicy..Achh Ci rodzice
Stary 2010-11-17, 12:32   #129
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Oj w takim razie nieładnie się zachowali rodzice, skoro studiuje bardzo ciezki kierunek na naprawdę dobrej uczelni we Wrocławiu to powinni się wywiązać z obietnicy..Achh Ci rodzice
I przez nich Tż mi się nie oświadczy w najbliższym czasie

miss_bennet takie dworki są świetne... Ale do tego chyba trzeba dobrać odpowiednią suknię itd Zamiast samochodu konie itd

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2010-11-17, 12:34   #130
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Też właśnie już chciałam do kilku lokali pisać, pytać o ceny, wolne terminy i czy można udekorować salę po swojemu... Ale się opamiętałam, gdy spojrzałam na prawą dłoń i brak CZEGOŚ co by mogło sugerować, że już mogę.

http://www.hotelpodklasztorze.pl/pl/wesela

Tu byłoby cudownie, ale ciekawe ile by sobie zaśpiewali...
oo tak ten lokal cudny ale...
spokojnie, mój palec też pusty ale skoro Tż pyta czasem o jakiś lokal czy coś innego to i ja też mogę
Stary 2010-11-17, 12:36   #131
studi
Zakorzenienie

Cytat:
I przez nich Tż mi się nie oświadczy w najbliższym czasie

miss_bennet takie dworki są świetne... Ale do tego chyba trzeba dobrać odpowiednią suknię itd Zamiast samochodu konie itd
A mi się marzy bryczka do ślubu dwa czarne albo białe konie i wio!
Stary 2010-11-17, 12:37   #132
BeautifulShe
Zakorzenienie

A myślałyście o ślubie w ogrodzie albo w jakimś parku koło zamku?
http://www.slubnytarg.pl/resources/DSC_1837.JPG

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2010-11-17, 12:38   #133
miss_bennet
Rozeznanie

No ta panna młoda na zdjęciach to ma moim zdaniem fatalną suknię. Świeci się jak psu... nie powiem co.

Ja tam chcę suknię w stylu empire, chyba, że będę źle w niej wyglądać. Mam 175cm wzrostu więc nie wiem czy się nadaje. Poza tym, zabiorę mamę i siostrę, żeby pomogły mi wybierać... A już wiem, że mojej mamie się empire nie podoba...
No, ale zobaczymy... Jeszcze tyle czasu do tego ślubu... do zaręczyn myślę jeszcze ze dwa lata...:/ (patrząc na wczorajszą wypowiedź mojego TŻta).

Cytat:
Tak, ja koniecznie chcę ślub na świeżym powietrzu. Pisałam już o tym kilka razy.
Dlatego szukam miejsc, gdzie można coś takiego zorganizować. Czekam tylko, aż zmienią ustawę i można będzie zaciągnąć urzędnika w teren, bo ma się takie widzimisię, a nie, tak jak jest teraz, z szczególnych powodów (więzienie, ciężka choroba-szpital).
Gdyby jednak do czasu mojego ślubu to nie przeszło, wówczas będziemy gnębić wuja TŻta, który jest księdzem i będę musiała się zgodzić na ślub kościelny. Nie wiem, jak przejdą mi przez gardło słowa:
-chcecie wychowywać dzieci w wierze katolickiej?
-tak, chcemy.

Ale może jakoś to przełknę, żeby spełnić moje marzenie.

Edytowane przez miss_bennet
Czas edycji: 2010-11-17 o 12:44
miss_bennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 12:40   #134
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
No ta panna młoda na zdjęciach to ma moim zdaniem fatalną suknię. Świeci się jak psu... nie powiem co.

Ja tam chcę suknię w stylu empire, chyba, że będę źle w niej wyglądać. Mam 175cm wzrostu więc nie wiem czy się nadaje. Poza tym, zabiorę mamę i siostrę, żeby pomogły mi wybierać... A już wiem, że mojej mamie się empire nie podoba...
No, ale zobaczymy... Jeszcze tyle czasu do tego ślubu... do zaręczyn myślę jeszcze ze dwa lata...:/ (patrząc na wczorajszą wypowiedź mojego TŻta).
A co Ci powiedział?

Jeśli bym myślała o plenerze to tylko w tych okolicach http://www.foto.nowak-2001.nazwa.pl/...ark_zamek+.jpg Zameczek w Pszczynie ma tak świetny park dookoła... Piękny...

Od 24.08.2005 z Nim...

Edytowane przez BeautifulShe
Czas edycji: 2010-11-17 o 12:41
Stary 2010-11-17, 12:47   #135
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Aluś nie denerwuj się ja po prostu wiem że mało piszę np w porównaniu z tobą ale nie mam czasiku
Ależ ja sie nie denerwuje nie napisalam o kogo mi chodzi, a dwie z was, ze niby o was (zasugerowaly)! No laski nooo

Cytat:
Nie wiem czemu ja też mam takie obawy Że Mój Tżcik kupi mi jakiś dziwny pierścionek Bo mnie się na przykład bardzo nie podobają takie pierścionki, a Tżcikowi strasznie http://allegro.pl/pierscionek-z-bryl...325269476.html W "polecanych" są

A Ala to widzę, że strasznie zapycha z tym pisaniem tutaj
Ten pierscionek to jakis zart

Cytat:
Napisane przez akusiowa Pokaż wiadomość
RRRozmowy w w nazwie Alunia są genialne
Kamea wymyslila

Cytat:
Piescionek do dwóch rozmiarów można zmiejszyć;P ważne,żeby go w ogle dostać, w razie czego jak by był za duży mozna go nosić na kciuku
Mi tez T. pisal, ze jak byl w tym nieszczesnym Aparcie to babka mowila, ze jakby co to kazdy jubiler powiekszy

Cytat:
Napisane przez Marisja Pokaż wiadomość
mam jeszcze gorzej bo moja mama jest teologiem-katechetką...
Powiem tyle - Oj

Cytat:
A po drugie zgadzam się, że Ala szaleje z postami. Niektórzy po prostu nie mają możliwości cały czas siedzieć na wizażu. Od razu widać komu się nudzi! O!
Nawet sobie tak nie zartuj. Jestem tak zla, ze glowa mala placimy za ta durna szkole, a bardziej nas nie ma niz jestesmy, no cholera i to nie że uciekamy tylko nie dosc, ze czwartki i piatki wolne to jeszcze zajecia jak juz sa to albo od 11.30 do 13 albo od rana do 11.15 na prawde wkur**c sie idzie

Cytat:
Ja bym chyba nie chciala w takim mijescu no bo wieczorem/w nocy to juz jednak chlodno... no i goscie bardziej by mi sie po ogrodzie rozchodzili niz sie bawili

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 12:48   #136
miss_bennet
Rozeznanie

Cytat:
A co Ci powiedział?

Jeśli bym myślała o plenerze to tylko w tych okolicach http://www.foto.nowak-2001.nazwa.pl/...ark_zamek+.jpg Zameczek w Pszczynie ma tak świetny park dookoła... Piękny...
No własnie, że się ze mną ożeni za 3-10(!!!) lat.

Fajne miejsce na ślub w terenie. Chociaż ja chcę ślub w terenie, ale wesele już w sali. Bezpieczniejsze jest takie rozwiązanie uważam, na wypadek gdyby pogoda nie dopisała. Bo całą noc się bawić w ulewie: to ja dziękuję. A ślub to pół godziny - godzina, więc jeszcze do zniesienia.
Stary 2010-11-17, 12:50   #137
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, jak przejdą mi przez gardło słowa:
-chcecie wychowywać dzieci w wierze katolickiej?
-tak, chcemy.

Ale może jakoś to przełknę, żeby spełnić moje marzenie.
Tobie z powodu wiary bedzie ciezko co nie?

Ja tez bede miala lipe skoro dzieci nie planujemy

A wczoraj sie wkurzylam bo jak opowiadalam kolezance na studiach, ze mieszkania szukamy 2 pokojowego to ona pierwsze pytanie: "A pokoj dla dziecka?" no kurde nie kazdego marzeniem jest miec dzieci powiedziala, ze NA PEWNO mi sie odmieni

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2010-11-17, 12:50   #138
BeautifulShe
Zakorzenienie

Dlaczego Styczeń i sierpień to dwa miesiące, które są najbardziej ustabilizowane jeśli chodzi o pogodę Przynajmniej jeszcze w tamtym roku tak było No i jak na sierpień to przecież bardzo ciepły miesiąc I można siedzieć ile się chce A później pod takim zamkniętym baldachimem Tak łaaaadnie

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2010-11-17, 12:53   #139
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Ja mam dzisiaj dzien marudzenia i wredoty wiec wybaczcie

Chyba jednak nie dla mnie wesele "w plenerze" pomijajac fakt, ze koszt wynajecia czegos takiego przewyzszylby koszt zaproszenia niewielkiej liczby osob

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2010-11-17, 12:54   #140
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość

A wczoraj sie wkurzylam bo jak opowiadalam kolezance na studiach, ze mieszkania szukamy 2 pokojowego to ona pierwsze pytanie: "A pokoj dla dziecka?" no kurde nie kazdego marzeniem jest miec dzieci powiedziala, ze NA PEWNO mi sie odmieni
Oby nie za późno, oby nie za późno A co do mieszkania Nawet jakbyście zmienili zdanie co do ilości osób w Waszej Rodzinie, to co za problem mieszkanie sprzedać i kupić większe? Albo przez jakiś czas się pomieścić i później wybudować domek?

Oj no Pomarzyć z tym weselem zawsze można

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2010-11-17, 12:57   #141
studi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam dzisiaj dzien marudzenia i wredoty wiec wybaczcie

Chyba jednak nie dla mnie wesele "w plenerze" pomijajac fakt, ze koszt wynajecia czegos takiego przewyzszylby koszt zaproszenia niewielkiej liczby osob
omg a jakie są mniej więcej kozty takiej plenerwoej imprezy?Pewnie większe niż 130 zł od osoby
Stary 2010-11-17, 12:59   #142
miss_bennet
Rozeznanie

Cytat:

Hmm... No tak, ja chcę mieć dzieci. Ale na kościół katolicki mam uczulenie. Szukam swojej wiary, nie wiem w co dokładnie obecnie wierzę, ale wiem, że nie jest to kościół katolicki. Moja mama zresztą nigdy jakoś bardzo za KK nie była, tak mnie wychowała, a w dodatku sama widzę co się dzieje i mnie to wk...urza. Dlatego nie chcę kościelnego, bo nie widzę w tym sensu. Chyba, że będę musiała. Jestem w stanie się poświęcić, żeby powiedzieć sobie tak na świeżym powietrzu. Ale naprawdę mam nadzieję, że zmienią ustawę do tego czasu. Chociaż... ciekawe, co jeszcze na to powie rodzinka TŻ. Tak, jak pisałam: brat jego mamy to ksiądz...

Cytat:
Dlaczego Styczeń i sierpień to dwa miesiące, które są najbardziej ustabilizowane jeśli chodzi o pogodę Przynajmniej jeszcze w tamtym roku tak było No i jak na sierpień to przecież bardzo ciepły miesiąc I można siedzieć ile się chce A później pod takim zamkniętym baldachimem Tak łaaaadnie
No tak, ale w styczniu nie chcę. Chcę w sierpniu lub czerwcu. Chociaż w związku z tym, że znalazłam piękną datę: 14.06.2014r. (razem z Alunią będziemy ślub brały chyba... O ile się TŻty ogarną...) raczej będzie to czerwiec. Lub maj, jeszcze kilka mi się dat podobało w maju. Chociaż niby jest bez rrr...
Stary 2010-11-17, 12:59   #143
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

mam link do tego drugiego miejsca gdyby tamta sala nie wypaliła http://www.zamkowa.eu/oferta.php
tak że my będziemy świętowac albo tu albo tam gdzie wcześniej pokazywałam jeszcze tylko 22 mc-e...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-17, 13:07   #144
aluniaaaaa
Zakorzenienie

No pewnie, ze to nie problem, ale wkurzylo mnie podejscie, ze na bank mi sie zmieni. No nie wszyscy tak maja to po co takie zapewnienia?

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2010-11-17, 13:09   #145
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
mam link do tego drugiego miejsca gdyby tamta sala nie wypaliła http://www.zamkowa.eu/oferta.php
tak że my będziemy świętowac albo tu albo tam gdzie wcześniej pokazywałam jeszcze tylko 22 mc-e...
Oj, oj Ale pięknie

miss_bennet masz prze*rane

Tu jest ogólnie o weselach w plenerze http://www.e-wesele.pl/redakcja.php?...3e41b811e1c14d
A koszty gdzieś czytałam to można od 90 do 190zł za osobę plus oczywiście wynajęcie namiotu i te sprawy Może wyjść dużo :/ Ale jeśli ktoś będzie chciał planować ślub na 25 osób to zawsze może z czymś takim zaszaleć

Od 24.08.2005 z Nim...

Edytowane przez BeautifulShe
Czas edycji: 2010-11-17 o 13:11
Stary 2010-11-17, 13:09   #146
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Ładna ta Zamkowa, ale te pokoje jakies takie... zwykle?

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2010-11-17, 13:14   #147
miss_bennet
Rozeznanie

Cytat:
miss_bennet masz prze*rane
W sensie?
Stary 2010-11-17, 13:18   #148
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
W sensie?
Z tym księdzem Bratem Mamy Twojego Tż
Chociaż z drugiej strony może jest jakimś fajniejszym księdzem, z normalnym podejściem do człowieka

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2010-11-17, 13:25   #149
sylvi_86
Zakorzenienie

heloooł to jaaaaaa

Cytat:
Napisane przez kasia.diet Pokaż wiadomość
ej ale mnie nie usuwajcie ja ogolnie jestem z tych co wola sluchac (czytac) niz mowic (pisac)

a dzis snilo mi sie ze TZ niespodziewanie mi sie oswiadczyl i ze jakos nie bylam specjalnie zaskoczona i ze pierscionek byl brzydki, taki w ogole jak nie zareczynowy i ze pierwsze o czym pomyslalam to ze musze wejsc na watek i wam napisac o oswiadczynach
a mi sie snilo ze jesem w ciazy i nie wiem jak to powiedziec TŻtowi
Cytat:
Myślę, że jak pokazał mi taki na allegro to dobitnie mu to powiedziałam głośnym i naprawdę donośnym "ŁEEEEE!!!!!!" Ale ogólnie to nie chadzamy przy takich sklepach, a nawet jeśli gdzieś tam obok się znajdziemy to nic nie mówię Bo Tż nie chce tego słuchać jedynie wie, że lubię oglądać starą biżuterię na allegro, więc jak widzi u mnie pierścionki, które otworzyłam do oglądania z działu "antyki" to traktuje je bardziej z klinicznym zainteresowaniem i na pewno bez świecącej lampki nad głową "zaręczyny" Ale ja mu tutaj zaraz pokażę
PIONA! moj tez nie chce o niczym slyszec
Cytat:
Napisane przez Marisja Pokaż wiadomość
Dokładnie jak mówi studi! ja tam pokazuję mojemu tżtowi co chce i mówię pokazuję paluchem taaaaaki! i wyszkoliłam go tak ze zna mój gust idealnie i nie bedzie wpadki mam nadzieję ze mi się nie spodoba pierścień mocy
ehhh to przynajmniej tez twoj cie wysluchal, moj to jak chce mu cos pokazac to ucieka
Cytat:
Napisane przez akusiowa Pokaż wiadomość
łooo to faktycznie musi być porządek .Nasi rodzice są bardziej ' nowocześni ' ale też nie do przesady.. i moi i Tż'ta mówią że to nasz ślub, nasze zaręczyny i robimy jak chcemy tak abyśmy my byli szczęśliwi bo reszta to tylko dodatek. Nawet teściowa pytała czy chcemy takie typowe wesele czy kasę na start jakąś większą a jakąś skromną uroczystość, ale mój Tż od razu jej powiedział, że nie nie nie ona musi mieć fajerwerki .dosłownie zawsze moim marzeniem był pokaz pirotechniczny, ale jak będzie się okaże bo to droga sprawa i pozwolenie potrzebne.. a wszystko i tak 'puszczę z dymem'
extra masz
Cytat:
Na mnie TŻ na początku związku też strsznie psioczył,że tak zamknięta w sobie jestem, teraz trochę się bardziej wyluzowałam i jest skora do rozmowy...Też się obrazałam i mówila,że wszytsko jest ok-ay a dusiałam w sobie problem
PIONA! ja od samego poczatku tez cichutko a teraz to pyskata jestem jak nie wiem. wszystko dzieki TŻ
Cytat:
Aż się prosi o ślub w zimie Tam jest tak pięknie ze śniegiem

Marisja mnie Tż rzucił po pół roku Naszej znajomości Bo wiecie... Taka odległość, kontakt tylko przez telefon, problemy ze zgraniem się ze spotkaniem we Wrocławiu. Więc Tż mnie zostawił... Niby tam gadaliśmy ze sobą ale to (z jego strony ) przeszło na relacje bardziej brat-siostra Że niby mnie kochał ale w sposób jak rodzeństwo itd Później się spotkaliśmy przez przypadek Wyjeżdżałam z Zielonej Góry na obóz, a że Tż do Zielonej ma blisko to umówiliśmy się razem i jeszcze z jednym kolegą na spotkanie Skończyło się na tym, że Tż się poryczał jak wsiadałam do autobusu, a potem mi napisał smsa, żebym wróciła bo mnie jednak strasznie, strasznie, strasznie kocha i wszystko mu wróciło .No później się potoczyło
ajccccc piękna love story
Cytat:
ale pieknie mmmm, ale ja osobiscie na swiezym powietrzu bym nie chciala, no chyba ze na jakiejs wyspie na kanarach
Cytat:
No własnie, że się ze mną ożeni za 3-10(!!!) lat.

Fajne miejsce na ślub w terenie. Chociaż ja chcę ślub w terenie, ale wesele już w sali. Bezpieczniejsze jest takie rozwiązanie uważam, na wypadek gdyby pogoda nie dopisała. Bo całą noc się bawić w ulewie: to ja dziękuję. A ślub to pół godziny - godzina, więc jeszcze do zniesienia.
moj powiedzial ze za 5 lat MOŻE!! hehe, juz go doprowadze do porzadku
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-17, 13:26   #150
miss_bennet
Rozeznanie

Cytat:
Z tym księdzem Bratem Mamy Twojego Tż
Chociaż z drugiej strony może jest jakimś fajniejszym księdzem, z normalnym podejściem do człowieka
Jeszcze go nie poznałam, ale podobno jest w porządku.
Mam tylko nadzieję, że gdybyśmy jednak brali ten ślub kościelny, to nie będę musiała iść do spowiedzi...

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości