Warszawskie Panny Młode II - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-07, 15:07   #121
takaya
Zakorzenienie

Dot.: Warszawskie Panny Młode II

tam jest jakoś 27miejsc siedzących. Myślałam by poprosić o to by zostały tylko dwa pierwsze rzędy krzeseł a resztę by wyniesiono, ale śluby są co pół godziny i możliwe że się nie zgodzą. Ta salka jest na prawdę maluteńka, no ale mus to mus.
Pewnie powiem mamie, gościom tez będę musiała mówić, że salka jest mała. Zastanawiam się głęboko czy zapraszać tych których chciałam zaprosić tylko na ślub i po prostu powiedzieć gościom by życzenia składali już na sali.

herbADKA te kolczyki w stylu wiktoriańskim(drugi link) są piękne, ale mogłyby być dłuższe ;P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF6750.jpg (107,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P.S.102.jpg (103,5 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez takaya
Czas edycji: 2010-12-07 o 15:12
takaya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 16:22   #122
Dżagódka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez takaya Pokaż wiadomość
Coś cicho u nas, juz gadam sama do siebie
Katrinka gdzie jesteś?! Mam nadzieję, że nie dopadło Cię nic No sukienkę chciałam Twoja zobaczyć.
Wklejam wam zdjęcia sukni która mi sie podoba z Emmi Mariage, kosztuje 2800zl i zrobiliby mi ja bez ramiączka (jest ciężkie, sztywne i nie trzymające się swojego miejsca) Na zdjęciu podoba mi się nawet bardziej od mojej, ale nie miałam w niej takiej pięknej talii

helo dziewczyny przywitam sie tutaj chociaz już od jakiegos czasu sie udzielam

widzę takaya , że mamy podobne gusta tylko , że ja w innym salonie znalazłam z kumpelą coś takiego ciekawe swoją drogą hehe
Tylko , ze tam ta kiecka kosztowala o ile się nie myle 2000? 2100? coś kolo tego hehe ale przebita

Jeszcze mi się podobaja falbanki w tym co byłysmy salonie i taka rybka może uda mi sie wkleic
http://www.sukniesplendor.pl/public/img/574.jpg ta kosztuje chyba 2 i pół tysiaka ale to neiwiem bo info znalazłam na necie na wyjdz za mnie
http://www.sukniesplendor.pl/public/img/576.jpg ale te falbanki to bym chciała w czerwieni hehe tyo bylby hardkor

Takaya ostatnio byłam na slubie siory gdzie nie chcialo im sie przed kosciolem stac i na sali skladalismy zyczenia i dawalismy 'prezenty' hehe

a co myslicie o listach prezentów tzn wypisujecie to co byscie chcieli dostac;>

Edytowane przez Dżagódka
Czas edycji: 2010-12-07 o 16:25
Dżagódka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 16:38   #123
Leisla
Rozeznanie

takaya bardzo mala ta salka.....

witamy zpowrotem Dzagódka
Leisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 16:47   #124
agnes99
Zakorzenienie

ta sala tylko wygląda na taka małą, ja w niej brałam ślub
krzeseł Ci nie wyniosą
a życzenia składa się młodym poza salą, tam jest sporo miejsca w holu przed salą
Stary 2010-12-07, 17:29   #125
Leisla
Rozeznanie

a jak mysliie jakie obuwie dla faeta na slub plazowy
jeszze jak bezie na plazy to na bosaka ale jakos tam trzeba dojsc.... ale moze tez by w jakims gazebo przy plazy i wtedy os na nozki trzeba zalozyc.
Stary 2010-12-07, 17:32   #126
agnes99
Zakorzenienie

leisla a na jaki kraj zdecydowaliście się na ślub? bo było kilka opcji i chyba przegapiłam tę wybraną?
a w co ubrany będzie pan młody?
Stary 2010-12-07, 18:53   #127
Dżagódka
Raczkowanie

leisla hehe pomyslałam o japonkach a tak na serio cięzki orzech do zgryzienia
Dżagódka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 18:57   #128
katrinkapraga
Raczkowanie

Heja! Jestem! Dzieki za dopominanko
Jestem w delegacji... żadko mam doste do netu... wziąż spotkania z klientami i praca, praca, praca....
MAM SUKNIE!!!!!!!! Ale nie mam foto na tym kompie Wkleje jak tylko TZ sie ogarnie i przesle mi foto z mojego domowego kompa.....
Tymczasem spadam! ? Trudno mi powiedzieć, kiedy bede bo sama nie wiem...zlezy jak będą toczyc sie pewne rozmowy i czy je sie da szybko zakończyć... negocjacje.... bleee...a i nie wiem kiedy znów złapie zasięg i bede miała net!
Pozdrawiam, trzymacie się!
katrinkapraga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 19:08   #129
Leisla
Rozeznanie

zdecydowalismy sie na kenie w czerwu ale dokladnych dat jeszzenie znamy
myslimy zeby zalozyl jakies bezowe spodnie takie garniturowe i biala koszule. wystarczajao plazowo i idealnie na goracy dzien
Stary 2010-12-07, 20:09   #130
tygrysia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez HerbADKA Pokaż wiadomość
Dziękuję za radę. Jednak wybrałam 3 na al. Jana Pawła -> Abiu, Tylko ona i Mistique. Nie chcę więcej zwiedzać i przymierzać bo się normalnie pogubię i zwariuję
Wiem co czujesz Jednak w salonie Scarlett mają zupełnie inne suknie. Tam nie ma Justin Alexander, Sincerity czy Sweetheart. Zerknij sobie na stronkę tu:
http://www.fularazywczyk.eu/kolekcja.../2010_2/05.jpg

Zachwalam ten salon, bo byłam zachwycona i sukniami i obsługą Chociaż rozumiem, że może Ci się już nie chcieć, ale może ktoś inny skorzysta

Cytat:
Wklejam wam zdjęcia sukni która mi sie podoba z Emmi Mariage, kosztuje 2800zl i zrobiliby mi ja bez ramiączka (jest ciężkie, sztywne i nie trzymające się swojego miejsca) Na zdjęciu podoba mi się nawet bardziej od mojej, ale nie miałam w niej takiej pięknej talii
Powiem Ci szczerze, że suknia zupełnie nie w moim stylu. Widziałam Twoje zdjęcia w innej rybce i tamta, moim zdaniem, była o wiele lepsza

Co do biżuterii to nie mam kompletnie żadnego pomysłu Może Wy mi coś podpowiecie....

Aaaaaa... i zapomniałabym o najważniejszym. Kupiłam buty !!! Czerwone a właściwie to taki złamany czerwony. Buty skórzane także będę mogła w nich później chodzić. Kupiłam je w Ryłko, tak mi się spodobał, że już nie szukałam dalej

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Leisla Pokaż wiadomość
myslimy zeby zalozyl jakies bezowe spodnie takie garniturowe i biala koszule. wystarczajao plazowo i idealnie na goracy dzien
Fantastycznie! Ślub w Kenii, na plaży coś pięknego
Myślę, że beżowe spodnie i koszula wystarczą, tam będzie upał. Nie czytałam wątku od początku skąd taki pomysł na ślub w ciepłym kraju?

Edytowane przez tygrysia
Czas edycji: 2010-12-07 o 20:12
tygrysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 20:34   #131
Leisla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tygrysia Pokaż wiadomość
Fantastycznie! Ślub w Kenii, na plaży coś pięknego
Myślę, że beżowe spodnie i koszula wystarczą, tam będzie upał. Nie czytałam wątku od początku skąd taki pomysł na ślub w ciepłym kraju?
no wlasnie jeszcze jest tylko problem butów jakies sandaly czy jak.....
a pomysl sie zrodzil z dosiegnieia zenitu cierpliwosci dzieki mojej kohanej rodzince.... no i mniejsze koszta rowniez i mniej zalatwiania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-07, 20:49   #132
tygrysia
Rozeznanie

Cytat:
no wlasnie jeszcze jest tylko problem butów jakies sandaly czy jak.....
a pomysl sie zrodzil z dosiegnieia zenitu cierpliwosci dzieki mojej kohanej rodzince.... no i mniejsze koszta rowniez i mniej zalatwiania
Taniej i mniej załatwiania? Jak to? Możesz napisać ile Cię to wyniesie (łącznie z przelotem)?

Myślę, że sandałki będą w sam raz. A Ty jaką suknię planujesz założyć?
Stary 2010-12-07, 22:43   #133
HerbADKA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić Zamówiłam kieckę !!! Śliczna, śnieżnobiała, błyszcząca, taka wesoła - po prostu wyraża mój charakter Od razu jakoś wpadła mi w oko, ale jeszcze przeszłam się po innych salonach(żeby nie było) i mimo, że panie mówiły, że nowa kolekcja będzie w listopadzie to były te same kiecki.
Niestety nie mam zdjęcia ale mieszkam bardzo blisko salonu więc mogę ją sobie oglądać póki będzie na manekinie
Gratuluję i zazdroszczę. Ten wybór wciąż przede mną

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
tam jest jakoś 27miejsc siedzących. Myślałam by poprosić o to by zostały tylko dwa pierwsze rzędy krzeseł a resztę by wyniesiono, ale śluby są co pół godziny i możliwe że się nie zgodzą. Ta salka jest na prawdę maluteńka, no ale mus to mus.
Pewnie powiem mamie, gościom tez będę musiała mówić, że salka jest mała. Zastanawiam się głęboko czy zapraszać tych których chciałam zaprosić tylko na ślub i po prostu powiedzieć gościom by życzenia składali już na sali.

herbADKA te kolczyki w stylu wiktoriańskim(drugi link) są piękne, ale mogłyby być dłuższe ;P
przez all znalazłam sklep internetowy: toowee Mają przepiękne dlugie kolczyki, bransoletki etc etc Ja już wybrałam co u nich zamówię jak tylko pensja przyjdzie

Co do sali, to zostaw krzesła, kto będzie chciał to sobie usiądzie. Reszta postoi. Pomyśl jeszcze nad pałacem w Jabłonnie tam organizują śluby na miejscu. Jeśli oczywiście lokalizacja Ci nie przeszkadza i nie będzie kłopotliwa dla Twoich gości.

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Wiem co czujesz Jednak w salonie Scarlett mają zupełnie inne suknie. Tam nie ma Justin Alexander, Sincerity czy Sweetheart. Zerknij sobie na stronkę tu:
http://www.fularazywczyk.eu/kolekcja.../2010_2/05.jpg

Zachwalam ten salon, bo byłam zachwycona i sukniami i obsługą Chociaż rozumiem, że może Ci się już nie chcieć, ale może ktoś inny skorzysta
Masz rację, że już nie bardzo mi się chce, zwłaszcza, że to okres świąteczny. Suknie pod tym linkiem piękne, szczególnie te krótkie. I choć w żadnej siebie nie widzę, to chyba się skuszę i wybiorę do tego salonu. Dzięki za link
HerbADKA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-07, 22:53   #134
Leisla
Rozeznanie

Cytat:
Taniej i mniej załatwiania? Jak to? Możesz napisać ile Cię to wyniesie (łącznie z przelotem)?

Myślę, że sandałki będą w sam raz. A Ty jaką suknię planujesz założyć?
pobyt z przelotem kosztuje 2000 euro all inlusive za dwie osoby na dwie osoby
slub 500 euro do tego wezmiemy jeszcze fotografa max 200 euro
obraczki 500 euro i stroje max 300 euro czyli 3500e to jakies 14000zł
Stary 2010-12-08, 07:19   #135
agnes99
Zakorzenienie

leisla myślę, ze jakieś sandały lub plecione mokasyny letnie na gołe stopy bedą ok
a ile trawa załatwianie wszystkich formalnośći zwiazanych z takim wyjazdowym slubem?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-08, 09:04   #136
Leisla
Rozeznanie

bodajze miesia wczesniej trzeba przeslac kopie wszystkich dokumentow i w tej agencji juz wszystko zalatwia. latwo prosto
Stary 2010-12-08, 09:11   #137
agnes99
Zakorzenienie

a dużo więcej dokumetów niz przy normalnym slubie wymagaja?
Stary 2010-12-08, 10:05   #138
Leisla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnes99 Pokaż wiadomość
a dużo więcej dokumetów niz przy normalnym slubie wymagaja?
nie, wymagaja zupelnego aktu urodzenia, paszportow i zaswiadczenia o braku przeciwskazan. tylko ze musimy to prztlumaczyc notarialnie na angielski
Stary 2010-12-08, 10:14   #139
agnes99
Zakorzenienie

a to wszstko sie w polsce załatwia? czy mozesz od siebie z zagranicy załatwiać?
Stary 2010-12-08, 11:57   #140
Leisla
Rozeznanie

chyba wszystko moge tu w ambasadzie zalatwic ale i tak w marcu do polski jedziemy to sie zalatwi
Stary 2010-12-08, 12:13   #141
agnes99
Zakorzenienie

leisla ależ bedziesz miała niezapomniany ślub
a miedzy Wami juz wszystko w porządku? no i co z kreacją? bo pisałaś, że ta co ja kupiłaś sie nie nadaje na slub na plaży
Stary 2010-12-08, 12:27   #142
Leisla
Rozeznanie

no wlasnie nie nadaje sie bo jest zbyt obszerna i ma zbyt wiele warstw i ugotowalabym sie w niej. szukam czegos delikatnego i zwiewnego.... mam kilka typow ale w zadnej nie widze siebie....
miedzy nami uklada sie dobrze dlugo czekalam i musi by dobrze
Stary 2010-12-08, 13:04   #143
takaya
Zakorzenienie

Jej nie było nie trochę na warszawiankach
Cytat:
Napisane przez Dżagódka Pokaż wiadomość
widzę takaya , że mamy podobne gusta tylko , że ja w innym salonie znalazłam z kumpelą coś takiego ciekawe swoją drogą hehe
Tylko , ze tam ta kiecka kosztowala o ile się nie myle 2000? 2100? coś kolo tego hehe ale przebita
Taką gładką satynową rybkę to i ja znalazłam w Łodzi za 1000zł tyle,że nie ma to się ni jak do jakości sukni, która zamówiłam (Victoria Jane) ta jest naprawdę solidnie zapinana, ma super usztywniany gorset modelujący sylwetkę. W sumie tylko ta i ta z jedwabiu mnie tak ładnie modelowały z tym,że w tej z jedwabiu siężko by się oddychało a moja ściska mnie tylko w pasie nadając talię osy i pozwalając swobodnie oddychać Może w innych sklepach jest tańsza, ale ja się tym nie przejmuje.

Cytat:
Napisane przez katrinkapraga Pokaż wiadomość
Heja! Jestem! Dzieki za dopominanko
Jestem w delegacji... żadko mam doste do netu... wziąż spotkania z klientami i praca, praca, praca....
MAM SUKNIE!!!!!!!! Ale nie mam foto na tym kompie Wkleje jak tylko TZ sie ogarnie i przesle mi foto z mojego domowego kompa.....
Tymczasem spadam! ? Trudno mi powiedzieć, kiedy bede bo sama nie wiem...zlezy jak będą toczyc sie pewne rozmowy i czy je sie da szybko zakończyć... negocjacje.... bleee...a i nie wiem kiedy znów złapie zasięg i bede miała net!
Pozdrawiam, trzymacie się!
No czekałam na Ciebie i Twoją suknię Mam nadzieję, że szybko wrócisz z wygnania i pokażesz nam swój nabytek

Cytat:
Leisla, KENIA!!! Super Będzie pięknie cieplutko, niezapomniany ślub

Cytat:
Aaaaaa... i zapomniałabym o najważniejszym. Kupiłam buty !!! Czerwone a właściwie to taki złamany czerwony. Buty skórzane także będę mogła w nich później chodzić. Kupiłam je w Ryłko, tak mi się spodobał, że już nie szukałam dalej
gratuluję, u mnie to będzie wielki problem. czekam na nr tel do jakiegoś faceta z Otwocka, który robi butki na zamówienie (cena 200-300zł) BAAARDZO dużo jeszcze nigdy nie miałam tak drogich butów, ale jeśli zrobi skórzane i takie śliczniutkie jak chce to będą buty na lata

REKLAMA
Stary 2010-12-08, 13:31   #144
takaya
Zakorzenienie

Cytat:
G

przez all znalazłam sklep internetowy: toowee Mają przepiękne dlugie kolczyki, bransoletki etc etc Ja już wybrałam co u nich zamówię jak tylko pensja przyjdzie
Które sobie wybrałaś? Mi podobają się te trzy pary(najbardziej te drugie ), ale na manekinie wyglądają na dużo szersze... nie wiem czy nie będą za szerokie. Poza tym piszą,że to srebro ale nie podają jakiej próby. No i czy nie będą za ciężkie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg d240226aa71eb1ae5cad11582bc9a372.jpg (106,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3e46770b3221019e7f26a647df053fb2.jpg (112,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 936c3363c303a6c6b82bcaa860d68de5.jpg (146,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bd71b871e4693ff19e67420057829d29.jpg (102,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 035d11f14f1b6213c37e8eea61d6cdb4.jpg (116,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2dc99fd0339585e803865f6be6424564.jpg (91,5 KB, 2 załadowań)

Edytowane przez takaya
Czas edycji: 2010-12-08 o 13:41
Stary 2010-12-08, 14:58   #145
HerbADKA
Raczkowanie

Cytat:
Które sobie wybrałaś? Mi podobają się te trzy pary(najbardziej te drugie ), ale na manekinie wyglądają na dużo szersze... nie wiem czy nie będą za szerokie. Poza tym piszą,że to srebro ale nie podają jakiej próby. No i czy nie będą za ciężkie
Mnie się te najbardziej podobają http://www.toowee-style.pl/Kolczyki_...WORNE-744.html

Ale boję się trochę, że mogą być za ciężkie. Myślę, że srebrny to tylko kolor jest i nic więcej. Ale jak chcesz to ich zapytaj, bardzo dobry kontakt jest i szybciutko odpowiadają na pytania.

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Jeszcze tutaj znalazłam ładne kolczyki:

http://www.galeriabizuterii.com.pl/p.../kolczyki.html

bransoletka
http://www.galeriabizuterii.com.pl/p...ansoletka.html

P.S. Idę dziś mierzyć sukienki znów. Trzymajcie kciuki.

Takaya, poszukałam jeszcze w necie i znalazłam jeszcze takie, myślę, że Tobie mogą się spodobać:

1) http://modna.pl/przedmiot/42413_Guinevere
2) http://modna.pl/przedmiot/48701_Kask...a%C5%82%C3%B3w
3) http://modna.pl/przedmiot/45145_Delikatnie
4) http://modna.pl/przedmiot/44967_Mlec...kryszta%C5%82y
5) http://modna.pl/przedmiot/50728_Lodowe+sopelki

Zrobiłam się monotematyczna, ale mam nadzieję, że inne wizażanki mi wybaczą.

Edytowane przez HerbADKA
Czas edycji: 2010-12-08 o 15:09
HerbADKA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-08, 15:18   #146
takaya
Zakorzenienie

HerbAdka mi te tez się podobają , ale ja chciałam takie troszkę bardziej 'ruchliwe' bo te to dość sztywne są
Ogólnie te co wkleiłaś z galerabiżuterii.com mi się nie podobają, nie wiem dlaczego BARDZO nie lubię takich żmijek na których końcu jest jakiś kamyk Te późniejsze tez jakoś nie przemawiają do mnie...
Gdyby nie to, że TŻtowi nie podobają się te kolczyki z toowee (bo wyglądają jak na choinkę ) to bym je sobie kupiła na ślub i na plener, a na wesele zmieniłabym na krótkie, bo nie lubie tańczyć w długich kolczykach

PS. Zdaj relację z mierzenia

Edytowane przez takaya
Czas edycji: 2010-12-08 o 15:23
Stary 2010-12-08, 15:28   #147
Leisla
Rozeznanie

te pierwsze wcale nie choinkowe chociaz mi sie podobaje te drugie...sa super

REKLAMA
Stary 2010-12-08, 18:00   #148
tygrysia
Rozeznanie

Cytat:

gratuluję, u mnie to będzie wielki problem. czekam na nr tel do jakiegoś faceta z Otwocka, który robi butki na zamówienie (cena 200-300zł) BAAARDZO dużo jeszcze nigdy nie miałam tak drogich butów, ale jeśli zrobi skórzane i takie śliczniutkie jak chce to będą buty na lata
Ja jakoś bardzo szybko uwinęłam się z butami Jak znajdę w necie zdjęcia to się pochwalę Masz dużą stopę, także rzeczywiście bardzo dobrym rozwiązaniem jest uszycie na zamówienie. To w cale tak drogo nie wychodzi ja za swoje zapłaciłam 280 zł (też skóra).

Cytat:

asz rację, że już nie bardzo mi się chce, zwłaszcza, że to okres świąteczny. Suknie pod tym linkiem piękne, szczególnie te krótkie. I choć w żadnej siebie nie widzę, to chyba się skuszę i wybiorę do tego salonu. Dzięki za link
Jeśli odwiedzisz ten salon to koniecznie daj znać jak Ci się podobało.

Cytat:

P.S. Idę dziś mierzyć sukienki znów. Trzymajcie kciuki.
Zdaj relację z mierzenia

Co do kolczyków to kilka mi się podoba, jednak nie wiem które będą pasować do mojej sukni. Może mi pomożecie plsssssss

Poniżej te, które mi się podobają z tych co ADKA wybrała. Jednak nie wiem czy któreś z nich pasują do hiszpanki...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kolczyki1.jpg (11,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolczyki2.jpg (7,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolczyki3.jpg (9,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolczyki4.jpg (10,3 KB, 2 załadowań)
Stary 2010-12-08, 18:21   #149
takaya
Zakorzenienie

Mysle, ze pasują, nie masz ramiączek i jesli nie zakładasz nic na szyje to takie jak pokazałaś będą w sam raz. Nie wiem czy to takie już moje 'nielubienie' takich małych kamyków na pręcikach, ale uważam że te pierwsze i drugie bardziej będą Ci pasowały
Być może jutro Dżagódka poda mi ten nr telefonu wypytam go czy zrobi bytu na taką stopę
Stary 2010-12-08, 18:21   #150
Leisla
Rozeznanie

Cytat:
Co do kolczyków to kilka mi się podoba, jednak nie wiem które będą pasować do mojej sukni. Może mi pomożecie plsssssss

Poniżej te, które mi się podobają z tych co ADKA wybrała. Jednak nie wiem czy któreś z nich pasują do hiszpanki...
te drugie sa przecudowne i wg mnie by pasowaly do hiszpanki. trzecie tez sa ladne. pierwsze sa za duze do hiszpanki jakos mi nie pasuja.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości