|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
ojj tak racja
![]() Mezul wszystko w domu robil prad , malowanie teraz plytki jeszcze czeka go ukladanie podlogi ![]() Cytat:
![]() dziekuje slicznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Rosi ok 20 tys mieszkańców.
I wiecie przyszedł bardzo miły młody ksiądz. Gdy spisywał nasze dane pyta czy nie biega tu jakiś mały szkrab jeszcze. No i chyba zobaczył moją minę, bo od razu powiedział: "Wie pani jak to jest ... człowiek strzela Pan Bóg kulę nosi". Miał rację. PS. Dodałam nowy avatarek, bo po ostatniej awarii Wizazu mój poprzedni zniknął i nie wiem jak pozbyć się tego napisu Wizaz.pl na avatarku. Wiecie może?
upchać miłość tam w każdy kąt ... Edytowane przez klion78 Czas edycji: 2010-12-13 o 06:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
wczoraj na gallileo bylo o plycie indukcyjnej vs. plyta elektryczna - plyta indukcyjna zwraca sie po 30 latach uzytkowania - w sensie oszczednosc na jej uzytkowaniu. Jedyne co jest bezcenne to krotki czas przygotowywania potraw
![]() tak apropo - na garnkach do indu sie nie znam ![]() wlasnie mis ie mleko ze wsi zwazylo podczas podgrzewania do zupy mlecznej - i zostalam bez sniadania. swietnie :/ klion napis yhm... zazwyczaj sie pojawia jak fotka sciagnieta z wizazu - kazda fotka ma ten napis? Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-12-13 o 06:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba inne będę musiałą wybrać inne bo te będzie ciężko zrobić Cytat:
Cytat:
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
klion widocznie jakas 'awaria' po osttaniej awarii, poszukaj na forum technicznym - moze ktos tez ma klopocik z tym.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
musiałabyś z neta ściągnąć bez napisu kiedyś miałam taką tapetę na telefonie ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- martucha czy mi się zdaje czy masz dziś urodzinki?? wszystkiego najlepszego @->-->-----
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Do jednego tego najmniejszego garnuszka nie mam pokrywki - teraz juz widziałam, ze można pojedyncze pokrywki kupować. India, ja naprawde polecam te garnki. Ale gotowe zestawy mi nie odpowiadają, bo wlasnie nie mają pokrywek do wszystkich. Musisz dobrze sie zastanowic jaki zestaw najbardziej Ci odpowiada i dokupic pokrywki, jeśli ich nie ma w komplecie. Garnek 16 cm używam do gotowania ziemniaków, 18 cm do gotowania makaronu. A duzy do zupy. Odpiekam też w dużym miesko, ostanio robiłam goloko, ale spkojnie mozna w nim robic też kurczaka, odpiekać szynke ... naprawde wszystko w tych garnkach mozesz przygotowac. A uzywanie ich jeszcze w piekarniku jest rewelacyjne. Troche się obawiam o tę powłokę, czy nic się z nią nie bedzie działo( na arzie nie zauwazyłam zadnych uszkodzeń - uzywam 1,5 roku). Mam też 2 garnki classic, te srebrne . Ostanio moja siostra z mojego polecenia kupiła sobie właśnie taki zestaw classic i jest bardzo zadowolona. Obie zaobserwowałyśmy, ze te garnki sa energooszczedne. Bardzo malo gazu sie zużywa do przygotowania potraw. Martucha - wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka przede wszytskim i pomyślności w zyciu. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-12-13 o 07:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Jestem mega niewyspana. Do 2 nad ranem oglądałam z mężem filmy wrrrr Rybulko kochany mąż skoro tak o was dbał i jeszcze na koniec zrobił ci niespodziankę z prezentem ![]() Jejku ciężki tydzień przede mną. Na samą myśl mam gulę w gardle. Aby do piątku (do 14 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A jeśli chodzi o samo składanie mebli z BRW to mają najbardziej czytelną instrukcję jaką do tej pory widziałam ( a trochę się tych mebli z różnych firm naskładałam). Rybulka i Martucha ![]() Anika cudny brzucholek ![]() Martucha wszystkiego najlepszego!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Ktosiu ja nie mam mebli BRW, ale pamiętam jak kiedys był ten temat, to wiele dziewczyn pisała, że są słabe, a tu półki się wyginają a to coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak się naładuje na półkę ciężarów, to nie ma bata, ale z czasem każda się wygnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
ja jakoś po tych opiniach zrezygnowałam. Jeszcze jak poszłam do kolegi a on miał stolik z tej firmy, który po kilku miesiącach miał już całe boki obdrapane to podziękowałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
ktosia fajne te affi mebelki. szkoda ze nie maja nic w klonowym kolorze z tej serii.
poki co ciagle mezzo mi pozostaje do kupienia - w sensie lozko, szafa i ew. szafka nocna, ale to w przyszlym roku. |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie to w sumie nie przeszkadza więc niech zostanie tak jak jest. Cytat:
Mamy też meble kuchenne z BRW. Po pół roku odpadły jedne drzwiczki wraz z zawiasami, na szczęście udało sie je naprawić. Fronty drzwi też wydają się marnej jakości. Nie wiem może mamy pecha do tych mebli, ale ja omijam salony BRW z daleka.
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Kliwia i jak w końcu z tą kasą?? Na bank już nie dostaniesz i zostaje wam tylko wypłata męża?? Czy jeszcze jest jakaś szansa??
Klion no właśnie po takich opiniach, ja też z tych mebli zrezygnowałam. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-12-13 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My szukaliśmy w kolorze wenge, także wybór był spory. Te Mezo są bardzo ładne, na żywo się super prezentują i są stosunkowo niedrogie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
madzialenka no nie naleza mis ie zadne pienaizki niestety.
klion no komplet wypocazynkowy a meble pokojowe to dwie inne bajki ![]() Chociaz jak macalam meble w brw no to sa troche ciensze niz np z jakiejs fabryki - ale nei wszytskie - zalezy od serii. no ale to golym okiem widac czy mebel w miare solidny za taka cene. A jak jestescie zainteresowane meblami z serii romantic z VOX'u to robia wyprzedaz tych mebli co maja na stanie, bo fabryka juz tego modelu nie bedzie produkowala - ida w nowoczesnosc. A mi sie tak te meble podobaly i mega pojemne - mamuska moja ma z tej serii ech. takze polecam przejscie sie do salonu w razie co ![]() ![]() ktosia no ktoras z dziewczyn ma mebelki mezzo wlasnie, i pokazywala fotki na moja prosbe z sypialni wlasnie ![]() ![]() Chociaz jak to moj maz stwierdzil, kontarstowy kolor do tego klonu co juz mamy nie bedzie zly ![]() ktosia kupowalas podloge do lozka w brw? wyszlifowana dobrze? bo widzialam ze nie maja w ofercie podlogi z takiej sklejki bukowej i zakonczonej takimi plastikami. Bo sie boje ze jak kupie materac to mi te dechy zniszcza materac. Chyba zeby cos przypic do podlogi np przescieradlo grubsze albo inne plotno? a nie wiem czy podloga z aalegro z tej sklejki bedzie pasowac, bo to nigdy nic nie wiaodmo ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-12-13 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
czesc kobitki
![]() ale u mnie sniegu napadalo, caly dzien i cala noc sypalo.. |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Kliwia a jak u Was z opłatami. Dużo wam na życie zostaje.
Violisia cześć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Wyraziłam jedynie moją opinię na temat mebli BRW, bez wnikania czy to pokojowe, wypoczynkowe, kuchenne czy jakiekolwiek inne.
![]() Dodam jeszcze, że meble BRW są jak najbardziej w moim stylu, wiele ich kolekcji strasznie mi się podoba, dlatego bardzo żałuję, że mają nie najlepszą jakość.
upchać miłość tam w każdy kąt ... Edytowane przez klion78 Czas edycji: 2010-12-13 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
klion rozumiem rozumiem
![]() madzielnka jak nas bedzie troje to z wyplaty meza nie zostanie nic, a nawet moze zabraknac - po wszytskich oplatach i kupieniu jedzenia. zalezy czy nasze dziecko bedzie mialo wrazliwy tylek - czy jednak bedzie tolerowalo tansze pieluchy, czy nei bedzie chorowalo, czy bede karmic peirsia, czy jednak mlekiem modyfikowanym. ZObaczy sie w praniu. Ale poki co raczej na styk bedzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na temat mebli wypoczynkowych się nie wypowiadam, bo nie miałam nigdy, kuchennych zresztą też nie. Moje zdanie dotyczy mebli systemowych, bo te akurat mam i z powodzeniem użytkuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
a co do mebli wypoczynkowych, my kupilismy naroznik w Abrze - fabryka co produkowala nasz naroznik jakas z polski, ale badziew totalny. jak tylko dziecko je podniszczy juz do konca - za jakies 5 lat wywalam to G na smietnik i kupuje cos nowego. Po prostu porazka. Gabka na dechach, a ten material co teraz taki modny na kanapy nie dosc ze sie elektryzuje jak kot, to jeszcze na szwach sie poprul
![]() A jak tylek od tych desek boli jak sie dzieci dluzej. Trzeba trafic w przestrzen meidzy deskami, zeby tylek nei zdretwial od siedzenia ![]() Czlowiek uczy sie na bledach ![]() i tani nie byl 1600zl ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-12-13 o 08:51 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Kliwia rozumiem. A jak coś to na pomoc rodziców możecie liczyć, czy raczej cienko?? Nam jeszcze do 1 przez te 3 miesiące nie starczyło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
madzia tescie i rodzice emeryci wiec za bardzo sami nie maja. Tesciowa zaproponowala kase na pampersy. A moim rodzicom jeszcze nie powiedzialam, ze jednak nie bede dostawac kasy. Zreszta tez nie maja za bardzo - choc na pewno cos beda wysylac jak sie dowiedza.
klion no terazmi sie marzy taki naroznik na sprezynach, ale nie wiem czy robia takie? ![]() ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-12-13 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.