tym razem na pewno wytrwam... odchudanie od 13.12.2010 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-15, 20:32   #121
malenka2504
Raczkowanie

Dot.: tym razem na pewno wytrwam... odchudanie od 13.12.2010

no widzisz to cellulit masz z głowy
24.08---> 57,8kg
29.08---> 57,5kg

5.09--->58,4kg
malenka2504 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 20:36   #122
gwiazdeczkaZnieba
Raczkowanie

kochane wybaczcie ze teraz wam nie odpusuje ale dzis wziełam 1 tabletke cilest rano i teraz mi sie chce wymiotowac... takze nic nie jem od 16 i leze
gwiazdeczkaZnieba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 20:50   #123
letina
Rozeznanie

Wstyd się przyznać, ale i ja mam rozstępy po wewnętrznych stronach ud.. już takie 'białe'.. jak można je zlikwidowac ? znacie jakies kosmetyki ?

Oj... gwiazdeczkaZnieba biedna jestes...
tak sie zawsze dzieje po takich tabletkach ? moze powinnas udac się z tym do lekarza, ktory ci je przepisal ?
Stary 2010-12-15, 21:11   #124
Ruders
Przyczajenie

Unhappy Dot.: tym razem na pewno wytrwam... odchudanie od 13.12.2010

A bierzesz je w celu antykoncepcji czy innym? bo Jak antykoncepcji to ja biore yasminelle- są super juz od 3 lat i nic mi po nich nigdy nie było zapytaj swojego lekarza o nie biedna.

Ej a ja jadłam dziś mało bo byłam w szkole długo i teraz jestem głodnaaaaaaaa! i zła

jak ja nie lubie wieczorów na diecie - sam dzień spoko ale wieczorem głód doskwiera bardziej ;(

Jest 78kg
... ma być 60kg.. jak sie uda to
Ruders jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 21:14   #125
malenka2504
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczkaZnieba Pokaż wiadomość
kochane wybaczcie ze teraz wam nie odpusuje ale dzis wziełam 1 tabletke cilest rano i teraz mi sie chce wymiotowac... takze nic nie jem od 16 i leze
oj a co to za tabletka?
24.08---> 57,8kg
29.08---> 57,5kg

5.09--->58,4kg
malenka2504 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 21:32   #126
Tygrysiak
Rozeznanie

gwiazdeczko uważam że powinnaś zrobić badania zanim Ci lekarz przepisze jakiekolwiek pigułki. To że kiedyś tolerowałaś cilest to nie znaczy że nic się nie zmieniło, niestety wszystkie wiemy ze hormony potrafia szaleć nie tylko w trakcie cyklu ale i z wiekiem, stresem i z innych przyczyn. Także doradzam porządnego ginekologa który dokładnie dobierze dla Ciebie pigułki

Tygrysiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 22:30   #127
agusia2410
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczkaZnieba Pokaż wiadomość
Powinnaś udać sie do lekarza. Jeżeli masz jakiekolwiek skutki uboczne to znaczy że masz źle dobrane tabletki, nieodpowiedne dla Ciebie, dokładnie jak mówi Tygrysiak

Dzieciak śpią, hula i skakanka zaliczone, z kolei rowerek sobie już podarowałam na dzisiaj, już i tak jest dostatecznie późno.
Każda wymówka jest dobra - prawda?
agusia2410 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 23:28   #128
Pollincia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez agusia2410 Pokaż wiadomość
Powinnaś udać sie do lekarza. Jeżeli masz jakiekolwiek skutki uboczne to znaczy że masz źle dobrane tabletki, nieodpowiedne dla Ciebie, dokładnie jak mówi Tygrysiak

Dzieciak śpią, hula i skakanka zaliczone, z kolei rowerek sobie już podarowałam na dzisiaj, już i tak jest dostatecznie późno.
Każda wymówka jest dobra - prawda?
A ja mimo później pory zabrałam się za 8minutówki, teraz masuję się moim pasem wibracyjnym (wciąż łudzę się, że mi pomoże ;D), no i zaraz zabieram się do a6w - mówcie co chciecie, jednak ja już zaczynam jechać 3 raz z nim i wierzę w jego zbawienną moc

Dzisiaj niestety nie wyszedł mi jadłospis tak, jak chciałam, gdyż zaspałam. Jednak tylko śniadanie zmieniłam, więc nie jest tak źle. A zapach owsianki po domu się unosił Jutro więcej budzików nastawię

Kochane, ja mam 18 lat a mam i rozstępy na 'boczkach', cellulit. Niestety od zawsze miałam więcej tuszy niż reszta moich rówieśników i musiało się to na mnie odbić. Jednakże rzucam powoli palenie... może i zniknie, ponoć jak toksyn tyle nie będzie się dostarczać organizmowi to już coś znika

Mam siłownianego lenia i kompletny brak czasu. Znów karnet mi przepadnie, jak w listopadzie... Wrr. Jutro rady nie dam się wybrać, jednak może w piątek zawsze w sobotę byłam na siłowni. Niestety tydzień temu na pogrzebie musiałam być, w tą sobotę po sukienkę jadę na studniówkę...

Plan na jutro:
Śn: owsianka (mój budzik budzi mnie z napisem OWSIANKA, LENIU ŚMIERDZĄCY xD)
IIŚn: jogurt + mandarynki.
O: pierś + gotowany kalafior
P: marchew z jabłkiem.
K: wieśniak.

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
Napisane przez czarna3684 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Ja też się odchudzam, ale od 8 grudnia.
Mam 23lata i waże 59kg przy wzroście 168cm.
W 8 dni schudam juz 6kg czyli wazylam 65kg!!!
Ale chce jeszcze 5 kg do sylwestra
Moja dieta jest prosta nie jem : pieczywa, ziemniaków i nic z białej mąki.
Jem pawie codziennie tylko 1 i 2 śniadanie a później do końca dnia już nic tylko piję ponad 2 l wody dziennie, zieloną herbatę i siemie lniane.
Chodzę codziennie na siłownie na godz. i spalam ok. 400kcal
Na śniadanie jem najczęściej zupkę warzywna oczywiście chudą bez śmietany i na kostce rosołowej lub 2 jajka na twardo przegryzając paprykę i plasterek chudej szynki. Jak już mam kryzys to zagryzam jabłkiem, morelami suszonymi bądź marchewka.
Pozdrawiam wsZystkie ODCHUDZIAKI

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Hej dziewczyny

Ja też się odchudzam, ale od 8 grudnia.
Mam 23lata i waże 59kg przy wzroście 168cm.
W 8 dni schudam juz 6kg czyli wazylam 65kg!!!
Ale chce jeszcze 5 kg do sylwestra
Moja dieta jest prosta nie jem : pieczywa, ziemniaków i nic z białej mąki.
Jem pawie codziennie tylko 1 i 2 śniadanie a później do końca dnia już nic tylko piję ponad 2 l wody dziennie, zieloną herbatę i siemie lniane.
Chodzę codziennie na siłownie na godz. i spalam ok. 400kcal
Na śniadanie jem najczęściej zupkę warzywna oczywiście chudą bez śmietany i na kostce rosołowej lub 2 jajka na twardo przegryzając paprykę i plasterek chudej szynki. Jak już mam kryzys to zagryzam jabłkiem, morelami suszonymi bądź marchewka.
Pozdrawiam wsZystkie ODCHUDZIAKI
Nie miło jest zobaczyć po 65 kilo jakieś 70 ;D

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Watorzynka Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny to juz 3 dzien jak wam idzie? ja wg nie grzesze jem regularnie co 3h, małe ilosci poniedziałek siłownia, wczoraj hula hop 8minutówka na brzuch, ( miał byś rowerek wieczorem ale przez 3 h siedziałam i sie kłóciłam i godzilam z moim TŻ wiec juz nie miałam na niego czasu)

ale mam do was pytanie, bo moja mama juz od jakiegos czasu trabi o odchudzaniu w prózni, ze ma kolo pracy znajome chodza i że by sie wybrała, wiec chyba pojde z nia

czy któras ma jakies doswiadczenie w tej kwesti body space, vacu well czy jak to sie tam zowie? Proszę o odpowiedz
Ja słyszałam o tym na innym wątku, ponoć dziewczynom pomagało. Ja nie próbowałam, gdyż nie mam w okolicy czegoś takiego. A szkoda, pokusiłabym się
MAKSYMALNIE WYKORZYSTAĆ OSTATNIE MIESIĄCE W LO - CEL 3
WE WRZEŚNIU POLECIEĆ DO USA - CEL 4 *.*

74 -> 60
Pollincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-16, 07:02   #129
Malenka321
Zakorzenienie

hejo perły. na śniadanie dziś owsianka i kawka z mleczkiem no i czekam na @ której nie ma od 3 msc;( lekarz dał mi tabletki i fige!!

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-16, 10:46   #130
agusia2410
Zakorzenienie

A ja dzisiaj na śniadanie omlet z 2 jaj na plasterku boczku, a na 2 wieśniak.

Ale byłam dzisiaj u mamusi na kawce i zjadłam pół pączka
Stary 2010-12-16, 12:01   #131
letina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agusia2410 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj na śniadanie omlet z 2 jaj na plasterku boczku, a na 2 wieśniak.

Ale byłam dzisiaj u mamusi na kawce i zjadłam pół pączka
pół pączka? pączki to zło. sama wiem bo zjadam je od razu gdy tylko są w zasięgu mojego wzroku... wczoraj zładłam całego.. tak tak, wiem, nie ma się co chwalić bo tylko grzeszę na razie. ale bedzie lepiej
dzis na sniadanko zjadłam kromke bialego chleba z serem zoltym, szynka i papryka oraz kilka minut pozniej skusilam sie jeszcze na nalesnika... wiem, ze do kitu. ;P
To nie jest dieta, ale najpierw musze miec ta diete w glowie, wiedziec, ze na niej jestem.. a nie tak jak ostatnio, ze o niej calkowicie zapomnialam.. ; /

Podobno czerwona herabtka jest bardzo dobra na odchudzanie.
Mam plan.
Kupię sobię ją i codziennie rano bd pic na sniadanie w domu i zabierac do szkoly [kupie sobie taki kubek-termos i bede miala ja zawsze cieplą ]
Pomoże mi też to troszke na gardło, które jest w opłakanym stanie...

Ja o vacu slyszalam troszke,
Jedna wizazanka z poprzedniego watku o odchudzaniu, w ktorym uczestniczylam, chodzila na to. i musze powiedziec, ze bardzo sobie to chwalila. Cellulit znika, skora sie ujedrnia.
Sama chcialam sie kiedys wybrac, lecz chyba zabraklo mi odwagi.
Wolałabym isc na to z kims...;P
Poza tym z kasą tez dosyć krucho...
Stary 2010-12-16, 12:09   #132
anetiss
Raczkowanie

Wow jaki fajny wątek!
pączki to masakra jeden mała nawet do 300 kcal... Ale w sumie jak zje się go rano to nie ma tragedii, bo rozkręci sie porządnie metabolizm... a śniadanie o wartości 300 kcal to tak akurat w sam raz na dietkę. Tylko potem trzeba już ostrożnie a wieczorkiem najlepiej coś niskowęglowodanowego. Jak już jeśc cos słodkiego to tylko rano!!!! Trzymam kciuki kobietki
anetiss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-16, 15:20   #133
gwiazdeczkaZnieba
Raczkowanie

hej perwłki!!

Bylam u lekarza ale powiedział ze jak 3 dni bede sie zle czuła mam przysc ale juz wszystko ok

ja jem warzywa na patelnie zrobione w parowarze. Ale nie jestem szczesliwa bo nie lubie samych warzyw bez ryzu. Ale nie mam ryzu i nie chce mi sie isc do sklepu

Ja dzis tylko rowerek zaliczyłam. Mały dął mi pospac do 9 i sie rozleniwiłam;/

a tak ogolenie to jakos spac mi sie dzis chce

anetiss ciesze sie ze watek sie podoba wpadaj do nas

mam pytanie kochane co to jest wieśniak;p bo jedyne co to kojarzy mis ie z moją ULUbioną kanapką z Mcdonalda
gwiazdeczkaZnieba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-16, 15:33   #134
Pollincia
Przyczajenie

Serek wiejski z Piątnicy na przykład ;D To jest właśnie wieśniak ;D
McDonald's - samo zło. Nawet w jego strne nie zerkam, no chyba że po kawe

Ja po obiadku, lecę się położyć, bo i mi spać się chce

A co do pączków to nawet i na śniadanie krzywde wyrządza, bo to jets śmieciowe jedzenie, którego powinno się unikać. Ja na szczęście nie przepadam za nimi

74 -> 60
Stary 2010-12-16, 16:53   #135
Watorzynka
Raczkowanie

Moj ukochany zdaje sobie sprawę że jak znowu popadne w jakies depresje pod wzgledem wygladu to ze mna nie wytrzyma wiec zasponsorował mi ta próznie, ale okazało się że w tym salonie mam sie umaiwac na konkretne godziny i dopiero ide jutro:0 wykupiłam karnet na 10 wejsc:P będę zdawać relacje na bieżąco

Bo wg chciałam powiedziec, że nie wiem czy wy zauwazacie takie cos w sobie, ale ja teraz duzo wolniej chudne, od kad biorę tabletki. Dawniej 3 dni mniej jadłam to choc woda schodziła.. a teraz juz 4 dzien... a u mnie wg róznicy... a cwicze codziennie jem 2 razy mniej nie zgrzeszyłam ani razu.. nie wiem u mnie właśnie najgorszy jest ten etap... w którym nie widze efektów... A zdjae sobie doskonale sprawe że 99% sukcesu to nasatwienie. wiec trzeba się nastawić że bedzie dobrze. Bo jak się nastawię że jest do dupy, to bedzie.;/ eh.. zawsze wsyztkich podnosze na duchu ale wczoraj moj kochnay tata raczyl zauwazyc ze cos mnei wiecej... i jakos tak sie zablokowałam że eh... Wiekszosc ludzi w tedy dopiero ma samozaparcie, a u mnie to działą w druga strone. zniechęcam sie i zajadam. udało mi sie powstrzymać jedzenie... ale humor mam.. eh. dobrze że nie mam wagi bo jakbym sie teraz zwazyla i zobaczyla np. tylko 0,5kg mniej to bym sie objadła wiem głupia jestem ale tak mam

wieśniak-> serek wiejski, aj polecam serek wiejski lekki 3% z piątnicy:P
McDonald's nie wolno!!
Co do pączków.. hmm nie jest to najlepszy pomysł:P pomyśl inaczej ile bys musiała biec albo jezdzic na rowerku żeby go spalic:P:P

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Napisane przez letina Pokaż wiadomość
Wstyd się przyznać, ale i ja mam rozstępy po wewnętrznych stronach ud.. już takie 'białe'.. jak można je zlikwidowac ? znacie jakies kosmetyki ?
Ponawiam pytanie, bo mam podobny problem mam rozstepy, też takie białe na posladkach/biodach ciezko to okreslić, też własnie białe, nigdy nie były czerwone... i co śmieszniejsze nigdy nie tyłam w tym miejscu, może minimalnie ... i nie wiem czy mozna cos zaradzic...?
Stary 2010-12-16, 19:17   #136
agusia2410
Zakorzenienie

Dobrze wiem że pączek jest zły, ale jak mamunia częstuje to nie można odmówić, więc zjadłam pół aby wilk syty i owca cała.
Dzisiaj piekłam jeszcze pierniczki z dodatkiem mąki razowej, wyszły pyszne i zjadłam 6. Wiem że to źle, ale ten zapach.
Skakankę już zaliczyłam, zaraz zabieram się za hula,a jak dzieciaki pójdą spać to rowerek.
Stary 2010-12-16, 19:22   #137
Watorzynka
Raczkowanie

Dobra moj pierwszy grzech... przez to jutro ide i na próznie i na siłownie. zjadłam bułke z kotletem hahahhaha xD trudno. nie mam jeszcze wyrzutów Nie dosc że zwraca mi ktos uwage kto jest 2x grubszy i powinien najpierw o siebie zadbac;/ 2 razy w ciagu 2 dni uslyszlam ze przytylam;/ no i pekłam stad kotlet ;/ wiec...dla mnie;/
Stary 2010-12-16, 19:42   #138
agusia2410
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra moj pierwszy grzech... przez to jutro ide i na próznie i na siłownie. zjadłam bułke z kotletem hahahhaha xD trudno. nie mam jeszcze wyrzutów Nie dosc że zwraca mi ktos uwage kto jest 2x grubszy i powinien najpierw o siebie zadbac;/ 2 razy w ciagu 2 dni uslyszlam ze przytylam;/ no i pekłam stad kotlet ;/ wiec...dla mnie;/
Co kotlet

I to daje osoba o moich dzisiejszych grzeszkach.

A opiniami pewnych osób sie nie przejmuj. Nie wiesz że są osoby co drzazgę zobaczą w oku innych a u siebie belki nie zobaczą?
Stary 2010-12-16, 20:00   #139
Watorzynka
Raczkowanie

Wiesz dawniej mnie takie docinki nie ruszały. A teraz robie dobra mine do złej gry, odpowiem cos w stylu , "za to ja się ze soba rewelacyjnie czuje" albo ze warto spojrzeć najpierw na siebie:P ale w glówie juz mi sie kotłuje i uwagi takiej nie zapomne przez bardzo bardzo.. dlugo...

ale w sumie teraz mysle ze dobrze ze mi pierwsza złosc minela i sie skonczylo tylko na kotlecie, a w sumei to połówce, bo w kuchni mam całe pudelko ciasteczek z krakowa i ich już nie ruszyłam

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Dziękuję za wsparcie agusia2410

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-16, 21:40   #140
agusia2410
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz dawniej mnie takie docinki nie ruszały. A teraz robie dobra mine do złej gry, odpowiem cos w stylu , "za to ja się ze soba rewelacyjnie czuje" albo ze warto spojrzeć najpierw na siebie:P ale w glówie juz mi sie kotłuje i uwagi takiej nie zapomne przez bardzo bardzo.. dlugo...

ale w sumie teraz mysle ze dobrze ze mi pierwsza złosc minela i sie skonczylo tylko na kotlecie, a w sumei to połówce, bo w kuchni mam całe pudelko ciasteczek z krakowa i ich już nie ruszyłam[COLOR=Silver]
Za te ciasteczka to muszę Cię pochwalić . I tak trzymaj, a uwagi pewnych ludzi wpuszczaj prawym uchem a wypuszczaj lewym

Ja dzisiaj wykonałam plan ćwiczeń w całości, bez żadnych wymówek, nawet dodałam trochę ćwiczeń na brzuszek, ale nie potrafię robić 8min, staram się patrzyć w sufit, nie ruszać szyi ale i tak boli mnie kark, więc wolę go nie nadwyrężać

Edytowane przez agusia2410
Czas edycji: 2010-12-16 o 21:42
Stary 2010-12-16, 21:48   #141
Pollincia
Przyczajenie

Cytat:
Moj ukochany zdaje sobie sprawę że jak znowu popadne w jakies depresje pod wzgledem wygladu to ze mna nie wytrzyma wiec zasponsorował mi ta próznie, ale okazało się że w tym salonie mam sie umaiwac na konkretne godziny i dopiero ide jutro:0 wykupiłam karnet na 10 wejsc:P będę zdawać relacje na bieżąco

Bo wg chciałam powiedziec, że nie wiem czy wy zauwazacie takie cos w sobie, ale ja teraz duzo wolniej chudne, od kad biorę tabletki. Dawniej 3 dni mniej jadłam to choc woda schodziła.. a teraz juz 4 dzien... a u mnie wg róznicy... a cwicze codziennie jem 2 razy mniej nie zgrzeszyłam ani razu.. nie wiem u mnie właśnie najgorszy jest ten etap... w którym nie widze efektów... A zdjae sobie doskonale sprawe że 99% sukcesu to nasatwienie. wiec trzeba się nastawić że bedzie dobrze. Bo jak się nastawię że jest do dupy, to bedzie.;/ eh.. zawsze wsyztkich podnosze na duchu ale wczoraj moj kochnay tata raczyl zauwazyc ze cos mnei wiecej... i jakos tak sie zablokowałam że eh... Wiekszosc ludzi w tedy dopiero ma samozaparcie, a u mnie to działą w druga strone. zniechęcam sie i zajadam. udało mi sie powstrzymać jedzenie... ale humor mam.. eh. dobrze że nie mam wagi bo jakbym sie teraz zwazyla i zobaczyla np. tylko 0,5kg mniej to bym sie objadła wiem głupia jestem ale tak mam

wieśniak-> serek wiejski, aj polecam serek wiejski lekki 3% z piątnicy:P
McDonald's nie wolno!!
Co do pączków.. hmm nie jest to najlepszy pomysł:P pomyśl inaczej ile bys musiała biec albo jezdzic na rowerku żeby go spalic:P:P

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Ponawiam pytanie, bo mam podobny problem mam rozstepy, też takie białe na posladkach/biodach ciezko to okreslić, też własnie białe, nigdy nie były czerwone... i co śmieszniejsze nigdy nie tyłam w tym miejscu, może minimalnie ... i nie wiem czy mozna cos zaradzic...?
Doczytałam, że gdzieś u mnie w mieście jednak vacu jest, może się skuszę jak zobaczycie efekty ;D

74 -> 60
Stary 2010-12-16, 21:52   #142
agusia2410
Zakorzenienie

Cytat:
:P:P

Rozstępy to ja trochę mam na dole brzucha i piersiach (bo podczas karmienia tak mi rosły że w miseczki H sie nie mieściły) i też już mam białe, nie przejmuję sie nimi specjalnie. Akurat dzisiaj leciało w TVN styl o tym i mówili że całkowicie nie da sie tego zlikwidować, są to takie blizny a wiadomo że tego sie nie pozbędziesz, można to jeszcze trochę wybielić jakimiś środkami ale nigdy do końca. Po prostu trzeba to zaakceptować.
Na końcu powiedzieli takie bardzo mądre zdanie:
"Rozstępy najbardziej rzucają sie w oczy ich właścicielce, osoby postronne prawie wcale ich nie widzą, jeżeli im ich nie pokażesz." (może nie dosłownie ale chodzi o sens)
Słowem nikomu nie wspominaj że je masz i gdzie je masz a pewnie nikt ich nie zauważy.

Edytowane przez agusia2410
Czas edycji: 2010-12-16 o 21:54
Stary 2010-12-16, 21:55   #143
Pollincia
Przyczajenie

Cytat:
Kochana to jeszcze nie grzech, ja na kolacje zjadłam dwie małe kejzerki z serkiem topionym, więc jesteśmy na równi

Nie potrafię jeszcze przekonać się do tego, że jestem na diecie ;D o 8 rano nie idę na dwie pierwsze lekcje i lecę na siłownię ;D Półtora godziny maksymalnego wycisku z trenerem ;D (w grubej bluzie) ;D a później jeszcze wf mam i może o te vacu pójdę się zapytać, ale na to dopiero w styczniu w połowie kase bym miała ;C

Plan na jutro:
Śn: owsianka
IIśn: baton proteinowy
o: rosołek bez tłuszczu.
P: mix owoców
K: wieśniak

A w sobotę po sukienkę na studniówkę się wybieram, już się boję tego rozmiaru ;D

Ps. Angielska 10 to u nas 42? ;>

74 -> 60

Edytowane przez Pollincia
Czas edycji: 2010-12-16 o 21:58
Stary 2010-12-16, 22:06   #144
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pollincia Pokaż wiadomość

chodzi o ciuchy?to takie 38 bardziej :P 42 to 14
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-16, 22:09   #145
Pollincia
Przyczajenie

Więc River Island ma takie małe rozmiary? ;C

74 -> 60
Stary 2010-12-16, 22:24   #146
Watorzynka
Raczkowanie

agusia2410 z tymi rozstępami to racja moj TŻ nigdy nie zauwazył, jak mu pokazłam gdzie mam tak wg juz myślał o czym innym

A odnosnie brzuszków to staraj się tak nie spinać tego karku wariatko Ty:P:P daj mu ze 2 dni odpoczynku. i spróbuj jeszcze raz, skup sie popatrz jak oni an tym filmiku unosza się:P i zobaczysz tylko teraz daj mu sie troszke zregenerować

Pollincia grzech...;/ bo się zle z tym już czuje. Jakbym nie miała wyrzutów to co innego. ale jutro tak to wybiegam że looo koniec takich numerów.

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
tak 10 to na 100% 38
Stary 2010-12-16, 22:38   #147
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Więc River Island ma takie małe rozmiary? ;C

RI ma jeszcze inną rozmiarówkę tam 10 to będzie 36

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-16, 22:48   #148
agusia2410
Zakorzenienie

dobra Watorzynka spróbuję znowu za kilka dni, ale jak znowu będzie mnie bolała głowa i kark to będzie na Ciebie

Ząbki umyte więc uciekam lulu, jutro znowu kolejny przedświąteczny dzień.
Stary 2010-12-16, 23:24   #149
Ruders
Przyczajenie

Tak czytam i nie moge wyjść z szoku co wy robicie kochane

Nie wolno jesc pączków w ogole - co z tego ze to ma iles tam kcal (nie 300 tylko do 500) ale to same węglowodany i tłuszcz, więc to puste kalorie, nie spalają się tak samo jak inne.

tak samo białe pieczywo - co z tego ze jedna kromka, nie wolno!

ciemny chlebek jemy

mc to samo - to zero pozywienia same węglowowdany...tez kiedys mialam podejscie, zjadlam tabliczke czekolady ale to juz nic dzis nie zjem - to jest mamaienie sie bo ta tabliczka ci sie odklada a nie spala...

wiec niestestety trzeba pilnowac głównie co sie je, potem na ilosc...

wytrwajcieeee! mi idzie niezle

Jest 78kg
... ma być 60kg.. jak sie uda to
Ruders jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-16, 23:34   #150
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ruders Pokaż wiadomość
Tak czytam i nie moge wyjść z szoku co wy robicie kochane

Nie wolno jesc pączków w ogole - co z tego ze to ma iles tam kcal (nie 300 tylko do 500) ale to same węglowodany i tłuszcz, więc to puste kalorie, nie spalają się tak samo jak inne.

tak samo białe pieczywo - co z tego ze jedna kromka, nie wolno!

ciemny chlebek jemy

mc to samo - to zero pozywienia same węglowowdany...tez kiedys mialam podejscie, zjadlam tabliczke czekolady ale to juz nic dzis nie zjem - to jest mamaienie sie bo ta tabliczka ci sie odklada a nie spala...

wiec niestestety trzeba pilnowac głównie co sie je, potem na ilosc...

wytrwajcieeee! mi idzie niezle

noo mądrze mówisz!! żadnych odstępstw, bo to dupa blada jest wtedy! musimy być twarde a nie miętkie ;p
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości