![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka, Chanel Empreinte i inne
coś za
Emporio diamonds 50ml zel pod prysznic, nowy 5tki dior 970 Stylish Mouve - z wymiany, ubytek nieduży widzoczny na fotce Guerlain Terracotta Light 02 brunettes - mozaika, używana, ubytek widoczny na fotce Chanel Intensite 02 - bronzer, tester z wymiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
zapraszam, mam w watku roz chanel (moim zdaniem podobny do pink) - podobaja mi sie
Givenchy Prisme Libre 2 Delicate Beige |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Niestety nic. Dziekuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
widzę że już pryzmy wydałas w świat, zupełnie nie miałam czasu tu zajrzeć ostatnio,
no trudno, to pozdrawiam - i do nastepnego razu ![]()
![]() |
#126 |
BAN stały
|
hej, ja znowu uderzam po balsam rodriguez
![]() moze cos z listy ponizej Cie zainteresuje?? Kate Moss Vintage 7/15ml Clinique simply- miniaturka z atomizerem ok 3ml Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Benefit bo-ing nr 01 nowy w kartoniku Inglot blush- róz dający naturalny efekt rumieńca Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml ziaja oliwkowa - krem do rąk i paznokci Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose barry m - shimmering eye lip crayon - kredka do oczu w kolorze jasnego deliktanego różu CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni Maybelline pure mineral podklad 001 Eris pharmaceris podklad kryjący SEPHORA paleta do makijażu The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Sally Hansen- rajstopy w sprayu nowe Essence cut as hell róz Creative nail kolor: asphalt jest to ciemny popiel mat Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline GRASHKA tusz do rzęs czarny COVERMARK- mocno kryjący podklad https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28592-opis-Farmeco-Covermark-Foundation-Podklad-kamuflujacy-w-sloiczku.htm Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Garnier beach look spray zostalo 40% ze 150ml Oriflame lip balm ELF mineral booster , sheer |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
BAN stały
|
Madziu znajdziesz cos u mnie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety, nic nie przyda mi sie. ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- W watku nic nie znalazłam dla siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam Madziu ,ze Cie wstrzymuje,ale puder ktorym jesteś zainteresowana chce jeszcze jedna dziewczyna i na razie do czwartku musze sie wstrzymac z decyzjami.Pozdrawiam
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Niestety niczego nie znalazłam. Pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:01.