"Na tym polega nasz pech,że cuchnie nam cnota,a pachnie grzech!" :D Dietkowania cz.IV - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-18, 18:05   #121
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: "Na tym polega nasz pech,że cuchnie nam cnota,a pachnie grzech!" :D Dietkowania

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
Sunset-sliczna ta tunika zresztą obie są genialne nie kus tymi uszkami
miałam isć,ale nie poszłam bo koleżanka nie mogła,miała jakies problemy z autem no nic zobaczę sobie później fotorelację Wam tez pokaże zresztą mogę już Wam pokazac,bo na stronie jest pełno jego zdjęc

ale zimno!!! byłam u kolezanki,mieszka jakieś 5 minut na nogach ode mnie,ale myślałam,że przez ten kawałek zamarznę,to biegłam
Ale dostałam bata

Kurcze no to szkoda, że nie wypaliło ZDjęcia swoją drogą, no ale lepiej byłoby obejrzeć żywy okaz No możesz pokazać jakąś jego fotkę Chętnie obadam co to za cud

No to przynajmniej się rozruszałaś
Stary 2010-12-18, 18:08   #122
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: "Na tym polega nasz pech,że cuchnie nam cnota,a pachnie grzech!" :D Dietkowania

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Brrr aż mi się niedobrze zrobiło na samą myśl o takim wiszącym dzwonku

Jak drakula Kurde ja chyba i tak bym nie umiała tego zrobić ,do takich zabiegów mam dwie lewe ręce A ile kosztuje ta henna w kremie ?

No jasne, lepiej oszczędzić 0,000001 grosza i przejechać kogoś :/ Co za matoły , uważaj tam na siebie bo jeszcze coś się stanie:/

Zjadłam kawałek torcika , wyszedł pyszny Teraz powoli będę się zbierać i pewnie niebawem pojadę
jak będziesz stara to nie będzie Ci przeszkadzało że mężowi dzwonek wisi
przecież to jest bardzo proste nie da rady tego zepsuć w kremie płaciłam coś ok 4 zł, henna ogólnie jest taniutka, ale babka w drogerii raz mi proponowała hennę za 25 zł chyba ją poje.ało, żebym ja miała za hennę płacić tyle co za farbę do włosów
no bo to są kretyni nie będę tego komentować co się u mnie na wiosce dzieje, a policja jeździ tylko w tą i spowrotem i nic nie robi u mnie np non stop ktoś nie włącza kierunkowskazu jak skręcajak mnie to wkur.ia
a co to za torcik? ja nie przepadam za tortami, w ogóle nie lubię ciast z kremem
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-18, 18:12   #123
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Ale dostałam bata

Kurcze no to szkoda, że nie wypaliło ZDjęcia swoją drogą, no ale lepiej byłoby obejrzeć żywy okaz No możesz pokazać jakąś jego fotkę Chętnie obadam co to za cud

No to przynajmniej się rozruszałaś

taka zachęta tylko się nie przyzwyczajaj

no lepiej,ale co ja poradze? musze to przeboleć jakośtylko po co ja włosy farbowałam?! podeślę Ci linka zaraz

taaaa ciepło jest już mi
Stary 2010-12-18, 19:31   #124
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
taka zachęta tylko się nie przyzwyczajaj

no lepiej,ale co ja poradze? musze to przeboleć jakośtylko po co ja włosy farbowałam?! podeślę Ci linka zaraz

taaaa ciepło jest już mi
to już wiem czemu tak się spieszyłaś z farbowaniem
dawaj mi też linka
no jak pobiegałaś to ciepło

ja zjadłam kolację i grześka w czekoladzie tak mi się chciało słodkiego że szok
zrobię sobie herbatkę i poczatuję trochę dopiero po 22 Tż wróci z pracy więc nie mam co robić
Stary 2010-12-18, 19:40   #125
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
to już wiem czemu tak się spieszyłaś z farbowaniem
dawaj mi też linka
no jak pobiegałaś to ciepło

ja zjadłam kolację i grześka w czekoladzie tak mi się chciało słodkiego że szok
zrobię sobie herbatkę i poczatuję trochę dopiero po 22 Tż wróci z pracy więc nie mam co robić
no przeciez to wqszystko dla NIEGO

ok,wysle Ci zaraz

grzesiek a propo moi siatkarze to "Grzrzski"

eee to pewnie,mozsz zbijac fortunke
Stary 2010-12-18, 19:47   #126
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

ok,wysle Ci zaraz

tak myślałam że to dla niego ale czego się nie robi dla facetów
no fajny i widać że wysoki a ten facet chyba trener w żółtym fajnego ma wąsa
widziałam właśnie w linku grześki i myślę o co chodzi
fortuna przede wszystkim

w ogóle w faktach mówili że jakiś facet w Szczecinie utknął w kominie na 3 doby pewnie za dużą dupę miał i nie mógł wyjść
Stary 2010-12-18, 19:59   #127
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
tak myślałam że to dla niego ale czego się nie robi dla facetów
no fajny i widać że wysoki a ten facet chyba trener w żółtym fajnego ma wąsa
widziałam właśnie w linku grześki i myślę o co chodzi
fortuna przede wszystkim

w ogóle w faktach mówili że jakiś facet w Szczecinie utknął w kominie na 3 doby pewnie za dużą dupę miał i nie mógł wyjść
no dokadnie

no to jest II trener ale on ejst spoko i wyglda JAKOS a pierwszy trener to wyglada zawsze tak jakby tmiesiac chlal i nagle przestal i mial takiego kaca giganta

ano bo to sponsor slodkie chlopaki

no to facet mial ciekawe 3 dni chcialabym to zobaczyc
Stary 2010-12-18, 21:05   #128
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
no dokadnie

no to jest II trener ale on ejst spoko i wyglda JAKOS a pierwszy trener to wyglada zawsze tak jakby tmiesiac chlal i nagle przestal i mial takiego kaca giganta

ano bo to sponsor slodkie chlopaki

no to facet mial ciekawe 3 dni chcialabym to zobaczyc
może wali w szyję między treningami
też bym chciała takiego sponsora
ja sobie tego nie wyobrażam, jak to zobaczyłam w telewizji to parsknęłam śmiechem

ja byłam z psem na spacerze, ale jest strasznie zimno, a ludzi nie ma w ogóle wszyscy chyba w domu pod kocem siedzą
w ogóle kiedyś u mnie w mieście były 4 dyskoteki a teraz taka wiocha się zrobiła że masakra zupełnie nie ma gdzie iść
Stary 2010-12-18, 22:43   #129
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
może wali w szyję między treningami
też bym chciała takiego sponsora
ja sobie tego nie wyobrażam, jak to zobaczyłam w telewizji to parsknęłam śmiechem

ja byłam z psem na spacerze, ale jest strasznie zimno, a ludzi nie ma w ogóle wszyscy chyba w domu pod kocem siedzą
w ogóle kiedyś u mnie w mieście były 4 dyskoteki a teraz taka wiocha się zrobiła że masakra zupełnie nie ma gdzie iść
możliwe przynajmniej tak wygląda
mnie tam może sponsorowac 9

Boże trzeba bylo to nagrac! w mikołaja się bawil?

wszystko zamkneli? u mnie jest 6 miejsc gdzie można poatńczyć,ale też trzeba się na dobrą impreze załapac,bo tak to cienkawo jest

ja sobie poćwiczyłam troszkę
Stary 2010-12-18, 23:41   #130
Sunsett
Zakorzenienie

Anastazja no jasne, że będzie mi przeszkadzało, że mężowi wisi dzwonek No ale mam nadzieję, że mój mąż pozostanie sprawny na długo, bo ja mam swoje potrzeby
Co do torcika to mamka upiekła taki przekładany z dwóch rodzajów biszkopta , przekładanych masą o smaku cappucino
Koleś w kominie mnie rozje*ał, czego on w ogóle szukał w tym kominie ?!

Nadziejko aaale fajny No i te 196 cm wzrostu, jak ja uwielbiam wysokich facetów ehh na takiego to i ja chętnie bym sobie popatrzyła
A co ćwiczyłaś?

Ja już wróciłam do domu Kupiłam farbę, nie pamiętam już jaki kolor, ale jutro będę farbować i zobaczymy co wyjdzie Oprócz tego znalazłam nareszcie wychwalany na wizażu żel myjący z wapniem z ziaji, szukałam go chyba z pół roku
Byłam na myjni, potem widziałam się z koleżankami no i jak się rozeszłyśmy, to oczywiście poszłam do auta. Chcę otworzyć a tu ch*j, wszystkie drzwi zamarzniete , bo zapomniałam po myjni przetrzeć szmatką uszczelki Szarpałam wszystkie klamki a tu nic ,ani drgną Otworzył się jedynie bagażnik, więc niewiele myśląc weszłam przez bagażnik Ledwo się przecisnęłam, ale dałam radę Dobrze, że pustki na mi

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-12-18 o 23:48
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-18, 23:50   #131
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Anastazja no jasne, że będzie mi przeszkadzało, że mężowi wisi dzwonek No ale mam nadzieję, że mój mąż pozostanie sprawny na długo, bo ja mam swoje potrzeby
Co do torcika to mamka upiekła taki przekładany z dwóch rodzajów biszkopta , przekładanych masą o smaku cappucino
Koleś w kominie mnie rozje*ał, czego on w ogóle szukał w tym kominie ?!

Nadziejko aaale fajny No i te 196 cm wzrostu, jak ja uwielbiam wysokich facetów ehh na takiego to i ja chętnie bym sobie popatrzyła
A co ćwiczyłaś?

Ja już wróciłam do domu Kupiłam farbę, nie pamiętam już jaki kolor, ale jutro będę farbować i zobaczymy co wyjdzie Oprócz tego znalazłam nareszcie wychwalany na wizażu żel myjący z wapniem z ziaji, szukałam go chyba z pół roku
Byłam na myjni, potem widziałam się z koleżankami no i jak się rozeszłyśmy, to oczywiście poszłam do auta. Chcę otworzyć a tu ch*j, wszystkie drzwi zamarzniete , bo zapomniałam po myjni przetrzeć szmatką uszczelki Szarpałam wszystkie klamki a tu nic ,ani drgną Otworzył się jedynie bagażnik, więc niewiele myśląc weszłam przez bagażnik Ledwo się przecisnęłam, ale dałam radę Dobrze, że pustki na mi

po prostu jego to bym z łożka nie wyganiała jest idealny i przynajmniej przy nim nie wyglądałabym jak wielkolud

a brzuszki,trochę na dupkę i na nózki

Ty to jesteś widac masz smykałkę do włamań oby nic się nei stało Ty to masz szczescie
Stary 2010-12-19, 07:58   #132
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
po prostu jego to bym z łożka nie wyganiała jest idealny i przynajmniej przy nim nie wyglądałabym jak wielkolud

Ty to jesteś widac masz smykałkę do włamań oby nic się nei stało Ty to masz szczescie
On by Ciebie musiał wyganiać coś mi się wydaje no wzrostowo też by było fajnie TO nie pozostaje Ci nic innego, jak chodzić na mecze i pięknie uśmiechać się do kolegi

O kurcze, no to Cię zabrało Ćwicz ćwicz, ktoś musi

No szczęście mam przez własną głupotę, bo specjalnie wzięłam sobie szmatkę z domu, żeby potem przetrzeć te uszczelki , bo było -10 , więc to logiczne, że by zamarzły Jedynie tą półkę przy tylnej szybie mogłam pokiereszować , no i pewnie siedzenia trzeba będzie przeczyścić, bo w buciorach wpadłam
Dobrze, że nikt tego nie widział, bo musiało to komicznie wyglądać, jak się nie mogłam przecisnąć

W ogóle wczoraj chciałam edytować posta i coś się z wizażem mi stało, przestał działać I taki ten post wyszedł urwany
Wczoraj jeszcze wypiłam sobie Desperadoska i poszłam spać o równiuśkiej północy

Dzisiaj ciężko się wstawało Nastawiłam budzik na 7 i zwlekłam się z bólem serca
Zjadłam śniadanie, wyprowadziłam pieska, ogarnęłam się, a teraz zasiadłam sobie do pracki
Miłego dnia

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-12-19 o 07:59
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-19, 10:23   #133
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
po prostu jego to bym z łożka nie wyganiałajest idealny i przynajmniej przy nim nie wyglądałabym jak wielkolud

Ty to jesteś widac masz smykałkę do włamańoby nic się nei stało Ty to masz szczescie
to kręć się koło niego a potem bierz go do łóżka
o proszę ktoś tu się wziął za ćwiczenia ja też bym ćwiczyla gdyby nie ten palecale od nowego roku na bank biorę się ostro
Cytat:
On by Ciebie musiał wyganiać coś mi się wydaje no wzrostowo też by było fajnie TO nie pozostaje Ci nic innego, jak chodzić na mecze i pięknie uśmiechać się do kolegi

O kurcze, no to Cię zabrało Ćwicz ćwicz, ktoś musi

No szczęście mam przez własną głupotę, bo specjalnie wzięłam sobie szmatkę z domu, żeby potem przetrzeć te uszczelki , bo było -10 , więc to logiczne, że by zamarzły Jedynie tą półkę przy tylnej szybie mogłam pokiereszować , no i pewnie siedzenia trzeba będzie przeczyścić, bo w buciorach wpadłam
Dobrze, że nikt tego nie widział, bo musiało to komicznie wyglądać, jak się nie mogłam przecisnąć \

W ogóle wczoraj chciałam edytować posta i coś się z wizażem mi stało, przestał działać I taki ten post wyszedł urwany
Wczoraj jeszcze wypiłam sobie Desperadoska i poszłam spać o równiuśkiej północy

Dzisiaj ciężko się wstawało Nastawiłam budzik na 7 i zwlekłam się z bólem serca
Zjadłam śniadanie, wyprowadziłam pieska, ogarnęłam się, a teraz zasiadłam sobie do pracki
Miłego dnia
ależ to musiało zaje.iście wyglądać czyli włamy masz opanowane co tam siedzenia, zetrze się, ważne że się dostałaś do tego auta
mi właśnie wieczorem w ogóle wizaż zacinał i w końcu dałam sobie spokój
a no tak, dzisiaj masz dyżura ale już Ci połowa minęła jak idzie?

witam
u mnie na śniadanie dzisiaj Danio waniliowe płatki się skończyły
byłam z psem na spacerze i normalnie tak się głośno spierdziała że wszyscy wokół myśleli że to ja i wszyscy się na mnie gapilizaczęłam się śmiać i poszłam dalej
teraz piję kawkę i przeglądam neta
później zamierzam wyszorować kuchnię a przede wszystkim piekarnik bo szyba jest w strasznym stanie a nie idzie niczym jej domyć, ale kupiłam cilit bang i będzie lśnić bo to dobry środek
Stary 2010-12-19, 10:34   #134
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
ależ to musiało zaje.iście wyglądać czyli włamy masz opanowane co tam siedzenia, zetrze się, ważne że się dostałaś do tego auta
mi właśnie wieczorem w ogóle wizaż zacinał i w końcu dałam sobie spokój
a no tak, dzisiaj masz dyżura ale już Ci połowa minęła jak idzie?

witam
u mnie na śniadanie dzisiaj Danio waniliowe płatki się skończyły
byłam z psem na spacerze i normalnie tak się głośno spierdziała że wszyscy wokół myśleli że to ja i wszyscy się na mnie gapilizaczęłam się śmiać i poszłam dalej
teraz piję kawkę i przeglądam neta
później zamierzam wyszorować kuchnię a przede wszystkim piekarnik bo szyba jest w strasznym stanie a nie idzie niczym jej domyć, ale kupiłam cilit bang i będzie lśnić bo to dobry środek
Na pewno zaje*iście wyglądało, w jednej chwili to wydawało mi się , że się zaklinowałam, ale by były jaja

Super idzie , non stop ktoś pisze Jeden koleś siedział chyba z godzinę i przed chwilą poszedł, ale zaraz napisał drugi i się coś kręci cały czas
Poza tym mam dzisiaj z tym moderatorem Mikołajem , on jest zaje*isty Cały czas coś tam pisze i sobie gadamy , nawet napisał mi , że coraz bardziej mnie lubi hehe I zapytałam go, czy nie śnią mu się w nocy erotyki, jak się tyle nagada w pracy, to napisał, że nie , ale przyznaje się , że w pracy nie raz ma ciasno w spodniach że nie raz mu się cztery laski na raz rozbierają no i nie sposób zareagować inaczej
Strasznie fajny koleś, najlepszy z tych wszystkich moderatorów

Ale masz z tą swoją psiną, ona jest prze agentka z tego co piszesz Wyobrażam sobie, jak ludzie musieli się na Ciebie przypatrzyć
A apropo bąków, moja koleżanka opowiadała wczoraj, że umówiła się z jakimś kolesiem na piwko i jak szli do baru to całą drogę pierdział Myślała, ze się jej zdaje, ale jak usiedli w barze to też mu się popuściło , a on bez skrępowania tylko powiedział "przepraszam", jakby nic się nie stało Ja bym się chyba spaliła ze wstydu

Ja też mam cilit bang, czyszczę nim baterie w łazience i czasem wannę, faktycznie to bardzo dobry środek więc myślę , że bez problemu powinno puścić
Stary 2010-12-19, 10:55   #135
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno zaje*iście wyglądało, w jednej chwili to wydawało mi się , że się zaklinowałam, ale by były jaja

Super idzie , non stop ktoś pisze Jeden koleś siedział chyba z godzinę i przed chwilą poszedł, ale zaraz napisał drugi i się coś kręci cały czas
Poza tym mam dzisiaj z tym moderatorem Mikołajem , on jest zaje*isty Cały czas coś tam pisze i sobie gadamy , nawet napisał mi , że coraz bardziej mnie lubi hehe I zapytałam go, czy nie śnią mu się w nocy erotyki, jak się tyle nagada w pracy, to napisał, że nie , ale przyznaje się , że w pracy nie raz ma ciasno w spodniach że nie raz mu się cztery laski na raz rozbierają no i nie sposób zareagować inaczej
Strasznie fajny koleś, najlepszy z tych wszystkich moderatorów

Ale masz z tą swoją psiną, ona jest prze agentka z tego co piszesz Wyobrażam sobie, jak ludzie musieli się na Ciebie przypatrzyć
A apropo bąków, moja koleżanka opowiadała wczoraj, że umówiła się z jakimś kolesiem na piwko i jak szli do baru to całą drogę pierdział Myślała, ze się jej zdaje, ale jak usiedli w barze to też mu się popuściło , a on bez skrępowania tylko powiedział "przepraszam", jakby nic się nie stało Ja bym się chyba spaliła ze wstydu

Ja też mam cilit bang, czyszczę nim baterie w łazience i czasem wannę, faktycznie to bardzo dobry środek więc myślę , że bez problemu powinno puścić
o matko, jakbyś się zaklinowała to byłoby za mocne już sobie wyobraziłam jak wzywasz pomocy
no to super że dobrze idzie
ja się nie dziwię że ma ciasno w spodniach, te zboczuchy płacą a to żeby sobie pooglądać i zwalić a on ma za darmo i to nie jedną
tak ona jest agentka niesamowita ona zawsze pierdzi jak chce się załatwić ale dzisiaj przesadziła tak samo zawsze beka po jedzeniu i to normalnie jak człowiek
a ten koleś to przesadził ja rozumiem że ktoś puszcza będąc w związku i mieszkając ze sobą, ale takie coś na randce jest przesadą
to jest jedyny środek którym kiedyś udało mi się właśnie tą szybę w piekarniku wyczyścić na baterię też dobrze działa, dawno go nie używałam bo zawsze kupowałam coś innego ale teraz przed świętami musiałam kupić bo inaczej tego nie doczyszczę
Stary 2010-12-19, 11:09   #136
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
o matko, jakbyś się zaklinowała to byłoby za mocne już sobie wyobraziłam jak wzywasz pomocy
no to super że dobrze idzie
ja się nie dziwię że ma ciasno w spodniach, te zboczuchy płacą a to żeby sobie pooglądać i zwalić a on ma za darmo i to nie jedną
tak ona jest agentka niesamowita ona zawsze pierdzi jak chce się załatwić ale dzisiaj przesadziła tak samo zawsze beka po jedzeniu i to normalnie jak człowiek
a ten koleś to przesadził ja rozumiem że ktoś puszcza będąc w związku i mieszkając ze sobą, ale takie coś na randce jest przesadą
to jest jedyny środek którym kiedyś udało mi się właśnie tą szybę w piekarniku wyczyścić na baterię też dobrze działa, dawno go nie używałam bo zawsze kupowałam coś innego ale teraz przed świętami musiałam kupić bo inaczej tego nie doczyszczę
Ale by był wstyd

No i jeszcze się musi biedny skupić , żeby pisać coś w miarę rozsądnego Skończył germanistykę, ma 27 lat ciekawe, jak wygląda
W ogóle to jeden koleś napisał, że jak mu pokażę majtki, to mnie weźmie na zakupy A teraz rozmawia z jakimś młodym, ponoć przystojnym i i mu skomli , żebym pokazała piersi na 3 sekundy

Moja też sobie beka, ale jej to się tak odbija subtelnie Twoja to widzę na całego

Mnie by to odrzuciło, nawet jakby mi facet z którym jestem puścił bąka A co dopiero na randce Koleżanka już się z nim więcej nie chce spotkać

O widzisz, a ja nigdy nie mogę tej szyby doczyścić w piekarniku A jak Ty to robisz, zalewasz tą szybę i zostawiasz na chwilkę, czy po prostu nalewasz płynu na gąbkę i czyścisz od razu ?
Stary 2010-12-19, 11:33   #137
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Ale by był wstyd

No i jeszcze się musi biedny skupić , żeby pisać coś w miarę rozsądnego Skończył germanistykę, ma 27 lat ciekawe, jak wygląda
W ogóle to jeden koleś napisał, że jak mu pokażę majtki, to mnie weźmie na zakupy A teraz rozmawia z jakimś młodym, ponoć przystojnym i i mu skomli , żebym pokazała piersi na 3 sekundy

Moja też sobie beka, ale jej to się tak odbija subtelnie Twoja to widzę na całego

Mnie by to odrzuciło, nawet jakby mi facet z którym jestem puścił bąka A co dopiero na randce Koleżanka już się z nim więcej nie chce spotkać

O widzisz, a ja nigdy nie mogę tej szyby doczyścić w piekarniku A jak Ty to robisz, zalewasz tą szybę i zostawiasz na chwilkę, czy po prostu nalewasz płynu na gąbkę i czyścisz od razu ?
no to napisz mu żeby Ci fotę wysłał
ja bym pokazała te majtki,zakupy przede wszystkim
no tak skąd ja to znam, za piersi oni oddadzą wszystko
moja to beka jak stary dziad aż jej wszystko bulgocze za mocna ona jest
mnie też pierdzenie wku.wia i to bardzo
no psikam dość obficie i zostawiam na jakieś 10 min, potem szoruję szmatką i ładnie schodzi tzn schodziło kiedyś, mam nadzieję że dzisiaj też zejdzie

Tż obudził się na chwilę zjadł 3 jogurty i położył się dalej spać pewnie znowu wstanie na obiad o 13, zje i pojedzie do pracy
jeszcze posiedzę z 20 min, pójdę z psem i biorę się za ten piekarnik i obiad przy okazji
Stary 2010-12-19, 11:55   #138
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no to napisz mu żeby Ci fotę wysłał
ja bym pokazała te majtki,zakupy przede wszystkim
no tak skąd ja to znam, za piersi oni oddadzą wszystko
moja to beka jak stary dziad aż jej wszystko bulgocze za mocna ona jest
mnie też pierdzenie wku.wia i to bardzo
no psikam dość obficie i zostawiam na jakieś 10 min, potem szoruję szmatką i ładnie schodzi tzn schodziło kiedyś, mam nadzieję że dzisiaj też zejdzie

Tż obudził się na chwilę zjadł 3 jogurty i położył się dalej spać pewnie znowu wstanie na obiad o 13, zje i pojedzie do pracy
jeszcze posiedzę z 20 min, pójdę z psem i biorę się za ten piekarnik i obiad przy okazji
Nie nie , bo jeszcze pomyśli, że się napaliłam Właśnie mi napisał, że szkoda, że tak mało razem siedzimy Ja mu napisałam, że przejmuję przeważnie dyżury na bieżąco, a on odpisał, żebym przejmowała te na których on jest moderatorem Ja mu odp, że nigdy nie zwracałam uwagi na moderatorów, ale chyba zacznę Właśnie się pożegnał i napisał : " Dobra śliczna, jesteś wolna " Aaaaaaaaaaaaaaa Kocham tą pracę

Ee tam, co mi z takiego dziada z Niemiec

To ładny Ci się trafił przypadek, jeszcze nie słyszałam żeby pies tak głośno bekał

No to daj znać czy zeszło )

A co dzisiaj na obiadek dobrego ?

Ja właśnie skończyłam robotę, wyjątkowo mi się nie chciało dzisiaj kończyć muszę przyznać
Stary 2010-12-19, 12:24   #139
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nie , bo jeszcze pomyśli, że się napaliłam Właśnie mi napisał, że szkoda, że tak mało razem siedzimy Ja mu napisałam, że przejmuję przeważnie dyżury na bieżąco, a on odpisał, żebym przejmowała te na których on jest moderatorem Ja mu odp, że nigdy nie zwracałam uwagi na moderatorów, ale chyba zacznę Właśnie się pożegnał i napisał : " Dobra śliczna, jesteś wolna " Aaaaaaaaaaaaaaa Kocham tą pracę

Ee tam, co mi z takiego dziada z Niemiec

To ładny Ci się trafił przypadek, jeszcze nie słyszałam żeby pies tak głośno bekał

No to daj znać czy zeszło )

A co dzisiaj na obiadek dobrego ?

Ja właśnie skończyłam robotę, wyjątkowo mi się nie chciało dzisiaj kończyć muszę przyznać
oj tam napaliłaś od razu, chcesz widzieć po prostu z kim masz przyjemność
ale Ci przysłodził ale nie dziwię się
może byś się przejechała do dziada do Niemiec na zakupy
ona zachowuje się jak rasowy chłop
dzisiaj mielone bo wczoraj robiłam i na dzisiaj zostały
widzę że miło się siedziało ale to dobrze, jak praca jest przyjemnością to już w ogóle bajka

ja byłam z psem na spacerze i na zakupach, ale jest paskudnie zimno, aż w nos szczypie
teraz robię obiad, tzn wstawiłam ziemniaki i zaraz muszę jakąś surówkę spłodzić
Stary 2010-12-19, 12:29   #140
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
oj tam napaliłaś od razu, chcesz widzieć po prostu z kim masz przyjemność
ale Ci przysłodził ale nie dziwię się
może byś się przejechała do dziada do Niemiec na zakupy
ona zachowuje się jak rasowy chłop
dzisiaj mielone bo wczoraj robiłam i na dzisiaj zostały
widzę że miło się siedziało ale to dobrze, jak praca jest przyjemnością to już w ogóle bajka

ja byłam z psem na spacerze i na zakupach, ale jest paskudnie zimno, aż w nos szczypie
teraz robię obiad, tzn wstawiłam ziemniaki i zaraz muszę jakąś surówkę spłodzić
No może zapytam jak kiedyś jeszcze będę z nim miała dyżur i też będzie tak miło jak dzisiaj

Hihi dziękuję Oj przysłodził przysłodził hehe , rozkręca się kolega

Taa jeszcze by mnie sprzedał na organy i bym miała zakupy Nie, dziękuję

No miło się siedziało, bo raz że był ruch, a dwa że moderator fajny

A no to nie masz dużo roboty przy obiadku dzisiaj
U mnie mama robi kotlety przed chwilką zjadłam rosół , a psinka stała mi koło nogi i piszczała, to nalałam jej trochę na miseczkę i tak zasmakowało, że zjadła dwie A później beknęła Psy są zaje*iste
Stary 2010-12-19, 13:28   #141
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
No może zapytam jak kiedyś jeszcze będę z nim miała dyżur i też będzie tak miło jak dzisiaj

Hihi dziękuję Oj przysłodził przysłodził hehe , rozkręca się kolega

Taa jeszcze by mnie sprzedał na organy i bym miała zakupy Nie, dziękuję

No miło się siedziało, bo raz że był ruch, a dwa że moderator fajny

A no to nie masz dużo roboty przy obiadku dzisiaj
U mnie mama robi kotlety przed chwilką zjadłam rosół , a psinka stała mi koło nogi i piszczała, to nalałam jej trochę na miseczkę i tak zasmakowało, że zjadła dwie A później beknęła Psy są zaje*iste
zapytaj do mnie podwala się ten Adam on mnie w ogóle rozpie.dala, zawsze się naśmieję jak z nim mam dyżur
faktycznie się rozkręca
trochę masz tych organów więc by na Tobie zarobił
moja psinka też uwielbia rosół najbardziej mi się podoba jak wciąga makaron

ja zjadłam obiad i wyprawiłam Tż do pracy
kurcze nie chce zejść ten syf z tej szyby piekarnika zalałam teraz szybę cifem może to coś pomoże
Stary 2010-12-19, 13:35   #142
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Sunset-ojojojo co to się dzieje tam ale ja się tenu Mikołajowi wcale nie dziwie

Anastazja-Twoje psinka mnie rozwala az cisnie sie na usta "jaki pan ,taki pies" zartuje oczywiscie

wstałam! wczoraj poszłam późno ,bo jeszcze film oglądałam i Angin do mnie pisał,że beznadziejnie sobie włosy zrobiłam uwielbiam go!

właśnie zjadłam pół rogala z pasztecikiem pomidorowym teraz herbatka i jestem happy
Stary 2010-12-19, 13:38   #143
caaalajaa
Zadomowienie

Cytat:

ok,wysle Ci zaraz

mój tż to też Grzesiek

Dzień dobryyy ;*
ja byłam na noc u kumpeli bo robiłyśmy sprawozdanie na uczelnię,
wczoraj kupiłam sobie w końcu dwie pary leginsów jedne takie czarne ocieplane a drugie "jeansowe". Byłam z rodzicami na zakupach i o zleciała sobota

chyba się wezmę za sprzątanie :P

Kochane macie może przepis na dobrą sałatkę z zupkami chińskimi?) bo jadłam kiedyś i mi posmakowała i chciałam na święta zrobić ;p

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-19, 13:42   #144
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

Anastazja-Twoje psinka mnie rozwala az cisnie sie na usta "jaki pan ,taki pies" zartuje oczywiscie

wstałam! wczoraj poszłam późno ,bo jeszcze film oglądałam i Angin do mnie pisał,że beznadziejnie sobie włosy zrobiłam uwielbiam go!

właśnie zjadłam pół rogala z pasztecikiem pomidorowym teraz herbatka i jestem happy
no jaki pan taki pies to tyczy się mojego Tż w końcu to jego pies tak naprawdę
ale ten Angin jak coś pie.dolnie to szkoda gadać
ale bym zjadła pasztet
Cytat:
Napisane przez caaalajaa Pokaż wiadomość
mój tż to też Grzesiek

Dzień dobryyy ;*
wczoraj kupiłam sobie w końcu dwie pary leginsów jedne takie czarne ocieplane a drugie "jeansowe". Byłam z rodzicami na zakupach i o zleciała sobota

Kochane macie może przepis na dobrą sałatkę z zupkami chińskimi?) bo jadłam kiedyś i mi posmakowała i chciałam na święta zrobić ;p
i robiłyście to sprawozdanie czy popiłyście?
ja nie przepadam za tymi sałatkami z tym makaronem więc przepisu nie podam bo nie mam jadłam kilka razy u znajomych ale mi nie podeszły mimo że jadłam różne
Stary 2010-12-19, 13:55   #145
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
zapytaj do mnie podwala się ten Adam on mnie w ogóle rozpie.dala, zawsze się naśmieję jak z nim mam dyżur
faktycznie się rozkręca
trochę masz tych organów więc by na Tobie zarobił
moja psinka też uwielbia rosół najbardziej mi się podoba jak wciąga makaron

ja zjadłam obiad i wyprawiłam Tż do pracy
kurcze nie chce zejść ten syf z tej szyby piekarnika zalałam teraz szybę cifem może to coś pomoże
A co Ci takiego pisze? Ja go nawet lubiłam, ale ostatnio mnie wku*wił wtedy , kiedy miałam problemy żołądkowe

No właśnie, więc ja mam w dupie takie zakupy ,jeszcze mi życie miłe

Hahah moja jadła bez makaronu

O kurcze, czyżby cilit się popsuł ? Skoro zawsze schodziło ?

Cytat:

No , nareszcie wstałaś o "ludzkiej" porze, już się martwiłam
Wee Angin to niech się lepiej swoją "gościnną w kroku" zajmie Są jeszcze ze soba ?

Też ostatnio miałam pasztet pomidorowy

Cytat:
mój tż to też Grzesiek

Dzień dobryyy ;*

Ja jadłam raz taką sałatkę, ale nie mam przepisu bo mama brała jak zwykle z neta Wiem że był w niej kurczak wędzony i mi bardzo smakowała )

Ja nałożyłam sobie szamponetkę na włosy, miałam robić tą farbą , ale poczytałam recenzje na wizażu i jak wyczytałam, że ten kolor który kupiłam wychodzi jakiś fioletowy, to zrezygnowałam
Zaraz idę zmyć tą szamponetkę , trzymam już 15 minut więc wystarczy. Mam nadzieję, że troszkę mi pokryje te żółte boki
Stary 2010-12-19, 14:02   #146
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
A co Ci takiego pisze? Ja go nawet lubiłam, ale ostatnio mnie wku*wił wtedy , kiedy miałam problemy żołądkowe

Wee Angin to niech się lepiej swoją "gościnną w kroku" zajmie Są jeszcze ze soba ?

Ja jadłam raz taką sałatkę, ale nie mam przepisu bo mama brała jak zwykle z neta Wiem że był w niej kurczak wędzony i mi bardzo smakowała )

Ja nałożyłam sobie szamponetkę na włosy, miałam robić tą farbą , ale poczytałam recenzje na wizażu i jak wyczytałam, że ten kolor który kupiłam wychodzi jakiś fioletowy, to zrezygnowałam
Zaraz idę zmyć tą szamponetkę , trzymam już 15 minut więc wystarczy. Mam nadzieję, że troszkę mi pokryje te żółte boki
pisze mi że jestem piękna i interesująca i w ogóle że uwielbia ze mną pracować ale ch.j wie czy każdej tak nie pisze
a moja lubi makaron czasami jak sypię do garnka i mi spadnie na podłogę to nawet surowy wpieprza
no właśnie nie wiem czy się popsuł ale nie zeszło a zostawiłam na min 15 minut
fioletowy?o kurcze to co to za kolor w ogóle że fioletowy wychodzi??
Stary 2010-12-19, 14:19   #147
caaalajaa
Zadomowienie

Cytat:
ale bym zjadła pasztet

ja nie przepadam za tymi sałatkami z tym makaronem więc przepisu nie podam bo nie mam jadłam kilka razy u znajomych ale mi nie podeszły mimo że jadłam różne
a nie;d byłyśmy grzeczne i robiłyśmy sprawozdanie ;D
każdy lubi co innego ;D
Cytat:

o to pochwal się jak wyszło

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-19, 14:26   #148
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
pisze mi że jestem piękna i interesująca i w ogóle że uwielbia ze mną pracować ale ch.j wie czy każdej tak nie pisze
a moja lubi makaron czasami jak sypię do garnka i mi spadnie na podłogę to nawet surowy wpieprza
no właśnie nie wiem czy się popsuł ale nie zeszło a zostawiłam na min 15 minut
fioletowy?o kurcze to co to za kolor w ogóle że fioletowy wychodzi??
O kurcze, no to pięknie CI przysłodził A ile on ma lat w ogóle ?
Ja z nim prawie w ogóle nie gadałam, jedynie o tym brzuchu bolącym i na początku się przedstawił i tylo

No to nie jest wybredna widzę

A to ciekawe skoro zawsze schodziło

Kolor nazywa się naturalny blond Laski w recenzjach pisały, że na odrostach wychodzi rudy, a na reszcie włosów jakiś niewiadomo jaki z fioletowym odcieniem Także zrezygnowałam
Ta szamponetka chyba nic mi nie złapała i nie wiem ku*wa co mam zrobić z tymi włosami
Stary 2010-12-19, 14:31   #149
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
mój tż to też Grzesiek

Dzień dobryyy ;*

ja mam bo co roku jest u mnie robiona

2 torebki zupki
2 filety z piersi kurczaka
puszka kukurydzy
majonez

makaron z zupki trzeba pokruszyć i podprażyć bez tłuszczu na patelce.Pierś z kurczaka trzeba pokroić w kosteczkę i na patelce podsmażyć.Makaron z kurczakiem połączyć,dodac kukurydzę, przyprawę (jak był rosół,to można dodac przyprawę z zupki,ale bez oleju) i to wszystko wymieszac z majonezemi gotowe
Cytat:
ale bym zjadła pasztet

aaa to sie wszystko zgadza
załamał mnei wczoraj,znawca kurde napisał,że wyglądam teraz jak panna lekkich obyczajów
Stary 2010-12-19, 14:35   #150
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze, no to pięknie CI przysłodził A ile on ma lat w ogóle ?
Ja z nim prawie w ogóle nie gadałam, jedynie o tym brzuchu bolącym i na początku się przedstawił i tylo

No to nie jest wybredna widzę

A to ciekawe skoro zawsze schodziło

Kolor nazywa się naturalny blond Laski w recenzjach pisały, że na odrostach wychodzi rudy, a na reszcie włosów jakiś niewiadomo jaki z fioletowym odcieniem Także zrezygnowałam
Ta szamponetka chyba nic mi nie złapała i nie wiem ku*wa co mam zrobić z tymi włosami
ma 33 lata, czyli stary grzyb z niego
nie, ona wszystko wpierdzieli, latem z Tż nawet nektarynkę jadła
no wkurzyłam się nieco bo ze względu na ten piekarnik kupiłam ten cilit
no to niezły mix wychodzi po zafarbowaniu
szamponetki to gówno, szkoda kasy na nie

kurcze gadałam przed chwilą z kumpelą która sprzedaje rzeczy na allegro i mówiła że paczki idą teraz przez 2 tyg przez te święta ja te rzeczy co zamawiałam na prezenty opłaciłam już w zeszłym tygodniu i mam nadzieję że przyjdą przed świętami
kurcze napaliłam się na te ciuchy japan koniecznie muszę coś w styczniu zamówić bo zwariuję
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości