|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Na tym polega nasz pech,że cuchnie nam cnota,a pachnie grzech!" :D Dietkowania
Cytat:
Kurcze no to szkoda, że nie wypaliło ZDjęcia swoją drogą, no ale lepiej byłoby obejrzeć żywy okaz No możesz pokazać jakąś jego fotkę Chętnie obadam co to za cud ![]() No to przynajmniej się rozruszałaś
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Na tym polega nasz pech,że cuchnie nam cnota,a pachnie grzech!" :D Dietkowania
Cytat:
przecież to jest bardzo proste nie da rady tego zepsuć w kremie płaciłam coś ok 4 zł, henna ogólnie jest taniutka, ale babka w drogerii raz mi proponowała hennę za 25 złno bo to są kretyni nie będę tego komentować co się u mnie na wiosce dzieje, a policja jeździ tylko w tą i spowrotem i nic nie robi u mnie np non stop ktoś nie włącza kierunkowskazu jak skręcaa co to za torcik? ja nie przepadam za tortami, w ogóle nie lubię ciast z kremem
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka zachęta tylko się nie przyzwyczajaj![]() no lepiej,ale co ja poradze? tylko po co ja włosy farbowałam?!taaaa ciepło jest już mi
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dawaj mi też linka ![]() no jak pobiegałaś to ciepło ![]() ja zjadłam kolację i grześka w czekoladzie tak mi się chciało słodkiego że szok![]() zrobię sobie herbatkę i poczatuję trochę dopiero po 22 Tż wróci z pracy więc nie mam co robić
|
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ok,wysle Ci zaraz ![]() grzesiek ![]() ![]() eee to pewnie,mozsz zbijac fortunke
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no fajny i widać że wysoki a ten facet chyba trener w żółtym fajnego ma wąsawidziałam właśnie w linku grześki i myślę o co chodzi ![]() fortuna przede wszystkim ![]() w ogóle w faktach mówili że jakiś facet w Szczecinie utknął w kominie na 3 doby |
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to jest II trener ale on ejst spoko i wyglda JAKOS a pierwszy trener to wyglada zawsze tak jakby tmiesiac chlal i nagle przestal i mial takiego kaca gigantaano bo to sponsor slodkie chlopaki![]()
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym chciała takiego sponsora ja sobie tego nie wyobrażam, jak to zobaczyłam w telewizji to parsknęłam śmiechem ja byłam z psem na spacerze, ale jest strasznie zimno, a ludzi nie ma w ogóle wszyscy chyba w domu pod kocem siedzą![]() w ogóle kiedyś u mnie w mieście były 4 dyskoteki a teraz taka wiocha się zrobiła że masakra zupełnie nie ma gdzie iść
|
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie tam może sponsorowac 9 Boże trzeba bylo to nagrac! wszystko zamkneli? u mnie jest 6 miejsc gdzie można poatńczyć,ale też trzeba się na dobrą impreze załapac,bo tak to cienkawo jest ![]() ja sobie poćwiczyłam troszkę
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja no jasne, że będzie mi przeszkadzało, że mężowi wisi dzwonek
Co do torcika to mamka upiekła taki przekładany z dwóch rodzajów biszkopta , przekładanych masą o smaku cappucino Koleś w kominie mnie rozje*ał, czego on w ogóle szukał w tym kominie ?! Nadziejko aaale fajny ![]() A co ćwiczyłaś? ![]() Ja już wróciłam do domu Kupiłam farbę, nie pamiętam już jaki kolor, ale jutro będę farbować i zobaczymy co wyjdzie Oprócz tego znalazłam nareszcie wychwalany na wizażu żel myjący z wapniem z ziaji, szukałam go chyba z pół roku ![]() Byłam na myjni, potem widziałam się z koleżankami no i jak się rozeszłyśmy, to oczywiście poszłam do auta. Chcę otworzyć a tu ch*j, wszystkie drzwi zamarzniete , bo zapomniałam po myjni przetrzeć szmatką uszczelki Otworzył się jedynie bagażnik, więc niewiele myśląc weszłam przez bagażnik Dobrze, że pustki na mi
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-12-18 o 23:48 |
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu jego to bym z łożka nie wyganiała jest idealny![]() a brzuszki,trochę na dupkę i na nózki ![]() Ty to jesteś
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TO nie pozostaje Ci nic innego, jak chodzić na mecze i pięknie uśmiechać się do kolegi ![]() O kurcze, no to Cię zabrało Ćwicz ćwicz, ktoś musi No szczęście mam przez własną głupotę, bo specjalnie wzięłam sobie szmatkę z domu, żeby potem przetrzeć te uszczelki , bo było -10 , więc to logiczne, że by zamarzły Jedynie tą półkę przy tylnej szybie mogłam pokiereszować , no i pewnie siedzenia trzeba będzie przeczyścić, bo w buciorach wpadłam Dobrze, że nikt tego nie widział, bo musiało to komicznie wyglądać, jak się nie mogłam przecisnąć W ogóle wczoraj chciałam edytować posta i coś się z wizażem mi stało, przestał działać I taki ten post wyszedł urwany ![]() Wczoraj jeszcze wypiłam sobie Desperadoska i poszłam spać o równiuśkiej północy Dzisiaj ciężko się wstawało Nastawiłam budzik na 7 i zwlekłam się z bólem serca![]() Zjadłam śniadanie, wyprowadziłam pieska, ogarnęłam się, a teraz zasiadłam sobie do pracki Miłego dnia
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-12-19 o 07:59 |
|
|
|
|
|
#133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o proszę ktoś tu się wziął za ćwiczenia ja też bym ćwiczyla gdyby nie ten palec ale od nowego roku na bank biorę się ostro![]() Cytat:
![]() mi właśnie wieczorem w ogóle wizaż zacinał i w końcu dałam sobie spokój ![]() a no tak, dzisiaj masz dyżura ale już Ci połowa minęła jak idzie?![]() witam ![]() u mnie na śniadanie dzisiaj Danio waniliowe płatki się skończyły![]() byłam z psem na spacerze i normalnie tak się głośno spierdziała że wszyscy wokół myśleli że to ja i wszyscy się na mnie gapili teraz piję kawkę i przeglądam neta ![]() później zamierzam wyszorować kuchnię a przede wszystkim piekarnik bo szyba jest w strasznym stanie a nie idzie niczym jej domyć, ale kupiłam cilit bang i będzie lśnić bo to dobry środek
|
||
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super idzie , non stop ktoś pisze Jeden koleś siedział chyba z godzinę i przed chwilą poszedł, ale zaraz napisał drugi i się coś kręci cały czas Poza tym mam dzisiaj z tym moderatorem Mikołajem , on jest zaje*isty I zapytałam go, czy nie śnią mu się w nocy erotyki, jak się tyle nagada w pracy, to napisał, że nie , ale przyznaje się , że w pracy nie raz ma ciasno w spodniach Strasznie fajny koleś, najlepszy z tych wszystkich moderatorów Ale masz z tą swoją psiną, ona jest prze agentka z tego co piszesz A apropo bąków, moja koleżanka opowiadała wczoraj, że umówiła się z jakimś kolesiem na piwko i jak szli do baru to całą drogę pierdział ![]() Ja też mam cilit bang, czyszczę nim baterie w łazience i czasem wannę, faktycznie to bardzo dobry środek więc myślę , że bez problemu powinno puścić
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to super że dobrze idzie ![]() ![]() tak ona jest agentka niesamowita a ten koleś to przesadził to jest jedyny środek którym kiedyś udało mi się właśnie tą szybę w piekarniku wyczyścić na baterię też dobrze działa, dawno go nie używałam bo zawsze kupowałam coś innego ale teraz przed świętami musiałam kupić bo inaczej tego nie doczyszczę
|
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jeszcze się musi biedny skupić , żeby pisać coś w miarę rozsądnego ciekawe, jak wygląda ![]() W ogóle to jeden koleś napisał, że jak mu pokażę majtki, to mnie weźmie na zakupy Moja też sobie beka, ale jej to się tak odbija subtelnie Twoja to widzę na całego Mnie by to odrzuciło, nawet jakby mi facet z którym jestem puścił bąka A co dopiero na randce O widzisz, a ja nigdy nie mogę tej szyby doczyścić w piekarniku A jak Ty to robisz, zalewasz tą szybę i zostawiasz na chwilkę, czy po prostu nalewasz płynu na gąbkę i czyścisz od razu ?
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym pokazała te majtki,zakupy przede wszystkim no tak skąd ja to znam, za piersi oni oddadzą wszystko moja to beka jak stary dziad aż jej wszystko bulgocze ![]() mnie też pierdzenie wku.wia i to bardzo ![]() no psikam dość obficie i zostawiam na jakieś 10 min, potem szoruję szmatką i ładnie schodzi tzn schodziło kiedyś, mam nadzieję że dzisiaj też zejdzie![]() Tż obudził się na chwilę zjadł 3 jogurty i położył się dalej spać pewnie znowu wstanie na obiad o 13, zje i pojedzie do pracyjeszcze posiedzę z 20 min, pójdę z psem i biorę się za ten piekarnik i obiad przy okazji
|
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mu napisałam, że przejmuję przeważnie dyżury na bieżąco, a on odpisał, żebym przejmowała te na których on jest moderatorem Ja mu odp, że nigdy nie zwracałam uwagi na moderatorów, ale chyba zacznę Właśnie się pożegnał i napisał : " Dobra śliczna, jesteś wolna " Aaaaaaaaaaaaaaa Kocham tą pracę Ee tam, co mi z takiego dziada z Niemiec To ładny Ci się trafił przypadek, jeszcze nie słyszałam żeby pies tak głośno bekał No to daj znać czy zeszło ) A co dzisiaj na obiadek dobrego ? ![]() Ja właśnie skończyłam robotę, wyjątkowo mi się nie chciało dzisiaj kończyć muszę przyznać
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Ci przysłodził ale nie dziwię się![]() może byś się przejechała do dziada do Niemiec na zakupy ![]() ona zachowuje się jak rasowy chłop dzisiaj mielone bo wczoraj robiłam i na dzisiaj zostały ![]() widzę że miło się siedziało ale to dobrze, jak praca jest przyjemnością to już w ogóle bajka![]() ja byłam z psem na spacerze i na zakupach, ale jest paskudnie zimno, aż w nos szczypie ![]() teraz robię obiad, tzn wstawiłam ziemniaki i zaraz muszę jakąś surówkę spłodzić
|
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hihi dziękuję ![]() Taa jeszcze by mnie sprzedał na organy i bym miała zakupy Nie, dziękuję No miło się siedziało, bo raz że był ruch, a dwa że moderator fajny ![]() A no to nie masz dużo roboty przy obiadku dzisiaj ![]() U mnie mama robi kotlety
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do mnie podwala się ten Adam![]() faktycznie się rozkręca ![]() trochę masz tych organów więc by na Tobie zarobił moja psinka też uwielbia rosół najbardziej mi się podoba jak wciąga makaronja zjadłam obiad i wyprawiłam Tż do pracy ![]() kurcze nie chce zejść ten syf z tej szyby piekarnika zalałam teraz szybę cifem może to coś pomoże
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Sunset-ojojojo co to się dzieje tam ![]() ale ja się tenu Mikołajowi wcale nie dziwie![]() ![]() Anastazja-Twoje psinka mnie rozwala wstałam! ![]() właśnie zjadłam pół rogala z pasztecikiem pomidorowym ![]()
|
|
|
#143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzień dobryyy ;* ja byłam na noc u kumpeli bo robiłyśmy sprawozdanie na uczelnię, wczoraj kupiłam sobie w końcu dwie pary leginsów jedne takie czarne ocieplane a drugie "jeansowe". Byłam z rodzicami na zakupach i o zleciała sobota chyba się wezmę za sprzątanie :P Kochane macie może przepis na dobrą sałatkę z zupkami chińskimi? ) bo jadłam kiedyś i mi posmakowała i chciałam na święta zrobić ;p
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bym zjadła pasztet Cytat:
![]() ![]() ja nie przepadam za tymi sałatkami z tym makaronem więc przepisu nie podam bo nie mam jadłam kilka razy u znajomych ale mi nie podeszły mimo że jadłam różne
|
||
|
|
|
|
#145 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja go nawet lubiłam, ale ostatnio mnie wku*wił wtedy , kiedy miałam problemy żołądkowe No właśnie, więc ja mam w dupie takie zakupy ,jeszcze mi życie miłe Hahah moja jadła bez makaronu O kurcze, czyżby cilit się popsuł ? Skoro zawsze schodziło ? Cytat:
Wee Angin to niech się lepiej swoją "gościnną w kroku" zajmie ![]() Też ostatnio miałam pasztet pomidorowy Cytat:
Wiem że był w niej kurczak wędzony i mi bardzo smakowała )Ja nałożyłam sobie szamponetkę na włosy, miałam robić tą farbą , ale poczytałam recenzje na wizażu i jak wyczytałam, że ten kolor który kupiłam wychodzi jakiś fioletowy, to zrezygnowałam Zaraz idę zmyć tą szamponetkę , trzymam już 15 minut więc wystarczy. Mam nadzieję, że troszkę mi pokryje te żółte boki
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ch.j wie czy każdej tak nie piszea moja lubi makaron czasami jak sypię do garnka i mi spadnie na podłogę to nawet surowy wpieprzano właśnie nie wiem czy się popsuł ale nie zeszło a zostawiłam na min 15 minut ![]() fioletowy?
|
|
|
|
|
|
#147 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
każdy lubi co innego ;D Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile on ma lat w ogóle ? Ja z nim prawie w ogóle nie gadałam, jedynie o tym brzuchu bolącym i na początku się przedstawił i tylo No to nie jest wybredna widzę A to ciekawe skoro zawsze schodziło ![]() Kolor nazywa się naturalny blond Laski w recenzjach pisały, że na odrostach wychodzi rudy, a na reszcie włosów jakiś niewiadomo jaki z fioletowym odcieniem Ta szamponetka chyba nic mi nie złapała i nie wiem ku*wa co mam zrobić z tymi włosami
|
|
|
|
#149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 torebki zupki 2 filety z piersi kurczaka puszka kukurydzy majonez makaron z zupki trzeba pokruszyć i podprażyć bez tłuszczu na patelce.Pierś z kurczaka trzeba pokroić w kosteczkę i na patelce podsmażyć.Makaron z kurczakiem połączyć,dodac kukurydzę, przyprawę (jak był rosół,to można dodac przyprawę z zupki,ale bez oleju) i to wszystko wymieszac z majonezemi gotowe ![]() Cytat:
załamał mnei wczoraj,znawca kurde
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, ona wszystko wpierdzieli, latem z Tż nawet nektarynkę jadła no wkurzyłam się nieco bo ze względu na ten piekarnik kupiłam ten cilit ![]() no to niezły mix wychodzi po zafarbowaniu szamponetki to gówno, szkoda kasy na nie ![]() kurcze gadałam przed chwilą z kumpelą która sprzedaje rzeczy na allegro i mówiła że paczki idą teraz przez 2 tyg przez te święta ja te rzeczy co zamawiałam na prezenty opłaciłam już w zeszłym tygodniu i mam nadzieję że przyjdą przed świętami![]() kurcze napaliłam się na te ciuchy japan koniecznie muszę coś w styczniu zamówić bo zwariuję
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

nie kus tymi uszkami
no nic zobaczę sobie później fotorelację
Wam tez pokaże

nie będę tego komentować co się u mnie na wiosce dzieje, a policja jeździ tylko w tą i spowrotem i nic nie robi

ja też bym ćwiczyla gdyby nie ten palec
pewnie znowu wstanie na obiad o 13, zje i pojedzie do pracy

zalałam teraz szybę cifem może to coś pomoże