![]() |
#121 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
Cytat:
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- to ja nie wiem na kogo lub na co patrzeć- czy na Ciebie czy na Pandorke ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki, ale ślicznościami to strzelam dopiero teraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Konto usunięte
|
AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa- forum to samo zło! zaczynam chorować na skórkę........ jesteście okrutne...... a jakoś mnie nigdy nie ciągnęło do rzemyków.... a teraz coraz bardziej podoba mi się ten styl.... taki mniej formalny niż srebrna bransoletka....
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma za co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Ale wszystko ładne
![]() ![]() A zdjęcia Torebeczki z Pandory już dawałaś?
#127 |
Wtajemniczenie
|
Nie, bo dostanę ją dopiero na gwiazdkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja nie mam konta na all i szczerze mówiąc średnio chce mi się z tym bawić ale w celu spieniężenia Pandory i koralika założyłam sobie konto w szafa.pl i sprzedałam ![]() Udało się to min dzieki wizażowi bo zrobiłam sobie mikro-reklamę i dzieki niej znalazłam chętną na koralik. Bransoletka znalazła nabywcę przez szafę. teraz zastanawiam się czy nie wstawić tam paru szmatek w których nie chodzę. Do tej pory wszystko szło na PCK ale są rzeczy których po prostu mi szkoda bo są z "wyższej półki" i miałam je na sobie najwyżej kilka razy .... ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- VLS, piękne zestawy! ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- moja karta stałego klienta w Trollbeads jest już pełna wiec po nowym roku kolejne zakupy ![]()
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-12-19 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
wczoraj w sklepie widziałam kobietę, która
na jednej ręce bransoletka CAŁA zapełniona, na drugiej ręce to samo i jeszcze gadała przez telefon, z którego zwisało kolejnych 15 charmsów :O ja będę beszcześcić trolle, bo pandorkę sobie też na razie na nią założę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;23866322]miałam podobny pomysł właśnie, aby coś spiniężyć- ciuchy, błyskotki itp, ale brak czasu mnie demotywuje... może przy wiosennych porządkach coś się uda załatwić... ale też mam obawy, czy w ogóle coś sprzedam[/QUOTE] Mnie demotywuje bardziej to, że szybko jest ciemno, nie mam kiedy zdjęć porobić i kończy się na niczym ![]() Charmsy jakoś na parapecie czy biurku daje radę, ale ubrania to lipa ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
W końcu znalazłam chwilkę, na foty więc załączam, robione w biegu,
wybaczcie kiepską jakość. Ja zaczęłam swoją przygodę pod koniec sierpnia, kiedy koleżanka podarowała mi srebrną bazę Pandory, potem znalazłam to forum i popłynęłam ![]() Na szczęście Trolle mnie nie kręcą bo poszłabym z torbami ![]() Jeśli macie jakieś pomysły czym uzupełnić zestaw słoń+kostki (Apart) to czekam na propozycje ![]() Myślałam o jeszcze 2 charmsach w czerwonym lub czarnym kolorze. Edytowane przez Figa Czas edycji: 2010-12-19 o 13:21 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Magdo
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Figa, pięknie ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-12-19 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę kolejną fankę kawy z Yes ![]()
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
veryluckystar piękne
![]() Figa też piękne, bardzo pomysłowa ta kompozycja na skórzanej bransoletce ![]() vls , a może wrzucisz zdjęcie Trolli na ręce ? Edytowane przez kluczymordka Czas edycji: 2010-12-19 o 13:29 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Figa, świetna kolekcja
![]() no i ten rings ![]() co by nie powiedzieć o Pandorze to ringsy i ogólnie pierścionki chyba nie mają sobie równych w piątek mierzyłam kilka i najbardziej spodobały mi się te: http://www.pandora.net/pl-pl/jewelle...ings/190248TPB http://www.pandora.net/pl-pl/jewelle...ings/190123BTP
#137 |
Wtajemniczenie
|
VLS - piekne bransoletki
![]() ![]() Patrzac na twoja mam ochote powywalać kilka koralików i mieć ich mniej, mam wrazenie, że czasem ładnie wyglada minimalizm.. Ale na drugi dzien znow mam ochote wszystkie nosic ![]() Kobiety.... ![]() Dzis wstalam z okropna checią kupna rozowej wstążki z Pandory. Zakochałam sie... ![]() ![]() A tak z innej beczki, to polecam na fcbooku profil - pandora lovers, można tam pisać w roznych językach.. jest dla ludzi z Europy.
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
no nie no nie no nie!!!!
![]() teraz i pierścionki mi się podobają.... ja przy Was zbankrutuję.... ale już obmyślam niecny plan, jak sprawić, żeby TŻ się wysypał z kasy....... chyba zaczniemy dobijać małżeńskiego targu- ja ci zrobię dobry obiad/kolację/śniadanie do łózka, jak kupisz mi koralik/pierścionek/skókę....hiehiehie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | ||
Zakorzenienie
|
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;23863193]to możemy ustalić jedną cenę na koraliki- I-69, II-110 np
![]() a resztę zmniejszyć[/QUOTE] Tylko nie wiem, czy wtedy będą Ci się zgadzać te wyliczenia w ogólnym rozrachunku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A zdjęcia, z ostatnich zakupów jeszcze przesyłki niewysłane więc i nie ma czym nowym się chwalić ![]() ![]() VLS, bardzo podoba mi się Twoja Pandorowa skórka! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
MJ, to co z tymi paczkami? dasz radę nam je wysłać? dojdą do świąt?
![]() Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-19 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nooo to się nazywa kolekcja ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
a mnie się kot baaardzo podoba ![]() Pandorka super taka w moim stylu poukładana ![]() Poza tym im dłużej patrzę na moje Trole to mniej mi się podoba moja Pandora !!!! Ratunku !!! Jedyna nadzieja w tym, że jak już dostane je pod choinkę i będę mogła nosić to już ich nie będę tak "pragnąć" ![]() Mąż mnie tylko cały czas gania, bo codziennie wieczorem do nich zaglądam żebym przestała bo mi się do choinki opatrzą i będę marudzić, że chcę coś nowego !!!!! Do wątku zdjęciowego wkleję wszystko razem już po Świętach ![]()
Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy. Edytowane przez magi76 Czas edycji: 2010-12-19 o 14:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Puzzelek
![]() ![]() ![]() Ja z kolei próbuję czasami założyć pełną Pandorę lub Trolle, ale od razu ściągam bo mi się nie podoba ![]() Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-12-19 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
niesamowite jak pędzicie tym wątkiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;23867455]no nie no nie no nie!!!!
![]() teraz i pierścionki mi się podobają.... ja przy Was zbankrutuję.... ale już obmyślam niecny plan, jak sprawić, żeby TŻ się wysypał z kasy....... chyba zaczniemy dobijać małżeńskiego targu- ja ci zrobię dobry obiad/kolację/śniadanie do łózka, jak kupisz mi koralik/pierścionek/skókę....hiehiehie ![]() Hehehe trzeba dobijać targu ![]() Ja sie troche cieszę, że nie jestem w zwiazku malzenskim z moim TŻ bo nie wiem kto by szybciej kase wydawal, ja czy on ![]()
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
http://www.pandora.net/pl-PL/jewelle...ings/190248TPB
Ten jest boski, bym zamówiła, ale orientuje się ktoś jaki powinnam brać rozmiar jeśli noszę normalnie 11-12? |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#147 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mierzyłam go i muszę powiedzieć że to kawał pierścionka .... choć nie wygląda na taki ... masywny z dość grubą i.... owalną obrączką ![]() jak go zobaczyłam to myślałam że przez ten kształt będzie "trudny" w noszeniu ale w rzeczywistości zupełnie się tego nie czuje. ależ mam na niego ochotę ![]() niestety nie wiem jaki to był rozmiar ..... ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- sądząc po rozmiarach podanych na ich stronie to jest to obwód palca tak samo mają w Trollbeads ..... ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Tinka aleś strzeliła pieniężne motto !!! a niech Cie ....
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
No widziałam właśnie, że wklejalas. Jakie tam sa kolory na zywo? Tonacja srebrno-turkusowa? Kurcze, nie wiem co z tym rozmiarem
![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- http://www.pandora.net/pl-PL/jewelle...rings/190122CZ ten pieknie na palcu wyglada. |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
VLS, piękne Pandorki i Trollki i wszystko, łącznie z Tobą
![]() ![]() Figa, śliczna kolekcja. A Pandora to już w ogóle, strasznie podobają mi się takie symetryczne koraliki, ale ja chyba bym wolała mieć więcej różnych koralików, niż kupować po dwa takie same... Ale naprawdę jest piękna! Filozofka888, w takim razie to ja bym wzięła te 3 klucze z Apartu, bo widzę, że ogólnie masz taki misz-masz na bransoletce, także jakby Ci jeszcze się te kluczyki dyndały to fajnie by to wyglądało ![]() Mirell,no ja mam nadzieję, że ilość charmsów w podpisie szybko się zmieni ![]() ![]()
#150 | |
Zadomowienie
|
O rany! Prezencik i puzzel cudowne
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie też na szczęście nie kręcą trolle, a bynajmniej same bransoletki jakoś nie mogą do mnie trafić, bo koraliki to co innego ![]() Przy okazji, tak się zastanawiam, może w Pandorze są jakieś promocje 'nieoficjalne' przy większych zakupach ![]()
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.