![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: I po Mikołaju.. Co dostaliście?
podnoszę wątek
![]() co dostałyście pod choinkę ![]() ![]() u mnie bardzo udanie: portfel zestaw peeling+masło do ciała rajstopy ciepłe x 2, zakolanówki lakier do paznokci żel pod prysznic+balsam etui na telefon sweterek kapcie stację dokującą kubek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
Piękne kapciochy z mojej ulubionej od niedawna firmy Oysho
![]() Książkę Kinga...meeega grubą! Kocham tego autora, przeczytam z przyjemnością. Sowę która w środku ma proso i lawendę, można ja podgrzać w mikrofali..pięknie pachnie, idealna na zimne wieczory Bielizne z Atlantica, śliczna ![]() Pół tostera ( drugie pół ma mój chłopak) ![]() Edit: Albowiem jeszcze mikołaj do mnie zawitał to dostałam: Kubek na gorącą czekoladę z czekoladą do robienia ![]() Pudełko na biżuterie ( tego nigdy za mało! teraz trzeba wkładu! ) Świeczki (ślicznie i intensywnie pachną) Zdjęcie zrobione na drewnie na którym jestem z chłopakiem (nasze 1 wywołane zdjęcie! nareszcie) ![]() Edytowane przez Ursx Czas edycji: 2013-12-28 o 00:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Ja dostałam woski i małą świeczkę z Yankee Candle, tusz Clarins'a, kapcie, podkład Shiseido i kasę
![]()
![]() |
#124 |
sentimental animal
|
3 dychy, slodycze, dezodorant, odzywka do wlosow
![]() ![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
torebke
![]() duzo soli do kapieli +kule do kapieli Balsam do ciala + kosmetyki MaxF. mydelko kawowe ![]() Czapka, ktora sobie juz wczesniej sama wybralam + futerkowe skarpety ![]() Gra na PS3 ![]() koperta z zawartoscia zestaw slodyczy Lind rekawiczki skorzane Edytowane przez ellish Czas edycji: 2013-12-25 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
wodę toaletową
kolczyki bieliznę pieniądze kosmetyki słodycze puzzle Jestem bardzo zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
*ciepła pidżamka reserved
*gruby szalik h&m *karty upominkowe do h&m i reserved ![]() *tusz do rzęs i lakier do paznokci rimmel *parę groszy w kopercie *słodycze i mandarynki, dużo mandarynek!!!!!!! ![]() i od TŻta *kurtkę z bershki do której długo wzdychałam, ale nie miałam na nią kasy *perfumy chanel chance ![]() ![]() ![]()
![]() |
#128 |
Recenzentka Miesiąca - Grudzień 2016
|
![]()
-zestaw kosmetyków do ciała Yves Rocher o zapach pomarańczy i czekolady
-jeansy Wrangler ( boskie rureczki) -rękawiczki skórzane Mohito -dwie bombonierki -kompaktowa szczotka tangle teezer w panterkowe wzory. Czyli to co chciałam . Edytowane przez suzeta Czas edycji: 2013-12-25 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
- spodnie Mango Jeans <3
- Samsung Galaxy S4 mini <3 ale to częściowo tylko prezent ![]() - za duża sukienka ![]() ![]() - majtki sztuk jeden ![]() - wisiorek srebrny z sówką - sękacz z Suwałk - kosz-zestaw domowego spa z winkiem <3 od TŻ - 200 zł - śliczny mały kalendarzyk z długopisem - rękawice kuchenne, na lewą rękę ![]() - duże ciastko-piernik w kształcie choinki ze zdobieniami to chyba wszystko ![]()
enter the ninja- dietkuję, fitnessuję...walczę Edytowane przez bessens Czas edycji: 2013-12-25 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
- Charmsy Pandora
- kolczyki Pandora - kule do kąpieli o zapachu kokosowym - płyn do kąpieli - kosmetyki Kanebo (peeling i balsam do ciała) - czapkę, szalik i rękawiczki - puchową kurtkę Liu Jo - golf Elisabetta Franchi - srebrną biżuterię (łańcuszek i kolczyki) - komplet ściereczkek z nadrukiem kalendarza 2014 - 2 duże bombki na choineczkę ![]() Edytowane przez Hiraska Czas edycji: 2013-12-25 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Ja w tym roku chyba byłam niegrzeczna bo dostałam tylko 100 zł, torebkę, patelnie do naleśników z Tefala i zestaw - pizamka i szlafrok
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#132 |
Konto usunięte
|
suszarkę do włosów, książkę, szalik i torbę słodyczy.
skromnie ale jestem zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
kolczyki
lancuszkowa bransoletke pandora na 1 klipsa charmsy pasek smartbox na 2 noclegi i 2 kolacje zestaw czekoladowych kosmetykow 2 pizamki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
pendriva
portfel słuchawki perfumy bielizne kase kosmetyki słodycze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
-sweterek
-łańcuszek -jeansy -torebke -perfumy -pieniadze -slodycze -winko i czekoladki (od facetow z gr z uczelni ![]() Baaardzo zadowolona jestem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
A ja dostałam:
- bony do New Yorker'a ![]() - portfel ![]() - książkę kucharską - perfumy - zestaw kosmetyków Rexona - sweterek - zestaw kosmetyków kąpielowych Sephora - kosmetyki Farmona - legginsy i golf czarny - szczoteczkę elektryczną - torebka filcowa ![]() - słuchawki Sporo, więc widocznie byłam grzeczna ![]()
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
Ja dostałam masę książek o II WW. Może to dziwne, ale to moja pasja. Dostałam też ciepły, puchaty szlafrok, kapcie, kartę podarunkową do Decathlonu i Ikei.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
Komplet złotej biżuterii
Komplet srebrnej biżuterii Kurtka na deskę Słodycze Perfumy playboy Szalik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
U mnie ukochane perfumy Mexx, grube rajstopy i 250 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
U mnie:
- urocza bluzko-tunika ![]() - ciepłe rękawiczki - lakier do paznokci i delikatna szminka - szary komin - kopertka z kasą, czekolada - spodnie - spódniczka
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
W tym roku dostałam:
- perfumy - książkę o losach Żydów podczas II wojny światowej (najlepszy prezent) - zestaw płyn + sól do kąpieli - małe mydełka i kule musujące do kąpieli - pędzel do pudru - pieniądze - dwa filmy na DVD - zestaw startowy yerba mate - bransoletkę z grawerem - grę dobble Ze wszystkich prezentów jestem zadowolona, dostałam dokładnie to, co chciałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Było już o prezentach od TŻ'ta, teraz od rodzinki:
3 kryminały Jo Nesbo ;-) torcik wedlowski czekoladowy mikołaj sweter z H&M ;-))) 2 pary ciepłych kolorowych rajstop podstawki pod książki-2 sztuki (bookends- nie wiem jak to się dokładnie nazywa po polsku) trójwymiarowe pierniczki- ręczna robota taty i mamy zbiór wierszy z dedykacją- publikacja przyjaciela rodziny ;-) Miły gest zważywszy na to, że naprawdę trzymam kciuki za jego doktorat z teorii literatury.
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Ja napiszę co i od kogo dostałam:
Od mamy: szczoteczka elektryczna do zębów jaką chciałam, mama pytała co chce, to już powiedziałam, Brauna Od siostry: 50 zł i perfumy Nike Od babci: portfel (taki lakierowany, ładny, podoba mi się) i w nim 100 zł ![]() Od wujka: 50 zł, sama kasa, to się też bardzo przydaje ![]() Od mojego TŻ: maskotka piesek biała (przypomina foczkę trochę, jest słodki), książkę Ake Edwardssona od przyjaciółki: kubek z sową prześliczny (uwielbiam motyw sowy, a jakże modny jest hehe ![]() Od koleżanki: granatowe dość ciepłe, ładne rajstopy, mikołaj z czekolady, czekoladki Lindt w opakowaniu i piękna bransoletka zielona by Dziubeka Jestem w 100 % zadowolona z prezentów, wszystkie wpasowane w mój gust, dobry Mikołaj w tym roku wyjątkowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2013-12-29 o 02:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
u mnie pierwszy Mikołaj był już w połowie grudnia - bilet na Nitro Circus Live w Warszawie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#145 |
Konto usunięte
|
mała torebka z Mohito
pędzel do pudru Real Techniques lokówka pieniądze słodycze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
- robot kuchenny Bosch z blenderem, wyciskarką, szatkownicą, maszynką do mięsa itp.
- komplet czapka, rękawiczki i szalik w kolorze grafitowym we wzór z warkoczem - miseczkę z masy perłowej na orzeszki, pestki itp - perfumy (które sama sobie wybrałam ![]() - fajkę wodną - kasę i jestem bardzo zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Konto usunięte
|
A ja w tym roku dostałam jedynie zestaw kosmetyków pharmaceris.
W tym roku ustaliliśmy że nie robimy sobie prezentów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
- szlafrok
- pędzel do różu - perfumy - czekoladę - razem z Tżtem kasę na krzesła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Od rodziców: 2lakiery do paznokci, błyszczyk, bransoletkę i perfumy (magnolia z oriflame śliczne i mega długo się utrzymują
![]() Od siostry: sweterek Od cioci i wujka: zakolanówki i bransoletkę Od przyjaciółek: peeling do ust, 2 balsamy do ciała, bransoletkę Od brata ciotecznego z żoną: kosz słodyczy dla wszystkich Od dalszej rodzin: ramkę na zdjęcie Jestem strasznie zadowolona! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.