|
|
#121 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Obrażony...
Cytat:
to po kija ten cały wątek i zawracanie wizażankom głowy? Cytat:
Cytat:
![]() No tak zapomniałam, że to wyłącznie mężczyźni mają obowiązki względem kobiet i działa to tylko w jedną stronę. Ogólnie facet powinien skakać z radości, że raczyłaś go obdarzyć spojrzeniem raz na jakiś czas. I owszem gdybyście byli w związku to mógłby razem z Tobą "zabawiać" towarzystwo, ale nie wymagaj tego od osoby towarzyszącej, która zna na weselu jedynie kilka osób!!! Ale co byśmy nie napisali to i tak będziesz twierdzić, że to wszystko wina tego faceta, bo "po prostu nie trafiłaś na dżentelmena"
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Andziu, wpisz sobie w google haslo "bluzgać" i zobacz co ono oznacza i zrozum, że ja nie nigdzie nie bluzgalam.
Linusiaczku, tak go nazywam, bo wg mnie wlaśnie tak jego zachowanie kwalifikuję. Do tej pory na swojej drodze trafialam na mężczyzn, którzy w trakcie takiego wesela świetnie by się bawili i ze mną, i z calą masą innych Pań. Tego jednego akurat przecenilam i tyle. W niedzielę zaprosil mnie do kawiarni - chcial jutro na Sylwestra, ale mam inne plany. |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem ofiara pierwszorzędna
![]() Wiesz pomyśl jaki my mamy ubaw: Przychodzi se lasencja jakaś, opisuje sytuacje sugerując rozwiązanie, że on się poczuł o nią taki zazdrosny bo on LICZYŁ NA WIĘCEJ (ostatnie zdanie pierwszego posta). Pojawiają się nieprzychylne komentarze: lasencja uruchamia całe pokłady swej siły przekonywania i za***istości żeby przekonac gawiedź, żę wszyscy się mylą, wszyscy nie mają racji tylko ONA. Na koniec uzyskuje jakiegoś tajemniczego sojusznika wiadomości prywatnych, który zamiast przybyc z odsieczą na białym koniu chyłkiem udziela głosu poparcia I och cóż za tragedia się stała: po pierwsze za***ista za***istośc nie zadziałała i nikt się nie dał przekonac, po 2 pan Bóg jeden wie po cóż ona ten wątek kontynuuję (sądzę, że kontynuowała z wiary w swą za***istośc i w to, że jeszcze coś dopisze, jeszcze coś doda i NA PEWNO wszyscy staną po jej stronie, no bo jak inaczej skoro ona jest taka za***ista?). Na sam koniec gdy okazuje się, że się nie udało uznaje, że miała do czynienia z tępymi ofiarami, co się nie szanują i swoich facetów krótko trzymają, więc w sumie nie musi się ich zdaniem przejmowac![]() Nic tylko popcorn wcinac ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------
Edytowane przez andzia1989r Czas edycji: 2010-12-30 o 23:42 |
|
|
|
|
#124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do bycia ofiarą, to Ci opisałam swoją sytuację na jednym z oficjalnych wyjść - jednym słowem to ten kolega jest tu ofiarą. I to jeszcze ofiara podwójną, bo zamiast zmądrzeć, że z Tobą to niewiele wskóra to on się biedak łudzi, że może coś zrozumiesz. Twój wybór czy chcesz z nim kontynuować znajomość czy nie, fakt pozostaje faktem, że źle się zachowałaś względem niego. A te teksty o byciu kobietą.... Ty tak na serio....? Bo mi tu zajechało "Lalką" Prusa... A to chyba już nie te czasy?
Edytowane przez Linusiaczek Czas edycji: 2010-12-30 o 23:50 |
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czyli wszystkie osoby, które zauważają własne błędy, potrafią się do nich przyznać i na dodatek za nie przepraszają uważasz za ofiary? Dawno na forum nie spotkałam takiej osoby jak Ty, jak można być tak bezkrytycznym?!
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do reszty dziewczyn: mówię wam, na egoizm i narcyzm pomaga tylko brutalne traktowanie i kawa na ławę między oczy, a nie racjonalne argumenty Ona rozumie tylko swoje zachcianki oraz swój wąski punkt widzenia. Zaprasza i zlewa gościa bo (i tu milion wyjaśnień swojego braku wychowania). Kto kiedy widział, by egoista umiał zrozumieć swój błąd? Nawet "przepraszam" oni mówią po to, by coś tym zyskać. Więc jeśli chłopaka przeprosi, to najwyżej po to, by widzieć jak jej dalej nadskakuje. idź i nie grzesz więcej antosiu, bo ci jeszcze się ze złości makijaż nadkruszy Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2010-12-31 o 00:01 |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
a mi wpadlo do glowy, ze to michasia90 czu jak jej bylo
![]() i jak jestes trollem- milej zabawy jezeli nie0 wspolczuje tepoty. (bo slabo kojarzysz fakty, wiazesz je ze soba i wyciahasz wnioski). koeljny raz padam do stop;D
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
No kochane, życzę wam w takim razie takich wlaśnie idealnych facetów.
Nic dodać, nic ująć. Ps. osoba towarzysząca to nie to samo co para
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
To właśnie probowałam wytlumaczyć kilka postów wyżej. Cieszę się, że wreszcie to zauważyłaś.
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz
30 nadciąga a u Ciebie posucha Może dlatego wierzysz, że : on wyszedł bo liczył na więcej Może dlatego podkreślasz ciągle: bo my nie jesteśmy parą![]() Bo tak naprawdę to Ty liczysz na coś więcej ale facet kurcze felek wymagań księżniczki nie spełnia i kolejny roczek bez poddanego wielbiącego nóżki najjaśniejszej będzie mijał. |
|
|
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
eh, ten wątek stał się moim hitem ostatnich dni.
droga Autorko, jeśli planujesz zerwać znajomość z tym chłopakiem to bardzo dobrze, tylko mu to na zdrowie wyjdzie, bo ja na jego miejscu nie chciałabym się kolegować z kimś takim jak ty i dziwie się, ze w ogóle on z tobą wytrzymał. ba, dziwię się nawet że ktokolwiek jest w stanie z tobą wytrzymać. w ogóle w głowie mi się nie mieści jak można być tak beznadziejnie zapatrzoną w siebie księżniczką. facet to też człowiek, a nie twój sługa który ma ci padać do stóp na każdy twój ruch rzęsą, wiesz? oj biedne my ofiary, przed którymi płeć męska nie pada plackiem na podłogę.
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba nie doczekamy kiedy zrozumiesz ahh;Dowszem, nie to co para, ale przez twoje zaproszenie jestescie para na weselu - w tym sensie, ze wybralas sobie te osobe, zeby sie z nia bawic i spedzic czas ale to jest skomplikowane;D zaprosilas, kultura wymaga, zeby spelnic zobowaizanie wynikajace z zaproszenia chyba mamunia ksiezniczkuni tefo nie nauczyla nie wypelnials zobowaizania - jestes prostakiem,skoto nie rozumiesz podstawowych zasad wspolzycia spolecznego (zeby Ci ulatwic wspolzycie nie oznacza tylko stosunku plciowego![]() ODPOWIEDZ: po co jest osoba towarzyszaca na weselu wsrod obcych ludzi? ![]() Twoja logika mnie zapewne zaboje
|
|
|
#134 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale ja też tak się zastanawiam, że to chyba trollowanie, bo jak można być tak zapatrzoną w siebie, a może można?
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(...i z chytrości, bo myślała, że adorator się jej trafił. A tu taki przykry zonk...) |
|
|
|
|
|
#136 |
|
BAN stały
|
Twoje wypowiedzi nadają się do podręcznika psychologii:
http://en.wikipedia.org/wiki/Superiority_complex |
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Ehh, życzę wam samych takich cudownych facetów, takich jakiego ja wlaśnie mialam wielkie nieszczęście stracić. O ja biedna, idę się topić
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
Ja chyba jakaś niekumata jestem, to w końcu to był tylko znajomy, czy Twój facet?
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Aha i jeszcze jedno - jakbym chciala, żeby kolo mnie skakal, to nie martwcie skakalby
. Z jakiegoś powodu uważacie, że ja chcialam go zdobyć, związać ze sobą (każdy sądzi po sobie?), ale gdyby tak bylo to nie marnotrawilabym paru lat zwyklej znajomości.Oj biedne jesteście, bo dla was strata każdego takiego faceta to wielki dramat i trzeba zrobić wszystko aby go zatrzymać :brzyda l:
|
|
|
|
|
#142 |
|
Konto usunięte
|
wiecie co, to jest chyba jedna wielka ściema a autorka jest zwykłym trollem, bo bardzo ciężko mi uwierzyć że można być aż tak bezkrytycznym wobec siebie.
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kilka postów wyżej pisalam coś o trollowaniu, coraz bardziej przekonuję się do tej teorii.
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2010-12-31 o 00:21 |
|
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Kniaginia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
Czyżby dobra mina do złej gry? Myślisz, że jak zaczniesz robić sobie jaja z własnego wątku, to zmienimy zdanie, czy o co chodzi? Nikt nie pisał, że to strata dla Ciebie, wszyscy (prócz tej tajemniczej postaci, która wspiera Cię dobrym słowem na privie) tylko twierdzą, że wina leży po Twojej stronie, bo tego dotyczy wątek, a nie tego, czy to szkoda stracić przez własną głupotę i zapatrzenie w siebie znajomego.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

I och cóż za tragedia się stała: po pierwsze za***ista za***istośc nie zadziałała i nikt się nie dał przekonac, po 2 pan Bóg jeden wie po cóż ona ten wątek kontynuuję (sądzę, że kontynuowała z wiary w swą za***istośc i w to, że jeszcze coś dopisze, jeszcze coś doda i NA PEWNO wszyscy staną po jej stronie, no bo jak inaczej skoro ona jest taka za***ista?). Na sam koniec gdy okazuje się, że się nie udało uznaje, że miała do czynienia z tępymi ofiarami, co się nie szanują i swoich facetów krótko trzymają, więc w sumie nie musi się ich zdaniem przejmowac
Ona rozumie tylko swoje zachcianki oraz swój wąski punkt widzenia. Zaprasza i zlewa gościa bo (i tu milion wyjaśnień swojego braku wychowania). Kto kiedy widział, by egoista umiał zrozumieć swój błąd? Nawet "przepraszam" oni mówią po to, by coś tym zyskać. Więc jeśli chłopaka przeprosi, to najwyżej po to, by widzieć jak jej dalej nadskakuje.